פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 91
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב.
בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא.
בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה.
במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם.
ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות.
דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
-
בוטוקס מראה מגעיל זועף
ציפי 10/01/2018 | 01:19שלום רב עשיתי בוטוקס יצא מראה מגעיל זועף מעוניינת לבטל אותו האם ספורט יכול לבטל או משחה כל שהיא להרוס את הבוטוקס לא יכולה לראות את עצמיככה מה אפשר לעשות שהבוטוקס יסוג מהר מהפנים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בוטוקס
ד"ר מוני פרידמן 10/01/2018 | 08:03היי ציפי בעקרון הזרקת הבוטוקס נעשה במצח בין הגבולות של קו דמיוני אשר עובר אנכי מאמצע האישונים. מאחר והבוטוקס מרפה שריר הגבות עשויות לרדת במקצת. הסיבי שריר הנותרים במצח בצדי העיניים מרימים את זנב הגבה. לעיתים נוצר מראה מעט מוזר אשר ניתן לתיקון במהירות על ידי הוספת קמות קטנה של בוטוקס מעל לגבה. אין מה לכעוס על הרופא המזריק מאחר וזה קורה לכולם מדי פעם. צריך לזכור שגבה מורמת ניתנת לתיקון בקלות וגבה או עפעף נופל לא ניתנים לתיקון. ממליץ שתחזרי לרופא אשר ודאי ידע איך לסדר את העניין. בדרך כלל תוך יומיים שלושה המצב ישתפר. מרגע שהוזרק אין דרך לבטל את הבוטוקס וצריך להמתין עד שיתפוגג לבדהוסף תגובה
-
-
קמטים
רקפת 22/12/2017 | 17:04שלום אני שקלתי 60.5 והשלתי ממשקלי 5 קילו.בת 37.פתאום הבחנתי שבנפילה בעפעף מצד ימין ובמצח בצד השמאלי כל פעם שאני מחיכת רואים קווים במצח השמאלי אורכים כאילו רואים את השרירים מסודרים בקווים רוחביים זה לא היה בוודאות לפני. מה אני יכולה לעשות אם זה?? לא רוצה להתחיל עם הזרקות אבל יש פתרון לכך?? אודה לתשובה אפרתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הדגשת סיבי שריר במצח
ד"ר מוני פרידמן 23/12/2017 | 08:00היי רקפת נראה שבמהלך ירידת המשקל התרוקנו התאי שומן המועטים שקיימים במצחת ולכן סיבי השריר מודגשים. לא מכיר דרך אחרת מלבד הזרקות של חומצה למילוי או בוטוקס לשיתוק השריר. אין לי ניסיון עם הזרקת שומן ולא בטוח אילו תוצאות יהיו. ממליץ שתפני לייעוץ כירורג פלסטי.הוסף תגובה
-
-
האם אלו קמטים ??
ליה 29/11/2017 | 09:00שלום ד"ר אני בת 26 לאחר שתי לידות , אני מעלה בהריונות בין 18-23 קילו כשהשלתי בפעם הראשונה ממשקלי ירדתי אף פחות 7 קילו מהמשקל שלפני הלידה , רזיתי מאוד וכל גם הפנים שלי לכן עשיתי הזרקת שומן עצמי לפנים פעמיים אך לא כלכך עזר כיוון שהשומן נספג יחסית מהר , בתקופה האחרונה הבחנתי שכשאני צוחקת כאילו העור של הפנים שלי מתקמט (לא קמטי הבעה) כאילו מתחת ללחיים המרווח בין הפה לאוזניים האזור שם כאילו יוצר מין קווים עדינים עדינים שרואים אותם דווקא בשמש או בתאורה הם קווים ממש עדינים ולא עמוקים כמו שערה דרך אגב בצד ימין יש לי יותר מצד שמאל של הפנים, האם אלו קמטים ??? או שבירה של העור כמו שהקוסמטאית אמרה לי ? ואם אלו קמטים האם זה תוצאה מהשמנה והרזיה ??? אני כלכך מבואסת אני עדיין צעירה . ועוד שאלה אחרונה , אני עושה מזותרפיה האם זה עוזר ??? האם זה נורמלי בגילי???הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קמטים
ד"ר מוני פרידמן 29/11/2017 | 09:11היי ליה נשמע כאילו שיש לך קמטים. לעליות וירידות במשקל גורמים להתרחבות העור והיווצרות קמטים . ככל שיותר צעירים העור יותר גמיש וגם השיפור שניתן לקבל יותר יעיל.(תדמי את הפנים לבלון שכאשר הוא מאבד אויר מבליט את הפגמים וכאשר הוא נפוח נראה הומוגני ושלם.) יש מספר דברים שניתן לעשות. אפשר למלא עם חומצה או רדיאס. תוצאות נשמרות ל9-15 חודשים. אפשר מזוטרפיה רפואית על ידי הזרקות מקומיות לשפר את מרקם העור. אפשר גם גלי רדיו שממצקים את העור. גם טיפולים של הקוסמטיקאית כגון מזו ופילינג עדין משפרים במקצת. כמובן תיגשי להתייעצות לאחר הרופאים שיש להם מכשור מתאים באזור מגורייךהוסף תגובה
-
קמטים
רוית 12/12/2017 | 13:38ד"ר שלום, מצטרפת לליה בשאלתה כי אני רואה בדיוק אצלי את אותו הדבר. את בת 42 ועור פנים דק מאוד ונוטה ליבש. האם שימוש ברט אוויט 3 פעמיים בשבוע יכול להטיב עם המצב? שאלה נוספת האם רט אוויט פחות מייבש מאדפרין? חשוב לי שלטיפול לא תיהיה השפעה זמנית כמו במילויים השונים אלה לטפל בבעיה עצמה לכן כיוונתי בשאלתי לטיפול ברטין A. תודה מראש,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רטאווית
ד"ר מוני פרידמן 13/12/2017 | 08:47רטאוויט היא משחה על בסיס ויטמין A הניתנת לאקנה, החלקת העור, פיגמנטציה, קמטים , הרטאווית יוצר קילוף עדין ומתמשך בכל משך השימוש. מתחילים בהדרגה 3 פעמים בשבוע . אני מתנצל אבל אני לא רופא עור ולכן אני לא יכול לענות בצורה מקצועית לשאר שאלותיך. תנסי לשאול בפורום של רפואת עור https://www.doctors.co.il/forum-4917/הוסף תגובה
-
-
מילוי שקעי עיניים
רננה 07/12/2017 | 01:47היי דר, אני בת 29 ויש לי שקעים מתחת לעיניים שמפריעים לי ואני שוקלת לבצע הזרקה של חומצה הילוראנית. ביררתי במקומות מסויימים והמליצו לי על הזרקה של חומר בשם "בולטרו", רציתי לדעת מה דעתך על החומר הזה, וגם לדעת אילו סיכונים יש בהזרקת חומצה מתחת לעיניים, משום מה לא דיברו איתי ממש על הסיכונים וזה מטריד אותי כי אני בטוחה שיש. תודה רבה, ממתינה לתשובה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מילוי שקעים תחת העינים
ד"ר מוני פרידמן 07/12/2017 | 07:07היי רונה הזרקה לשקיות הללו דורשת מיומנות מסוימת ובעקר ניסיון. מאחר ולאין כמעט רקמת שריר תחת העור שמלכתחילה מאוד עדין ודק יש להשתמש בחומר עדין שמתמזג בקלות ואינו סופח נוזלים. ניתן להזריק עם מחט או קנולה בכמות שלא עולה על 0.5 סמ"ק בכל צד( אפילו פחות אם ניתן זאת אומרת מזרק אחד לכל היותר לשני הצדדים בפעם אחת). יש לקחת בחשבון שתמיד יכולים להיווצר בצקות ולכן רצוי לא למלא את השקע לחלוטין. בהזרקת יתר ,הזרקה שטחית או חומר שאינו מתאים עלול לגרום לטינדל אפקט ואז למעשה רואים את החומר מתחת לעור(נדיר). למרות זאת התוצאות של הזרקת מיומנת ועם חומר מתאים נותנים תוצאות מעולות ולדעתי בהחלט שווה לשקול הזרקה לשם. בלוטרו היא חומצה מצוינת שלחלק ממוצריה יש FDA . אני משתמש בטאוסיאל ויש שמשתמשים ברסטילן, ג'יובידרם וולבלה וחומצות נוספות. זה משתנה מרופא לרופא . בהצלחההוסף תגובה
-
תודה רבה על התשובה, רציתי לשאול גם
רננה 07/12/2017 | 12:31האם כשנוצרות בצקות, זה משהו שעובד לבד או שזה משהו שנשאר? ואשמח אם תוכל להמליץ לי על רופא שעושה הזרקות לשקעים מתחת לעינייםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 07/12/2017 | 20:51בדרך כלל זה חולף מעצמו או על ידי מריחת משחה עם סטרואידים. לפעמים צריך להמיס את החומר . רוב הרופאים מזריקים.מתחת לעינים אני לא יכול להמליץ על משהו ספציפי.זאת פרוצדורה מקובלת בכל מרפאה ואצל כל רופא. פשוט תתרשמי מהרופא.הוסף תגובה
-
תודה. שמעתי שהמסה זו פעולה קשה
רננה 07/12/2017 | 21:00איך היא מתבצעת ולמה רופאים מנסים להימנע ממנה? אז ימיסו לי את החומצה אז הלך הטיפול תכלס.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לחשוב חיובי
ד"ר מוני פרידמן 07/12/2017 | 21:14המסה נדירה יחסית וממש פשוטה לביצוע וגם קלה למטופל. תחשבי חיובי והכל יהיה בסדר. אני ממליץ שתלכי ליעוץ מסודר תתרשמי תשמעי את ההמלצה ותחליטי . אסתטיקה זה סך הכל קוסמטיקה למתקדמיםהוסף תגובה
-
אוקיי, אני פשוט רואה בפורום הרבה
רננה 07/12/2017 | 21:31תגובות של נשים שקרו להן תופעות לוואי או טיפולים שלא יצאו טובים וזה מפחיד במיוחד שזה באזור של העיניים. ואתה גם רשמת בתגובה של נשים שכתבו שהן שוקלות המסה שזה טיפול טראומטי, אתה כתבת כמה פעמים. אשקול את זה שוב תכלס אני נראת מדהים כמו שאני:) רק השקעים קצת מפריעים לי. תודה על הייעוץהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 07/12/2017 | 22:08רננה תחשבי על אלפי הנשים שעוברות טיפול אסתטיים אשר רובם מרוצות מאוד. את רובם גם לא תזהי שעשו טיפול .סיבוכים תמיד יכולים לקרות , אך תזכרי שכל זמן שמשתמשים החומרים נספגים התופעות ייעלמו. מאחר ואת נראית כל כך טוב השקעים מפריעים לך. אני מניח שהדבר ימשיך להטריד אותך גם בהמשך . תכנסי לדף הפייסבוק של ד"ר טל פרידמן. יש סרטון שעלה לא מזמן שבו מודגמת הזרקה מתחת לעיניים עם קנולה. פרוצדורה קצרה מאוד יחסית . בהצלחההוסף תגובה
-
-
רדיאס
לימור 06/12/2017 | 07:02יש לי פנים נפולות בת 46 הומלץ לי להזריק בין 2-3 מזרקים של רדיאס לאזור הלחיים האם יש מישהיי שניסתה ויכולה להמליץ לי ? תודה לעונותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רדיאס
ד"ר מוני פרידמן 06/12/2017 | 08:31היי לימור בפורם הזה רק אני עונה מאחר ואני מנסה לשמור על מקצועיות בתשובות.הבעיה בפניות לחוכמת ההמונים שרוב התשובות ממתאמות של רופאים. ממליץ לך למצוא פורומים אחרים או לדבר עם מטופלות.של אותו הרופא. בעקרון הרדיאס מאפשר הרמה משמעותית יותר בפחות חומר. רק תוודעי שהרופא מיומן ובעל ניסיון כי החומר פחות סלחני מחומצה רגילה. בכל מקרה יש לו אישור fda. הרדיאס מעולה באינדיקציות הנכונות . בהצלחההוסף תגובה
-
רדיאס
הניה 06/12/2017 | 11:35שלום.ברשותך דר אם אפשר כמובן..בעבר נתתי לך שמות של שלושה רופאים וביניהם דר דיוויד צבר להזרקת רדיאס .אמרת לי שדר דיוויד צבר מעולה ולא טעית.אני הזרקתי אצלו רדיאס בסנטר ומאוד מרוצה כך שאם אפשר לתת חוות דעת אובייקטיבית זה המקוםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניהול פורום
ד"ר מוני פרידמן 06/12/2017 | 12:42היי הניה אני מעדיף לנהל את הפורום כפורום מקצועי ולכן אני מעדיף שהתשובות ינתנו על ידי ויהיו ענייניות ומקצועיות עד כמה שניתן. יש פורומים שמיועדים להמלצות למטופלים. הבעיה שאני מאשר המלצות על רופאים שאני ראיתי והתרשמתי מהעבודה שלהם. הבעיה שלאורך זמן לא יהיו רק תגובות כמו שלך (וזה מניסיון). הניה אם תשימי לב אני לא מסיים את התשובות כמו רוב הפורומים בהמלצה להגיע אלי לקבלת יעוץ נוסף כי אני שוב חשוב לי שישאר מקצועי .הוסף תגובה
-
בהמשך
הניה 06/12/2017 | 12:48אני מתנצלת ד״ר.זה נכון מאוד מה שאתה אומר אתה באמת משתדל לתת חוות דעת מקצועיות ואני התייעצתי איתך בהמון התלבטויות שהיו לי, ולא התאכזבתי.זה לא יקרה שוב תודה.הוסף תגובה
-
-
רדיאס בסנטר
הניה 04/12/2017 | 13:47שלום.לפני כחצי שנה הזרקתי רדיאס למילוי בסנטר ,התוצאה היתה יפה הרגשתי שהסנטר הורם והתמלא , לפני כחודש בערך התחלתי להרגיש ריפיון באזור המילוי, הרגשה שהחומר נספג מהר מדי והסנטר הרגיש לי רך מידי .אציין שעד לפני חודש הוא הרגיש יותר מוצק.האם זו הרגשה אישית שלי או שייתכן שהחומר רדיאס התאדה??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רדיאס
ד"ר מוני פרידמן 04/12/2017 | 20:50הרדיאס הוא חומר זמני ולמרות שלרוב הוא מחזיק מעל לשנה,הוא נספג בהדרגה ולכן בהחלט יתכן שהתחושות שלך נכונות. גם כשאומרים שהחומר מחזיק שנה צריך לזכור שלמעשה החומצה או הרדיאס מתחיל בעצם להיספג כמעט מידי ולכן אחרי שנה יתכן ונשאר מעט חומר אבל בדרך כלל לא מספיק. תמיד אפשר לקנות עוד חומר ולהזריק. לרוב אחרי הזרקות חוזרות התוצאות מחזיקות יותר זמן.הוסף תגובה
-
המשך
הניה 05/12/2017 | 12:05דר אז מה אתה אומר לי בעצם, שהחומר נעלם?? אחת הסיבות שנזקקתי רדיאס מהסיבה שביחס לשאר החומצות הוא מחזיק מעמד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא בדיוק
ד"ר מוני פרידמן 05/12/2017 | 17:41הניה הרדיאס עובד קצת אחרת מחומצה. המלחי סידן משמשים כשלד ולכן כל הארכיטקטורה של המנה נשמרת גם כשמסת החומר פוחתת. כל זמן שרקמת הסנטר יציבה וחדה אז הרדיאס עושה את העבודה. אם חסרה תחושת המלאות ניתן להוסיף עוד חומר. הניה אל תתעסקי בזה. כל זמן שנראה בסדר תעזביהוסף תגובה
-
תודות
הניה 05/12/2017 | 19:22דר תודה רבה על הכול.תמיד זמין ועוזר להרגיע את הנפש.תודה תודההוסף תגובה
-
-
הזרקות אחרי נתוח ?
רות 29/11/2017 | 14:19צריכה לעבור כריתת רחם וכנראה הקרנות.מאד רוצה להזריק למילוי הפנים לכבוד חתונת בני. האם זה אפשרי או לא ?התשובה חשובה ליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הזרקות לפני ניתוח וטיפולים אונקולוגים
ד"ר מוני פרידמן 30/11/2017 | 22:38היי רות אין מניעה מהזרקת חומרי מילוי(חומצה היאלורונית או רדיאס ) בפנים לפני או אחרי ניתוח. אם בוטוקס היתי נזהר מאחר אין עבודות או מחקרים שמוכיחים את בטיחות השימוש במקרים מסוימים. מזל טוב לחתונת הבן ולך בהצלחה בניתוח.הוסף תגובה
-
-
האם אלו קמטים ?? עוד קצת שאלות ברשותך
ליה 29/11/2017 | 10:20שלום דר תודה על התשובה המהירה , למה יש לי בצד שמאל יותר מימין ? האם זה קשור לעובדה שבצד שמאל יש לי סימני אקנה ונקבוביות רחבות יותר מצד ימין או שזה לא קשור ? אני לא רוצה להתחיל בהזרקות ולהשתעבד מגיל כלכך צעיר האם יש פיתרון חד משמעי ? הזרקת שומן יכולה לעזור ? שאלה אחרונה , האם זה נורמלי בגילי 26 שיש לי קצת קמטוטים או שאני מזדקנת מהר יחסית ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר מוני פרידמן 30/11/2017 | 22:32רוב האנשים אינם בעלי פנים סימטריים. יש לכך מספר רב של סיבות ביניהם גנטיקה, שינה על צד מסוים, טראומות וכדומה. אולי גם האקנה . לדעתי אין פתרון מוחלט. שומן יכול לעזור כמובן וכך חומרי מילוי . חוץ ממקרים נדירים של מחלות גנטיות לא מכיר הזדקנות מועצת בגיל שלך אך יתכן שהירידה המהירה במשקל גרמה לקמטוטים בפניםהוסף תגובה
-
-
שפתיים
שולה 28/11/2017 | 15:55שלום, אפשר המלצה לרופא שיודע להזריק מילוי שפתיים בצורה מושלמת..לא משנה מאיזה איזור הוא תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לא מכיר אבל תנסי ב
ד"ר מוני פרידמן 28/11/2017 | 21:13ניתוחים פלסטים וטיפולים אתטים או פורומים דומים. תראי תמונות המלצות של מטופלות רופאים ומתאמות. בהצלחההוסף תגובה
-
בהמשך
שולה 28/11/2017 | 23:09היי, אני בדקתי בפורומים אבל לא מצאתי כלום, יש אולי איזה אחד ספציפי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שולה
ד"ר מוני פרידמן 28/11/2017 | 23:35שולה אני מנסה לענות לשאלות מקצועיות . יש מאות רופאים אסתטיקנים שלא נדבר על פלסטיקאים. כולם מעולים. עיצוב שפתים משתנה מאדם לאדם ותלוי בגיל המטופל ,מבנה הפנים ,מבנה השפתיים וכמובן בכמות החומר וסוג החומר המוזרק . כמובן ממידת הרצון של המטופל ל"להבליט " מה זה שפתיים מושלמות? אנג'לינה ג'יולי? מג ראיין ,בר רפאלי ,הקרדישיאנס ? רוב המטופלות שלי לדוגמה לא מעוניינות שהשפתיים יבלטו יתר על המידה. אני ממליץ שתבדקי בגוגל ותיגשי למספר מרפאות עם תמונה של שפתיים שאת חושבת שיתאימו לך ותתייעצי אם ניתן להגיע לתוצאות טובות. בהצלחההוסף תגובה
-
-
מהו החומר המועדף להזרקה
אפרת 19/11/2017 | 01:38לילה טוב דוקטור. אני בת 50 יש לי קמטים בצידי האף וקמטי מריונטה. אשמח לדעת אילו חומצות הילארוניות מומלצות לאיזורים אלה וגם אם יש לך המלצה על רופא בראשון לציון תודה רבה לך אפרתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מילוי שקעים
ד"ר מוני פרידמן 19/11/2017 | 09:37היי אפרת מאוד תלוי במידת העומק והמימיקה שלך. בנוסף כיום אנחנו מעדיפים וממליצים מילוי לחיים לטיפול בשקעים הנזולביאלים. למריונטות אני משתמש בחומר בסמיכות בינונית בדרך כלל. האזור מאוד בעיתי והתוצאות בשקעים לא עמוקים פחות טוב. לפעמים.צריך לשלב חוטים או בוטוקס.כל רופא והחומרים המועדפים שלו. לא יכול להמליץ אבל יש רופאים מצויינים באזור . אני בטוח שקצת חיפוש או תשאול חברות יעזור לך.הוסף תגובה
-
מילוי
אפרת 19/11/2017 | 22:06תודה על התשובה בנוגע למילוי. אין לי חברות שעברו הזרקות...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מילוי
ד"ר מוני פרידמן 20/11/2017 | 07:21היי אפרת אני ממליץ שתבדקי באינטרנט,יש המון רופאים מצוינים באזור ראשון תלכי לייעוץ תתרשמי מהרופא,תביני את התוכנית הטיפולים,תקבלי הצעת מחיר ואז תחליטי. במידה ואת לא מתחברת לרופא אל תבצעי את הטיפול. הקמטים שם והם רק יעמיקו עם הזמן. אם זה מפריע היום זה יפריע גם מחר ומחרתיים. בהצלחההוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סרחי עור
-
קסנטלזמה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
סקולפטרה
-
איפור קבוע
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי