פורום טיפולי פוריות - עמוד 1746
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
אוביטרל לאחר הזרעה
נועה 13/12/2016 | 17:22ביום ראשון עברתי הזרעה..... לאחר שאיבת ביציות עמדה על 0. הרופאה הנחתה אותי ביום הרביעי להזרעה להזריק אוביטרל פעם נוספת. מדוע ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לתמוך בגופיף הצהוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/12/2016 | 22:43הוסף תגובה
-
-
החזרת מוקפאים
דנית 05/12/2016 | 07:10בוקר טוב עברתי החזרת 2 מוקפאים לאחר מחזור טבעי שלי הוזרקו אוביטרל בערב ההחזרה ודקפטטיל אתמול וכתמיכה לוקחת קרינון בוקר וערב מאז יש לי כאבי מחזור לא כל הזמן ארצה לדעת ממה זה נובע? אני ביום ה5 להחזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תגובה של הרחם להשפעותההורמונאליות של התכשירים שנטלת,ותגובה שלו להחזרה ולעוברים שבתוכו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/12/2016 | 17:18הוסף תגובה
-
בטא שלילית
דנית 12/12/2016 | 19:07בטא שלילית 12 יום לאחר החזרתם מה יכולה להיות הסיבה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בעיקר איכות העוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 22:28הוסף תגובה
-
בטא שלילית
דנית 13/12/2016 | 08:18העוברים איכותם טובה הם עוברים שהוקפאו שנה שעברה ושרדו את ההפשרה הרופא אמר שאין שום סיבה שלא יקלטו ואמר לי את בהריון לפני שיצאנו מהמרפאההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איכות מורפולוגית אינה בהכרח גם איכות גנטית המעודדת השתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/12/2016 | 09:29הוסף תגובה
-
הקלטות
דנית 13/12/2016 | 10:53קיימת גם אפשרות שאיני נקלטת ממוקפאים? כי לפני הבן שלי שהוא עובר טרי הוחזר היה מוקפא גם שלא צלחהוסף תגובה
-
היקלטות
דנית 13/12/2016 | 10:54העוברים המוקפאים היו כמו בני עובר טריהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאמור שאלת הקליטה(ההשתרשות)הינה פונקציה של הרבה גורמים שאמורים לפעול בצורה הרמונית על מנת להשיג הליך היריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/12/2016 | 14:04הוסף תגובה
-
-
הפלות חוזרות
חסויה 13/12/2016 | 12:44הי פרופ' יקר. אני אחרי כמה הפלות מטיפולי ivf. ונאמר לי לעשות בדיקה "הפלות חוזרות". מזה ואיך ואיפה עושים אותה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הפניה למרפאת הפלות חוזרות-
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/12/2016 | 14:01ישנם גורמים רבים לאובדני הריון. השכיחים ביותר הינם: גורמים הורמונאליים-ניתן להעריך את תפקוד הגופיף הצהוב בין הריונות ע"י רמות פרוגסטרון בדם, או ע"י ביופסיה של רירית הרחם, כדי לברר האם רמת הפרוחגסטרון גבוהה מספיק לשמור על ההריון. כמו-כן, ניתן לבדוק תפקודי בלוטת התריס. פעילות בלתי תקינה של בלוטת התריס והמצאות נוגדנים נגד בלוטת התריס קשורים להפלות חוזרות. גורמים מבניים-מומי רחם כוללים חשיפה ל- diethylstilbestrol DES תוך רחמי בזמן הריון האם, רחם דו-קרני ומחיצה ברחם. כל אלו יכולים לגרום להפלות חוזרות. האבחנה נעשת ע"י צילום רחם או היסטרוסקופיה. הפלות חוזרות גם יכולות להגרם ע"י אי ספיקה של צוואר הרחם. בעיה זו ניתנת לתיקון ע"י תפירה של צוואר הרחם. מומים מולדים אחרים ניתנים לתיקון ע"י היסטרוסקופיה ניתוחית. גורמים גנטיים 50% מההפלות הספורדיות בשליש הראשון של הריון, מקורן בגורמים גנטיים. בהפלות חוזרות, 30% מקורן ברקע גנטי. האבחון נעשה ע"י בדיקה גנטית של העובר בזמן ביצוע הגרידה,כמו-כן, מבוצעת בדיקה כרומוסומלית של ההורים, על מנת לברר האם הם מעבירים סטיה כרומוסומלית לצאצאיהם. גורמים אימונולוגיים-יש שני גורמים אימונולוגיים להפלות חוזרות: 1. אוטואימון - נשים עם הפלות חוזרות ממקור אוטואימונית מפתחות נוגדנים פטולוגיים נגד וספוליפידים,(antiphospholipid antibodies) נוגדנים אלו,lupus anticoagulant ו- anticardiolipin ntibody גורמים לקרישי דם בכלי הדם הקטנים מובילים לשיליה. בעקבות זאת, נפגמת אספקת הדם לעובר, הגורמת לפיגור בגדילת העובר ואף למוות תוך רחמי. גורמים אוטוימוניים יכולים להסביר מות עוברי בשליש השני ושלישי. 2. אלואימון כישלון המערכת האימונית של האם לזהות את העובר ולהגן אליו מבחינה אימונולוגית, עלולה לגרום להפלה. בהריון, מערכת החיסון של האם מפרישה גורמי גדילה (ציטוקינים), התומכים בהמשך התפתחות התקינה של העובר. בהפלות חוזרות יש נשים המפרישות ציטוקינים מסוג אחר, המעודדים התפתחות של תאים חיסוניים הנקראים תאי NK, והגורמים לדחייה אימונית של העובר. האבחנה מבוצעת ע"י בדיקת דם, המזהה פעילות נוגדנים ותאי NK כנגד רקמת העובר. טרומבופיליה -לאחרונה התברר כי ישנה נטיה גנטית לקרישה, המוגדרת כטרומבופיליה. במקרים אלו השילוב בין ההורמונים המשתחררים בעת הריון, לבין הטרומבופיליה , גורמים לקרישה בכלי הדם הקטנים שבשיליה (כמו במקרים של הפלות אוטואימוניות, כמוזכר מעלה). בנוסף למוות אפשרי של העובר או להפלתו, טרמבופיליה יכולה לגרום עיכוב בגדילת העובר, רעלת הריון, וקרישה במערכת הורידים העמוקים של האם. אובדן הריון יכול להגרם כתוצאה מגורמים הקשורים בעובר, כגון כרומוזומים בלתי תקינים שאינם מאפשרים לעובר לחיות, או כתוצאה מגורמים אמאהיים, הגורמים להפלת עובר תקין. אבחון לגבי גורם להפלה הקשור בעובר יכול להעשות רק ע"י בדיקה גנטית של הנפל בזמן גרידה. אני ממליץ על מרפאת ההפול בתה"ש דרכי התקשרות לקביעת תורים : 03-5305000 פקס: 03-5305001 טלפון לבירורים: 03-5302787הוסף תגובה
-
-
בדיקת הריון
נועם 10/12/2016 | 13:33שלום, בת 31, החודש החזירו עובר מוקפא( יום 5) על מחזור טבעי. ב27/11 הזרקתי אוביטרל וביצעתי החזרה ב4/12. היום בדיקת הריון ביתית חיובית. אמיתי? או שאריות אוביטרל? שווה לי כבר מחר לעשות בדיקת דם לבטא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תיקון
נועם 10/12/2016 | 13:44זריקת אוביטרל ב28.11הוסף תגובה
-
סליחה שנדחפת, מניסיון שלי שבוע אחרי ההחזרה של בלסטוציסט היה לי חיובי (אני חודש אחרי לידה ) בקרוב אצלך 🙏
תהל 10/12/2016 | 17:10בהצלחה.הוסף תגובה
-
בדיקת הרצון
נועם 11/12/2016 | 09:35הלוואי שאת צודקת... גם היום 13 יום אחרי אוביטרל בדיקה ביתית חיובית. מה הסיכוי שמדובר בשאריות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כל הסיכוי שאת בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 11/12/2016 | 11:02הוסף תגובה
-
בטא
נועם 12/12/2016 | 12:11צדקת! היום שבוע אחרי החזרת מוקפא 1, בטא 195. את הבדעקה התבקשתי לעשות 10 ימים אחרי החזרה ולא התאפקתי...למה הבטא כל כך גבוהה? תקין?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 23:10הוסף תגובה
-
-
אסטרופם
נטלי 12/12/2016 | 09:32פרופסור שלום רב.. לפני 3 ימים הייתי במעקב זקיקים יום 20 למחזור אחרי איקקלומין ואסטרופם עובי רירית היה4.8 והיום ירד ל 2.3...איך ייתכן? לא היה עוד ביוץ כרגע זקיק בגודל 12.. איך ייתכן שלמרות אסטרופם 2 מג פעמיים ביום עובי הרירית ירד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הדבר נובע מהשפעצ האיקכלומין המדכא את התעבות רירית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 11:11הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גורמים לדיכוי רירית הרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 11:51ישנם מספר מצבים המשפיעים על עובי רירית הרחם ועלולים לפגום בהתעבותה: 1. רמות נמוכות של אסטרוגן בריאות רירית הרחם ותקינות המחזור בכלל תלויות ברמות מספיקות של אסטרוגן. אצל נשים שסובלות מאל-וסת (חוסר במחזור בגיל פוריות) גם רירית הרחם תהיה דקה יותר בשל רמות נמוכות של הורמון האסטרוגן. הטיפול: מתן אסטרוגן לבד או בשילוב עם הורמונים אחרים ובדיקת התגובה של רירית הרחם. אם הטיפול אינו יעיל, יתכן שישנה בעיה באספקת הדם לרירית הרחם או שקיים נזק לרקמת הרירית. 2. בריאות לקויה של הרחם נזקים בעקבות פעולות כירורגיות בחלל הרחם (כמו גרידה, ניתוחי פוליפים ברחם, תיקון מחיצות, ניתוח קיסרי), זיהומים כרוניים, מחלות מין או מחלות דלקתיות של האגן (שפוגעות בחצוצרות, שחלות או הרחם) עלולים להוביל לירידה באספקת הדם לרירית הרחם ולגרום לנזק רקמתי (לפעמים גם לשכבת הרירית הבסיסית) ולצלקות ברחם,הפוגעים בתפקודו וביכולת השתרשות העובר. לפעמים הנזק נרחב כל כך עד שהוא גורם להידבקויות תוך רחמיות ומצריך ניתוח. במצב של הידבקויות בתוך הרחם יינתן למטופלת אסטרוגן בטבליות לבליעה או דרך הנרתיק למשך מספר שבועות, לפני ואחרי הניתוח, לצורך הכנת רירית הרחם. 3. אספקת דם לקויה לרירית הרחם בעיות באספקת הדם לרירית הרחם עלולות לפגוע בהתפתחותה, העיבוי שלה ושל בלוטות המרכיבות אותה, ולגרום לה להישאר דקה, כך שלא תוכל לקלוט את הביצית המופרית. ישנן סיבות שונות לירידה באספקת הדם לרחם:כמו במצב של שרירני רחם: השרירנים עצמם, ההסתיידות שלהם, או הטיפול בהם עלולים ליצור לחץ על כלי דם המזינים את רירית הרחם, ולשבש את אספקת הדם לאזורים מסוימים של הרחם. 4. שימוש באיקקלומין לאיקקלומין (כלומיפן) יש אפקט אנטי-אסטרוגני והוא מוביל להגברת הפרשה של ההורמונים GnRH ו- FSH, בתקווה להביא בסופו של דבר לביוץ. אך שימוש חוזר במספר מחזורי טיפול באיקקלומין גורם להצטברות אחת הנגזרות שלו בגוף ועלול להפחית את יכולת האסטרוגן לעודד את התעבות רירית הרחם עד שישה שבועות לאחר סיום הטיפול. 5. חשיפה ממושכת לגלולות או לפרוגסטרון שימוש ממושך בתכשירי פרוגסטרון או נטילת גלולות למניעת היריון עם ריכוז פרוגסטרון גבוה קשורים להתנוונות רירית הרחם. ככל שהאישה השתמשה בתכשירים אלו זמן רב יותר, כך הסיכון לרירית רחם דקה גדול יותר. 6. רקע בלתי מוסבר ייתכנו מקרים של רירית רחם דקה באופן כרוני על רקע בלתי מוסבר.הוסף תגובה
-
אבל סיימתי את האקקלומין לפני
נטלי 12/12/2016 | 12:38שבועיים... ואחכ בבדיקות זה עלה ל 4.9 ופתאום עכשיו ירד...דווקא אחרי שאני עם האסטרופם. זה מחזור 3 של אקקלומין ותמיד הרירית בבדיקות לפני הביוץ בסביבות 4.8 ממ השאלה היא מה לעשות עכשיו כשהרירית ככ דקה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
להתחיל בטיפול הבא השראת ביוץ עם גונדוטרופינים(זריקות)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 23:09הוסף תגובה
-
-
בטא 26 לאחר 12 יום מהחזרת מוקפאים
רוזלין פ 12/12/2016 | 14:13הי, 9 ימים לאחר ההחזרה ביצעתי בדיקת דם ויצא בטא 6, 12 ימים לאחר ההחזרה ביצעתי בדיקת דם והבטא יצאה 26. אלו ערכים נמוכים. יש אפשרות שזה אכן יהיה הריון תקין? או שהסיכויים נמוכים? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
האפשרות קיימת(להיריון תקין)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 23:08הוסף תגובה
-
-
IMSI
מיכל 12/12/2016 | 14:43פרופ'אשכנזי תודה רבה!בהמשך לפנייתי הקודמת בנושא IMSI אני באמת כבר מיואשת.. שנים של הזרעות מיותרות ואף רופא (והחלפנו הרבה) לא התעמק ופסל את האפשרות של בדיקות נוספות לגבר כגון ה"הלוספרם"..גם היום רופאים מתעלמים ומפקפקים באמינות הבדיקה. איך פועלת השיטה של האיקסי הפיזיולוגי ? אני כבר עייפה ומותשת מזריקות הורמונאליות..בזבזו לנו שנים יפות וטובות לשווא. מה היית מציע? למי לפנות ומי מבצע את השיטה? והאם,להערכתך, הבעיה בביצית "מבוגרת" או בזרע?? אנחנו כבר מיואשיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ניתן לרכוש את הצלוחית המתאימה לביצוע ה-picsi,יש להשתדל שהטיפול ישדרג גם את איכות הביציות המתקבלת וגם את הזרע המיועד להפריית ה-icsi,על מנת לקבל עוברים איכותיים יותר בעל פוטנציאל השתרשות טוב יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 23:07הוסף תגובה
-
-
שאלה
חדשה 12/12/2016 | 16:18שלום רב לך ד״ר אשמח אם תענה לי אני לפני החזרה של מוקפאים וכל יומיים שלוש עושה בדיקות דם ואולטרסונד ולא כל כל מבינה מה צריכה להיות התוצאה בשביל לשיבצעו לי תהחזרה אני בולעת אסטרופם פעמיים ביום ועכשיו עברתי ל3 וגינלי ביום ה10 למחזור רירית 5.7 זקיק 12 ביום 12 רירית 7.1 וזקיק 13 ביום 17 רחם 8 וזקיק 13 והבדיקות דם נכון ליום ה17 שזה מאתמול 11/12 estradiol 378 progesterone 3.4 מתי לדעתך תבוצע ההחזרה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
התנאים הבשילו להתחיל בתכשירי הפרוגסטרון להכשרת הרירית להחזרת המוקפאים בהתאם לשלב הקפאתם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 23:01הוסף תגובה
-
-
היסטרוסקופיה
סיגל 12/12/2016 | 17:20שלום פרופ׳, בת 45 בטיפולי פוריות עם תרומת ביצית. לאחר שלושה כשלונות בהחזרת עובר בלסטוציסט, קבעתי בהמלצתך תור להיסטרוסקופיה. קראתי מעט באינטרנט ויש לא מעט בנות שמדווחות על כאבים חזקים בזמן הבדיקה. אני לחוצה מאוד וחרדה. האם ניתן להתכונן לבדיקה ע״י לקיחת משככי כאבים לפני? מה מומלץ? תודה רבה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ניתן לקחת משכך כאבים,או לבצע בהרדמה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 22:29הוסף תגובה
-
-
שקיפות
סיוון 11/12/2016 | 19:01היי עד שקיפות עורפית בעוד שבועיים אין לי בדיקת אולטאסאונד כלשהי מאז שבוע 6 שתוכל לומר לי אם העובר עודנו עם דופק ושהכל תקין. איך אפשר לדעת אם הכל תקין עד אז?? אני ממש מסוקרנת כי אני אחרי הפלה שהייתה עוד לפני שראינו דופק. הפעם ראינו דופק ואני ממש רוצה לדעת שהכל תקין עד עוד שבועיים. 1) אפשרי לבדוק לפני שקיפות עורפית? למרות שאין לי הפניה. 2) אם חלילה לא היה דופק הייתי מרגישה זאת? אם כן, כיצד??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פשוט לבצע אולטרסאונד לזיהוי דופק עוברי כדי להרגיע אותך שההיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 11/12/2016 | 23:45הוסף תגובה
-
המשך
סיוון 11/12/2016 | 23:48תודה על תשובתך! האם יש הרגשה אותה הייתי מרגישה במידה ואין דופק לעובר? האם צריך הפניה לכך? או שזה משהו ידוע ושרופא תורן גם ייתן? פשוט לומר שאני מפחדת ורוצה להרגע?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אין לסמוך על הרגשות חלקן סובייקטיבי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2016 | 12:01הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
לידת עכוז
-
גלי חום
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח קיסרי צרפתי
-
טיפולי פוריות
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת DNA עוברי
-
ביופסיה
-
תרופות קשורות
-
מטנאמין היפוראט
-
נורפלוקסאצין
-
מונחים קשורים
-
גלולות למניעת הריון
-
דלקת רירית הרחם (אנדומטריטיס)
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
גב' יאנה - בדיקה קורן