דלג לתוכן

בת 25 יש לי שאלה

פורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק

אסתר אטיה

אסתר אטיה

אסתר אטיה היא מאסטרית בתחום הפרעת קשב וריכוז, נוירופידבק ורפואת תדרים, עם ניסיון חינוכי רחב של למעלה מ־30 שנה. במהלך הקריירה שלה היא שילבה בין חינוך מקצועי לבין טיפול פרטני, ומציעה לכל מטופל מסגרת טיפולית מותאמת אישית, תוך תשומת לב מלאה לצרכים הרגשיים והקוגניטיביים שלו. אסתר החלה את דרכה החינוכית בצרפת, שם לימדה בשיטת מריה מונטסורי, ובהמשך העבירה שיעורים במערכת החינוך בישראל במשך 20 שנה. הידע החינוכי העשיר שלה מאפשר לה לשלב בתהליך הטיפולי טכניקות חינוכיות-התפתחותיות יחד עם כלים טיפוליים מתקדמים, ובכך לסייע למטופלים לפתח כישורי למידה, ריכוז ומיומנויות חשיבה. כיום היא מנהלת קליניקה באילת והסביבה, המתמחה בטיפולי נוירופידבק להפרעת קשב וריכוז וכן בטיפולים ברפואת תדרים, המספקים מענה הוליסטי המשלב גוף ונפש. הגישה שלה לטיפול נשענת על הבנה עמוקה של מקור הקושי אצל המטופל, ומתן תמיכה מכילה שמאפשרת לו להרגיש נינוח, פתוח ומחובר לעצמו.   תחומי ההתמחות והפעילות שלה כוללים: ✓ מאמנת בשיטת נוירופידבק ✓ סדנאות מגוונות בתחום החינוך והטיפול ✓ פיתוח מיומנויות חשיבה מתקדמות ✓ מוסמכת מבדקי מוקסו האני מאמין שלי... אני מתייחסת למטופל שלי כמכלול, גוף נפש ורוח. אני יודעת שמקור כל כאב הוא נפשי, אני מכילה ומתחברת אליו שירגיש הכי נוח ופתוח איתי.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 ג'רמי לגרנז׳ אוסטאופת DO
ג'רמי לגרנז׳ אוסטאופת DO אוסטאופתיה
מטפל בשיטת האוסטאופתיה
 אהובה עדי אדל שרגאי ביטון - מטפלת הולסטית
אהובה עדי אדל שרגאי ביטון - מטפלת הולסטית רפואה משלימה
5.0
( 3 חוות דעת )
"עדי היא אישה רגישה ומופלאה עם ידי זהב . נןתנת טיפול בהשקעה מכל הלב . גם ברמה הפיזית וגם ברמה הרגשית יצאתי מהטיפול מאוזנת ,אסופה והרבה יותר משוחררת ממליצה בחום"
 רון סמרה
רון סמרה רפואה סינית
4.9
( 14 חוות דעת )
"אדם רגיש ואיכפתי. קשוב מאוד. ניתן לפנות אליו גם בוואטסאפ ויש מענה מהיר אחרי הדקור אני הולכת ומרגישה טוב יותר. אני בתהליך וייצובו עם רון מסייע לי רבות."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!

לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD

פורוםסרטן ריאות

בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום סרטן ריאות

פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום טיפול בכאב

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםקנאביס רפואי

בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום קנאביס רפואי
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו