פורום כירורגית כלי דם - עמוד 75
-
ממצאים של בדיקת אולטרסאונד ביד : המונוגמיה או AVM
דניאל שבתאי 15/03/2020 | 22:46היי, הופיעה לי גולה ביד , לאחר כשבוע עשיתי אולטרסאונד ואלו הממצאים. ניסיתי לקרוא באינטרנט על מנת להבין קצת אך אין מידע על כך , הכל מעורפל. אשמח לעזרה .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המנגיומה או avm
ד"ר אסף לבנון 16/03/2020 | 21:20שלום דניאל אנא שלח לי למייל את תשובת האולטראסאונד וכן צילום של הממצא. בנוסף אנא ציין את גילך, מחלות רקע וטיפול תרופתי. שלח ל: asaflev67@gmail.comהוסף תגובה
-
-
נער בן 17 ניתוח לכריתת צלע ראשונה
ענת 09/03/2020 | 17:53לפני 6 חודשים התגלה אצל בני בן ה 17 (ספורטאי, כדורסלן בריא) קריש דש בוריד הסובקלביאן, שהתפשט וגרם לתחסיף ריאתי (עד כדי נמק בתחתית האונה השמאלית) בשבוע הבא בני יעבור ניתוח לכריתת צלע ראשונה בבית חולים אסף הרופא, ד"ר רבין, איגור. כנראה שיש בעיה מיבנית אנטומית ויש לחץ על וריד הסוב-קלביאן במעברו בין הקלוביקולה לבין הצלע ה 1. בבדיקות MRA גפיים דינמי, וגם CTA לא נצפה TOS אך נאמר לנו שTOS לא תמיד רואים בברור ואין ספק שיש לחץ על הוריד. בדיקות קרישיות תקינות, עד כה, למעט בדיקות RVVT Sensitive to LAC וגם RVVT Ratio שיצאו גבוליות. פרופ' גילי קנת מתל השומר נגד הניתוח עד להשלמת ברור בדיקות קרישיות נדירות ובינתיים מותר לחזור לפעילות כדורסל לקשור את הזרוע בשרוול ולהמשיך מדלדלים (קומדין או קלסקסן). אובדי עצות לא יודעים מה לעשות???? לנתח או לא? ד"ר רבין אומר שחייבים ואם לא ננתח יווצר שוב קריש. אודה לעצתך הדחופההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כריתת צלע ראשונה
ד"ר אסף לבנון 10/03/2020 | 10:22שלום ענת אתחיל ואומר שאני לא חושב שיש לי מספיק מידע לצורך מתן תשובה חד משמעית וכנראה שככל שתתייעצי יותר כך תקבלי יותר דעות. מה שמציע דר' רבין הוא בהחלט מקובל כמו גם מה שאומרת פרופ' קנת. אני אישית חושב שתחת טיפול נוגד קרישה נאות אשר ניתן לעקוב אחריו ולבדוק את השפעתו בבדיקות דם , ניתן לדחות את הניתוח עד גמר ברור קרישיות היתר שמטרתו להחליט האם קיים מרכיב של הפרעה במנגנון הקרישה אשר תרם להתפתחות המצב ואשר מצריך טיפול ממושך - אולי אף לכל החיים. יחד עם זאת ההחלטה להמשיך בפעילות גופנית רגילה מעט תמוה בעיניי בשל שני היבטים: א. יתכן ולפעילות הגופנית האינטנסיבית יש תרומה להתפתחות הפקקת ואז רצוי להימנע ב. תחת טיפול נוגד קרישה- דימום קטן מחבלה (מצב סביר במשחק כדורסל) יכול להיות בעייתי ולהפוך להיות גדול. בשורה התחתונה אני חושב שאם בוצע ברור מקיף גם לבעייה האנטומית שגרמה למצב וגם לאפשרות של קרישיות יתר אזי בעצם שני הצדדים צודקים , כלומר: יש לנתח אם יש בעיה אנטומית וניתן לחכות לסיום הברור בהנחה שהטיפול נוגד הקרישה הוא יעיל ומספק הגנה נאותה מהתפתחות קריש דם נוסף. אם את רוצה עוד חוות דעת לגבי כל המקרה אשמח לעזור אך אצטרך לראות את כל החומר ואת התכשיט. מקווה שעזרתי, בהצלחההוסף תגובה
-
ניתוח עם תסחיף ריאתי נער בן 17
ענת 10/03/2020 | 22:43תודה רבה על תשובתך היסודית. כנראה שנחליט ללכת על ניתוח. האם מסוכן לבצע ניתוח עם תסחיף ריאתי? האם בגלל התסחיף משהו יכול להסתבך? (ההרדמה או תהליך הניתוח?) איך התחסיף נעלם? עם המדללים? דבר נוסף, למרות טיפול במדללים, תוצאות ה די דיימר של בני בעלייה! היה כבר בתווך הנורמה- בינואר: 220 בפברואר: 480 ועכשיו במרץ (בקופת חולים ערכי המדידה שונים מבית החולים) 0.91 מיקרוגרם (910?) - לא מבינה מדוע? לא קיבלתי תשובה חד משמעית בנושא. פרופ' קנת אומרת שאולי בגלל שהוא היה מצונן בבדיקה? ייתכן?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 11/03/2020 | 08:30שוב שלום ההחלטה לגבי הסכנה בניתוח מבחינה ראתית היא שאלה עליה צריך לענות המרדים ואם יש לו ספקות הוא יבקש גם ייעוץ של רופא ראות. בסה"כ בבחור צעיר ובריא יש רזרבה ראתית גדולה גם לאחר תסחיף ראתי אך השאלה בהחלט במקום ומישהו צריך לתת עליה את הדעת לגבי התסחיף עצמו- בגופנו קיים כל הזמן הליך של ייצירת קרישים ופירוקם, כעת משקיים קריש דם זה עקב תנאים בהם המערכת היוצרת גברה על המערכת המפרקת, נוגדי הקרישה מחזירים את המצב לאיזון בכך שכעת יש יותר פירוק מאשר יצירה של קרישים. לגבי תוצאות הדי- דימר, תצטרכו להסתפק בתשובתה של ההמטולוגית, היא הבר סמכא בנושא זה. בהצלחההוסף תגובה
-
-
צינור של עירוי
אחת 10/03/2020 | 02:13שלום רב, לפני שלושה שבועות הייתי מאושפזת ושמו לי עירוי נוזלים בזרוע. לאחר כמה שעות ביקשתי שיוציאו את הצנתר הורידי. האחות הייתה עצבנית הוציאה את זה תוך כדי שהיא משתמשת ועושה את זה במהירות. אני נשארתי עם כאב ביד עד היום. האם ייתכן שהצינור נשבר בתוך היד או חלק ממנו?. אני לא ראיתי הצינור יוצא רק ראיתי את הדבק והחלק כמו פקק שהיה מעל העור. האם ייתכן דבר כזה? אם כן האם היה אמור הנזק להתגלות עד עכשיו או יכול להיות שאגלה את זה בשלב מאוחר יותר? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צינור של עירוי
ד"ר אסף לבנון 10/03/2020 | 10:29שלום לך אחת! (שם מקורי-חייב לציין) קשה לי להאמין שלא יהיה שום ביטוי קליני שלושה שבועות לאחר הוצאת עירוי אשר יש חשש שלא הוצא בשלמות. לא ברור בדיוק מהן תלונותייך כעת והאם יש סימנים כלשהם באזור בו היה העירוי. עצתי הטובה ביותר היא להיבדק ע"י רופא המשפחה כדי שיחליט האם הוא חושב שיש צורך להפנות אותך לבדיקת מומחה ו/או צורך בביצוע הדמייה של האזור. לאור המצב שאת מתארת שהוא חלקי ביותר לא ניתן לקבוע דבר, בטח בלי לראות את היד שלך ולבדוק אותך ועל כן מציע שתפעלי לפי המלצתי. בהצלחה, אשמח לקבל עדכון בהמשך.הוסף תגובה
-
-
צנתור עורכת כסל
איתן 07/03/2020 | 23:29דר' שלום, אבי (בן 70), עבר לפני כחודש פנתור בעורק הכסל והכניסו לו סטנט (תומכן). הלחץ דם שלו בעקבות כך התאזן ותקין. שאלתי היא, האם בעקבות פעולות פיזיות חדות כגון קפיצות או נפילה לא נכונה על האיזור, הסטנט יכול לזוז ממקומו והמצב יחזור לקדמותו? תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צינטור
ד"ר אסף לבנון 07/03/2020 | 23:54שלום איתן אקדים ואומר שאני חושב שיש ככל הנראה טעות בדברים שכתבת שכן צינטור של עורק הכסל אשר מזרים דם לרגליים אינו אמור להשפיע על לחץ דם אלא אם כן קיים אוסף של נתונים אנטומיים לא רגילים כגון כליית פרסה באגן והצרות של עורק כסל אשר מזין את הכליה , האם זה המצב? בכל מקרה אני לא מכיר תסריט בו יש תזוזה של סטנטים בעקבות פעילות פיזית כלשהי. מה שכן יכול לקרות זו הצרות חוזרת משנית לגורמי סיכון שאינם מטופלים כראוי כגון: יתר לחץ דם, הפרעת שומנים, סכרת ועישון . אם יש עוד שאלות אשמח לענות. מקווה שעזרתיהוסף תגובה
-
-
ורידים ברגלים בהריון
בר 04/03/2020 | 15:59שלום, אני בהריון חמישי שבוע 20, סובלת כבר מתחילת ההריון מורידים נפוחים ברגל אחת, חלקם אדומים וחלקם סגולים .כמובן שגרבים אלסטיות מקלות על הכאב, אשמח מאוד לדעת האם יש לי מה לטרוח להגיע לכירורג כלי דם , או שלא יהיה לו מה לעשות כל עוד אני בהריון ? האם זה יכול להיות מסוכן ? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ורידים בהריון
ד"ר אסף לבנון 05/03/2020 | 05:37שלום בר! בגדול, הטיפול בורידים בהריון הוא שמרני בלבד ובדרך כלל לאחר הלידה יש שיפור ספונטני ניכר. הורידים הבולטים שייכים למערכת הורידים השטחית והבעיות שלה כמעט אף פעם לא מסוכנות. לעיתים יכולות להיות בעיות גם במערכת הורידים העמוקה וזה כבר יותר בעייתי. רופא מטפל יכול לרוב להחליט בעצמו אם יש חשד לפקקת בורידי הרגליים העמוקים וזאת על סמך תלונותייך ומראה הרגל . אם יש ספק ניתן לבצע בדיקת דופלקס ולשלול אפשרות של פקקת בורידים העמוקים. מקווה שעזרתי ולא בלבלתי או הפחדתי. אם יש עוד שאלות...זה המקום לקבל תשובותהוסף תגובה
-
תודה רבה מאוד!!
בר 05/03/2020 | 12:44תודה קהוסף תגובה
-
-
מפרצת בשער טחול 1 ממ
א 23/02/2020 | 22:54דובר על צנתר או על כריתה. תלוי במיקום. אם צנתר אז צריך להחליף כל כמה זמן? אם כריתה, מה הסיכונים, כמה זמן החלמה. מודאגתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מפרצת
ד"ר אסף לבנון 24/02/2020 | 13:18שלום א! מפרצת בקוטר של 1 ממ לא מצריכה תיקון. רק מעקב. את בטוחה שזה הגודל הנכון?הוסף תגובה
-
11 ממ גודל מפרצת בשער הטחול
א 25/02/2020 | 21:3211ממ גודל מפרצת שער הטחול. בהתייחס להודעה הקודמת. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 25/02/2020 | 22:46מקובל לטפל פולשנית במפרצת של עורק הטחול מקוטר של כ20 ממ' אלא אם כן מדובר באשה בגיל בפוריות ואז הקריטריון של הגודל פוחת. יש גם משמעות לקיום תלונות נלוות כגון כאבי בטן . כדי לתת תשובה מקצועית ככל הניתן יש לראות את בדיקת ההדמיה . רצוי בדיקת ct angio. אשמח לעזור אם תרציהוסף תגובה
-
-
אספירין דופלקס צוואר
דווד 04/02/2020 | 21:28ב"ה לרופא שלום אמא בגיל 80 הייתה עד לפני 10 שנים במעקב של דופלקס עורקי צוואר , אין לי התוצאות הישנות אך הרופא המליץ בעבר על נטילת אספרין ליתר בטחון לאחרונה היא סובלת מצניחת מעיים פרולפס עם כאבים ודמום, מנסה להימנע מניתוח תיקון , ושמנו לב שבכל פעם שמפסקים לכמה ימים את האספרין הדמום מפסיק אך ליתר בטחון בקשנו חזרה על בצוע דופלר התוצאות מלפני יומיים LT CCA=75/18 ECA=158/26 ICA=123/14 ביפורקציה בגובה רגיל בעורק CCA הודגמה התעבות דופן העורק בעורק ECA הודגם פלאק אשר גורם להצרות בינונית בעורק ICA הודגם פלאק אשר גורם ל כ 20 אחוז היצרות כיוון וזרימה תקינים בעורק ורטבראלי RT CCA=62/12 ECA=72/17 ICA=57/12 ביפורקציה בגובה רגיל בעורק CCA לא הודגמו פלאקים בעורק ECA הודגם פלאק אשר אינו גורם להצרות בעורק ICA הודגם פלאק אשר אינו גורם להצרות כיוון וזרימה תקינים בעורק ורטבראלי שאלה לד"ר 1)מה אומרים התוצאות? במיוחד שכתוב התעבות הדופן ? 2) בהקשר לתוצאות בהקשר וקרוטיס האם מסוכן להפסיק את האספרין ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דופלקס צוואר
ד"ר אסף לבנון 06/02/2020 | 11:46שלום דוד הממצאים בבדיקת הדופלקס מעידים על כך שקיימת הצרות קלה בלבד בצד שמאל , התעבות הדופן אינה ממצא אשר מצריך התייחסות מיוחדת. לא ציינת מחלות רקע נוספות ובאופן ספציפי גורמי סיכון לטרשת עורקים- יל"ד, סכרת, הפרעת שומנים, עישון ורקע משפחתי. בכל מקרה הממצאים בבדיקה מעידים על כך שקיימת טרשת עורקים. מחלה זו יכולה להיות בו זמנית במקומות רבים בגוף אך לא בהכרח יהיה לה ביטוי קליני- ראה המחלה בעורקי הצוואר לדוגמא. בכל מקרה בחולים עם טרשת עורקים - גם אם אין לה ביטוי קליני- הטיפול הראשוני הוא מניעתי , כלומר- איזון של גורמי הסיכון, הפסקת עישון וטיפול באספירין או נוגד טסיות אחר, כל זאת במטרה להאיט את קצב התקדמות המחלה הטרשתית . הפסקת האספירין בעצם עלולה לגרום להאצת תהליך טרשת העורקים אך לא ניתן לקבוע בוודאות באיזה איבר ובאיזה קצב. אולי הפתרון האפשרי בהקשר של הדימומים הוא פשוט הורדת מינון האספירין .עצם העובדה שהבדיקה הנוכחית אחרי 10 שנים מעידה על מחלה קלה בלבד יכולה להרגיע בהקשר של עורקי הצוואר אך כאמור יתכן וקיימת גם מחלה טרשתית בעורקים אחרים ובמיוחד בעורקי הלב. בקיצור- לשאלתך אין תשובה חד משמעית אך אלו הם הדברים. מקווה שעזרתי. בהצלחה.הוסף תגובה
-
הורדת מינון אספרין
דווד 06/02/2020 | 18:31לרופא שלום בהקשר לשאלה הקודמת , ברקע יתר לחץ דם מאוזן עם טיפול תרופתי , סוכרת מאוזנת רק על ידי אכילה של תזונה נכונה .נוטלת גם סטטין לגבי הורדת מינון אספרין , האם מקובל נניח לקחת במקום 1 ליום , לקחת מינון של יום כן יום לא , כלומר כדור אחד פעם ביומיים או שלושהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הורדת מינון אספירין
ד"ר אסף לבנון 08/02/2020 | 13:37האם יש גם מחלת לב איסכמית? האם עברה פעם התקף לב או צינטור לב טיפולי? אם היא לוקחת 100 מג' אספירין. ניתן לשקול הורדת המינון ל 75 מג' . בכל מקרה ההחלטות צריכות להתבצע מול הרופא המטפל ולא כאן. אם הוא רוצה ליצור איתי קשר לשמוע את דעתי ולדון בנושא , זה בהחלט אפשריהוסף תגובה
-
דווד
דווד 12/02/2020 | 14:51לרופא שלום בקצרה אחזור אמא בת 80 סובלת מ צניחה רקטלית ,ומפחדת מניתוח תיקון , נמצא קשר ישר בין נטילת אספרין לדימומים מהפורלפס, כשהיא מפסיקה אספרין , יש ירידה משמעותית בדימום . שדופלקס צוואר תקין ולכן מבחינת הקורטיס ניתן להפסיק אספרין 100 מג,אין רקע של לב או איסכמיה , רופאת המשפחה אמרה שהיא יכולה להפסיק לגמרי או לקחת את אספרין 100 במרשם הקבוע , בקשתי 75 והיא אמרה שאין טעם 75 כמו לא לקחת בכלל ,מכל מקום לפי הרופאת משפחה היא יכולה להפסיק השאלה אם רוצה ליתר בטחון להמשיך לקחת יום כן יום לא האם זה מסוכן ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכום המקרה
ד"ר אסף לבנון 13/02/2020 | 11:35שלום דווד אני לא מסכים עם האמירה שלקחת 75 מג' זה כמו לא לקחת בכלל, אך ההחלטה הטיפולית הסופית היא של רופא המשפחה לגבי הטיפול באספירין. לגבי שאלתך האם זה מסוכן לקחת יום כן יום לא ? מבחינת הקרוטיס אני חושב שזה סביר . מבחינת הדימום- צריך לנסות ולראות מה קורה. בכל מקרה- הכל צריך לעבור דרך רופאת המשפחה.הוסף תגובה
-
תודה רבה
דווד 14/02/2020 | 10:40ב"ה תודה לך על כל ההתייחסות אני חייב לציין שמתשובותיך קבלתי ממך רושם של רופא יסודי עם הרבה אכפתיות ותחושת אחריות וחשיבות לבריאות , עם תשובות מפורטות , כל הכבוד לך , כל הכבוד לך ד"ר , ברוך ה' שיש אנשים טובים כמוך , ירבו מעשי פועל רפואי כמו שלךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תודה
ד"ר אסף לבנון 14/02/2020 | 12:50תודה על המילים החמות.הוסף תגובה
-
-
קוטר עורק
יצחק 11/02/2020 | 14:16בן 70. בדופלקס צווארי נמדד בעורק פנימי ימני קוטר פרוקסימאלי של 1.35 ס"מ. כל המדידות האחרות בשני הצדדים תקינות. האם המידה הזו דורשת פעולה כלשהי. בתודה יצחקהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קוטר קרוטיד
ד"ר אסף לבנון 11/02/2020 | 14:47לפני המענה מספר שאלות: 1. מה היא סיבת ביצוע הבדיקה? 2. מה הרקע הרפואי של הנבדק- מחלות רקע וטיפול תרופתי בכל מקרה ההחלטה על צורך בביצוע פעולה כלשהי תלויה במהירויות זרימה שאמורות להיבדק שיש להן קשר ישיר למידת הצרות בעורק ולא על סמך מדידת קוטר העורק בנקודה אחת בברכה דר' אסף לבנוןהוסף תגובה
-
קוטר קרוטיס
יצחק 11/02/2020 | 18:22שלום רב שלחתי מענה באימייל נוכח העובדה שאין אפשרות לצרף כאן קובץהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קוטר קרוטיס
ד"ר אסף לבנון 12/02/2020 | 08:37לאיזה מייל שלחת את הקובץ?הוסף תגובה
-
קוטר קרוטיס
יצחק 12/02/2020 | 12:40ההודעה עם קובץ תוצאות הבדיקה נשלחה אל infomed@infomed.co.il האם יש אפשרות אחרת למשלוח קובץ? כאמור לא מתאפשר כאןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר אסף לבנון 12/02/2020 | 13:43המייל הזה אינו שלי ואין לי גישה אליו, אנא שלח למייל שלי asaflev67@gmail.comהוסף תגובה
-
קוטר קרוטיס
יצחק 12/02/2020 | 15:45שלחתי את התוצאות באימייל שהעברת ליהוסף תגובה
-
-
הרגשת חום
Keren 10/02/2020 | 21:47שלום רב , לאחרונה מרגישה באחת הרגליים חום פנימי ממוקד באזור מסוים באזור הירך הקדמי מעל הברך . המקום לא אדום או נפוח רק הרגשת חום . מה יכולה להיות הסיבה ? האם קשור לכלי דם וזרימת דם אם אכן אילו בדיקות ממולץ לעשות . תודה רבה על המענה .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הרגשת חום
ד"ר אסף לבנון 11/02/2020 | 14:01שלום קרן. התופעה אותה את מתארת אינה מוכרת לי , לא נשמע לי שזה קשור לתחום עיסוקי ואיני יכול לחשוב על הסיבה לכך. דברי עם רופא המשפחה לגבי ביצוע הדמייה של האזור בבדיקה פשוטה כמו אולטרסאונד. בהצלחההוסף תגובה
-
-
כלי דם
אורלי 06/02/2020 | 14:29שלום רב, בת 70, בבדיקת cta שביצעתי עקב חשד לוסקוליטיס, התוצאה היתה "עיבוי דיפוזי של דופן האאורטה קרוב לודאי עקב שינויים טרשתיים". רציתי לדעת האם בבדיקת cta ניתן לדעת אם ה"עיבוי בדופן" הוא מדלקת או משינויים טרשתיים? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
עיבוי דופן
ד"ר אסף לבנון 08/02/2020 | 13:42שלום אורלי בד"כ אם יש שינויים טרשתיים, רואים אותם במקומות רבים בעורקים הגדולים, אם רואים עיבוי דופן בלבד ללא סימני טרשת, ניתן לשקול לייחס זאת לתהליך דלקתי. לצורך קבלת מסקנות יש לדעת כמובן מי הנבדקת, מהן מחלות הרקע שלה ומה התלונות הנוכחיות. כל האמור לעיל בערבון מוגבל ללא הסתכלות בבדיקה עצמה. אשמח לעזור במידת הצורך והרצוןהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
דמם
-
דלקת מיסב הבלוטה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
השתלה
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
בדיקות קשורות
-
רצף גנטי BRCA
-
CT, סי טי
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
פתידין
-
מונחים קשורים
-
אדרנלין (אפינפרין)
-
אנתרופומטריה
פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתרפורוםמיני מעקף קיבה
בפורום מיני מעקף קיבה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסים גרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מיני מעקף קיבהפורוםכיס מרה
בפורום כיס מרה ניתן להתייעץ עם ד"ר איתי זוארץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כיס מרה
פרופ' משה דודאי
ד"ר אסף לבנון
ד"ר רונן גלילי
ד"ר נסים גרון
ד"ר איתי זוארץ