שימוש בסמים ואלכוהול לפני כניסה להריון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 38. האם שימוש בסמים, אלכוהול וסיגריות בעשרת הימים שלאחר קיום יחסי מין עלול לפגוע בעובר? האם עשרה ימים לאחר קיום יחסים יש כבר שק הריון או עובר מתפתח?

תשובה:
ככל הנראה שבעשרת הימים הראשונים לא ייגרם נזק, אבל השימוש בסמים יכול למנוע את היקלטות ההריון. על כל פנים, כאשר מנסים להיכנס להריון, מומלץ לא להשתמש בחומרים כאלה. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד