פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 70
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
כאבי הגב עליון ובשכמה
מיקה 15/11/2020 | 11:42שלום. מזה כחודשיים סובלת מסחרחורות וטשטוש ראייה בעין ימין (מעין תחושת שיוט) עברתיmri מוח שהיה תקין. ולאחר מכן התווספו כאבי גב עליון איומים. יש נקודה בעמוד השדרה העליון שמאוד כואבת וליד כאב חד בשכמה הימנית. הכאב מקרין ליד ימין. כל תנועה של הגב או הרמה של היד גוררת כאב חד שורף. הכאבים מתגברים בלילה ומפתיעים לי לישון. לאחרונה אובחנתי גם עם נוירופתיה אוטונומית. היתי אצל שני אורתופדים ששניהם המליצו על מיפוי עצמות. ואני לא מבינה מדוע מיפוי עצמות ולא בדיקה של העמוד שדרה. קראתי שמשותף לכאבי גב ונוירופתיות הם לפעמים סרטן. אני מודאגת מאוד. האם זו באמת הבדיקה הרצויה במצב זה? מיפוי עצמות? האם אין צורך MRI לעמוד השדרה? אני בת 33 ברקע חולת קרוהן. ללא טיפול תרופתיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי הגב עליון ובשכמה
דר' ירון סלע 15/11/2020 | 11:47שלום רב מיקה, ותודה על פנייתך המפורטת. היתרון של שני האורתופדים שבדקו אותך, הוא שהם "בדקו" אותך ואני לא. לאור זאת, המלצותיי הנן בערבון מוגבל בלבד. על פניו, לפי מה שתואר, יש לשקול בכובד ראש חיוניות בדיקת מיפוי העצמות. מדובר בבדיקה עם חשיפה לא מבוטלת לקרינה. אינני שולל אותה על הסף, אולם יש לשקול בכובד ראש... לפי מה שתואר, פנייתך איננה לפורום הנכון באתר. אני ממליץ לך להתייעץ בפורום גב/עמוד שדרה באתר זה. בסבירות גבוהה. לפי התיאור שנחשפתי אליו, שבעייתך נמצאת בתחום רפואי זה. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים ביד שמאל
אתי 02/11/2020 | 12:24ביצעתי MRI כתף ואלו הממצאים: שריר וגיד סופראספינטוס- הגיד מעובה, טנדינופתי, השריר בגדר הנורמה. היתר בגדר הנורמה . סיכום: טנדינופתיה של סופראספינטוס מה אומרים הממצאים ומה הטיפול? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים ביד שמאל
דר' ירון סלע 02/11/2020 | 12:50שלום רב אתי, ותודה על פנייתך! פעמים רבות אנו מבצעים בדיקות עזר שונות, ומגלים ממצאים מטרידים. אולם, כל מקרה צריך להיבדק בהקשר הנכון. כוונתי- אין דינו של MRI כתף לילדה בת 10, כדינו של MRI כתף של גברת בת 70. הממצא המתואר, יכול להיות סופר לגיטימי ונורמלי בשכבת גיל מסוימת וסופר נדיר ולא אופייני בשכבת גיל אחרת. חסר לי מידע רב אודותיך - מה גילך , מה עיסוקך? כמה זמן יש בעיה בכתף? ומה בעצם הבעיה ? לא תיארת דבר אשר יכול לעזור לי לעזור לך... ביד בדק אותך ? האם מומחה כתף ? מה הטיפול שבוצע עד כה ? ועוד ועוד שאלות בסיסיות וחשובות בנושא הכתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
כאבים ביד שמאל
אתי 02/11/2020 | 12:59אני בת 56, בריאה בדרכ, עובדת עבודה משרדית שמונה שעות ישיבה מול מחשב, הבעיה מזה כחצי שנה, כאבים חזקים מאוד שהחלו בכתף וכעת כל היד כואבת מהכתף ועד מפרק היד.יש קושי וכאב בתנועות מסויימות , אבל בסהכ הכאבים 24/7. גם ובמיוחד בשינה. נבדקתי עי אורטופד והוא זה ששלח אותי לMRI, למרות שלדעתו אני סובלת מכתף קפואה. שתיתי כדורים נוגדי דלקת ללא הועיל, קיבלתי זריקה בכתף שעזרה לימים ספורים והתחלתי פיזיוטרפיה שלא הועילה. לציין שגם כדורים לכאבים לא עוזרים כלל וכלל, הכאבים תמידיים ללא הקלה . מקווה שעניתי על כל השאלות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ביד שמאל - עדכון
דר' ירון סלע 04/11/2020 | 07:54תודה על הוספת המידת אתי. במידה ואכן יש כתף קפואה. זה יכול להסביר את תלונותיך. לא תמיד רואים קפסוליטיס בבדיקת US או רנטגן או MRI, ולרוב האבחנה בבדיקה הגופנית. האם יש קושי בתנועה אקטיבית ופאסיבית של הכתף. האם בכמה מישורי תנועה שונים ? לעתים הבעיה נמשכת חודשים רבים. נדיר שזה מגיע להתערבות ניתוחית. לעתים יש מקום למספר הזרקות חוזרות בהפרש של מספר חודשים, התמדה בפיזיותרפיה וניתן לשלב גם הידרותרפיה. אינני יודע האם זו אבחנתך ללא בדיקתך הישירה... ציינת הקרנה של כאב לאורך כל היד עד כף היד. לרוב, בעיות "טהורות" "רק" של כתף אינן מקרינות לאורך כל היד . יתכן שיש בעיה במקביל גם מהצוואר ויש לבדוק את הצוואר במקביל. הייתי מבצע צילום צוואר ונבדק על ידי מומחה עמוד שדרה במקביל למומחה כתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תוצאות MRI צווארי
אתי 13/11/2020 | 10:51סקוליוזיס קמור לימין, C3-4- בקע דיסק אחורי מרכזי זעיר. C4-5 - הנמכת המרווח הדיסיקלי, שינוייפ דיסקופתים בגופי החוליות, בלט דיסק אחורי קל עם זיזים ברצפים ספינלים, בולטים משמאל, בלט דיסק אינטראפורמינלי והיפרטרופית הפצטים משמאל עם הצרות הפורמינה הנוירלית, C5-6 הנמכת המרווח הדסיקלי, אנטרוליסטזיס מינימלית עם חשיפת דיסק מינימלית. C6 - בקע דיסק אחורי מרכזי זעיר . סיכום- שינויים דיסקופתים ללא מיאלופתיה . האם זה מה שגורם לכאבים מזה חצי שנה ביד שמאללכל אורכה ובמשך כל היום כאשר מתגברים בתנוחת שכיבה? מה הטיפול ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאות MRI צווארי
דר' ירון סלע 13/11/2020 | 13:37שלום רב אתי, ותודה על עדכונך בנושא הצוואר. כעת את מבינה מדוע נדלקה אצלי "נורה אדומה" בנושא ההקרנה של הכאב לאורך היד. אני כמובן, אבקשך, להפנות את פנייתך העדכנית המפורטת, לפורום הנכון באתר -פורום גב/צוואר ועמוד שדרה. שם תקבלי את המידע הראוי לבעייתך. אאחל לך בריאות שלמה ושבת שלום !הוסף תגובה
-
-
חגורת לחץ- כאב בשריר
מנותחת 09/11/2020 | 15:30היי, נותחתי לפני שבועיים להגדלת חזה. במטרה למנוע מהשתלים "לטפס" מעלה- אני חגורה בחגורת לחץ מעל החזה- בגובה בית השחי. החגורה לוחצת מאד, ואני חוששת שהיא לוחצת על הצלעות או השרירים באזור- יש לי כאבים והגבלה בהנעת הידיים/ כתפיים. שאלתי: האם ייתכן נזק מחגורה זו אם תילבש במשך 6 שבועות? בעקבות הכאבים ה"לוחצים", אני משחררת את החגורה, אך השחרור עצמו גם גורם לכאב- למה??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חגורת לחץ- כאב בשריר
דר' ירון סלע 11/11/2020 | 08:37שלום רב, ותודה על פנייתך! לאור העובדה שהתחום הרפואי אינו קשור לפורום זה, אייעץ לפנות לפורום המתאים באתר. כמובן, שעלייך להתייעץ עם המנתח שלך (מתחום הכירורגיה הפלסטית, אני משער...) לגבי הנחיותיו בנושא והמלצותיו בסוגיות בתר-ניתוחיות מהסוג שציינת והעלת על הכתב. כך או כך, אאחל לך החלמה מהירה !הוסף תגובה
-
-
קרע בשריר הטרייספס עקב נפילה חוסר יכולת ליישר באופן מלא כנגג כח הכבעדה ב us ממצא נוזל בגודל 5.5 סמ שמתאים לקרע חלקי מסיבי...מהנהפתרון...נ.ב אנינ8 שבועות לאחר הפציעה עם שיפורעקב שחייה והפעלה איטית כל יום ...תודה
אבי 03/10/2020 | 21:06קרע בשריר טרייספסהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בשריר הטרייספס
דר' ירון סלע 10/10/2020 | 11:54שלום רב אבי, ותודה על פנייתך ! אשמח לעזור, ולשם כך, עלי לבדוק אותך. לרוב, עקרונית (ולא לגופו של מקרה), קרעים חלקיים בסיבי השרירים השונים בגופינו (בניגוד לקרעים טראומתיים בגידים) מטופלים באופן שמרני, ומאפשרים לאחר מנוחה של מספר שבועות להתחיל שיקום בפיזיותרפיה וחזרה הדרגתית לפעילות. הגוף מצלק את אזור הפציעה. ההמטומה (שטף הדם והבצקת המתוארת ב US) היא השלב הראשון בתהליך התמודדות הגוף עם המצב החדש. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
קרע מלא בגיד הטרייספס
אבי 08/11/2020 | 21:04שלום ד"ר בהמשך בירור האבחנה שלי..ביצעתי mri...תוצאה מראה קרע מלא בחלק דיסטאלי אל האולקרנון...גדם הגיד כ5 ס"מ...האם זה מחייב ניתוח?...תודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע בטרייספס
דר' ירון סלע 09/11/2020 | 08:46שלום רב אבי, ותודה על פנייתך ! יתכן ותזדקק לניתוח. יש לברר מצבך אצל מומחה כתף/מרפק או כירורג כף היד. חשוב לראות את טווח התנועה והכוח של הטרייספס. חשוב לראות ממצאי צילום רנטגן וUS ובדיקת MRI (לראות בעיניים של הבודק ולא רק לקרוא הפענוח...) יש לשקול התערבות ניתוחית בהתאם לתוצאות כל הבדיקות יחדיו. בריאות שלמה אבי !הוסף תגובה
-
-
קרע חלקי בגיד
סמדר 06/11/2020 | 07:51שלום רב עם כאבים משמעותיים כבר חודשיים בקושי מצליחה להרים יד שמאל לא מתפקדת איתה עשיתי צילום רנטגן (ראו הסתיידויות) ועכשו הגיע תשובה של us: קרע חלקי בגיד הסופרה-ספינטוס. מה הטיפול? תודה רבה כמובן קבעתי יעוץ אצל מומחה כתףהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע חלקי בגיד
דר' ירון סלע 08/11/2020 | 09:02שלום רב סמדר, ותודה על פנייתך ! אני שמח לקרא שקבעת תור למומחה כתף. זו התחלה טובה. התיאור של תלונותיך מתאים לממצאים ברנטגן ובבדיקת ה- US. מאד חשוב לבצע בדיקה גופנית יסודית, ולטפל בנוגדי דלקת וכאב ו/או הזרקה ו/או טיפול שיקומי בפיזיותרפיה. בהתאם לתגובתך לטיפול, יוחל בהמשך הדרך, האם יש מקום לביצוע בירור נוסף כדוגמת MRI וטיפול "פולשני" יותר (לרוב לא צריך...) בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף
פלישיה 07/11/2020 | 14:03שלום דוקטור קורים לי פלישיה 38 לפני 3 חודשים נפלתי במדרגות ושבוע אחרי נפילה התחלתי להרגיש כאבים בכתף עד עכשיו זה כואב ולא מבינה מה יכול להיות הבעיה אולי אצם זז לא יודעת אני רק משתמשת בווטרין שום דבר אחר תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 08/11/2020 | 09:00שלום רב פלישיה, ותודה על פנייתך ! עליך להיבדק בהקדם על ידי מומחה כתף. בבדיקה יש להעריך מצבך הנוכחי, לרבות טווחי תנועה של הכתפיים , נקודות רגישות למגע, מראה חיצוני ועוד... יש לבצע צילום ו US לכתף כבירור התחלתי בסיסי, ולהתקדם משם, לפי המידע הצטבר מהבדיקה הגופנית ובדיקות העזר. בריאות שלמה פלישיה !הוסף תגובה
-
-
הוספה
יצחק 06/11/2020 | 01:46בהמשך לשאלה הקודמת, לארחונה אני מרבה להקליד במחשב, האם יש קשר בין הנ"ל לעבודת מחשב? במה רצוי להשתמש בעבודה בכדי למנוע בעיות אורטופדיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סביבת עבודה
דר' ירון סלע 08/11/2020 | 08:36תודה על העדכון יצחק. קשה לענות בוודאות ללא בדיקתך וללא הסתכלות על תנאי העבודה שלך. יש מדע שלם העוסק בתנוחה הנכונה לישיבה ותנאי העבודה. אשמח לעזור באופן ישיר לשאלותיך ה"מאד ספציפיות" - בטריטוריית הפורום אני מאד מוגבל בעזרה ישירה לשאלות ספציפיות, ותגובתי אינה לגופו של מקרה. בהצלחה !הוסף תגובה
-
-
נוזל יתר במעטפת הגיד
יצחק 06/11/2020 | 01:42כבן 45, ללא מחלות רקע, מעט משקל עודף, כמו כל דבר יש פעם ראשונה בחיים, והיום התוודעתי לראשונה לגיד הביצפס, לאחר חודש של כאבים עולים ויורדים בכתף ימין, עברתי אולטרה סאונד, ברוב השורות נרשם תקין, למעט שורה אחת: Biceps tendon בעובי ובמרקם תקינים, נוזל יתר במעטפת בכמות מתונה,- מה זה אומר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נוזל יתר במעטפת הגיד
דר' ירון סלע 08/11/2020 | 08:33שלום רב יצחק, ותודה על פנייתך ! במידה ויש כאב בקדמת הכתף, זה האזור האנטומי בו נמצא הגיד הארוך של הבייספס. עליך להיבדק על ידי מומחה כתף על מנת לבצע בדיקה גופנית יסודית, לשאול את השאלות הנכונות ולקבל המלצות מדויקות. אינני יודע מה ממצאי הבדיקה הגופנית שלך, ומי שלח אותך לבדיקת ה US . מה הטיפול שבוצע עד כה? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פריקת כתף
גור 04/11/2020 | 14:40היי, האם ייתכן מצב בו אדם אשר פרק את כתף ימין מספר פעמים ולאחר מספר שנים ביצע בדיקת MRI ולא נמצא שום ממצא המעיד על קרע או פגיעה כלשהי למרות שעדיין יש כאבים וקליקים בכתף?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פריקת כתף
דר' ירון סלע 05/11/2020 | 13:18שלום רב גור, ותודה על פנייתך ! כן, יתכן מצב שכזה, למרות, שבמידה והיו פריקות מלאות וללא תתי פריקות, הסיכוי ל MRI תקין הוא נמוך. לעתים, מבצעים בדיקת MRI עם הזרקה של חומר ניגוד (MRA) ואז רואים בעיות תוך פרקיות אשר לא רואים ב MRI רגיל. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פריקת כתף
אדיר 02/11/2020 | 15:36שלום ד"ר ירון רציתי להתייעץ איתך מספר פעמים שאני עושה תנועות חדות כמו הרמת היד לתפיסת כדור לדוגמה במשחק כדורסל או בשחייה בתנועה של חתירה . קורה לי מצב שהכתף יוצאת לי מהמקום וחוזרת לאחר כמספר רגעים. מה יכולה להיות הבעיה ? האם בריחה של הכתף מהמקום וחזרתה לבד ללא צורך ברופא זה נקרא פריקה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פריקת כתף
דר' ירון סלע 04/11/2020 | 07:57שלום רב אדיר, ותודה על פנייתך! מה מצבך הרפואי אדיר? האם יש בעיות רפואיות ברקע? האם ידוע לך על גמישות יתר במפרקים. (האם אתה " אלסטי" מאד?) לרוב, מדובר בתת פריקה ולא פריקה מלאה. פריקה מלאה שכיחה בעת פציעה משמעותית ויש צורך לגשת לטיפול במוקד חירום או מיון ולעבור החזרה של הכתף למקומה על ידי אורתופד. תתי פריקות אינן מלאות ונפוצות בגמישי יתר. האם בוצעה פיזיותרפיה בעבר לחיזוק ואיזון וייצוב שרירי הכתף ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
בהמשך לשאלות
אדיר 04/11/2020 | 15:04היי בריא בדרך כלל בן 25 אין בעיות רפואיות מלבד תת פריקות בכתף עשיתי תקופה פיזיותרפיה מטעם הקופח דבר שהוביל לפריקות מרובות יותר משום שזה גרם לשריר ליתר גמישות מה אתה מציע לעשות האם ניתוח פותר את הבעיה או שניתן בדרך אחרת ? האם הפריקה מעידה על קרע בלברום ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תתי פריקות
דר' ירון סלע 05/11/2020 | 13:16לצערי, ללא בדיקתך באופן ישיר, כל תשובה ממני מסכנת בהטעייתך. אני אשמח לבדוק אותך ולראות האם יש גמישות יתר במפרקי הגוף או לא. במידה ואין ההחלטה גמישות יתר, כיוון ההתקדמות הטיפולית יהיה שונה מאשר אם יש גמישות יתר כללית. יש לשקול ביצוע בדיקת MRA לכתף הכאובה. בהצלחה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
בלט דיסק
-
היצרות תעלת עמוד השדרה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח ארתרוסקופיה של הכתף
-
יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
-
תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
תרבית נוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
-
עצם הירך
-
אוסטאוסרקומה
רופאים בתחום
ד"ר ענאן שתייוי
אורתופדיה עמוד שדרה
4.9
( 26 חוות דעת )
"דר ענאן היה נעים, מקצועי, וסבלני. ניכר היה שהוא נעזר בניסיון וידע רחב שצבר ונעזר בו למען מטופליו"
ד"ר סטפן בן שושן
דימות
רדיולוג פולשני ואבחנתי מומחה לעמוד שדרה ומפרקים ופציעות ספורט / מנהל מחלקת MRI בבית חולים מעייני הישועה
ד"ר אורן צביאלי
אורתופדיה
5
( 12 חוות דעת )
"רופא מקצועי עלה מהר מאוד על הבעיה!
נתן טיפול מקדים וגם המליץ על טיפול המשך, אני ממליץ עליו."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג