ניתוח אף רפואי

פורום ניתוחי אף

גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.

רופאים בתחום
ד"ר חוסאם עמאשה
ד"ר חוסאם עמאשה רפואת שיניים
4.7
( 20 חוות דעת )
"מקצוענות קיצר ואחלה שירות ."
ד"ר גיל נרדיני
ד"ר גיל נרדיני כירורגיה פלסטית
5.0
( 11 חוות דעת )
"אין רופא כזה חזרתי אליו בתוך 11 חודש ל 2 ניתוחים מורכבים.אלוף אמיתי ותוצאות מהממות.רגיש.עדין.אכפתי וכמובן מקצועי.וכמובן פליס מנהלת המרפאה מהממת ונעימה.קשובה וזמינה תמיד"
ד"ר אולה מטקובסקי
ד"ר אולה מטקובסקי רפואה אסתטית
5.0
( 6 חוות דעת )
"כל הטיפולים היו נעימים מאוד, עונה כל שאלה (גם וואטסאפ), רמת מקצועית, וקשובה. נהנתי ויודעת שאני בידיים טובות."

פורומים נוספים בתחום

פורוםהפלה, הפסקת הריון

בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום הפלה, הפסקת הריון

פורוםבדיקת שמיעה

בפורום בדיקת שמיעה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.

לפורום בדיקת שמיעה

פורוםניתוחי חזה קוסמטיים

בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום ניתוחי חזה קוסמטיים

פורוםסחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

בפורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים) ניתן להתייעץ עם ד"ר יעקב בן דוד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סחרחורת וטינטון (רעשים ...

פורוםצרידות ומיתרי הקול

בפורום צרידות ומיתרי הקול ניתן להתייעץ עם ד"ר יקי כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום צרידות ומיתרי הקול

פורוםמסלול לשינוי – הפורום המלא לכירורגיה פלסטית ואסתטית

בפורום מסלול לשינוי – הפורום המלא לכירורגיה פלסטית ואסתטית ניתן להתייעץ עם ד"ר גיל נרדיני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום מסלול לשינוי – הפורום המלא ...