כאב
פורום כאבים בכתף ובמרפק
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק. ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר. ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל. ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח. קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168 ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר תחומי עניין: • שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד • תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים • שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים • פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף • ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל • טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים • מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים • מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה • תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף • שחזורים מורכבים של הגפה העליונה תחומי מחקר: קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה. מרפאות: מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834 מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834 מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834 מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
כאב אני 20/09/2022 | 18:55לפני חודשיים נפלתי ומאז כאבים בכתף עכשיו קיבלתי תוצאות אולטרסאונד. אשמח להסבר : US כתף ימין ================ הערכה יחסית מוגבלת. ACJ – שינויים ניווניים. INFRASPINATUS – המשכי. SUPRASPINATUS - ככל הנראה קרע מלא לכל רוחבו. SUBSCAPULARIS - ככל הנראה המשכי. SA-SD BURSA – ללא נוזל יתר. TENDON BICEPS – המשכי, מעט נוזל במעטפת. סיכום: כמתואר לעילהוסף תגובה
תשובת מומחה כאב דר' ירון סלע 21/09/2022 | 12:19שלום רב ותודה על פנייתך ! המידע המסופק על ידך הנו חלקי ביותר, ומקשה עלי לספק תשובה מלאה לשאלה. חסר לי מידע בסיסי - מה המין שלך, מה גילך , מה מצב הבריאות הכללי, האם היו בעיות בכתף בטרם החבלה, מה מנגנון החבלה. מה הטיפול שבוצע עד כה, מי בדק עד כה- רופא משפחה או מומחה כתף , איזה בדיקות בוצעו עד כה מעבר לבדיקת האולטרסאונד. וכו' וכו'. האם בוצעה בדיקה גופנית על ידי מומחה כתף ? כל זה חשוב, על מנת לייעץ מה השלב הטיפולי הבא... ACJ שחוק, יכול להיות מצב נורמטיבי בקבוצת גיל מסוימת, ולכן חשוב לדעת גילך. קרע מלא ב גיד הסופרה-ספינטוס, מצריך בירור עם MRI. יש לראות האם זה קרע אקוטי (חריף), כתוצאה מהחבלה (פחות שכיח), או קרע כרוני דגנרטיבי (שוב, תלוי בגיל, ולכן חסר לי הגיל ומידע האם היו כאבים בכתף הימנית בעבר עוד בטרם הפציעה...). דלקת סביב גיד ארוך של בייספס, יכולה להיות מצב כרוני או בתר חבלתי. לסיכום- זקוק לעוד מידע. בריאות שלמה !הוסף תגובה
כאב בעקבות נפילהאני 30/09/2022 | 20:41ראשית תודה. אשתדל לענות ככל שאוכל. אני בת 70, החלקתי בבית ב22/8, ניסיתי לבלום ביד ימין ונפלתי על הגב כשכתף ימין נכנסתלי לפרצוף.. נחבלתי בעוד מקומות אבל בכתף והזרוע זה כאב מאד. כשהחמיר הלכתי בערב לטרם שם ביצעו צילומים שלא נמצא שבר, כתבו מכה יבשה נתנו כדור נגד כאבים ושמו מתלה. מומחה כתף נקבע לי לסוף אוקטובר(זה המצב בפריפרייה..).. אורטופד כללי שלח לאולטרסאונד שבוצע חודש לאחר הנפילה..אורטופד אחר נתן לי זריקה שלא הועילה ואני ממתינה למומחה כתף. בינתיים הכאב לא מרפה, מוגבלת מאד בתנועת הזרוע. לפני כמה שנים אובחן ב mri קרע בגיד בכתף ימין, נקבע לי תור לניתוח ותודות לזמן ההמתנה הארוך..הכאב נעלם והניתוח בוטל. זהו בערך. כאבים מפושטים יש תמיד כי יש לי דלקת מפרקים פסוריאטית בה אני מטפלת בתרופה ביולוגית. תודההוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בעקבות נפילה דר' ירון סלע 01/10/2022 | 09:57תודה על המידע הנוסף. ראשית, אומר לך, שאני מומחה כתף, ואני זמין בעבורך מחר או מחרתיים...., ולא בסוף אוקטובר. אני נמצא ב"מרחק", שיחת טלפון אחת בינינו. נא מצאי מספרי באתר זה, ובאתרים מקבילים באינטרנט, מחוץ לפורום. אשמח לסייע באופן ישיר. פורום זה הנו קולקטיבי ולא מחליף רפואה פרסונלית במעמד מפגש מטפל-מטופל. רפואה טובה, לא מתבצעת וירטואלית באינטרנט. שנית, כפי שחשדתי, וציינתי זאת מקודם, רוב הקרעים בשכבת הגיל שלך, שחיקתיים, דגנרטביים, ואכן, בכנות דיווחת שכבר ידוע על קרע בעבר. יתכן וכעת החבלה החדשה מהווה קש ששבר את גב הגמל. ב"רפואית" - אנו קוראים לזה ACUTE ON CHRONIC , בו תרחיש שיש החמרה בקרע ידוע וקיים בעבר לאחר נפילה חדשה. אשמח לסייע, כאמור, אבדוק אותך ביסודיות, אעבור על כל בדיקות הדימות הקיימות, ונתקדם יחדיו משם... בריאות שלמה ושנה טובה !הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
בורסיטיס
-
דמם
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
יישור שיניים שקוף
בדיקות קשורות
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי בברך
-
בדיקת MRI
מונחים קשורים
-
הידרותרפיה
-
אוסטאומה
רופאים בתחום

ד"ר דן פרט אורתופדיה
5 ( 27 חוות דעת )
"דוקטור דן פרט הוא רופא מדהים, מקצועי, אכפתי, המסור למטופלים שלו בצורה בלתי רגילה. קשוב בצורה יוצאת מן הכלל, מהווה דוגמה ומופת לרופא ממליץ עליו בחום."

ד"ר אמיר סוכר כירורגיה של היד
5 ( 11 חוות דעת )
"ד"ר אמיר סוכר כמו שאני קוראת לו "הרופא הקוסם" . הגעתי עם בעיה קשה וד"ר אמיר סוכר העניו הצנוע והשקט ועם ידע רב ומקצוענות פתר לי אותה , בעזרת ידיו העדינות והטיפול שעשה לי , הביא אותי למצב של תפקוד מלא , יישר כח ד"ר אמיר סוכר !"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב

ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג