פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 57
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
קרע בכתף ושחייה
רמי 09/05/2021 | 13:58אחרי 40 שנות משחק טניס התחילו כאבים בכתף ימין ובדיקת האולטרא סאונד מראה שני קרעים. אני מבין שעידן הטניס הסתיים והשאלה האם ניתן להחליפו בשחייה. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בכתף ושחייה
דר' ירון סלע 09/05/2021 | 14:27שלום רב רמי ותודה על פנייתך ! המידע כללי ביותר וקשה לצאת בהצהרות דרמטיות המבטלות כל סיכוי לשוב לטניס בעתיד, או לחלופין, לאשר שחייה על כל סגנונותיה... יש להיכנס בעובי הקורה. ציינת "שני קרעים". איזה קרעים - חלקיים או מלאים, באיזה גידים או רצועות ? מה התלונה ? מה הממצאים בבדיקה הגופנית ? מי בדק וטיפל בך עד כה ? האם מומחה כתף ? איכן כואב לך ומתי כואב לך? האם בלילה מעיר משינה או רק במשחק טניס? מה גילך ומה פעילותך בשגרה ? עבודה משרדית או פיזית ? יש שלל פרמטרים ב"משוואת קבלת ההחלטות" של המטפל, אשר בשלב זה, לא ידועים לי. בריאות שלמה, רמי !הוסף תגובה
-
קרע בכתף ושחייה
רמי 09/05/2021 | 16:58תודה על המשוב המהיר! אני בן 72, גימלאי. מצרף את תוצאת הא.ס., אודה לחוות דעתך. הדגמת גיד ה - Biceps בתוך ה - Groove Bicipital , הודגמה אי סדירות קלה של הגיד . אין עדות סונוגרפית לקרע. הודגם מעט נוזל סביבו. פרוקסימלית מדיאלית הודגמו גיד ושריר ה - Subscapularis . הודגמה אי סדירות של הגיד . צמוד לגיד הודגמו מספר הסתיידויות גסות. אין עדות סונוגרפית לקרע. לטרלית הודגמו גיד ושריר ה - Supraspinatus .הודגם קרע המערב יותר מחצי מעובי הגיד. אין עדות סונוגרפית לקרע. מאחור הגידים - Infraspinatus - הודגם קרע באורך כ 0.1 ס"מ. וה - Minor Teres בעובי וצורה תקינים. אין עדות סונוגרפית לקרע. הודגם תפליט סובדלתואידי ותפליט וסובאקרומיאלי בכמות ניכרת. ה - ACJ תקין. הודגמה צביטה באבדוקציה.הוסף תגובה
-
קרע בכתף ושחייה
רמי 15/05/2021 | 09:31אודה לך מאוד באם תתיחס לשאלת ההמשך ששלחתיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע בכתף ושחייה
דר' ירון סלע 17/05/2021 | 08:27שלום רב רמי, ותודה על העדכון. כעת, התמונה ברורה יותר, ויש לציין, בגיל 72, גם, שכיחה ביותר ! מה הממצאים בבדיקה הגופנית? איך טווחי התנועה שלך ? איך הכוח בכתף הפגועה ?האם הכתף השנייה ללא רבב ? מי בדק אותך עד כה ? האם מומחה כתף או אורתופד כללי ? מה הטיפול שבוצע עד כה? כמה זמן התלונות והאם יש מגמת שיפור או החמרה ? נא התקדם איתי, עם השאלות המכוונות, ויתכן ואוכל לקבל מידע מספק, על מנת לענות על שאלת היסוד שלך. בריאות שלמה!הוסף תגובה
-
-
תסמונת הצביטה בכתף לאחר תאונה
אילנה 09/05/2021 | 11:31שלום בת61 לפני שנתיים נדרסי בתור הולכת רגל ונפלתי על כפות היידים לאור כאבים נוראים בכתף עד היום אובחנתי בתסמונת צביטה בכתף.בסיטי כתף יש לי הסתיידיות בשני הכתפיים. וכן דלקת אני מאובחנת כסוכרתית 4 שנים למרות שבבידקות מעבדה כל 3 חודשים הערכים שלי סוכר בצום ממוצע 90 וA1C ממוצע 5.4 כבר 4 שנים לכן לא נראה שיש לי סכרת. שאלתי האם ההיסתיידות בכתף מקורם במחלת הסוכרת (שבעצם לא קיימת) או שהצביטה בכתף במהלך השנתיים והדלקות מאז התאונה יש סיכוי סביר שגרמה לכך האם כל הסתיידות בכתף באדם סוכרתית הינה במאה אחוז בגלל המחלה? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תסמונת הצביטה בכתף לאחר תאונה
דר' ירון סלע 09/05/2021 | 13:04שלום רב אילנה ותודה על פנייתך ! ברפואה אין תשובות אבסולוטיות. הכל יכול להיות, אולם יש להתבסס על סטטיסטיקה, ולהתמקד במה שכיח יותר, ומה שכיח פחות... אמירתי, מתייחסת לשאלותייך - 1. לא ניתן לומר שמחלת הסכרת גורמת להסתיידות. זה לא מוכח מדעית. 2. לרוב, תאונה, חבלה, לא גורמת באופן ישיר לתופעות המתוארות. יתכן והיא החמירה את המצב שכבר היה קיים, אך לומר בוודאות שהיא היא הגורם, ואילו לא היתה מתרחשת, לא היו בוודאות הסתיידות ודלקתיות כרונית בכתף... לא ניתן לומר זאת. 3. כפי שהתייחסתי לשאלה הראשונה- התשובה היא לא. ישנה אסוסיאצייה בלבד בין שתי התופעות אך לא קשר חד חד ערכי וישיר. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תודה וחידוד השאלה
אילנה 09/05/2021 | 15:15תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת אבל לא הבנתי באם תסמונת הצביטה בכתף שאובחנה אצלי הינה תוצר של חבלה בכתף מאחר ולפני הנפילה על הזרועות לא היו לי כאבים בכתפיים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תודה וחידוד שאלה
דר' ירון סלע 12/05/2021 | 12:36שלום רב אילנה, כפי שהתייחסתי בתשובתי לסעיף 2 . כך אתיחס גם עכשיו. אני עומד מאחורי מילותיי הכתובות, ואני חושב שהן ברורות יותר. אולי הן לא מספקות את רצונותיך ושאיפותייך, אך הן בהחלט מייצגות את הספרות המקצועית והאמת הרפואית הידועה בנושא זה. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
סאונה אחרי פריקת כתף
שלום 09/05/2021 | 18:30שלום ד״ר, אני בן 42, לפני שבוע עברתי פריקת כתף פעם שניה. יש מניעה להכנס בימים הקרובים לסאונה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סאונה אחרי פריקת כתף
דר' ירון סלע 12/05/2021 | 12:20שלום רב שלום ותודה על פנייתך ! על פניו, במידה ואתה נח בסאונה ולא מאמץ את הכתף, מדוע קיים אצלך הרושם או החשש שזה יפגע בכתף ? אשמח לשמוע את הגיגי מחשבתך בנושא, לאור הפנייה הייחודית, והשאלה ה"לא שכיחה" שהעלת. בריאות שלמה, ותהנה בסאונה.הוסף תגובה
-
-
בדיקות לצביטה בכתף
אילנה 10/05/2021 | 06:01בוקר טוב איזו בדיקה מראה בבירור את הממצא תסמונת צביטה בכתף צילום הכתף אולטרסאונד כתף , סיטי MRI האם צילום כתף מומלץ כבדיקה ראשונית? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקות לצביטה בכתף
דר' ירון סלע 12/05/2021 | 12:18שלום רב אילנה ותודה על פניית ך! התשובה מאד ברורה וחד משמעית - הבדיקה הגופנית !! עם תרגילים בבדיקה המיועדים לזהות את תסמונת "הצביטה". וזה בשילוב עם אנמנזה - תשאול רפואי- מכוון מטרה. שאר בדיקות העזר שציינת, הן רק בדיקות עזר. הן לגיטימיות, ואף חשובות, בנוסף למה שתיארתי. נא הבדקי על ידי מומחה כתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
צילום כתף
חנה 11/05/2021 | 11:36בצילום של הכתפיים בפיענוח נרשם: הודגמו שינויים אוסטאוורטרוטיים עם יצירת ציסטות תת כונדרליות במפרק אקרומיוקלוויקולרי מימין. בבקשה מה זה אומר? וממה נגרם? יכול להיגרם מחבלה? או מהלך טבעי ? תודה אין לי תור לאורתופד בקרוב ואני מודאגת יש לי כאבים מאוד חזקים ושורפים בכתף .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צילום כתף
דר' ירון סלע 12/05/2021 | 12:16שלום רב חנה ותודה על פנייתך ! כמובן, וחשוב לראות הצילום בעיניים ולא רק לקרוא הפענוח, על מנת להתייחס לגופו של מקרה. יש דרגות חומרה שונות, ויש לראות בעיניים את דרגת החומרה, של השחיקה בסחוס והשינויים הניווניים המתוארים מעלה. על מנת שאענה על שאלותייך, עלי לדעת מידע כללי ופרטני אודותייך, אשר לא קיים ברשותי כעת. מה גילך ? השחיקה לרוב מתקדמת עם הגיל. מה עיסוקך בעבודה ? פיזי או לא. האם יש עומס יתר על הכתפיים בשעות הפנאי ? האם נחבלת בעבר ? היה שבר או פריקה או נזקים טראומתיים אחרים למשטלח המפרקי? מה ממצאי הבדיקה הגופנית ? את זמין בעבורך ברמה היומית. אשמח לסייע לגופו של מקרה. כל שצריך, זה לפנות אלי בדרכים המקובלות מחוץ לפורום. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פיענוח mri ארתוגרם בכתף
רועי 07/05/2021 | 15:57היי דוקטור בן 38 סובל שנים ממס׳ תתי פריקות בכתף כתותאה מטראומה ללא גמישות יתר,היתה פעם שיצאה לגמרי ממקומה והצלחתי להחזירה אחרי כמה דקות לבד, כעת חש מגבלה בטווחי תנועה חוסר יציבות ורגישות בכתף עשיתי לא מזמן צילום mri art הייתי שמח לקבל ממך סיוע בפענוח התשובה וחוו״ד כללית לגבי מצבי: 1. אי סדירות והפרטרופיה גרמית באספקט קדמי תחתון של הגלנואידככל הנראה משנית לשבר בנקרט ישן שהתאחה בתזוזה קלה ללא עדות לבצקת אנטראמדולרית בסמוך, חסר /אטרופיה של הלברום באותו איזור. 2. שינויים ניווניים קלים וחשד לסינוביטיס קלה במפרק הגלנוהומרלי. 3. אטרופיה שומנית נרחבת של שריר הטרס מיינור ככל הנראה שינויים על רקע דהנרציה כרונית. 4. קרע אנטרסי אורכי עדין בגיד האינפרספינטוס ללא רטרקציה דלדול של השריר 5. הפרטרופיה קפסולרית ושינויים ניווניים קלים במפרק האקרומיוקלבקולרי ייתכן עם מרכיב של distal clavicle osteolysisהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פיענוח mri ארתוגרם בכתף
דר' ירון סלע 09/05/2021 | 10:54שלום רב רועי ותודה על פנייתך ! באשר לפענוח - 1. אופייני למצב לאחר חבלות לכתף עם פריקות חוזרות - בנקרט גרמי נובע מחבלה של ראש ההומרוס למול הגלנואיד עם נזק סחוסי מקומי. צריך לראות בעיניים את מידת הנזק בבדיקה על מנת להבין את החשיבות והמשמעות של הנזק בהקשר של הכתף שלך. 2. שחיקה נובעת מחבלות חוזרות בשילוב עם גיל. אינני יודע את גילך. דלקת מקומית מודגמת על פי ה"סינוביטיס קלה". 3. דלדול שרירי זו אטרופיה שרירית. שריר הטרס מיינור הנו אחד מתוך 4 שרירי השרוול המסובב והוא מסייע לשריר האינפרה ספינטוס בסיבוב החיצוני של הכתף. יש לראות קורולציה קלינית לפי ממצאי הבדיקה הגופנית אשר אינם זמינים לי. 4. אני צריך לראות בעיניים את מידת החשיבות של הקרע. לפי התיאור זה לא קרע בעובי מלא . אינני יודע גודלו לפי התיאור. 5. יש לראות בעיניים את מידת החומרה של השחיקה ב ACJ. יש לבדוק בבדיקה גופנית האם יש קורולציה קלינית או רק ממצא מקרי ב MRI. בנוגע לחוות דעת כללית על מצבך - ללא בדיקתך הישירה, אינני יכול לספק חוות דעת כזו. אני בהחלט זמין לספקה לאחר תיאום פגישה ובדיקתך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פיענוח MRI כתף
סנדרה 06/05/2021 | 11:02שלום רב . אשמח לפיענוח והסבר למה הכוונה לתוצאות הבאות , אני לאחר שבר שורש כף יד ומאז אני סובלת מהגבלה בכתף , כאבים , קושי בתנועה ושינה על הכתף . האם הממצאים אומרים משהוא לגביי פגיעה בכתף ? תודה רבה הסריקה בוצעה בטכניקת TSE, FFE בשקלול SPIR, DUAL, T2, T1 במישור קורונלי, סגיטלי ואקסיאלי. 1 .שינויים מינימליים בראש עצם הזרוע באזור סוב-כונדרלי. 2 .CUFF ROTATOR :שינויים טנדינוטיים לא מתקדמים בסופרה-ספינטוס. לא הודגם קרע. מצב טרופי של השרירים שמורהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פיענוח MRI כתף
דר' ירון סלע 06/05/2021 | 11:18שלום רב סנדרה ותודה על פנייתך ! על מנת שאענה לך בצורה הטובה ביותר לגבי מצב הכתף שלך, עלי לבדוק את הכתף שלך, לשאול את השאלות הרפואיות הרלוונטיות בנוגע לכתף שלך ולראות את ה MRI של הכתף בעיניים שלי בנוסף לקריאת הפענוח שנתת לי. כל קיצור דרך אחר הוא התפשרות במתן שירות רפואי עבורך. לגבי הפענוח שהעתקת - בגדול, אין "דרמה" גדולה בממצאים. חלקם שכיחים ביותר כחלק משינויים פיזיולוגיים בקבוצת גיל מסוימת. לאור העובדה שאינני יודע אפילו את גילך, אינני יכול להתייחס האם זה פתולוגי או פיזיולוגי. בוודאי, בגיל 5 או 10 ממצאים אלו אינם שכיחים בכתף. במידה ותאמרי לי גילך, אוכל להתייחס. מה קרה בפציעה? האם נחבלת בשורש כף היד ובכתף בו זמנית ? האם הכאב בכתף החל מיד לאחר הפציעה או שהיו בעיות בכתף בטרם הפציעה ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף
אושר 05/05/2021 | 13:37שלום אתמול דפקתי כמו בכל יום עם פטיש שני קילו על ברזל אני במקצוע מסגר ומתקן חלקים עקומים הכאבים נוראיים והיום קשה לי אפילו להרים את הפטיש מה צריך לעשות ואם ידוע לך זו תאונת עבודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 05/05/2021 | 14:10שלום רב אושר ותודה על פנייתך! איכן כואב לך אושר? האם בזרוע או ביד או בקדמת הכתף ? האם זו פעם ראשונה שיש כאב מסוג זה? האם עברת בדיקות לכתף בעבר? כך או כך, במידה והכאב ממוקד לכתף ויש קושי בהנעת הכתף, מומלץ להיבדק בהקדם האפשרי על ידי מומחה כתף על מנת לקבל אבחון ואפשרויות טיפול. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
אולטרסאונד כתף
עופרה 04/05/2021 | 10:09בת 28, כתף מרוסקת מגיל 16.5 אחרי שתי תאונות דרכים עם פגיעה באותה הכתף. לאחר התאונה השנייה נאמר לי שאין טיפול שיעזור חוץ מפיזיותרפיה שלא כלכך עזרה. לאחר קרע TFCC שקרע בחודשים האחרונים, נבדקה לי גם הכתף שוב והוחלט לנסות סיבוב נוסף של פיזיותרפיה ונשלחתי לעשות אולטרסאונד לראות מה המצב. האם אחרי 12 שנים יש אפשרות לראות משהו או שהכתף כבר מאוחה ואין דרך לראות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אולטרסאונד כתף
דר' ירון סלע 05/05/2021 | 10:02שלום רב עופרה ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע לך באופן ישיר עופרה. לשם כך עלי לבדוק אותך ואז להמליץ לך האם יש צורך בבדיקת עזר הדמייתית. יש בדיקות שונות כדוגמת צילום רנטגן או US או CT או MRI ועוד ועוד. ההחלטה האם צריך בדיקה כלשהי מותנת בבדיקת מומחה כתף. אשמח לעזור. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תודה
עופרה 05/05/2021 | 10:20תודה דוקטור! אני גרה בחול כרגע והמומחית הפנתה אותי אחרי בדיקה. רק רציתי לדעת אם אפשר לראות בבדיקות הדימות עדיין משהן למרות שעבר כלכך הרבה זמן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אולטרסאונד כתף
דר' ירון סלע 05/05/2021 | 14:09בהחלט כן !הוסף תגובה
-
-
תוצאות בדיקת MRI כתף שמאל
ירון 04/05/2021 | 09:48שלום רב, ביצעתי בדיקת MRI מאחר ואני סובל מכאבים חזקים בכתף וגם מהגבלת תנועה, אודה לעזרתך בהבנת התוצאה,להלן סיכום הבדיקה: "נוזל מוגבר בכמות מינימלית בבורסה הסובדלטואידית סובאקרומיאלית. קרע בעובי חלקי בחיבור הבורסלי של גיד הסופרה-ספינטוס בגודל כ-7 מ"מ עם בצקת גרמית פוקלית בגבשושית הגדולה באחיזת הגידהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תוצאות בדיקת MRI כתף שמאל
דר' ירון סלע 05/05/2021 | 10:10שלום רב ירון ותודה על פנייתך ! כדי להמליץ לך על טיפול ראוי בעבורך, יש להיבדק ובמקביל לראות את בדיקת ה MRI . במקרה דנן כל שיש לי זה רק פענוח של הבדיקה. לאור זאת, אינני יכול לייעץ לגופו של מקרה על הטיפול המומלץ לך. אינני יודע מי בדק אותך עד כה. האם מומחה כתף ומה הפתרונות שהוצעו לך עד כה. אינני יודע שלל מידע קליני אודותך לרבות גילך ותפקודך הכללי ומה עיסוקך ופעולות פסורטיביות המהוות גורם סיכון לכתף ועוד ועוד מידע. כל הפרמטרים הנ"ל ועוד רבים אחרים, מכוונים אותנו הרופאים בהמלצה הטיפולית. כאן מוצג בפניי מידע פענוח של MRI. הכולל נוזל מוגבר בבורסה. בכמות מינימלית משמע בורסיטיס קלה. המס מאד שכיח בשכבות גיל מסויימות. צריך לבדוק את הקורולציה הקלינית לבדיקה הגופנית ולממצאי האנמנזה בתשאול הרפואי למולךם האם יש בורסיטיס זו חשיבות כלשהי. כמו כן יש קרע חלקי וקטן בגיד הסופרה ספינטוס. שוב. מאד שכיח בשכבות גיל מסויימות. ומגיע עד לכבי עשרות אחוזים מהאוכלוסייה בשכבות גיל מסויימות. אינני ידע גילך ולכן אינניו יודע איך להתייחס לממצא. לרוב הממצא הדרגתי ושחיקתי ולא חבלתי/אקוטי. האם הסיפור החל לאחר חבלה ? האם כבר שנים ? מה הטיפול שהוצע לך בנוגע לקרע החלקי בגיד ? הטיפול לרוב שמרני ורק אם אין ברירה ניתוחי... דבריי תאורטיים בלבד ולא נוגעים לגופו של מקרה. אשמח לסייע מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
כאבי צוואר, צוואר תפוס
-
היצרות תעלת עמוד השדרה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פיזיותרפיה
-
ניתוח ארתרוסקופיה של הכתף
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת MRI
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
-
הידרותרפיה
-
אוסטאופתיה
רופאים בתחום
ד"ר דני רוטמן
אורתופדיה
5
( 6 חוות דעת )
"ד״ר רוטמן
היה איתי בתהליך לא פשוט
וליווה אותי מקצועית מעולה
ונפשית
שיקף לי את כל מה שאני אמור לדעת בצורה אמיתית
ודאג ושאל לאורך כל התהליך
בכל ניתוח שניכנסתי ידעתי מה קורה איך קורה ומה התוצאה
והרגשתי בטוח במלאות האחוזים"
ד"ר ירון ברין
אורתופדיה
4.9
( 40 חוות דעת )
"חווית הטיפול הייתה נעימה. ד״ר היה נעים והסביר על כל התהליך והיה זמין לכל שאלה.
ממליצה בחום"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג