פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 102
ד"ר מוני פרידמן ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב. בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא. בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה. במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם. ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות. דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
בוטוקס והזרקת חוטים בהריון רונה 27/03/2016 | 08:36הזרקתי בוטוקס ועשיתי טיפול בצוואר באמצעות חוטים וגיליתי שאני בהריון האם יש לכך השלכות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
בוטוקס בתחילת ההריוןד"ר מוני פרידמן 27/03/2016 | 09:10היי רונה לגבי החוטים אין בעיה. בוטוקס בתחילה ההיריון לא מומלץ מאחר ואין מאמרים מדעים ומחקריים על ההשפעה שלו בבני אדם. אני מבקש שתתייעצי בהקדם האפשרי עם הרופא נשים שלךהוסף תגובה
עיבוי שפתיים מיכל טוהר 15/03/2016 | 18:41אני רוצה לעשות עיבוי שפתיים אבל אני מוגדרת בחשד לטרשת נפוצה 3שנים באים זה אפשריהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חומצה היאלורונית וטרשת נפוצה ד"ר מוני פרידמן 19/03/2016 | 18:34היי מיכל על פי מה שבדקתי אין מניעה מהזרקת חומצה היאלורונית ולמעשה גם בוטוליניום לחולי טרשת נפוצה. עדיין חובה עליך להתייעץ עם הנירולוג שלך לפני כל טיפול ולהשמע להמלצותיו.הוסף תגובה
חומצה הילרונית עדה 15/03/2016 | 04:47היי, איך אני יכולה לדעת שחומר של חומצה הילרונית שמזריקים לי זה חומר טוב ואיכותי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה יצרני חומצה היאלורונית ד"ר מוני פרידמן 15/03/2016 | 07:33שאלה מצוינת יש בעולם כ200 יצרני חומצה היאלורינית. לארץ מיובאים כ20 חברות בנוסף ליצרנים מקומיים. יש מספר יצרנים ותיקים שלחומצות שלהם יש אישורי FDA שזה התקן האמריקאי המחמיר ולאחרים יש את הCE שזה התקן האירופאי. לדעתי כל החומצות שנמכרות בארץ בטוחות לשימוש . לכל רופא יש העדפה לחומצה או מספר חומצות . זה קשור בנוחות השימוש , אזורי ההזרקה בפנים והתוצאות המושגות. מאחר ואני עובד עם מספר חברות לא אוכל לציין שמות אך אם יש לך שם ספציפי של חומצה שאת מעוניינת לברר אוכל לענות לך בפרטיהוסף תגובה
עניין של אתיקה קלרה 27/02/2016 | 10:47שלום לך, נתתי את כרטיס האשראי שלי עבור טיפול פנים שכלל הזרקת בוטוקס, חומצה הילאורית וחוטי פנים, כשהיה למנהל המכון ולרופא העור, שזאת הפעם הראשונה שאני עוברת טיפולים מסוג זה, ואני בת 65. הדבר היחידי שאמרו לי היה שהטיפול לא פולשני ושהוא יהיה מחולק ל-2 או 3 פגישות בערך. כבר אחרי 3 ימים שכללו שישי שבת באמצע, התחרטתי בגלל המחיר, וביקשתי לבטל. אמרו לי שכבר מאוחר וכבר הזמינו את החומר. אחרי הפגישה הראשונה, כשעדיין לא הזריקו לי את החוטים, וקיבלתי מספיק זריקות שבשבילי היה מספיק כי כנראה סף הכאב שלי הוא מאוד נמוך, וגם אחרי כל הסבל, לא רואה כמעט שום הבדל, אני רוצה שוב לבקש מהם החזרת הכסף שלי, לפחות לגבי החוטים שעוד לא השתמשו. לי נראה שעם מספיק רצון טוב, הם יוכלו להשתמש בחוטים אצל לקוחה אחרת. חברה שלצערי לא התייעצתי איתה לפני הטיפול, אמרה לי שאצלה בכלל הטיפולים הם חד פעמיים, וכל פעם בודקים איך זה היה, וכשהיא מרגישה מספיק מוכנה היא באה ומשלמשת לסבב חדש. הייתי מאוד שמחה לשמוע אם יש משהו שיכול לבוא לקראתי בעניין זה, כשאני לא יכולה לסבול טיפולים נוספים. בתודה, קלרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תוכנית טיפולים והחזר כספי ד"ר מוני פרידמן 27/02/2016 | 11:13קלרה לדעתי הם חייבים להחזיר לך כסף על טיפול שלא בוצע עדיין. כל מרפאה מכובדת מחזיקה מלאי של חומרי מילוי ,בוטוקס וחוטים. החוטים נשמרים במקרר עד שנתיים ולדעתי אין בעיה גם להחזיר לחברה. הם נפתחים רק בזמן הטיפול. יבדרך כלל יש מספר אופציות לתשלום בדרך כלל, תשלום פר טיפול ומתקדמים לפי הצורך או שמשלמים על תוכנית טיפולים מראש ואז גם מקבלים הנחה מסיימת. יתכן ואם כן תמשיכי בטיפול התוצאות ישתפרו, אבל זה תלוי בך. יש בעיה ביעוץ עם חברות .רצוי לבצע את הייעוץ לפני הטיפול אבל ברגע שהחלטת על סוג הטיפול והמרפאה כל יעוץ נוסף יערער את הביטחון שלך. בכל מקרה אם החלטת שאת לא מוכנה לטיפול נוסף אז את צריכה לעמוד על שלך ולבקש את החלק היחסי בחזרה.הוסף תגובה
תודה על התגובה המהירהקלרה 27/02/2016 | 11:27דר' מוני פרידמן, מאוד מודה לך על התגובה המהירה, והישרה. המון ברכות, קלרההוסף תגובה
חומרי הזרקה רוי 24/02/2016 | 08:46אני מעוניינת להזריק חומצה בצידי העיניים ובין האף ללחיים (לאורך) איך אדע איזו חומצה נכונה לאותם מקומות האם יש דעה אחידה בין הרופאים? כמו כן אשמח לדעת כמה זמן מחזיק החומצה (מחפשת פתרון ארוך מבוטוקס)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חומרי מילוי ד"ר מוני פרידמן 24/02/2016 | 09:40היי רזי בעולם יש עשרות יצרנים של חומצה היאלורונית ומאות משווקים. בארץ יש מעל 15 סוגים מיובאים ו2-3 מקומיים יש חומרים אשר מחזיקים יותר זמן מאחרים אבל בממוצע כ9 חודשים עד שנה. בגוף יש אנזים אשר מפרק את החומצה למעשה מרגע הזרקתה כך שהירידה היינה הדרגתית ולאחר שנה כמעט ולא נשאר דבר. זריקה לשקעים שמתחת לעינים דורשת יותר מיומנות ולכן רצוי לפנות לרופא עם ניסיון.. לגבי סוג החומר מאוד תלוי בהעדפותיו של הרופא שכן יש הבדלים בתכונות החומר. לדוגמה חומר עם יכולות הרמה של העור יוזרק בלחיים וחומר עדין שיתמזג בקלות ברקמה מתחת לעיניים. ככל שהחומר יותר עדין הוא יחזיק גם פחות זמן. לציידי העיניים ניתן להזריק חומרים עדינים כגול רסטילין סקין בוסטר(סדרה של 3 טיפולים) או סטילאג' HydroMax . השיפור יורגש והקמטים יעודנו אבל צריך לזכור שזה לא אותה השפעה כמו של בוטוקס. מאחר וההזרקות אינן מותרות יותר מציע שתפני לרופא ותיק באזור מגוריך . רצוי גם להסתמך על המלצות של חברים.הוסף תגובה
הילורונית בסנטר חודש רביעי ליזה 06/01/2016 | 16:09שלום אני בחודש רביעי ומידי חצי שנה עד שמונה חודשים צריכה להזריק ח. הילורונית בסנטר עקב טעות של רופא שעיוות לי את הסנטר ויצר בה גומות בחלק התחתון משני צידיו של הסנטר .. סיפור ארוך ומצער ! אני בחודש רביעי כרגע וזקוקה להוספה של החומצה הזו מאחר והחומר הקודם הולך ונמס ומתחילים לי שוב החורים - מראה לא יפה ואסתטי שלא לדבר על הצד הנפשי הכרוך בעניין ! אני יכולה למלא את השקעים בחומצה כפי שאני עושה מידי חצי שנה בלי לגרום נזק לעובר ? נשארו לי עוד 5 חודשי הריון ואני לא רוצה לדמיין איך אראה במידה ולא אוסיף עד סוף ההריון ... תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הזרקת חומצה היאלורונית בהריון. ד"ר מוני פרידמן 09/01/2016 | 19:46היי ליזה לצערי התשובה אינה חד משמעית. נכנסתי לאתר של FDA האמריקאי שנחשב לרציני ומחמיר בהמלצותיו. אין איסור מוחלט אבל ישנה הזהרה שצריך להיות מודע לזה שאין מחקרים אשר בדקו את נושא תופעות הלוואי בנשים בהריון, הנקה וגם לגילאים שמתחת לגיל 18. " The safety of these products is unknown when used during pregnancy, while breast feeding or in patients under 18 years of age." יש רופאים אשר מזריקים חומצה ללא לידוקאין לנשים בהריון בעקר בשליש האחרון כאשר יש פחות סיכוי לפגיע בהתפתחות העובר . ליזה בנוסף הבעיה היא שהחומצה מתפרקת בהדרגה ותוצריה נמצאים במחזור הדם. אני ממליץ שתתייעצי עם הרופא נשים שלך כמו לפני כל נטילת או הזרקת תרופה חדשה .הוסף תגובה
מילוי שפתיים בחומצה הילארונית רונית 03/01/2016 | 17:11אני מעוניינת למלא רק את השפתיים בחומצה הילארונית. הסיבה שאני פונה אליך כי אני בניסיונות להיכנס להריון ואין לדעת מתי אצליח( עוברת הזרעות ). האם מותר בימים שבין המחזור להזרעה להזריק חומצה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מילוי חומצה לשפתיים במהלך טיפולי הפריה ד"ר מוני פרידמן 09/01/2016 | 19:38היי רונית לא הצלחתי למצוא מחקרים בנושא. מועד ההזרקה עצמה לא משמעותי . מה שחשוב זה משך הזמן שהחומר נמצא בגוף . החומצה בשפתיים מחזיקה כחצי שנה כאשר הפרוק שלה מתחיל מיד לאחר ההזרקה ונעשה על ידי אנזים ספציפי שקיים בגוף. למעשה תוצרי הפרוק של החומצה נמצאים גם במחזור הדם במשך התקופה הזאת. למרות שחומצה היאלורונית נמצאת ומיוצרת בגוף לא ברור לחלוטין אם עלולה להיות תופעת לוואי מהחומצה המוזרקת וזה שוב כי אין עבודות שבדקו את הנושא. אני ממליץ שתתייעצי עם הרופא נשים שלך ותפעלי על פי המלצתו.הוסף תגובה
מרפאות בוטוקס אדם 21/11/2015 | 00:39אני גבר,זקוק לזריקות בוטוקס,הבעייה שיש הרבה מרפאות ורופאים ומקומות שמזריקים בוטוקס!!!איך לדעת אם המקום טוב ואפשר להאמין למקום לקבלת בוטוקס,וגם המחירים השונים לא נותנים לי להאמין לאף רופא!!מצטער ..מה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
הזרקת בוטוקסמטופל צעיר 26/11/2015 | 14:46מניסיון תזריק רק במרפאות כללית אסתטיקה יש רופא בבת ים, ד"ר קרמר, פשוט מצוין המחיר זול, הוא רופא מוכר, מנתח ואם ההזרקה נעלמה מהר מידי (קורה בהתחלה) הוא יחזק לך את זה ללא תשלוםהוסף תגובה
תשובת מומחה סדר בטיפול על ידי בוטוקס ד"ר מוני פרידמן 26/11/2015 | 22:17היי אדם נתחיל בזה שאתה צודק באופן כללי. יש מגוון רחב של רופאים ומרפאות שמציעות את הטיפול וזה מבלבל. בעקרון בארץ משרד הבריאות אישר לחברת בוטוקס האמריקאית ודיספורט האירופית את השיווק של הבוטוליניום טוקסין. המחירים די דומים בין 600-900. יש יבוא פירטי של בוטוליניום מחברות אחרות כולל מסין שאין פיקוח ואין אישור משרד הבריאות ולכן המחירים הזולים. יתכן והחומר טוב אבל זה סיכון שלדעתי לא שווה לקחת. תבחר לך רופא באזור מגורך שקבלת המלצות או יש לך מידע לגביו . תוודא שהמרפאה מוכרת ואין תלונות עליה. הטיפול בבוטוקס קל יחסית והסיכונים מועטים. גם התופעות לוואי חולפות לאחר חודשיים שלושה במקרה הכי גרוע. דרך הגב ד"ר קרמר שמוזכר בתגובה חבר שלי ורופא נהדר. אל תחשוש מהטיפול. אני גם מציע שבמידה ואתה מרוצה תמשיך טיפולים אצל אותו הרופא ועל תחליף רופאים בגלל קופונים או מחירים לא הגיוניים. תזכור שהבוטוקס מחזיק בין 3 ועד 5 חודשים במקרה הטוב. בהצלחההוסף תגובה
תודה רבהאדם 19/12/2015 | 21:43תודה רבה לכה זה יעזור מאודהוסף תגובה
תודה רבה ד"ר מוני פרידמןאדם 19/12/2015 | 21:50תודה רבה ד"ר מוני על התשובות וסליחה על התשובה המאוחרת הידע שאתה נותן מאוד עוזר לנו להחליט בתבונה המון תודההוסף תגובה
מילוי קמטים, קלרה 01/12/2015 | 00:40שלום, עשיתי מילוי קמטים בצידי הפה, ולאחר כחודש התחלתי לראות ריפיון באזור ההזרקה , כלומר המילוי נספג מהר מדי, האם זה מפני שאני מורחת כל לילה הידרוקינון??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ספיגת חומצה היאלורונית ד"ר מוני פרידמן 03/12/2015 | 07:12היי קלרה אין קשר בין ההידרוקינון שאינו חודר לעומק העור לבין חומצה היאלורונית שמוזרקת לעומק. יתכן והעיסוי שאת עושה פיזר במקצת את החומר. סיבות נוספות הם סוג החומר,עומק ,מיקום וטכניקת ההזרקה. לפעמים פשוט צריך "לבנות " מילוי הדרגתי.הוסף תגובה
ספיגת חומצה הילוארוניתקלרה 03/12/2015 | 11:36אוקיי, לאחר כמה זמן מיום ההזרקה ניתן למרוח תכשיר חומצות על הפנים ולעסות אותן?,איך אוכל להיות בטוחה שהחומר לא נודד לי, בזמן מריחת תכשיר כלשהוהוסף תגובה
תשובת מומחה חומצה היאלורונית ד"ר מוני פרידמן 03/12/2015 | 17:50נהוג להמליץ על שבועים שבהם יש להימנע עד כמה שניתן מטיפולי פנים כולל מכשור. החומר אינו נודד .בלחץ הוא יכול לשנות מעט את צורתו ולהתמזג עם רקמת העור בכל מקרה תתענייני בפעם הבא מה שם החומר שהוזרקהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
קסנטלזמה
-
סרחי עור
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
סקולפטרה
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
הסרת נקודת חן
-
איפור קבוע

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר שרון פינצי
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי