נואשת
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
נואשת טל 19/02/2020 | 22:33דר יוסט שלום רב, כתבתי כאן מס פעמים מעל שנה סובלת מכאבי ראש שורפים בקרקפת בחלק העליון של הראש הרוב בצד הימני וגם למרכז הראש לאחרונה מקרין ליד אבל האי נעמות בראש זה המוקד שורף. שורדת במשך השנה אבל יש התקפים קשים עברתי דרך ארוכה של כל מיני ניסיונות לתרופות וכל מיני השערות למה יש לי אמרו לי כאב ראש מתחי אמרו אלמנטים מיגרנותיים אמרו חרדות ובעיקר סבלתי . ביצעתי לא מעט בדיקות האחרונות הם מינואר 2020 MRIצוואר וראש בMRI יש לי בלטים לפחות ארבעה בראש אומרים שתקין אז איך יתכן שסובלת כל כך?? רק עכשיו שלושה ימים עם כאבים שורפים וכאבי עיניים כמו יובש כמו שקשה לפקוח לא יודעת אם זה קשור אשמח לראש? היום ביקרתי אצל נויירולוג מומחה לכאב מתל השומר לטענתו מדובר בכאב ממקור שרירי ולא עצבי שרירי צוואר ולא בגלל הבלטים שרירי צוואר האם יש מצב שיכאב לי שורף בראש משרירי צוואר?? מקרין לחלק העליון לפנים לעיניים? כרגע כואבות לי העיניים האם קשור? הייתי אצל רופא עיניים לא מצא כלום והעיניים כואבות. הוא הציע סימבלטה ואם לא יועיל לעשות זריקה לשרירי צוואר ואם לא יועיל אז חסימת עצב אוקסיפיטל? אשמח לשמוע לדעתך אני לא ממש בעד תרופות. יש מוצא אחר? האם הזריקות מספיקות כי מעדיפה??הוסף תגובה
תשובת מומחה לא להתיאש ד"ר שלומית יוסט-כץ 22/02/2020 | 21:41אני מבינה שאת עוברת תקופה קשה אבל לא הייתי מתיאשת. אני מאמינה שניתן לעזור לך. האם היתה רגישות בבדיקה כשהרופא נגע בעורף העליון?הוסף תגובה
המשךטל 22/02/2020 | 21:46הרופא הספציפי הזה נויירולוג בתחון הכאב לא עשה בדיקה פיזית. הוא הסתכל על הממצאים ושאל שאלות. דווקא לטענתו לא חושב שזה כאבים נויירופתים הוא חטשב בכיוון שרירי הצוואר ולא מהבלטים אבל גם עם לא נגע בעורף תמיס בפזיותרפיה ובכלל אומרים למ שאני תפוסה אצלי הקרקפת שורפת למעלה ובשבוע האחרון ארובות העיניים מציק לי ועשיתי בדיקת עיניים לא יוסעת מה הבעיה שלי אזמח אם תוכלי לכוון אותי להפנות אותיהוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר שלומית יוסט-כץ 22/02/2020 | 21:55קשה לי מאד לקבוע מה הסיבה. מציעה לך לשלול גם occipital nerve neuralgiaהוסף תגובה
המשךטל 22/02/2020 | 22:01איך שוללים?? יכול להיות כאבים בעיניים?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בעיניים ד"ר שלומית יוסט-כץ 22/02/2020 | 22:09כאב בעיניים פחות מתאים לאבחנה זאתהוסף תגובה
המשךטל 22/02/2020 | 22:17את ממליצה על זריקה לשרירי הצוואר לטבת כאבי הראש השורפים? הייתי אצל רופא עיניים אמר שאיח כלום בעיניים ובכל זאת בימים האחרונים כאבי עיניים מה עושיםהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
היפוטוניה
-
מיאסטניה גרביס
בדיקות קשורות
-
קארבאמאזפין
-
חומצה פנילגליוקסילית בשתן
תרופות קשורות
-
ריזאטריפטאן
-
קלדריבין
מונחים קשורים
-
אכינוקוקוזיס
-
אונה
רופאים בתחום

ד"ר סלים מנסור נוירולוגיה
4.6 ( 5 חוות דעת )
"ד"ר סּלים מנסור הוא רופא מקסים ומיוחד . המון תודה על היחס וחום והסבלנות . ממליץ בחום 🙏🙏🙏💕"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה