דלג לתוכן

כאבי ראש בזמן מאמץ באימון משקולות

פורום כאבי ראש ומיגרנה

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 סאלוס
סאלוס פנימית
הבית לרפואה פרטית מתקדמת
ד"ר נירית כרמי
ד"ר נירית כרמי נוירולוגיה
מומחית בנוירולוגיה ילדים והתפתחות הילד, קשב וריכוז וליקויי למידה, רופאה בכירה במחלקת שיקום ילדים בית חולים "ספרא" תל השומר
 מרכז גלאי
מרכז גלאי אבחון
4.0
( 3 חוות דעת )
"קודם כל אנחנו איזה שנתיים רק מחפשים אבחון לזה ואבחון כזה ואבחון כזה עד שקישרו אותנו למכון גלאי דרך העירייה ופשוט נדהמתי מהכמות האכפתיות של הילד שלי כאילו זה הילד שלהם כמה שאכפת להם ומתעניינות ומתקשרות לפני לשאול אם אני באה לטוב והם מסבירים לי וגם הרופאים ששם מסבירים את עצמם בנחת וברור המקום נקי גם המקום כזה מחדשים אותו הוא ממש מקום נקי ויפה והמטפלים שמה והמזכירות מהממות אני נהניתי מכל טיפול שהילד שלי עבר שמה גם הילד שלי יהודה בהתחלה הוא פחד מאוד אבל אחר כך זה כאילו עבר לו ב-20 דקות שהיינו שמה הוא אמר לי אמא אני מרגיש כאילו זה בית וממש ככה בית וזה המקום הכי מושלם לפי דעתי לעשות את האבחונים לכל ילד שצריך ושואלים אותי תמיד אני ממליצה על מכון גלאי אשקלון תמיד ולא משנה מה אני מרוצה והתלהבתי והאבחונים והכל היה זריז ומהיר ותודה תודה תודה תודה תודה ושוב פעם תודה"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםכאבי ראש ומיגרנה

פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!

לפורום כאבי ראש ומיגרנה

פורוםטיפולי קנאביס בילדים

בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפולי קנאביס בילדים
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו