פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 84
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
קרע בכתף
אלי 29/03/2020 | 14:36שלום לאחר בדיקת mri אובחן לי קרע slap בכתף הייתי אצל שני מומחי כתף שהמליצו לי על ניתוח אם אני רוצה להתגייס בעוד שנה לקרבי עקב מצבי עשיתי מס חודשים פיזו והיה שיפור הניתוח מתקרב אך היום נודע לי שיש אופציה לזריקה שמסייעת לכתף האם הדבר נכון? האם זה מומלץ? זה מעלה חששות לגבי נחיצות הניתוחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בכתף - SLAP
דר' ירון סלע 02/04/2020 | 08:36שלום רב אלי, ותודה על פנייתך ! שתי שאלות קצרות, לפני שממשיכים- 1. איזה דרגת קרע מסוג SLAP נאמר לך ? יש כ 10 סוגים/דרגות שונות. האם נאמר לך דרגת החומרה של הקרע ? 2. ציינת זריקה. האם נאמר לך סוג הזריקה? האם הכוונה לחומר סטרואידלי או חומר אחר. האם נאמר הזרקה של PRP ? נא פרט, כדי שנוכל להתקדםהוסף תגובה
-
תגובה לשאלת הדר
אלי 02/04/2020 | 10:12א. אחד המומחים כתה שזה דרגה 2+. בפענוח mri נכתב קרע בלאברום העליון ללא שום דרגה. מומחה נוסף רשם קרע קדמי ואחורי אבל ללא היד הבייספס. ב.לא יודע כלום כל הזריקה. דיברתי עם מישהי שאמרה שהיה לה משהו בכתף ובמקום ניתוח עשתה זריקה, היה נשמע שהיה לה משהו בשריר אבל בכלל לא בטוח. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע SLAP
דר' ירון סלע 08/04/2020 | 08:52תודה על המידע הנוסף אלי ! לאור העובדה, שאין שום מידע על סוג הזריקה, לצערי אינני יכול להתייחס ליעילותה... אשמח לעזור לך באופן ישיר על ידי מעבר על ה MRI ובדיקתך באופן ישיר. בצורה זו אוכל לתת לך את חוות דעתי הישירה. מוטלת כאן שאלה משמעותית על המאזניים. ניתוח או לא ניתוח... אז בוא נתייחס אל שאלה זו במלוא כובד משקלה ומשמעותה..ללא בדיקתך ומעבר על ה MRI אני רואה זאת כלא רציני ולא מקצועי... שוב, אשמח לעזור, ואתה מוזמן לפנות אלי ישירות ולא דרך הפורום. אאחל לך בריאות שלמה וחג שמח !הוסף תגובה
-
-
ניתוח בעקבות פריקת ACJ
דוד 29/03/2020 | 19:33לפני כחצי בעקבות תאונת אופניים פרקתי את הACJ. בבדיקת אורתופד נאמר לי כי הדרגת הפריקה היא 3. הסבירו לי שבמצב זה מנסים לבצע טיפול שמרני על ידי פיזיותרפיה ובמידה והטווחים אינם מלאים ממליצים לנתח. כיום, אחרי קצת יותר מ6 חודשים נראה כי הטווחים מלאים אך עדיין יש המון תנועות בהם אני מרגיש כאב בכתף (הרגשה כאילו המפרק "מתרומם" בתוך הכתף), שאותם אני מרגיש בעיקר כשאני מנסה להתאמן. מעבר לזה שנותרתי עם בליטה אסתטית מכוערת. האם במצב זה ניתן לנתח על מנת להגיע לתוצאות אופטימליות ממה שהגעתי בעזרת פיזיותרפיה? תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ניתוח בעקבות פריקת ACJ
דר' ירון סלע 02/04/2020 | 08:43שלום רב דוד ותודה על פנייתך ! מהמעט שצוין , נשמע שההתנהלות עד כה הייתה נכונה. יש 6 דרגות של פריקת מפרק זה. ואכן, בדרגות 4-6 (החמורות יותר) הנטייה ללכת ישירות לניתוח. ובדרגות 1-3 מתחילים בטיפול שמרני. אינני מכיר אותך ולא בדקתי אותך או ראיתי הצילומים, כך שאינני יכול אפילו לומר האם אכן דרגת החומרה אצלך נמצאת בקטגוריה 3. האם נבדקת על ידי מומחה כתף? האם בוצעה השוואה לכתף הבריאה ? האם הצילום בוצע עם נשיאת משקל על הידיים כדוגמת משקולות ובוצע השוואתי בין הכתפיים ? יש דרכים שונות להשוות ולראות את דרגת חומרת הפריקה. אכן, לרוב מצליחים לשמר את טווחי התנועה בכתף כיוון שעיקר התנועה איננה ממפרק ACJ. נא עדכן התשובות לשאלותיי. במידה ולא נבדקת עד היום על ידי מומחה כתף, בהחלט מומלץ להיבדק. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
ניתוח בעקבות פריקת ACJ
דוד 07/04/2020 | 12:59נבדקתי על ידי אורתופד כתף בבית חולים כחודש לאחר הפגיעה (לא נבדקתי מאז ע"י מומחה כתף), שם הוא יבחן פריקה בדרגה 3. למיטב זכרוני בעת הצילום צולמה גם הכתף הבריאה ובוצעה השוואה ביניהם אך ללא נשיאת משקל אלא במצב סטטי בלבד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח בעקבות פריקת ACJ
דר' ירון סלע 08/04/2020 | 08:48תודה על העדכון דוד. אני שמח שמומחה כתף בדק אותך. לעת עתה, נשמע שעל פניו ההחלטה נכונה להתחיל בטיפול שמרני ולא ניתוחי. במידה ובעתיד תחפוץ בבירור מעמיק יותר, ועזרה ישירה ממני, אשמח לעזור. פנייה ישירה אלי, אפשרית באתר זה ואתרים אחרים, ולא דרך הפורום. בריאות שלמה וחג שמח !הוסף תגובה
-
-
כאב מהצוואר המקרין לכתף ויד ימין
קורל כהן 25/03/2020 | 11:33שלום רב, בתחילת החודש בדרכי לעבודה עברתי תאונה, נכנסו ברכבי מאחור בעוצמה. בעקבות זאת החמירו כאבים בגב תחתון המקרינים לרגל ימין ולאחר סיטי התגלה על בקעים ב2 חוליות. בשבוע האחרון הופיעו כאבים בצוואר המקרינים לכתף ויד ימין, מן הרגשת שריפה ונימול ביד. האם זה מתקשר כאחד לבעיות בגב המותני או שיש לבצע בדיקת סיטי גם עבור חלק זה. אשמח לשמוע את דעתך ובמידה וכדאי לבצע סיטי, מהם שמות האזורים בבדיקה שיש לבקש? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב מהצוואר המקרין לכתף ויד ימין
דר' ירון סלע 25/03/2020 | 11:49שלום רב קורל, ותודה על פנייתך ! קראתי את פנייתך בעיון. עליך לפנות בנושא החשוב שציינת, לפורום הנכון באתר זה. ישנו פורום העוסק בגב וצוואר. מומחים בתחום, ישמחו לענות לך על שאלותיך. הפורום הנוכחי לא עוסק בבעיות רפואיות אלו. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב ביד שמאל
סי 13/03/2020 | 15:37שלום בשלושת החודשים האחרונים יש לי כאבים ביד שמאל, בין הכתף למרפק, כואב לי כשאני עושה פעולות פשוטות, לפני שבוע הייתי אצל אורתופד ששלח אותי לרנטגן ולצילום כתף מלא שעדיין לא ביצעתי. של יד שמאל, הוא לא נתן כדורים ולא משחה. שאל אם יש לי תחושת נימול בכף היד ואמרתי שלא, בימים האחרונים כשהסבתי את תשומת ליבי לכף היד יש לי אכן תחושות עיצביות בכף יד שמאל ולהבדיל ביד ימין ההתנהגות היא רגילה ואין את התחושות האלה, הרופא אמר שכנראה זו דלקת ניוונית. מה זה אומר? האם יש טיפול שיכול לעזור ולהעלים לתמיד את הכאב ביד שמאל ואת התחושות העיצביות בכף היד השמאלית? האם עליי לעשות בדיקה נוספת לתחושות העיצביות בכף היד? להבדק גם אצל כירורג יד? אני בת 45, בריאה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב ביד שמאל
דר' ירון סלע 15/03/2020 | 09:01שלום רב סי, ותודה על פנייתך ! אכן, מהמעט שציינת, ניתן להתרשם מאפשרות לבעיה משולבת - הן בכתף והן בעיה עצבית אפשרית. בעיות עצביות יכולות להגיע מאזורים שונים : צוואר, מקלעת עצבית סביב בית השחי, מרפק ושורש כף היד. עלייך להיבדק על ידי מומחה כתף ומומחה כף היד ויתכן, לפי ממצאי בדיקת הולכה עצבית, שתצטרכי להיבדק גם על ידי מומחה עמוד שדרה צווארי. הבדיקות המומלצות (בשלב ראשוני) לביצוע - 1. צילום רנטגן של עמוד שדרה צווארי, כתף שמאל. 2. בדיקת אולטרסאונד של כתף שמאל 3. בדיקת EMG-NCV של יד שמאל לכל אורכה - החל מהצוואר עם בירור שורשים עצביים ולאורך המרפק וכף היד. אשמח לסייע באופן ישיר מחוץ לפורום. את יכולה להשיגני בקלות רבה. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
המשך.........
סי 15/03/2020 | 10:39תודה מדוע עליי להפגש עם מומחה עמוד שדרה צווארי אם אין לי בעיות וכאבי גב? ומה יכולה להיות בעצם הבעיה הרפואית שלי? ומה זה דלקת ניוונית והאם היא לכל החיים או שניתן להחלים כתבתי לך שאני עושה צילום כתף ובנוסף אולטראסאונד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
דר' ירון סלע 15/03/2020 | 10:48שלום רב סי, ותודה על פנייתך החוזרת. ללא בדיקתך אינני יכול לייעץ באופן מדויק. על פניו, כשיש בעיות עצביות כגון, נימולים או זרמים או רדימות לאורך היד, אפשרות למקור צווארי עומדת על הפרק, עד שלא יוכח אחרת. יתכן, ולאחר בדיקתי, אחשוב אחרת, אך לעת עתה, יש לבדוק את כל האפיקים האפשריים. במידה ותרצי לברר האם יש מקום לראות מומחה עמוד שדרה צווארי, נצטרך לתאם מפגש על מנת לענות על השאלה של אבחנה, אני צריך לבדוק אותך ולקבל תשובה של הבדיקות שביקשתי קודם. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
תוצאות MRI
דניאל 12/03/2020 | 17:51שלום ד"ר , אשמח לדעת חוות דעתך לגבי תוצאות MRI קיבלתי אימפרסיה גרמית עם בצקת באספקט אחורי של ראש ההומרוס, בקשר לפגיע על שם הילזקס.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תוצאות MRI
דר' ירון סלע 15/03/2020 | 09:06שלום רב דניאל, ותודה על פנייתך! יותר מאשמח לספק את מבוקשך. חוות דעת מתבצעת על ידי מעבר על הבדיקה במסך המחשב, וקריאה של הפענוח המלא. כל דבר אחר, מהווה התפשרות מסוכנת. במפגש רפואי שואלים שאלות מכוונות לבעיה, ומבוצעת בדיקה גופנית יסודית של הכתף ורק בשלב האחרון, עוברים על בדיקות הדימות, ומקשרים אותן למציאות שהודגמה בתשאול הרפואי ובבדיקה. מהפענוח החלקי שהועתק, מועלת השאלה האם התרחשה חבלה לכתף והאם היה סיפור של אי יציבות /פריקה או תת פריקה בעבר... את מוזמנת לפנות אלי לחוות דעת ואספקה במהרה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים ונימולים ביד ימין
Niv 13/03/2020 | 23:50שלום אני סובל זמן רב מכאבים חולשות ונימולים ביד ימין עד היום לא מצאתי רופא שיגיד לי מאיפה זה נובע שעברתי קופה סיפרתי להם על מכה שקיבלתי בכתף לפני כמה שנים שלחו אותי ל m.r.i והתגלה שיש לי בלטי דיסק צווארים ופריצת דיסק.. מפה לא ידעו איך לקשר את הבעייה ליד ולמה הנימולים אני כבר באמת לא יודע למי לפנות זה משפיע לי הרבה על היום יום רופא כף יד שלח אותי להרבה צילומים ובדיקות וכל הבדיקות יצאו תקינות מבחינתם אבל אני עדיין נשאר עם הבעייה למרות שהבדיקות תקינות .. רציתי להתייעץ לאיזה רופא לפנות ומה אפשר לעשות בשביל לגלות מאיפה הבעייה מגיעה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים ונימולים ביד ימין
דר' ירון סלע 15/03/2020 | 08:57שלום רב ניב, ותודה על פנייתך ! פורום זה עוסק בבעיות בכתף/מרפק, ועושה רושם שעליך לפנות לפורום גב/צוואר או פורום כף היד. בעייתך נובעת בסבירות גבוהה, ממקור צווארי ו/או פריפרי ( לחץ עצבי במרפק ו/או שורש כף היד...) הרופאים האמונים על כך הם רופאי עמוד שדרה צווארי (או מתחום הנוירוכירורגיה או מתחום אורתופדיה של עמוד שדרה ) וכירורג כף היד. עליך לבצע בדיקת EMG-NCV (בדיקת הולכה עצבית הכוללת בירור של שורשי העצבים מחוט השדרה הצווארי ובירור עצב מדיאני ואולנרי במפרק וכף היד. עם תוצאות בדיקה זו עליך לפנות למומחים שציינתי. במידה ותחפוץ בעזרה ישירה ואישית, אני זמין לתקשורת מחוץ לפורום. רפואה טובה מתבצעת במפגש, מטפל-מטופל, ואין דרך לעקוף זאת... בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע בגיד
גילי 10/03/2020 | 13:46אתמול ביצעתי אולטרסאונד כתפיים..בכתף שמאל אובחן קרע מלא בצורת v בגיד,ובכתף ימין קרע חלקי ונוזל בכמות בינונית.כאבים נוראיים עם הגבלה בתנועות.אני עובדת עבודה פיזית מאוד.קראתי שהקרעים שנמצאו אצלי בגידים הללו אופייניים לספורטאים.. אני לא ספורטאית🤔אז מה יכולה להיות הסיבה לכך?ומה הטיפול האולטימטיבי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בגיד
דר' ירון סלע 11/03/2020 | 08:28שלום רב גילי ותודה על פנייתך ! מידע רב חסר לי. גילך לדוגמה הוא פקטור משמעותי. קרעים בגידים המסובבים מאד שכיחים מעל שכבת גיל מסוימת (גיל 40 ואילך....) ונדירים יחסית בצעירים יותר. לדוגמה- כמעט לא רואים קרעים אלו מתחת לגיל 20, אם לא התרחש נזק מטראומה משמעותית. רוב המקרים הם קרעים שחיקתיים (סוג של "מתנות של החיים") ועבודה פיזית רבת שנים עם עומס על הכתפיים בעיקר מעל גובה חגורת הכתפיים ורחוק מהגוף, אט אט יותר שחיקה. לעתים ספורטאים (תלוי בספורט) מועדים לפורענות, אך לא רק, ולא בהכרח... אשמח לבדוק אותך ולכוונך בנושא שתי שאלותייך - "מה יכולה להיות הסיבה לכך?ומה הטיפול האולטימטיבי?" ללא בדיקתך אינני יכול להתייחס לגופו של מקרה. את מוזמנת לפנות אלי ישירות. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
קרע בגיד
גילי 12/03/2020 | 08:03הי. תודה רבה. פועלת להגיע אליך. הייתי עם בני אצלך ויצאנו מרוצים😍 יום מקסים 😊הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע בגיד
דר' ירון סלע 12/03/2020 | 09:01חן חן, בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע במינסקוס
לוי 08/03/2020 | 16:00אני בן 35 לפני כשנה קרעתי את המינסקוס בקרע של ידית דלי ונצרכתי לניתוח אסקוטופיה שבו תפרו לי את המינסקוס . לפני כחודשיים הרגשתי כאבים והמנתחת שלחה אותי שוב לmri ולהלן התשובה: קרע לונגיטודינלי בקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי. טנדינופתיה פטלרית פרוקסימלית זעירה. א. מה אומרת התשובה בעברית???? ב. מה עלי לעשות? יש לי תור למנתחת עוד חודש אבל אני בלחץ שאצטרך עוד ניתוח תודה מראש לויהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע במינסקוס
דר' ירון סלע 11/03/2020 | 08:29שלום רב לוי, ותודה על פנייתך! אבקש להפנותך לפורום הרפואי המתאים - בעיות בברך. בפורום הנוכחי עוסקים בכתף/מרפק. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
תוצאות MRA כתף שמאל
שי 26/02/2020 | 23:23שלום, לאחרונה עברתי MRA לכתף שמאל לאחר שעברתי 2 ניתוחים על כתף זאת עקב פריקות כתף קדמיות ואחוריות מרובות וללא ספור תת פריקות. (1) ARTHROSCOPY OF SHOULDER LT WITH RECONSTRUCTION OF CAPSULO LABRAL COMPLEX WITH REMPLISSAGE בתאריך ה17.9.2018 (2) OPEN LHB TENODESIS בתאריך 19.8.2019 אף על פי 2 ניתוחים הללו אני ממשיך לפרוק את הכתף קדימה ואחורה מהפעולות הכי בסיסיות במהלך היום יום. יש לציין שאני הולך לפיזותרפיה 3 פעמים בשבוע ומתאמן בבית לפי הוראות הפיזותרפיסט שעובד לפי פרוטוקול המנתח. בMRA רשום כך: " סיבת ההפניה: פריקות. היסטוריה של שני ניתוחי ייצוב. השרוול המסובב: גידי הסופראספינטוס - SSP ,האינפראספינטוס - ISP ,הסובקפולריס - SSC והטרס מיינור - TM בעלי עובי, רציפות ואות תקינים. השרירים בעובי תקין, ללא סימני אטרופיה או הסננה שומנית. גיד הביצפס הארוך - LHB - אינו מודגם במקומו התקין בתעלה או בחלקו התוך מפרקי עם עוגן בשליש הפרוקסימלי של ההומרוס - לאחר טנודזיס נמוך קרוב לודאי. הגלנואיד והלברום - מודגמת רטרוורסיה ניכרת. לא נראה שבר של הגלנואיד. מספר עוגנים בהקפו. לא נראים סימני נזק או שחיקה של הסחוס ההיאליני. הלברום העליון דליל ובחלקו התחתון מעט מופרד מהגלנואיד בחלקו הקדמי והאחורי. ראש ההומרוס - נגע היל זקס עם עוגנים פוסטרולטרלים - לאחר רמפליסאז‘ ככל הנראה. המפרק האקרומיוקלויקולרי - ACJ - ללא ממצא פתולוגי. לסיכום: =========== מצב לאחר טנודיזס נמוך של ה - LHB ,תיקון קרעים בלברום ורמפליסאז‘. רטרוורסיה של השקע הגלנואידי. הלברום העליון דליל. הפרדה כונדרולברלית קלה בחלקו התחתון. " אשמח להסבר על ממצאי הMRA שישפוך לי קצת מידע מדוע אני עדיין סובל במצבי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תוצאות MRA כתף שמאל
דר' ירון סלע 05/03/2020 | 13:35שלום רב שי, ותודה על פנייתך ! אני מודה לך על הפירוט הרב וההשקעה בפנייה. מצבך מורכב ומצריך בדיקה גופנית יסודית של הכתף ומעבר מדוקדק על בדיקת ה MRA מעבר ל"רק" קריאת הדו"ח. אכן, יש רושם למצב לאחר הניתוח שתיארת עם עוגנים שונים שמטרתם לייצב עת הסחוס הטבעתי (לברום) באזור בו נותק מה"מכתש" - הגלנואיד. לא נוכחתי בניתוח שלך ואינני יכול להתייחס קונקרטית. האם קיבלת חוות דעת על המצב מהמנתח שלך ? כמה זמן עבר מאז הניתוח? מה ההמלצה הטיפולית שקיבלת בשלב זה? האם להתמיד בפיזיותרפיה ? מה אופי חייך במובן של עומס על הכתף ? האם אתה עובד פיזית או פעיל גופנית ביתר מאז הניתוח? נא כוון אותי על מצבך הכללי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שבר בראש רדיוס
מלכה 04/03/2020 | 21:42שלום עברתי תאונת עבודה ובמיןן אמרו לי שיד לי שבר ראד רדיוס אני כבר חודשיים בבית ויש דברים שקשה לי לעשות דברים האם אני צריכה לגשת לרופא תעסוקתי אני עובדת במעון אני לא מסוגלת לעשות דברים וגם מתעייפת מהא מה ההחלמההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר בראש רדיוס
דר' ירון סלע 05/03/2020 | 13:29שלום רב מלכה, ותודה על פנייתך ! מלכה, בפורום זה בעמודים קודמים תוכלי למצוא שלל שרשורים הקשורים לשבר שכיח זה. פעמים רבות, בנפילה על יד מושטת, נוצרת חבלה למרפק. יש דרגות שונות של חומרת השבר, ולפי הדרגה- מוכתב גם הטיפול (הנע ב"סקאלה" שבין טיפול שמרני ועד טיפול ניתוחי...). ללא התבוננות בצילומי המרפק שלך , אין ביכולתי לתת לך המלצות ישירות. אינני רוצה להטעות אותך כמובן. עלייך להיבדק על ידי מומחה בתחום. ויפה שעה אחת קדם... אשמח להיפגש ולענות לך על כל שאלותייך ! לבינתיים, בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
כאבי גב תחתון
-
היצרות תעלת עמוד השדרה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח ארתרוסקופיה של הכתף
-
יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
-
שלד
-
אוסטאוכונדריטיס של נעורים
רופאים בתחום
ד"ר יהודה ווייל
אורתופדיה
אורתופד כללי וילדים, רופא מנתח בבית חולים שערי צדק במסגרת פרטית וציבורית, מומחה בניתוחים לתיקון שברים בילדים וניתוחים לתיקון עיוותי גפיים והארכת גפיים
ד"ר ירון ברין
אורתופדיה
4.9
( 40 חוות דעת )
"חווית הטיפול הייתה נעימה. ד״ר היה נעים והסביר על כל התהליך והיה זמין לכל שאלה.
ממליצה בחום"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג