פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 71
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
תוצאות mra
רויטל 30/10/2020 | 08:28בוקר אור אבקש את חוות הדעת שלך לתוצאות בדיקת mra. קרע חלקי של המשטח הארטיקולרי של גיד הסופרה ספינטוס קרוב לאזור אחיזתו הקדמי אל הגבשושית הגדולה המערב כשליש מעובי הגיד בקוטר 8 ממ במישור הקרונלי ובקוטר 1.3 סמ בציר הסגיטלי. אני סובלת מכאבים קשים והגבלה בתנועה, לחץ חזק על הזרוע כולה. אשמח לחוות דעתך על התוצאה האם נדרש התערבות כירורגית או טיפול אחר . תודה מראש על תשובותיך ועל סבלנותך. רויטלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תוצאות mra המשך פרטים
רויטל 30/10/2020 | 15:00בהמשך לשאלתי פרטים נוספים עלי-בת 50,קיבלתי טיפולי פיזיוטראפיה שרק החמירו את הכאב, הושם לי קנזיוטייפ שהחמיר את הכאב,טיפול במכשיר עם זרמי חשמל החמיר את הכאב ,משככי כאבים וארוקסיה לא הועילו במאום כולל זלדיאר. לילותי ללא שינה כלל. כל מנח של היד כואב בעיקר תחושת לחץ חזק וכאב משתק בתנועת אלכסון פנימה וסיבוב. לסיכום הכאב הוחמר מאז הפציעה. תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאות MRA
דר' ירון סלע 01/11/2020 | 08:27שלום רב רויטל, ותודה על פנייתך ! מצבך הרפואי תואר היטב. איך טווחי התנועה של הכתף בבדיקה הגופנית? האם נבדקת על ידי מומחה כתף, אשר שלח אותך לבדיקת MRA ? במידה ולא, אני מייעץ לך להיבדק על ידי מומחה כתף. הממצאים בבדיקה (בהסתכלות על חצי הכוס המלאה...) מעודדים, כיוון שהקרע אינו מערב מעל חצי מעובי הגיד. שליש מעובי הגיד, פעמים רבות, "מסתדר לבד" ולא מחייב ניתוח. לרוב, בנוסף לכל הטיפול שכבר קיבלת, מוסיפים זריקה לכתף. האם הוצע לך וסירבת ? האם לא הוצע לך עד היום ? האם יש לך אלרגיות לתרופות או מחלות רקע המונעות הזרקה ? נא עדכני. כמו כן , יש פרוטוקול טיפולי פיזיותרפי שכיח ומסודר למצבך (אשר שכיח מאד...). האם ביצעת פיזיותרפיה במקום מקצועי וקיבלת שירות איכותי ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תוצאות mra
רויטל 01/11/2020 | 10:43תודה רבה על תשובתך. לשאלותיך,היד מוגבלת מאוד למרות נסיונותי הרבים ומדי יום לשמור לפחות אם לא לשפר באמצעות תנועות שחיה במים, מתיחות קלות. בוצע פיזיותראפיה לא איכותית ובכללי היה לה קשה לעבוד איתי לטענתה בגלל הכאב החד שהרגשתי בכל נסיון שלה. הייתי אצל רופא מומחה, גם התרשמות של מגבלה משמעותית ביד, בסיבוב באלכסונים בהרמה מעלה.לא הוצע לי זריקות אלא משככי כאבים שכלל לא עוזרים לי ולילותי הם לילות ללא שינה כלל. בתחילת פציעתי הייתי עושה הליכות ושמתי לב שגם זה מחמיר לי את הכאב מאוד , לא מבינה מדוע ולכן הפסקתי. הלחץ על כל הזרוע מאוד מכאיב לי והכאב בכללי לא מאפשר לי עצמאות כמו הורדת חולצה לבד, חפיפת שיער ואפילו הרמה של צלחת עם יד ישרה מכבידה ומכאיבה לי. הכאב התחיל להקרין לי למרפק ולשכמות..נראה שככל שאני מנסה לשפר ולשמר תווך הכאב מחמיר. תודה מראש רויטלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עדכון מידע
דר' ירון סלע 01/11/2020 | 11:59תודה על עדכונך רויטל. אשמח לעזור לך באופן ישיר. זאת לאחר הבדיקה שאבצע. יתכן ואמצע לנכון לבצע הזרקה לכתף. כמובן ,שרק לאחר מעבר על בדיקות ההדמייה ולאחר בדיקתך, אוכל להמליץ לגופו של מקרה. אני זמין בדרכים המקובלות באתר זה ובאתרים אחרים. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
יעוץ
רויטל 01/11/2020 | 14:35שלחתי פניה פרטית באתר, תודה🙏הוסף תגובה
-
-
כרבים איומים בכתף שמאל
סמדר 01/11/2020 | 06:40בת 50 בעבר אין שום עבודה שגרמה למעמס על הידיים/כתפיים התחילו כאבי תופת בכתף שמאל עד כדי הרגשה של כתף קפואה. רופא משפחה רשם 10 ימי ארקוקסיה שלא שיפרו את המצב. עשיתי רנטגן והתשובה- אין לראות פגיעה בעצם . מבנה וגבולות העצמות תקינים . הסתידות גסה ברקמות רכות צמוד ל gt. מה המשמעות ומה הטיפול? יש ממש בעיית תנועה ולא מצליחה להרים את היד עד למעלה. כאבים חדים בתזוזה.עד כדי כאבים היורדים לכל אורך היד עד לכף היד. Us קבעו לי בהמשך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף שמאל
דר' ירון סלע 01/11/2020 | 08:17שלום רב סמדר, ותודה על פנייתך ! התיאור הקליני שנתת, בהחלט יכול להתאים להסתיידות ו/או "קפסוליטיס דביקה" בכתף. כאב חד המופיע פתאום מאד אופייני כשיש הסתיידות. נוקשות בתנועה יכולה לנבוע משני המצבים. בעת הכאב החד יש קושי בתנועה מסיבות של כאב, ובעת כתף קפואה - קופסית המפרק (קפסולה) מאד מעובה ומודלקת וישנו קושי פיזי (מכאני) בהנעת הכתף. יש להיבדק על ידי מומחה כתף. יש לבצע בדיקת אולטרסאונד ולראות האם יש גם ממצאים נוספים נלווים, כגון קרעים חלקיים או מלאים בגידי השרוול המסובב ו/או בורסיטיס (רקמת בורסה מודלקת). בהתאם לממצאים בבדיקה הגופנית ובאולטרסאונד, יוכתב הטיפול הראוי. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע בסופראספינטוס
אבי 29/10/2020 | 18:06שלום דר יש לי ממצא אולטרסאונד הודגם קרע בעובי מלא בעובי 1.7 -1.4 משקע היפראקואי ממלא את החלל הקרע לשאר הגידים שלום 😅 אני בן 50 עובד פיזי נגרם בעבודה בעליה למשאיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בסופראספינטוס
דר' ירון סלע 30/10/2020 | 06:56שלום אבי, ותודה על פנייתך ! מהמעט שתואר, אני מציע לך להיבדק על ידי מומחה כתף. חשוב שהרופא ישאל את השאלות הנכונות - מה מצב בריאותך הכללי ? כמה זמן כואב ? מה הטיפול שבוצע עד כה ? איך מגמת הכאב -שיפור או החמרה? האם הכאב מעירך בלילה ? האם אתה מסוגל לעבוד במצב הנוכחי ? איזה בירורים בוצעו מעבר לבדיקת ה US ? והכי הכי חשוב- בדיקה גופנית יסודית של הכתף. אשמח לעזור לאחר בדיקתך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
הסתיידויות בכתף
מוניק 27/10/2020 | 13:44שלום, לאחר שנה וחצי של כאבים בכתף וטיפול בפזיותרפיה ומספר זריקות עדיין יש כאבים חזקים. האם יש אופציות טיפול נוספות בהסתיידויות בכתף? מה דעתך לגבי הוצאת הסתיידויות ומתי מחליטים לבצע זאת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הסתיידויות בכתף
דר' ירון סלע 28/10/2020 | 09:58שלום רב מוניק, ותודה על פנייתך ! צר לי לקרוא על חווייתך השלילית.. מי בדק אותך עד היום ? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? האם ביצעת צילום רנטגן ו US לכתף ? האם נשלחת גם לבדיקת MRI ? מה גודל ההסתיידות שדווח לך ? בנוגע לשאלתך, אין גודל מדויק של הסתיידות המכתיב ניתוח, אולם נהוג לומר, שבגדלים משמעותיים - מעל 2 ס"מ לערך, אשר לא מגיבים זמן רב לטיפול "שמרני" על סוגיו השונים (כמו במקרה שלך....) - ניתן לשקול ארתרוסקופיה לכתף והטרייה והוצאת ההסתיידות. האם הציעו לך טיפול בגלי הלם ? הטיפול כואב, אך יש מקרים בהם דווח על הצלחתו. נא עדכני, בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
גרולומה תת עורית בכתף
רפי 25/10/2020 | 16:00דר שלום בדופן הקידמית של החזה משמאל הודגמה גרנולומה תת עורית בגודל 3×8 ממ .לא חודרת לשרירים הסמוכים. שאלתי האם מסוכן ? איך כדאי לטפל אם בכלל.תודה מראש .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גרנולומה בבית החזה
דר' ירון סלע 25/10/2020 | 16:15שלום רב רפי ותודה על פנייתך. לצערי, פורום זה אינו עוסק בתחום בעייתך הרפואית בבית החזה. נא בדוק פורומים מתאימים יותר באתר. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
ניתוח בכתף ימין - אשמח לחוות דעתך
לביא 20/10/2020 | 14:52היי ד"ר ירון שמי לביא אני סובל כשנתיים מפריקות כתף לרוב קורה לי עקב חרדה או תנועה חדה . במהלך היום יום אין לי כאב בכתף התנועה שלי לא מוגבלת רק חושש לעשות פעילות ספורטיבית וכמובן תנועות חדות עם היד אחורה משום שלפי הבנתי אין לי מגירה אחורית ולכן זה מה שמביא לפריקת הכתף . לאחר מספר פגישות אצל אורתופדיים הומלץ לי לעשות ניתוח כמובן שביצעתי בדיקת MRI על פי אבחנת הרופא - *רושם אי יציבות קדמית ונזק לברום העליון. *הלסקט קטן קצת עמוק *קרע לברלי קדמי תחתון ועליון SALP T2 מעולם לא ביצעתי ניתוח אני חושש מאוד מהניתוח עצמו אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא ? האם ניתוח יפתור את הבעיה ואוכל לחזור להקים משקולות ולבצע תנועות חדות כמו לשחק כדורסל. מכיר מספר אנשים שנמנעו מלעשות את הניתוח משל חשש שהניתוח הוא לא 100%.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אי יציבות בכתף
דר' ירון סלע 21/10/2020 | 08:39שלום רב לביא, ותודה על פנייתך ! מספר שאלות בסיסיות לי אליך - האם יש לך גמישות יתר במפרקי הגוף השונים, לרבות הכתפיים ? האם טופלת בפיזיותרפיה בנושא ? נא עדכן. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
בהמשך לשיחתנו בעניין האי יציבות
לביא 25/10/2020 | 10:45היי ד"ר ירון אין לי גמישות יתרה אני בחור בן 27 בריא ואף בעבר הייתי נמצא רבות בחדר הכושר . כיום אני לא עוסק בשום פעילות גופנית מפחד וחשש לפגוע בכתף . עשיתי פיזיותרפיה אך לאחר הפיזיותרפיה הרגשתי רגישות יתר על המידה וכאשר עשיתי תנועה לא נכונה ישר קרה לי "בריחה" של הכתף. ה לדעתך הדרכים לטיול בבעיה זאת? האם ניתוח זה הפתרון ? האם אפשר ללא ניתוח ? תודה על המענה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך בעניין האי יציבות בכתף
דר' ירון סלע 25/10/2020 | 12:40תודה על העדכון לביא. פעמים רבות. כשיש אי ציבות בכמה מישורי תנועה ( MULTIDIRECTIONAL INTABILITY), ויש גם גמישות יתר, אנו המנתחים, נמנעים מניתוח עקב סיכויי הצלחה ויעילות נמוכים יותר. במצבים בהם אין גמישות יתר, והיה נזק ברור עם פגיעה במרכיבי הכתף שיוצרת אי יציבות במישור תנועה אחד (UNIDIRECTIONAL INSTABILITY), לרוב, סיכויי הניתוח לייצוב הכתף, גבוהים יותר. לכן התעניינתי האם כבר בוצעה מסגרת שיקומית פיזיותרפית והאם יש רקע של גמישות יתר. במקרה דנן אשמח לעזור באופן ישיר. שאלותיך חשובות וכל תשובה המבוצעת ללא בדיקתי הגופנית באופן ישיר, עלולה להטעות אותך. אשמח לעזור ואתה מוזמן לפנות אלי מחוץ לפורום. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע לכל עובי גיד הסופרא-ספינטוס
גיל 04/10/2020 | 00:13בבדיקת CT אורתוגרפיה לכתף ימין נמצא קרע לכל עובי גיד הסופרא-ספינטוס, קרע של 6 מ"מ, גיד הביצפס מודגם ומתאים לקרע. ב 2017 עברתי ניתוח ותיקנו את הלאברום, נראה תקין. האם צריך לעבור ניתוח נוסף לתיקון או שיש פיתרון אחר? תודה וחג שמחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דר' ירון סלע 10/10/2020 | 11:51שלום רב גיל, ותודה על פנייתך ! בן כמה אתה ? מדוע בוצעה בדיקת CT ארתרו ולא MRI ? האם יש מתכות בגופך המונעות MRI ? מה הטיפול שקיבלת לאחרונה? האם נבדקת על ידי מומחה כתף לאחרונה? האם התייעצת עם המנתח שלך משנת 2017 על המצב החדש ? נא עדכן. בריאות שלמה וחג שמח !הוסף תגובה
-
גיל 18/10/2020 | 20:21אני בן 68, יש לי רסיס מתכת בזרוע ימין לכן לא יכול לבצע MRI, אמורה להיות לי פגישה אם המנתח בחודש הבא. ענין אותי לדעת מה קורה ובעיקר למה. תודה גיליהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דר' ירון סלע 20/10/2020 | 11:08תודה על העדכון גיל בהחלט יש לדון בנושא הקרע בגיד. הוא אינו קשור לתיקון לברום שעברת בשנת 2017. אלו אזורים שונים בכתף.חשוב מאד לבצע בדיקה גופנית יסודית מכוונת ל גיד סופרה ספינטוס ולראות האם יש אינדקיציה לניתוח יש לשקול מול המומחה שיבדוק אותך, האם יש מקום להתערבות נוספת בטרם ניתוח. טיפול שמרני על סוגיו השונים. במידה ואין הטבה עם טיפול שמרני, דנים על אופצייה ניתוחית. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
ניתוח פריקת כתף
מ 18/10/2020 | 13:48שבוע טוב ד"ר ירון סלע, לפני קצת יותר משנה עברתי ניתוח ארטרוסקופיה אחרי פריקת כתף, כבר אחרי חודש התחלתי לעשות פיזיוטרפיה וכבעור חודשיים הכתף שלי חזרה לטווח תנועה מלא כמו כן חזרתי לחדר כושר לעשות תרגילים שהייתי עושה לפני הניתוח בלי שום בעיה.. עכשיו כעבור יותר משנה שאין לי שום בעיה מבחינת הכתף(לא כאבים ולא בעיות של תנועה) הלכתי לעשות צילום סיטי ויוצא מצב שרושמים לי בסיכום את כל הבעיות שהיו לי לפני הניתוח.. קיימת אי סדירות החלק התחתון של המשטח המפרקי הגלנואידי קיים פרגמנט גרמי חופשי קאודלית לשפה תחתונה של הגלנואיד קיים שבר דחיסה ישן בחלק אחורי לטרלי של ראש ההומרוס אשמח לקבל את תשובתך לגבי נושא זה , תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ניתוח פריקת כתף
דר' ירון סלע 18/10/2020 | 13:51שלום רב ותודה על פנייתך . מה הסיבה שבוצעה בדיקת CT חוזרת, במידה והכל היה תקין לאחר הניתוח ? מי שלח אותך לבדיקה, המנתח ? ומה הוא אמר על ממצאיה ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
ניתוח פריקת כתף
מ 18/10/2020 | 13:56על מנת לקבל אישור עבודה נשלחתי לאורטופד ששלח אותי לצילום סיטי , נכון לעכשיו אני עדיין מחכה לתשובה שלו שאמורה להגיע בשבוע הקרוב.. אני פשוט רוצה להבין אם זה הגיוני שבסיכום רשמו את אותם בעיות אפילו שעברתי ניתוח ונכון לעכשיו אין לי שום בעיה בכתף (מבחינתי).הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח פריקת כתף
דר' ירון סלע 18/10/2020 | 14:02שאלה מצוינת, והאם הנכון ביותר לשאול אותו את השאלה הזו, הוא המנתח. הוא מעורב ויודע מה בדיוק מידת הנזק ומה בוצע בניתוח. יש לבדוק את 2 בדיקות ה CT במקביל ולהשוות ביניהן. יש לבצע בדיקה יסודית מדוקדקת של הכתף. אני שמח שאין תלונות קליניות מצדך. זה לא דבר מובן מאליו... בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שריר הsupraspinatus
לילך 17/10/2020 | 20:38שלום ד"ר ירון סלע, אשמח לדעת מה זה אומר שתוצאת בדיקת us לכתף הראתה שהדגם בשריר הנ"ל שהוא מעובה ובלתי אחיד. מה זה אומר? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שריר הsupraspinatus
דר' ירון סלע 18/10/2020 | 08:42שלום רב לילך ותודה על פנייתך ! כל בדיקת US צריכה תמיד להיות מקושרת לממצאי הבדיקה הגופנית ותלונות המטופל. בדיקה זו מדגימה רקמות רכות, ולעתים רואים שינויים במבנה הגידים. לעתים מתואר קרע בגיד - חלקי או מלא, ולעתים עיבוי או הצרות בגידים. במקרים אחרים ניתן לראות נוכחות הסתיידויות או ריבוי נוזלים סביב. גיד מעובה פעמים רבות מוגדר כשינויים טנדינוטיים עם שחיקה ושינויים הדרגתיים במרקם הגיד האופייניים לשכבות גיל מסוימות (אינני יודע גילך...). לעתים, גיד לא אחיד - מוגדר כקרע חלקי בעובי הגיד, לרוב קרע דגנרטיבי. בדיקה זו אינה מראה אנטומיה באיכות ורזולוציה טובה כמו בדיקת MRI לדוגמה. כמו כן, בדיקת US מאוד תלוית בודק ותלוית ניסיון מקצועי של הבודק ומידת התעמקותו בבדיקה... כלומר זו בדיקה שלעתים ניתן להתייחס אליה בערבון מוגבל וממציאה צריכים להיבחן במבחן המציאות, במקביל לבדיקה הגופנית ותלונות המטופל.הוסף תגובה
-
-
הכתף שורף לאחר התעלפות
נעמי 18/10/2020 | 00:54היי התעלפתי וכנראה שנפלתי על כתף שמאל כי כאבה לי הכתף אחרי הנפילה והיא אדומה ושורפת ובמיוחד כאשר נוגעים עם היד היא שורפת(ממגע עם חום וכו) . זה עלול לרמז על משהו שקרה לכתף או שזה סתם כואב מהנפילה? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הכתף שורף לאחר התעלפות
דר' ירון סלע 18/10/2020 | 08:30שלום רב נעמי, ותודה על פנייתך ! אני מציע לך נעמי לגשת ולהיבדק על ידי מומחה כתף. קשה לאבחן בעייתך לעומק, ללא תשאול רפואי מלא ומכוון כתף וללא בדיקה גופנית. חשוב לשאול מה גרם להתעלפות, כמה פעמים זה כבר קרה בעבר , מתי זה קרה, מה הרקע הרפואי , האם יש בעיות כתף לפני החבלה, מה הבירור שבוצע לאחר החבלה , מי בדק אותך מאז האירוע ועוד ועוד שאלות. לפי ממצאי הבדיקה הגופנית, יוחלט האם יש מקום לבירור הדמייתי נוסף. בריאות שלמה נעמי !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
בלט דיסק
-
כאבי צוואר, צוואר תפוס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח ארתרוסקופיה של הכתף
-
איחוי מפרק
-
בדיקות קשורות
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
-
בדיקת ויטמין D
-
מונחים קשורים
-
אוסטאולוגיה
-
פילאטיס
רופאים בתחום
ד"ר אלכסנדר ברמנט
אורתופדיה
4.6
( 29 חוות דעת )
"קיבלתי טיפול מעולה עם הדרכה ו ניתוח וטיפול אחרי ניתוחי תודה רבה על הכול"
ד"ר דרור עובדיה
אורתופדיה
הוא מומחה באורתופדיה, בעל תת התמחות באורתופדיית ילדים. כיום הוא מנהל מחלקת אורטופדית ילדים בבי"ח דנה, מרכז רפואי תל אביב
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג