פורום טיפול בכאב - עמוד 149
אבנר מן
טיפול בארקוקסיה לבעלי אלרגיה לפניצילין רותי 24/01/2013 | 18:24אימי סובלת כבר שבועיים מכאבים עזים בשחמות וביד כולל נימול באצבעות, הרופא נתן לה זריקת סטרואידים וכדורי ארקוקסיה שתיקח יום אחרי הזריקה. קראתי על הארקוקסיה ויש שם הגבלת שימוש לאנשים האלרגיים לפניצילין, אציין כי אימי איננה משתמשת אפילו לא באופטלגין!! האם הארקוקסיה מסוכן עבורה?? תודה רותיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול חליפי למשככי כאבים מר גבעון פלד 24/01/2013 | 20:33לגבי בארקוקסיה יהיה זה בלתי אחראי לתת לך תשובה באינטרנט יש לקבל המלצה של רופא המכיר אותה. ניתן לנסות עבודה על מערך השרירים המשפיע על האזור הכואב כך שבלי תרופות יהיה ניתן להקל ואולי אף להפסיק את הכאב. יש מספר שרירי צוואר וחזה עליון שיכולים לתת את תחושת הנימול, ההרדמות והכאב בזרועות ובאצבעות.הוסף תגובה
תודה רבה ד"ר פלד יישר כוחרותי 25/01/2013 | 15:04תודה רבההוסף תגובה
דלקת בגיד בברך ימין ויק 24/01/2013 | 18:17אני בן 19, לפני חודשיים שיחקתי טניס ונפצעתי. הרופאים איבחנו לי דלקת בגיד ואלי צביטה במיניסקוס. אני מאוד רוצה לחזור לרכב על אופניים. האם זה יכול לפגוע לי בברך? מה אתה מציע לי לעשות? האם אני יכול לעשות את הפעילות הזו מבלי להרוס את הברך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דלקת בגיד מר גבעון פלד 24/01/2013 | 20:38ראשית לגבי דלקות בכלל. גופנו מלא דלקות מכאניות בריאות. כל שריר שזז מייצר קריעות שרירי קטנות ודלקת מכאנית המסולקת באופן טבעי על ידי מערכות הגוף ובעיקר הדם. הבעיה מתחילה לרוב כאשר איזור מסויים ננעל מבחינת מערך השרירים שסביבו ואינו מאפשר סילוק דלקת ראוי. לאחר שלושה ימים כבר יש דלקת שהיא בעייתית. עבודה נכונה על מערך השרירים כגון: שיקום אורטופדי, טריגר פוינט, קינזיוטייפ ועוד יכול לעזור לך במהירות וביעילות.הוסף תגובה
כאבי פיברומיאלגיה שני 24/01/2013 | 18:11ערב טוב אני יודעת שאתה לא רופא אבל אולי אתה מטפל בזה. אשמח לעזרתך, אף מאוד אודה לך. אובחנה אצלי פיסרומיאלגיה מזה כשנתיים ואני מרגישה שאני מעט מוגבלת בתנועה. מה יכול לזרז / להוסיף לי תנועה? האם פעילות סטורטיבית למרות הכאבים יכולים הלזיק לי או שזה בסדר שאני חשה כאב בזמן ספורט בגלל הפיברו? חג אילנות שמח שניהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פיברומיאלגיה מר גבעון פלד 24/01/2013 | 20:36תסמונת הפיברומיאלגיה כשמה כן היא דאבת שרירים, כאבי שרירים. עבדתי עם הרבה חולי פיברומיאלגיה ובמרבית המקרים ניתן להקל על כאבם בצורה מהותית על ידי עבודת טריגר פוינט. המלצתי היא כן להתמיד בספורט כל עוד הכאב נסבל מאחר ובפעילות הגופנית יש עזרה בסילוק סידן ממערכות השרירים שהוא אחד מגורמי הפיברומיאלגיה הידועים.הוסף תגובה
כאבי גב בהריון דנה 24/01/2013 | 18:05שלום אני בהריון ראשון, אחרי תקופה ארוכה מאוד של טיפולי פוריות הצלחתי להיכנס להריון. אני בשבוע 29 ויש לי כאבי גב מטורפים. אני כבר לא יודעת איפה לקבור את עצמי מרוב הכאבים. מה אתה מציע לעשות? אשמח לדבר שלא יפגע לי בהריון. תודה, דנההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי גב בהריון מר גבעון פלד 24/01/2013 | 18:11שלום דנה קודם כל מזל טוב. בלכתך לטיפול בזמן הריון בכלל ובמיוחד אחרי הפריה, את צריכה לשים לב כי מי שמטפל בך הינו בעל הכשרה לטיפול בנשים הרות. מנסיון אישי בטיפול בנשים הרות שיטת השיקום האורטופדי המטפלת בכאבי הגוף דרך מערך השרירים שלו יכולה להיות לך יעילה ואפקטיבית.הוסף תגובה
טיפול בפריצת דיסק בן 23/01/2013 | 14:45ככל הנראה יש לי פריצת דיסק, עוד לא יצא לי לראות רופא כד שיגיד לי את האבחנה המדוייקת אני מרגיש שיש לי תחושת נימול או ניוון בגפיים תחתונות / עליונות. לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה. ניתן יהיה לפנות אלייך לפני אבחון של אורטופד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פריצת דיסק - טיפול ומניעה מר גבעון פלד 23/01/2013 | 16:03ראשית בתשובה לשאלתך כמובן שכן, רצוי להגיע אלי לאבחון תנועתי בלי קשר לאורטופד מאחר והגישה הטיפולית של השיקום האורטופדי עוסקת במערך הרקמות הרכות שלהגוף ושריריו, בעוד מרבית עולם הרפואה כמעט לא נוגע בכאב שמקורו במערך זה. מעבר לכך בפריצת דיסק לרוב נוצר כאב חד כמעט משתק. אם כל מה שהינך מרגיש הינו נימול, לא נראה לי כי זו פריצת דיסק. נדירים האנשים עם כוח סבל כזה שכאבי פריצת הדיסק משפיעים עליהם בנימול בלבד. שנית אם הנימול הוא בגפיים תחתונות ועליונות כנראה מעורבים פה מספר דיסקים ומספר מערכות שרירי בכל הגוף ולא באזור מסויים. הייתי ממליץ לך לפנות טלי לאבחון מיידי על מנת לקבל מידע מדוייק יותר. במקביל הייתי מבקש ממך כן לגשת לאורטופד ולבקש צילום של עמוד השדרה. בהצלחההוסף תגובה
כאב גב מתגבר בזמן הליכה איגור 23/01/2013 | 14:48צהרים טובים יש לי כאבי גב מידי פעם,אני מניח שזה בערך כמו שיש כאבי גב לאנשים שעובדים בעבודה פיזית. לאחרונ ה, מזה חודשיים יש לי כאב גב שמתגבר בעת הליכה. זה כאב כאילו שמשהו שורף לי מאחורה. נסיתי כל מיני משחות, ביניהם וולטרן ובינגיי אך זה לא עזר לי. יש לנו בבית גם מכשיר שיאצו ששמים אותו על הכיסא אבל לצערי גם זה גם עוזר לי. יש הצעה נוספת להפגת הכאב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב גב בהליכה מר גבעון פלד 23/01/2013 | 15:58כאבי גב הם בעיה נפוצה במיוחד. מרביתם מורגשים ומורעים בהליכה ומוקלים במנוחה. תאורך מצביע על בעיה כרונית שיכול להיות שהתפתחה למשהו חמור יותר. בכל מקרה עבודה נכונה על מערך השרירים הגופני ומערך הרקמות הרכות יכול להקל על כאבי הגב שלך. לידיעה, מריחת המשחות חייבת להיות לפחות 4-5 פעמים ביום על מנת בכלל לראות אם היא אפקטיבית. הייתי ממליץ לך לבוא לאבחון יציבתי ולראות מה המקור של כאב הגב, איך מפסיקים את כאב הגב ואיך מונעים מכאב הגב לחזור בהמשך.הוסף תגובה
בלט דיסק הבת של בן 54 23/01/2013 | 14:31מר פלד שלום אבי בן 54 ויש לי כאבים עזים בעקבות בלט דיסק, ככה הרופא אמר. יש אפשרות לטפל בו ברמה שלך או שאני צריך לטפל בזה ברמה של ניתוח? תודה, הבת של בן 54הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בלט דיסק מר גבעון פלד 23/01/2013 | 15:54הטיפול באמצעות גישת השיקום האורטופדי מתבססת על הפגת ומניעת כאב דרך עבודה על רקמות רכות ומערך השרירים של הגוף. ניתן ורצוי לטפל כמעט בכל הכאבים לפני הליכה להתערבות כירורגית (ניתוח). ספציפית לנושא אביך ובלט הדיסק, במרבית המקרים המגיעים אלי עם בלט דיסק והכאבים הנובעים ממנו ניתן להפסיק את הכאב ולהחזיר את המטופל לחיים רגילים במספר טיפולים מועט.הוסף תגובה
כאבים אם אפשר תשובה בהקדם תודה !! אנונימית 14/01/2013 | 10:22לפני כ 3 שבועות עברתי ניתוח לפרוסקופיה והוציאו לי חצוצרה שמאלית שהיתה מסובבת ומהוהה וגם ציסטה שוקולד קבלתי אנטיביוטיקה והשתחררתי לאחר 3 ימים לאחר שבוע היו חן כאבים המותן ובגב תחתון ודקירות בבטן התחתונה לסירוגין נבדקתי והכליות היו בסד קינות ברוך ה ׳ כעבור כמה ימים היו לי גם דקירות בחזה ועברו וגם עדין יש כאבים שבאים והולכים במותניים וגב תחתון ודקירות בבטן התחתונה לפני יציאות וכרגע נוסף כאב באזור החזה וכואב במגע בעצם שקרוב לחזה שמאל ומקרין ליד ועדין גם הגב התחתון כואב מה הסיבה לכאבים ? ומה יכול לעזור לי ? יש לציין שאני בת 25 +2 תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים שונים מר גבעון פלד 14/01/2013 | 15:22לאחר מה שתארת ברור כי את צריכה מעקב רפואי של מי שטיפל בך. מעבר לכך יכול להיות כי מערכת הרקמות הרכות במרכז הגוף טרם התיצבו וגורמים לכאבים שונים ומשתנים. הנל צריך להיות קודם כל בטיפול על ידי הרופא שטיפל בכך כפי שציינתי וניתן להקל גם באמצעות טיפול בקינזיוטייפהוסף תגובה
כאבים מתמשכים ללא פתרון עדי 06/01/2013 | 17:01שלום.בת 32 ברקע אנמיה, תלסמיה מינור, שחפת ריאתית שטופלה לפני 5 שנים.מזה מספר חודשים חשה בתקופות של קוצר נשימה, עייפות ודופק מהיר. כמו כן, לפני 5 חודשים היו כאבי גב באיזור עמוד השדרה שגרמו לקושי בנשימה ובתפקוד.בחודש האחרון כאבי הגב שככו לתקופות אך נוסף מעין כאב עמום ולוחץ בזרוע שנאח ובאיסור בית החזה השמאלי.MRI גבי יצא תקין וכן בדיקת מיפוי עצמות.ct ריאות יצא אף הוא תקין.כמו כן אקג , אקו לב וארגומטריה יצאו תקינים.היה חשד ללופוס בשל בדיקות דם שנעשו, אך הראומטולוג קבע כי הן גבוליות ולא מעידות על לופוס.אני סובלת כבר חודשים מכאבים ללא פתרון שמעיקים ומקשים רבות על התפקוד היומיומי. כמו כן, ככל שעובר הזמן והכאב אינו מרפה גם נוספות חששות שמא קיים משהו שלא מתגלה והמצב רק יחמיר.אשמח למענה היות ונואשתי מסיבובי רופאים שונים שלא מעלים דבר. יש לציין כי הועלתה השערה כי הכאב נובע ממקור נפשי אך איני רואה סיבה לכך, אדרבא- בשל הכאב המתמשך נוצרת חרדה שלט היתה קיימת קודם. אשמח לעיצה/ כיוון/ עזרה/ פתרון. תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים מתמשכים מר גבעון פלד 06/01/2013 | 17:14תאורך אינו מאפשר לי לתת פתרון מהיר באינטרנט. יש לבצע איתך אבחון לדעתי תנועתי יציבתי ולראות איך גופך הגיב מבחינת מערכת ההגנה דרך מערך השרירים ובכך לדעתי למצוא לך פתרון לכאביך. רק להבנה מערך השרירים שלנו הינו חלק ממערכת ההגנה של גופינו. בדיוק כפי שכל שרירי גופינו מתכווצים כאשר מישהו חותך אותנו בפראות בנהיגה כך השרירים מתקצרים אל מול כל איום אחר, חיצוני או פנימי. להערכתי אבחון נכון כזה וטיפול, אולי מתמשך לפי האבחון, יכול לשחרר אותך מכאבייך.הוסף תגובה
דרוש רופא כללי לרשת מרפאות מובילה בתחומה (לת) אסף 03/01/2013 | 14:21דרושים רופאים כלליים לרשת מרפאות מובילה בתחומה . לפרטים ירון: 057-4466507 , myaron76@gmail.comהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פלדנקרייז
-
דמיון מודרך
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
דיקור (אקופונקטורה)
-
סומטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס