תוצאות MRI
פורום כאבים בכתף ובמרפק
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק. ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר. ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל. ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח. קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168 ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר תחומי עניין: • שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד • תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים • שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים • פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף • ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל • טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים • מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים • מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה • תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף • שחזורים מורכבים של הגפה העליונה תחומי מחקר: קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה. מרפאות: מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834 מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834 מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834 מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
תוצאות MRI רוני 21/08/2019 | 17:33שלום ד"ר עשיתי MRI ואלו התוצאות יש קרע קטן בלברום האחורי האמצעי יש שקע קטן בראש ההומרוס האחורי העליון יש אי סדירות קלה בלברום הקדמי ללא קרע. הרצס האקסילרי תקין המרווח של השרוול המסובב תקין. גיד הראש הארוך של שריר הביצפס תקין ללא קרע אין אטרופיה של שרירים אין בצקת מח עצם המפרק האקרומיו- קלביקולרי תקין לסיכום קרע בלברום האחורי האמצעי. אי סדירות קלה בראש ההומרוס צידי השרוול המסובב תקינים. אין עדות ל ADHESIVE CAPSULTIS גיד הראש הארוך של שריר הבייספס שמור ד"ר אשמח אם תגיד לי מה פשר הבדיקה הזאת ומה עושים במצב כזה? יש לציין שאני סובלת כבר יותר משלושה חודשים ויש לי מגבלה בכתף ופיזיוטרפיה לא הועילהוסף תגובה
תשובת מומחה תוצאות MRI דר' ירון סלע 28/08/2019 | 15:08שלום רב רוני, ותודה על פנייתך ! רוני, שלחת העתק של המידע מה MRI, אולם אין לי כל מידע עליך. מה גילך, תפקודך הכללי, עיסוקך, פעילותך, מה גרם לנזק ? האם היתה פריקה ? מתי נגרמה ? מה הטיפול שבוצע עד כה למעט פיזיותרפיה? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? וכו' וכו'. בשלב זה, אין לי מספיק מידע קליני, לרבות פירוט של הבדיקה הגופנית, על מנת לכוונך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
תוצאות MRIרוני 28/08/2019 | 22:47גילי 23 עובדת במשרד תאונת דרכים לא היתה פריקה זה קרה לפני בערך 4 חודשים הייתי בפיזיוטרפיה אך לא עזר הרבה לכן נשלחתי לMRI אני מרגישה לפעמים שאני צריכה לתפוס את היד מכאבים וזה כאבים שאם אני מוזיזה את היד הרבה אז ניהיה ממש כאבים ואם אני לא מוזיזה אז לא כואב לי לפעמים יש כמה דקות שזה כואב חוץ מזה יש לי מגבלה בכתף שאני לא יכולה להרים אותתה הרבההוסף תגובה
תשובת מומחה פגיעה בכתף בתאונת דרכים דר' ירון סלע 29/08/2019 | 09:35שלום בשנית רוני, ותודה על המידע הנוסף שסיפקת. לאור כל הנתונים, אני מציע לך להיבדק על ידי מומחה כתף להמשך הכוונה. יש אירוע משמעותי עם אנרגיה גבוהה - נזק לכתף בתאונה. אני מבין שלא היתה בעיה בכתף לפני התאונה. עברו כבר כ 4 חודשים וזה הרבה זמן. באופן כללי הבנתי שיש הגבלה בתנועה של הכתף וכאב כרוני. כל המידע הזה לא מאפשר הזנחה של המקרה. ב MRI יש עדות לנזק למרכיבי המפרק השונים האופיינים לפריקות כתף או תת פריקות. "נזק ללברום ושקע בראש ההומרוס". יש לשקול לעומק המשך הטיפול, וזאת ניתן לבצע רק במפגש מטופל עם מטפל. אפשרות ניתוחית עומדת על הפרק אך יש לשקולה בכובד ראש. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
פגיעה בכתףרוני 29/08/2019 | 09:44דבר ראשון תודה רבה על המידע ועל ההתיחסות למקרה והתשובה המהירה דבר שני האם במצב כזה מותר לי לעשות EMG?הוסף תגובה
תשובת מומחה EMG דר' ירון סלע 29/08/2019 | 10:03בדיקת הולכה עצבית נועדה לבירור של בעיות עצביות. לא ברורה לי השאלה וההעתננינות ב EMG לאור העובדה שלא ציינת שום בעיה עצבית. בדיקת EMG לא עוזרת בבירור נזקים בכתף המערבים סחוס ורצועות ועצם. לרוב מבוצעת הבדיקה כשאר יש רדימות ביד או נימולים וזרמים ו"שריפה" או חולשה מוטורית. לסיכום - אם יש בעיה עצבית, יש צורך בבירור מקור הבעיה על ידי בדיקת EMG. במידה ואכן יש לך בעיה עצבית שלא ציינת בפניי, ואת זקוקה לביצוע בדיקת EMG, אין מניעה לבצעה במקביל לנזקים שיש לך בכתף. נזקים אלו לא מונעים בדיקה זו (אם לכך כוונתך בשאלה ). בברכה,הוסף תגובה
חבלה בכתףרוני 29/08/2019 | 10:18שלחו אותי לבדיקה הזאת בגלל שיש לי רעד ביד כשאני מרימה אותה היא נתקעת ורועדת עשיתי את הבדיקה היא יצאה תקינה היו לי ממש כאבים בכתף יום יומיים אחרי הבדיקה השאלה שלי אם היא הבדיקה עצמה יכלה לגרום נזק או משהו כזה? ולמה בעצם היד רועדת לי?הוסף תגובה
תשובת מומחה השלכת בדיקת EMG דר' ירון סלע 29/08/2019 | 10:25שלום שוב, אינני יכול להתייחס לגופו של מקרה ללא בדיקה ישירה. על פניו, באופן תאורטי, לא אמורה להיות השלכה שלילית לבדיקה על מצב הכתף. אין לי יכולת להתייחס לנושא הרעד שלך ללא בדיקתך. נא לפנות לרופא המשפחה ולכוון הכוונה בנושא. בהצלחה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
תודה רבהההרוני 29/08/2019 | 10:31ד"ר ממש תודה רבה עזרתה לי מאודהוסף תגובה
האם להתייאש.?????רוני 05/09/2019 | 18:57שלום ד"ר הייתי אצל מומחה כתף וזה מה שהוא אמר לי כתף שמאל פלקציה עד 130 כאב בסוף תנועה סיבוב חיצוני 80 סיבוב פנימי עד לחוליה L2 מבחן JOBES כאב מינימלי התנגדות לאינפרה- ספינטוס תקינה ו-אובריאן תקינים העמסה אחורית כאב מינימלית קידמית ישנה רגישות ברורה בלחץ קדמי על אזור גיד ארוך של הבייספיס בקדמת הכתף MR ארתרוגרם של הכתף שמאל נרשם קרע לברלי קטן אחורי לפי דעתי מינימלי כאב קדמי של הכתף ייתכן עם מרכיב אי יציבות מסוים של ההכתף המלצות פיזיוטרפיה ד"ר מה אתה חושב שזה? ומה הטיפול? האם שווה לי להשלים עם המציאות של הכאב ושל המגבלה? מה דעתך תודה רבה + הוסף תגובההוסף תגובה
תשובת מומחה המשך בירור דר' ירון סלע 08/09/2019 | 09:17שלום רב רוני ותודה על העדכון. אינני חושב שכדאי לוותר ולהתייאש ממציאת הפתרון. אומר גם לך, כפי שאמרתי פעמים רבות בפורום זה - אינני מסוגל לבצע אבחנות רפואיות מדויקות ורלוונטיות לאדם מסוים ללא בדיקתו ומעבר על בדיקותיו השונות. זה מסוכן ולא מקצועי אפילו לחשוב להתנהל בצורה של "מסלול עוקף בדיקה". במידה ותחפוץ בעזרתי הישירה, אשמח לנסות ולעזור, אולם עליך לפנות אלי ישירות ולא דרך האתר. בריאות שלמה !הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
פריקת כתף
-
בלט דיסק
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פיזיותרפיה
-
יישור שיניים שקוף
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
מונחים קשורים
-
אוסטאופיט
-
אוסטאוכונדריטיס של נעורים
רופאים בתחום

ד"ר אמירה דאהר (Ph.D) אורתופדיה
5 ( 32 חוות דעת )
"אמירה היא בעלת מקצוע מצויינת! יש בה שילוב מצויין של ידע, לב רגיש, יחסי אנוש נעימים, בגובה העיניים עם התחשבות מיידית והיענות לצרכי הלקוח."

ד"ר אלון גרונדשטיין אורתופדיה
5 ( 3 חוות דעת )
"חוויה מדהימה רופא למופת ממליץ בחום ואהבה ❤️"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב

ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג