פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 90
ד"ר מוני פרידמן ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב. בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא. בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה. במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם. ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות. דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
טיפול בביוץ לא סדיר ובוטוקס רחל 07/02/2018 | 16:59היי היות ויש לי ביוץ לא סדיר קיבלתי אקקולומין להסדרת הביוץ כשהמטרה היא להיכנס להריון . הטיפול הוא ל5 ימים . האם לאחר הטיפול ולפני שאני נכנסת להריון מותר לעשות בוטוקס בפנים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בוטוליניום טוקסין ותכנון הריון ד"ר מוני פרידמן 07/02/2018 | 20:41היי רחל הבוטוקס נקשר לעצב תוך 20 דקות עד שעה וחצי מההזרקה. כך שבכמות הקטנה שמוזרקת לפנים כניראה שאין סכנה . למרות זאת אין אף מחקר בבני אדם שמוכיח שהחומר בטוח או גורם לנזק לעובר כאשר הוא מוזרק בהריון. ידוע שיש אלפי נשים בתחילת הריון שמזריקות בוטוקס ואין המלצה.להפסיק את ההריון. אני בכל זאת ממליץ לא להזריק לפני כניסה מתוכננת להריון רק.ליתר ביטחוןהוסף תגובה
לומינרה תמר 06/02/2018 | 18:1107 לומינרהמאת: תמרד"ר שלום. עד כה הזרקתי חומרי מילוי מסוג סטילאג' טאוסיאל ג'ובידרם ורדיאס. האם תוכל להמליץ על חברת לומינרה? האם היא טובה ללא תופעות לוואי שונות מזו של המתחרים? מה עמידותה? לפני 4 חודשים הזרקתי רדיאס לאזור מסויים האם ניתן להזריק הרמוניה או כל חומצה אחרת של לומינרה ללא חשש? תודה על התיחסותך מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חומצה ישראלית ד"ר מוני פרידמן 06/02/2018 | 20:47היי תמר לא השתנשתי בלומינרה או הרמוני. יש לי 2 חברים שמשתמשים ומרוצים. החומר מיוצר בישראל ויש לו אישור ישראלי ו אירופאי . יש לו הצלחה במזרח אירופה.אני מעדיף חומרים שיש איתם ניסיון לאורך שנים. החומר זול לקניה ולכן הוא זול למטופל.לא ידוע לי על תופעות.לוואי מיוחדות.של החומר. אין בעיה להזריק חומר שונה על חומר זמני אחר שהוזרק לאחר מספר חודשים. תזכרי שהכי חשוב זה הרופא המזריק בסופו של דבר. זאת לא סתם פעולה טכנית. בהצליההוסף תגובה
נפיחות אחרי בוטוקס ירדן 01/02/2018 | 15:29שלום עשיתי בוטוקס בסנטר לפני כחודשיים אני נמצאת עכשיו בחו״ל ואין לי בחודשים הקרובים יכולת לבוא לביקורת ופתאום נהיה לי נפיחות באזור והאזור היה טיפה רדום. לאחר עיסוי המקום קצת נרגע מה זה? והאם זה מסוכן? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נפיחות בסנטר ד"ר מוני פרידמן 01/02/2018 | 16:44כל התגובות.של הבוטוקס הם בשליב של השבועות הראשונים שלאחר ההזרקה. לא מכיר תגובה חודשיים לאחר הזרקה לסנטר. הבוטוקס לא גורם לנפיחות וההשפעה שלו היא ברמה העיצבית מידית. תבדקי אם לא הזריקו לך גם חומצה. במידה ולא היתי פונה לבדיקת רופא בהקדם.הוסף תגובה
המשךירדן 01/02/2018 | 17:33יכול להיות שזו פגיעה בעצב? כי היה לי מעין עיוות במקום הזה כרגע זה ללא שום דבר אני נמצאת במקום ללא רפואה תודה רבה!!הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר מוני פרידמן 01/02/2018 | 19:12אם היתה פגיעה זה היה אמור להופיע בימים הראשונים כך שאני לא חושב שזה שייך. מה גם שההזרקה של הבוטוקס שיטחית כך שפגיעה מכנית של המחט לא היתה. אין לי רעיון אחר להמליץהוסף תגובה
מילוי מקטין עיניים? ציפי 28/01/2018 | 13:43שלום לך יש לי קמטוטים ושחור מתחת לעיניים האם מילוי מקטין את העיניים באזור זה והמליצו לי בוטוקס מתחת לעיניים לא בצדדים האם זה אפשרי ? האם זה נותן מראה יפה או שעדיף מילוי (יש לי קמטים מתחת לעינים שאני צוחקת ) תודה אודה עם תעני על שני השאלותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בוטוקס ד"ר מוני פרידמן 28/01/2018 | 21:33ניתן להזריק בוטוקס בכמות מזערית מתחת לעינים באזור הקמטוטים.אני ממליץ תמיד להזריק גם בצדדים. במידה ויש לך שקע עמוק כאשר את לא צוחקת ניתן למלא עם חומצה . לפעמים זה עוזר ומשפר גם את הכהות מתחת לעין.הוסף תגובה
בוטוקס מראה מגעיל זועף ציפי 28/01/2018 | 19:15יעשיתי בוטקס רוצה שיירד הכי מהר אם אשחק עם הפנים זה יירד יותר מהר לעשות רבה תנועות ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בוטוקס ד"ר מוני פרידמן 28/01/2018 | 21:32ראשית אני ממליץ שתחזרי לרופא שהזריק. פעמים הזרקה נוספת של 2 נקודות מחזירה אתהמראה הטבעי.גבה מורמת ניתן להוריד אבל גבה שנפלה לאחר הטיפול מצריכה המתנה. לא ידוע לי שפעילות שרירית תזרז את סיום שפעת הבוטוקס מאחר והשיתוק ברמה העיצבית.הוסף תגובה
מצח שקוע פתאום זיו 26/01/2018 | 18:43לום דר בת 26 לאחרוני הבחנתי שנוצר מין שקע במצח שלי , חברות גם העירו לי על כל שכאילו באמצע המצח העור שקע ונוצר דמוי חור כזה (הוספתי תמונה) זה נראה לא סימטרי וזה ממש הלחיץ אותי כאילו מה פתאום המצח שלי פתאום שקע ככה ? תופעה זו מוקרת לך ? עוד שאלה , האם כדאי למלא בשומן עצמי ? והאם השומן יעיל לטווח ארוך במידה וארצה למלא בלחיים והמצח ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שקע במצח ד"ר מוני פרידמן 27/01/2018 | 18:10היי זיו התמונה לא עלתה לכן קשה לי להתייחס ספציפית אני ממליץ שתפני בהקדם לכירורג פלסטי לבדיקה וטיפול. צריך לבדוק עם השקע דינמי או סטטי(האם הוא משתנה בכיווץ שריר המצח או לא מושפע מכך. הזרקת שומן עצמי עשוי להיות פתרון ארוך טווח. הבעיה עם הזרקת שומן עצמי שכ40% נספג ולכן יש צורך לחזור על הפעולה בדרך כלל. מעבר לכך זאת שיטה מקובלת למילוי נפחים במיוחד במהלך ניתוחים למתיחת פנים . עקב התוצאות הטובות שמוסגות עם חומצה היאלורונית ופשטות השימוש בשומן עצמי פחות נפוץ ומצריך ניסיון ואמצעים סטריליים. לכן לדעתי כירורג פלסטי יוכל להמליץ על פתרון.הוסף תגובה
צניחת זווית הפה והלחי לאחר טיפול בחומצה הילאורונית וטיפול בוטוקס במצח ומידע עיניים נועה 25/01/2018 | 18:55לפני שבוע ביצעתי טיפול בוטוקס במצח וצידי העין. וטיפול ברסטילן סקין בוסטר בלחיים. לאחר הטיפול הופיעו קופי דם רבים בלחצים וגם גוש קטן בלחי השמאלי. המתנתי יומיים ואז ראיתי שעליי מעט צנחה ושלישי השפה השמאלית מוגבלים והורים כלפי מטה. נלחצתי נורא ועניתי לרופא המטפל להתייעצות..(מילא שהרופא טרח להטיח בי שהוא מטפל ב50 אנשים ביום ושאינו נוהג לדבר עם כל מטופל שהוא חרד. ציינתי בפניו את התופעות והוא אמר שאין מה לדאוג..שבסיום הטיפול כדי לשפר את הרגשתי ביצע ניסויי בלחצים עם חומר במטרה לשפר את הרגשתי. ויתכן ונותרה דליפה מצד העין לכיוון הלחי ומספר מעט השאיר הלחי. אציין שבמרכז הלחי יש לי גוש שאינו נספג. אמר שבמקרה הגרוע ובמידה ונותרה פגיעה בשריר.ידרש להמתין עד לספיגת החומר לאחר מס חודשים. אני מאוד מוטרדת ומרגישה חסרת אונים. בפנים ממש התעוותו וחוסר סימטריה בולט. מרגישה מבוכה רבה ותסכול. האם יכול להיות מצב שכזה שעקב עיסוי חומר עידוד לאיזור הלחי ויגרום לנזק שכזה? בנוסף האם יתכן שהפגיעה היא לא מהבוטוקס אלא מפגיעה השאיר בעת הזרקת בחומצה הילאורונית( אזכיר שישנו גוש בלחי..)? מה ניתן לעשות בכל אחד מהמקרים. והאם ישנו סיכון שבמצב הוא בלתי הפיך? מעל אחד מהמקרים. אודה מאוד לתגובתכם המהירה. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תופעות לאחר הזרקה ד"ר מוני פרידמן 25/01/2018 | 19:10הוזרק בוטוקס במצח וצידי עינים. ההשפעה היא מקומית. יתכן ויש צניחה קלה של העפעף זאת תופעה לא ממש נדירה.במידה והוזרק בוטוקס באזור העליון של הלחי יתכן וזה יגרום לאסימטריה. זה עלול להשפיע על החיוך. זה יחלוף תוך מספר שבועות. סקין בוסטר אמור לשפר את איכות העור ומוזרק שיטחי יחסית ולכן יתכנו גושונים שנספגים או במידה ומפריע ניתן להמיס. . הזריקה היא ברמה של העור ולא מגיעים לשריר . לא ניתן לפגוע בשריר עם דקירות בודדות במחט עדינה וחומצה. יתכן ויש בצקת או שטף דם אשר גורמים לתחושות שונות. בכל מקרה אני מניח שאת חוזרת לביקורת אצל הרופא ואז הוא יוכל להתרשם.השימוש בבוטוקס וחומצה הוא הפיך. תחזיקי מעמדהוסף תגובה
תופעות לאחר הזרקה.נועה 25/01/2018 | 19:24תודה רבה על המענה המהיר, משתדלת להחזיק מעמד, המראה והחיוך הוא חלק ממני. הצניחה היא רק באיזור לחי תחתונה וזוויות הפה וכתוצא מכך חיוך מעוות ולא עפעף. האם הבוטוקס זה עדיין הגורם לעיוות? תודה שובהוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר מוני פרידמן 25/01/2018 | 20:47לא אמור להיות. את יכולה לשלוח לי תמונה לוואטסאפ או אימייל כדי שאנסה להבין מה הבעיה 0544225960 או dr.mony@gmail.com במידה והבוטוקס לא הוזרק בשפה לא אמורה להיות בעיההוסף תגובה
רדיאס גושים הניה 17/08/2017 | 13:51דוקטור, ראיתי באחד האתרים שאמרת אם נוצרים גושים מהזרקת רדיאס, ניתן לסדר זאת רק ע״י ניתוח, אני מאוד מפחדת , הרופא שהזריק לי את החומר כרגע לא בארץ רק עוד שבוע וחצי אני אוכל להגיע אליו, יוצא שמההזרקה עד הביקורת זה בערך שלושה שבועות, והגוש ממש מציק לי , האם זה הפיך ואפשר יהיה ע״י לחיצות לסדר לי את זה??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה רדיאס ד"ר מוני פרידמן 17/08/2017 | 22:54הניה אני בטוח שלא כתבתי לגבי הרדיאס אולי לגבי הסיליקון. הרדיאס מחזיק כשנה אולי שנה וחצי . לא מנתחים בכדי להוציא רדיאס . רדיאס ניתן להשטיח עדיף בימים הראשונים, אבל גם בשלו יותר מאוחר יש מה לעשות. תנסי להתעלם ממנו ולאחר מספר ימים זה כבר לא יפריע.הוסף תגובה
בהמשךהניה 17/08/2017 | 23:26דוקטור, סליחה שאני נודניקית עם השאלה אני פשוט נורא מפחדת זה גורם לי חוסר נוחות בפנים ואין לי עם מי להתייעץ, כמו שאמרתי הרופא בחו״ל , אגב הרדיוס הוזרק לי באמצעות מחט רגילה ולא קנולה,הגוש ממש מפריע לי אבל אם אתה אומר שעדין אפשר להשטיח אותו אז אני סומכת בע״ה שזה יסתדר פשוט אני לא יכולה להתעלם ממנו ,בכל אופן תודה רבה .הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר מוני פרידמן 20/08/2017 | 15:33לפעמים יש רופא אשר מכבה במידה ויש שאלות או סיבוכים. ממליץ שתתקשרי למרפאה או היועצת.הוסף תגובה
רדיאסהניה 20/08/2017 | 17:02דוקטור, דיברתי עם היועצת נאמר לי שזה נורמלי והרופא צריך להשטיח את הגוש,לפסל.אני מרגישה שמורחים אוצי משום מה, אני רק רוצה לשמוע ממך שאתה מקצועי שהדבר הזה הפיך זה הכול.אגב הזרקתי אצל דר דיוויד צברהוסף תגובה
תשובת מומחה בהמשך ד"ר מוני פרידמן 21/08/2017 | 06:41הוא רופא ותיק עם ניסיון רב. אני בטוח שהוא יפטור את הבעיה. בינתיים את יכולה לנסות להשטיח את הגוש על ידי גלגול כדור גומי קטן (קשיח) על האזור .הוסף תגובה
תודותהניה 21/08/2017 | 18:33תודה רבה על הכול.הוסף תגובה
גם אצלי אותה בעיהמורן 21/01/2018 | 00:22יותר מזה הלכתי לעשות תיקונים ועשה לי עוד גושים במקומות אחריםהוסף תגובה
המשךהניה 21/01/2018 | 18:17אפשר לדעת מה היתה הבעיה אצלך עם הרדיאס?הוסף תגובה
טיפול פנים לאחר הזרקות סמדר 19/01/2018 | 08:20שלום עברתי במהלל החודש האחרון הזרקות למילוי ובוטוקס האם אני יכולה לעשות טיפול בגלי רדיו לפנים או טיפול מזוטרפיה שבוע לאחר ההזרקה האחרונה תודה מראש על תשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול פנים לאחר הזרקות ד"ר מוני פרידמן 19/01/2018 | 15:15בעקרון אפשר לבצע טיפולים שבועיים מהזרקת הבוטוקס. לגבי חומצה אין בעיה למזו אפילו באותו היום. גלי רדיו שבועיים שלושה נראה לי זמן סביר. אין כללים ברורים בכל הנושא של מכשור והזרקות אבל ככלל אצבע הזרקות צריכות להתבצע לאחר מכשור.הוסף תגובה
המסת רדיאס יסמין 13/01/2018 | 00:57דר' פרידמן שלום רב שאלתי מאחר שעברתי מילוי רדיאס לבנית גבות פעולה שלא מצאה חן בעיני, משנה את מפתח העין וכן הרמה מוגזמת של הגבה, אותה אני מבקשת להסיר, האם אפשרי להסיר זאת באופן מיידי, והאם ניתן להסיר זאת מבלי להינזק בשומן התת עורי הטבעי שלא כמו ממיס חומצה האילורונית והאם יש סיכונים בכך,מאוד מטריד אותה בעייה זו הודה על תשובתך הכנה תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה רדיאס ד"ר מוני פרידמן 13/01/2018 | 07:43היי יסמין רדיאס הוא חומר זמני על בסיס סידן. לא ניתן להמיס אותו עד כמה שאני יודע. ניתן להמיס לפעמים את הרקמה התגובתית שמסביבו ועל ידי כך להפחית את הנפיחות או הגוש. בנית גבה דורש מיומנות מאוד גבוה ולכן אני ממליץ שתחזרי לרופא אשר הזריק לנסות לתקן. לפעמים על ידי הזרקה למקומות סמוכים ניתן לעדן את המראה .הוסף תגובה
המשך להמסת רדיאסיסמין 16/01/2018 | 09:23שוב שלום דר'פרידמן ראשית תודה על תשובתך המהירה, מתשובתך האם כוונתך כי לא ניתן להמיס ע"י סטרואידים את החומר הרדיאס כיוון שהוא על בסיס סידן? ויותר חשוב ואם בכל זאת יוזרק סטרואידים לאזור זה הוא למעשה ימיס אך ורק את הריקמה הטבעית של העור שלי? (לא ברור לי מה זה אומר הריקמה התגובתית) להסברך בנושא זה הודההוסף תגובה
רדיאסדר מוני פרידמן 16/01/2018 | 09:36היי יסמין. לא ניתן להמיס רדיאס.יש מספר שיטות להרוס השרשראות של החומר על ידי לייזרים,הרס מכני עם מחט,הזרקת סטרואידים ו5fu עם תוצאות חלקיות מאוד. כל גוף זר אשר מושתל או מוזרק גורם לתגובה של הגוף כאשר בהתחלה הוא נעטף על ידי תאים . זאת תגובה מקומית.לפעמים יש תגובת יתר ונוצרים הגרנולומות .מאחר שהרדיאס הוא חומר זמני והוא נספג בסופו של דבר, המצב ישוב לקדמותוהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
סרחי עור
-
קסנטלזמה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
סקולפטרה
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
איפור קבוע
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר

ד"ר מוני פרידמן
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי