-
שלום דר,אני בן 33,לפני 3 שבועות היה לי דימום טרי בצואה,עקב זה הופנתי לבדיקת קולונוסקופיה דרך רופא כירוג,בבדיקה מצאו "ברקטו-סיגמה,בעומק 15 סמ מסה פוליפואידית גדולה,נוקשה,מדממת במקום,נלקחו ביופסיות במבחנה.בוצעה סימום פרוקסימלי.שאר מעי הגס תקין.
ביופסיות:מסה ברקטו-סיגמה.שאלה אדנוקרצינומה?"
כך היו תוצאות הבדיקה, אני עדיין לא יודע אם זה סרטן,ההנחיות היו לבצע CT בטן,ביצוע מרקרים CEA, לפנות לכירוג ואונקולוג,ובירור תשובות ביופסיה.
הרופא המבצע הבדיקה לא רצה לדבר בפירוש רק אמר שהתוצאות לא מבשרות טוב וצריך לעשות ניתוח, הוא גם לא רשם את גודל הגידול .
אני בחרדות ולא מבין מה יש לי עדיין, האם יש סרטן של המעי בגיל כזה?
ומה זה אומר "סימום פרוקסימלי"?
אני בקושי מבין במצב הנוכחי, אבל בכללי מה הם סיכויי ההחלמה מסרטן המעי הגס ?
תודה מראש
-
+ הוסף תגובה
-
שלום יניב. מאפייני המאסה כפי שתוארו חשודים, אולם רק הפתולוגיה תתן תשובה.
במחלה מקומית של הרקטוסיגמואיד יש סיכויים גבוהים מאד להחלים לאחר טיפול כירורגי ואונקולוגי. לי יש נסיון רב והצלחות בטיפול בסרטני מערכת העיכול ולאחר קבלת תוצאות הפתולוגיה, אם יהיה צורך, אתה מוזמן לפנות אלי. Ronen.brenner@gmail.com
-
+ הוסף תגובה