דלג לתוכן

האם יש חשד לפיירוני ?

פורום רפלקסולוגיה

צילה סמל רצון

צילה סמל רצון

צילה סמל רצון, בעלת הקליניקה "אלאורם" – קליניקה לרפלקסולוגיה, עיסויים, עיסוי לימפטי וטיפול אנרגטי מרחוק. מפתחת הקורס הדיגיטלי "דואט עם אנדו" – להקלה על כאבים לחולות אנדומטריוזיס (בעבודה עצמית של עד 7 דקות ביום). מומחית לבצקות ולמצבים פרודלקתיים, מומחית לסטרס פיזי ונפשי. בעבר התמקצעתי בתחום העיסויים בכל הנוגע לגב תחתון, מחלת נהגים ועוד. בנוסף לכל הנ"ל, אני גם ארומתרפיסטית במקצועי. למדתי טיפול באמצעות פרחי באך, עיסוי בקני במבוק, עיסוי בטכניקות מתקדמות, עיסוי הריון, טיפול באמצעות כוסות רוח כולל הקזת דם (חיג’אמה), דמיון מודרך, קינזיוטייפ ועוד. הקליניקה מתמחה בעיסוי לימפטי לאחר ניתוחים אסתטיים, סטרס פיזי ונפשי ומצבים פרודלקתיים (פיברומיאלגיה, בצקות, מחלות אוטואימוניות, אנדומטריוזיס ועוד). עיסוי לימפטי הוא למעשה עיסוי למערכת ניקוז הרעלים של הגוף. כאשר היא בעומס, מצטברים רעלים (טוקסינים) שעלולים לגרום לבצקות או להחמיר כאב ממחלה קיימת. בטיפול בסטרס אני משלבת רפלקסולוגיה, ארומתרפיה, עיסויים, דמיון מודרך ועוד. במסגרת הטיפול האנרגטי אני מתמחה בפירוק והרכבה של חוזים נשמתיים – לשחרור דפוסים ישנים ויצירת חוזים מיטיבים. האני מאמין שלי... אני מאמינה ביחס אישי לכל מטופל.ת – ממש שירות פרא-רפואי אישי. עוזרת לנשים לאחר ניתוח למצוא את עצמן מחדש בתוך הגוף המנותח, להשתחרר מהבצקות ולהרגיש טוב יותר עם עצמן ועם גופן. אני יושבת עם כל מטופל ומטופלת כדי להבין את מקור הבעיה, ועובדת לפי זה מתוך ידיעה שככל שנקלף את שכבות הבצל – נגיע לעומק העניין, ויהיה קל יותר לטפל בשורש הבעיה, בין אם היא פיזית או רגשית. לאחר שנים של ניסיון בתחום הטיפולי, אני עדיין מתרגשת לראות את השיפור במטופלים – את שחרור הסטרס (באמצעות רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ושיטות נוספות) ולראות א.נשים שרוצים לטפל בעצמם ולהרגיש טוב יותר.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 מיכל רהט
מיכל רהט אוסטאופתיה
4.9
( 15 חוות דעת )
"באתי לטיפול לאחר כשנתיים של כאבים ברגל ועם קושי בהליכה .עברתי כמה טיפולים לפני שלא כל כך עזרו והייתי ממש מיואש . הטיפול אצל מיכל פתר לי את הבעיה ,הכאב נעלם ואני הולך בחופשיות."
ריקי - רפלקסולוגית מוסמכת
ריקי - רפלקסולוגית מוסמכת רפואה משלימה
5.0
( 9 חוות דעת )
"ריקי ידעה בדיוק באיזה אופן לטפל בי וזה אחרי שעברתי לא מעט מטפלים בנושא. לריקי יש ידי זהב שבזכותה אני חזרתי לעצמי ויותר חשוב אפילו השינה שלי היא מלאה ולא חלקית"
אושרת תימור
אושרת תימור רפואה סינית
5.0
( 5 חוות דעת )
"הגעתי לאושרת עם כאבים בצוואר שהשפיעו לי על חיי היום יום ובעזרת הטיפול שלה חזרתי לתפקד, אני כל כך מודה לה על הסבלנות והטיפול."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול

בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...

פורוםקנאביס רפואי

בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום קנאביס רפואי

פורוםרפואה סינית

בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו