דלג לתוכן

מדד מרקר

פורום סרטן הלבלב

ד"ר רונן ברנר

ד"ר רונן ברנר

5
( 9 חוות דעת )
אני מומחה בכיר באונקולוגיה וברפואה פנימית ומנהל המכון האונקולוגי במרכז הרפואי וולפסון. במהלך שנות עבודתי ליוויתי אלפי מטופלים המתמודדים עם מחלות ממאירות מורכבות, תוך שילוב בין רפואה אונקולוגית מתקדמת, התאמת טיפול אישית וראייה אנושית רחבה של המטופל ומשפחתו. ההכשרה שלי ברפואה פנימית מאפשרת לי לראות את התמונה הרפואית המלאה ולנהל לא רק את המחלה האונקולוגית עצמה, אלא גם את מכלול מצבו הרפואי של המטופל, מחלות הרקע, תופעות הלוואי והמורכבויות הנלוות לטיפול. אני עוסק בטיפולים אונקולוגיים חדשניים, רפואה מותאמת אישית, טיפולים ביולוגיים ואימונותרפיה, ומאמין בליווי אישי, מקצועי וקשוב לאורך כל שלבי ההתמודדות והטיפול. ניסיון מקצועי ותפקידים מנהל המכון האונקולוגי במרכז הרפואי וולפסון ומומחה באונקולוגיה וברפואה פנימית. בעל ניסיון רב בטיפול בחולי סרטן במצבים מורכבים, כולל גידולי מערכת העיכול,  מלנומה, גידולי ראש וצוואר, סרטן ריאה וגידולים מוצקים אחרים. עוסק בהתאמת טיפולים אונקולוגיים מתקדמים ובהם אימונותרפיה, טיפולים ביולוגיים ורפואה מותאמת אישית על בסיס בדיקות מולקולריות וגנטיות מתקדמות. מלווה מטופלים ובני משפחה בקבלת החלטות רפואיות מורכבות, מתן חוות דעת אונקולוגיות ובחינת אפשרויות טיפול חדשניות וניסויים קליניים בארץ ובעולם. ה"אני מאמין" הרפואי אני מאמין שטיפול אונקולוגי הוא הרבה מעבר להתאמת תרופה למחלה. מאחורי כל אבחנה עומד אדם עם חיים, משפחה, חששות, תקוות ורצון להמשיך לחיות באיכות חיים טובה ככל האפשר. אני מאמין שאין מטופל ממוצע. לכל אדם מחלה שונה, רקע שונה ויכולת אחרת להתמודד עם המצב. לכן חשוב לי לבנות עבור כל מטופל חשיבה טיפולית אישית, רחבה ויצירתית, תוך הקשבה אמיתית, שיתוף מלא של המשפחה וזמינות גבוהה לאורך כל הדרך. ברפואה המודרנית, טיפול נכון חייב לשלב מקצועיות מדעית בלתי מתפשרת וטכנולוגיות מתקדמות לצד יחס אנושי חם, קשוב ולבבי. הישגים משמעותיים ראייה רפואית הוליסטית, השילוב הייחודי בין מומחיות באונקולוגיה לבין רפואה פנימית מעניק לי את הכלים להבין את מכלול מצבו הבריאותי של המטופל ולתפור עבורו את הטיפול המדויק לו. מיצוי טכנולוגי מתקדם, הקפדה על בירור מקיף הכולל בדיקות גנטיות ומולקולריות מתקדמות ביותר במטרה למקסם את המידע הקיים ולאתר כל אפשרות טיפול נוספת ויעילה. פריצות דרך במקרים מורכבים, במהלך השנים ליוויתי מטופלים רבים במצבים רפואיים סבוכים. הודות לחשיבה יצירתית, היכרות מעמיקה עם עולם התרופות והתעדכנות מתמדת במחקרים וניסויים קליניים בעולם, הצלחתי לא פעם למצוא פתרונות וכיווני טיפול יעילים גם במקרים שבהם נאמר למטופלים כי האפשרויות הטיפוליות שלהם מיצו את עצמן. רקע אקדמי ומחקרי הכשרה כפולה וראייה רחבה, ד"ר ברנר הוא בוגר הפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב. הייחודיות שלו היא ההכשרה הכפולה, הן כמנהל המכון האונקולוגי בוולפסון והן כרופא מומחה ברפואה פנימית. שילוב זה מעניק לו יתרון עצום בראיית התמונה המלאה של המטופל, כולל ניהול מחלות רקע, איזון תופעות לוואי והתאמת הטיפול למצבו הפיזי והכללי של האדם. מומחיות בטיפולים החדשניים ביותר, ד"ר ברנר עומד בחזית המדע האונקולוגי ומתמחה ברפואה מותאמת אישית, בדיקות מולקולריות וגנטיות, טיפולים ביולוגיים ואימונותרפיה. הוא חתום על עשרות מחקרים בכתבי העת המדעיים המובילים בעולם כמו סל ונייצ'ר, ושותף למחקרים קליניים בינלאומיים פורצי דרך שהגדירו מחדש את הטיפול בסרטן. חלוציות במחקר והתאמת תרופות, ד"ר ברנר מוביל מחקרים מתקדמים בשיתוף פעולה עם מוסדות מובילים כמו מכון ויצמן למדע. הוא זכה במענק מחקר יוקרתי ורחב היקף לבחינת המיקרוביום ככלי לאבחון וניבוי של הצלחת טיפולים בסרטן, ידע המאפשר לו להביא את הרפואה העתידנית ישירות לקליניקה. סמכות מקצועית מובילה בישראל, ד"ר ברנר נבחר לשמש כיושב ראש ועדות בחינות ההסמכה הרשמיות של הרופאים האונקולוגים בישראל, הן בתחום גידולי מערכת העיכול והן בתחום המלנומה. בנוסף, הוא ייצג את תחום גידולי מערכת העיכול בוועדת סל התרופות הממשלתית, עובדה המעידה על היכרותו המעמיקה עם כל תרופה וטכנולוגיה קיימת בארץ ובעולם. מנטור ומחנך של דור העתיד, ד"ר ברנר הוא מרצה קליני מוערך באוניברסיטת תל אביב המכשיר סטודנטים לרפואה מהארץ ומחוץ לארץ.  
רופאים בתחום
ד"ר יבגני פרבר
ד"ר יבגני פרבר נפרולוגיה
5.0
( 148 חוות דעת )
"יצאתי כל כך רגועה,כל כך מבינה, אדם עם המון סבלנות, רגישות,נחמדות, ענה על כל שאלה הסביר עם המון הבנה , נשארתי עם ביטחון שתמיד אוכל לפנות אליו ושתמיד אקבל יחס מידי."
ד"ר לודמילה ליסי
ד"ר לודמילה ליסי פנימית
מומחית באנדוקרינולוגיה וסוכרת | ייעוץ, אבחון וטיפול למטופלי מכבי ופרטי | אפשרות לקבלת החזר מחברות הביטוח הפרטיות
ד"ר ארז רמתי
ד"ר ארז רמתי אנדוקרינולוגיה
מומחה באנדוקרינולוגיה וסוכרת בכפר סבא
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםסרטן ריאות

בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן ריאות

פורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות

בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות

פורוםסרטן המעי הגס

בפורום סרטן המעי הגס ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן המעי הגס

פורוםנפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות כליה, מחלת כליות כרונית, אי ספיקת כליות ודיאליזה, לחץ דם גבוה)

ברוכים הבאים לפורום שמוקדש לבריאות הכליות ולטיפול ביתר לחץ דם. כאן תוכלו למצוא מידע מהימן, לשאול שאלות ולקבל תמיכה בנושאים כמו אי ספיקת כליות, דיאליזה, השתלת כליה, וכן על לחץ דם גבוה ודרכים לטפל בו. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה

לפורום נפרולוגיה ויתר לחץ דם (מחלות ...

פורוםסרטן הלבלב

בפורום סרטן הלבלב ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן ברנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן הלבלב

פורוםאורטיקריה (סרפדת)

בפורום אורטיקריה (סרפדת) ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אורטיקריה (סרפדת)
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו