פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 103
ד"ר ירון סלע ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק. ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר. ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל. ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח. קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168 ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר תחומי עניין: • שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד • תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים • שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים • פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף • ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל • טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים • מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים • מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה • תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף • שחזורים מורכבים של הגפה העליונה תחומי מחקר: קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה. מרפאות: מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834 מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834 מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834 מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
הסתיידות גדולה בכתף מיכל אראמא 27/04/2019 | 10:09אני סובלת מזה כשנה וחצי בכאביל בכתף. במהלך השנה קיבלתי זריקות סטרואידים, נסיתי טיפול בגלי הלם וכן פיזיותרפיה. לאחרונה ביצעתי MRI ואשמח לדעת לפי הממצאים האם נדרש בהכרח ניתוח ומה הסיכון הכרוך בכך סיכום MRI: interval cuff rotator :מסונן. ממצאים אלו מתאימים ל-CAPSULITIS ADHESIVE .כמו כן יש נוזל בכמות קטנה ברצס הסוב-סקפולרי העליון.ממצאים: בנוסף, יש קרע קטן בעובי מלא בגודל של כ-2*2 מ"מ. יש הסתיידות בגיד הסופרא-ספינטוס בגודל של כ-6*5 מ"מ - טנדינוזיס מסוידת. גידי הסופרה והאינפרה ספינטוס: אות ועובי רגילים. סובסקפולריס: יש הסתיידות בגודל של 10*11 מ"מ, צמודה לגיד הסוב-סקפולריס - טנדינוזיס מסוידת .PERIARTHRITIS CALCIFIC בגיד הסופרא-ספינטוס והסוב-סקפולריס כמתואר. ADHESIVE CAPSULITIS בברכה מיכלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הסתיידות גדולה בכתף דר' ירון סלע 28/04/2019 | 09:04שלום רב מיכל, ותודה על פנייתך ! תלונותיך תואמות לממצאי ה MRI. פעמים רבות רואים שילוב של כתף קפואה (ADHESIVE CAPSULITIS) עם הסתיידות וקרעים בגידי השרוול המסובב בכתף. ממצאים אלו, לרוב, יוצרים כאב והגבלה תפקודית ממושכת. לא קיבלתי מידע על הבדיקה הגופנית שלך. האם יש הגבלה בתנועה פאסיבית ואקטיבית בכתף ? (הרמה קדמית וסיבוב חיצוני ופנימי) . על מנת לענות לך על השאלה החשובה לגבי ניתוח - ראוי או לא ראוי, ומה סיכוייו וסיכוניו, אני זקוק לבדוק אותך ולעבור על המידע במו עיני. הפורום לא מסוגל (ולא מיועד) להוות תחליף לעזרה רפואית אישית "קלאסית". אשמח לעזור לך, ואני זמין לרשותך באופן ישיר, בערוצים המקובלים באתר זה, ובאינטרנט בכלל. בריאות שלמה , ובמהרה !הוסף תגובה
תוצאות MRI בכתף תומר 27/04/2019 | 23:02לאחר מספר חודשים של כאבים בכתף ותוצאות בדיקת mri: בלברום האחורי בחלקו התחתון הודגם קרע עם היווצרות פארא לברל ציסט קטנה. לא הודגם קרע בRC.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תוצאות MRI בכתף דר' ירון סלע 28/04/2019 | 08:56שלום רב תומר, ותודה על פנייתך ! אשמח לעזור ולקדם את המקרה. לשם כך, נא הרחב במידע (מידע רב עליך ועל המצב הרפואי והטיפול שבוצע עד כה), וסיים את פנייתך בשאלה ברורה אלי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
כתף עילאי מלכה 23/04/2019 | 12:03לפני כשנה וחצי נפלתי במשחק כדורגל והרגשתי שפרקתי את הכתף אך בעצם לא פרקתי. זה כאב ואז המשכתי לשחק וזה קרה עוד פעם בזמן ששלחתי את היד קדימה במהירות. יצאתי ונחתי כמה ימים ואז כעבור כמה זמן המשכתי לשחק ועם הזמן זה החלים כמה שאפשר אבל לא לגמרי. עד היום אני מרגיש לא בנוח עם הכתף וכמעט פריקה קורה לי כל פעם שאני מסובב את היד למצב כלשהו וזה קורה ואז חוזר וכואב ועובר. אני מרגיש לא בנוח עם הכתף הכוונה שהיא לא בריאה, היא גם טיפה יורדת ורואים את העצם מבחוץ אם אתה מבין למה אני מתכוון וחוץ מזה הכח כרגיל, זה לא מגביל אותי כמעט בכלום רק לפעמים אני מתמתח ויוצא קליק ומשתדל לא להגיע לסיבוב של הפריקה הכמעט. הלכתי לאורטופד לעשות צילום והוא טען שאין לי כלום והכל בסדר והמשכתי כרגיל אבל אני עדיין מרגיש שהכתף לא לגמרי בסדר. אני עושה תרגילים בחדר כושר לחיזור כתפיים כחלק מהתוכנית אימונים וזה לא מונע ממני כלום רק שאני מפחד שזה נזק בלתי הפיך או משהו ואני ממש בלחץ מזה. זה לא כואב ביום יום רק אם אני עושה מתיחות מסוימות ליד זה טיפה כואב. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כתף דר' ירון סלע 24/04/2019 | 20:04שלום רב, ותודה על פנייתך ! אני מציע לבדוק את נושא הכתף לעומק יותר . אינני יודע גילך, אך אני יכול להסיק, ממה שתיארת, שאתה בחור צעיר ופעיל גופנית. כבר מעל שנה יש לך תלונות באות והולכות של כאב והגבלה בתפקוד ותחושת אי יציבות בכתף. לאור זאת, יש להיבדק על ידי מומחה כתף. בדיקה יסודית יכולה לכוון לאבחנה, שעדיין אין לך. האם יש לך גמישות יתר במפרקים אחרים בגופך ? האם הכאב החל רק לאחר החבלה המתוארת במשחק הכדורגל לפני כשנה וחצי, או שהיו בעיות בכתף עוד לפני כן ? יתכן ויש בעיה ברצועות ובטבעת הסחוס (הלברום) בכתף. בעיות אלו יוצרות תחושת אי ציבות וחשש לפריקה בתנוחות מסויימות. לא הייתי מזניח את המצב ומתעלם ממנו. לאור גילך הצעיר והספורטיביות שלך. יש מקום להימנע מנזק נוסף לכתף בעתיד. פעמים רבות, מבוצע MRI ארתרו עם הזרקת חומר ניגוד, לפי החלפת מומחה הכתף. אאחל לך בריאות שלמה והצלחה !הוסף תגובה
פענוח mri ארתרוגרפיה ליאת 22/04/2019 | 14:30שלום רב, להלן תוצאות ARTHROGRAPHY-MR של כתף שמאל: הבדיקה בוצעה בטכניקת TSE בשקלול SPIR, T2, T1 במישור קורונלי, אקסיאלי וסאגיטלי, וכן בטכניקת ARTHRO MR לאחר הזרקת גדוליניום מדולל לתוך המפרק. ברקע לפני מספר חודשים נפילה וחבלה בכתף שמאל. באולטראסאונד נראה מעט נוזל סביב הביצפס. 1 .יש ציסטות עם ספטציות בחלק אחורי ולטרלי של ראש ההומרלי ללא שקיעה גרמית, הקטרים של 10 מ"מ על 7 מ"מ יכול להתאים לציסטה גנגליונית תוך לשדית. שאר לשד העצם ללא שינוי בצקתי. 2 .CUFF ROTATOR :מצב הטרופי של השרירים שמור. יש שינויים טנדינופטים של הסופרה ספינטוס יתכן אף קרעים חלקיים קטנים. יש ציסטה זעירה באזור המעבר שריר ליגמנט של סופרה ספינטוס. ללא רטרקציה של הגיד או שריר. האינפרה ספינטוס וסב-סקפולריס ללא עדות לקרעים. 3 .ישנם שינויים טנדינופטים של גיד הביצפס בעיקר באזור האינטרה ארטיקולרי. 4 .המפרק האקרומיו-קלביקולרי תקין. 5 .היחס הגלנו-הומרלי שמור. חומר ניגוד נראה גולש מאחורי השריר הסוב-סקפולריס יכול להתאים לפגיעה של הלברום הקדמי תחתון ואף יתכן עד הקדמי עליון. 6 .יש וריאציה של סב-לברל רצס או פורמן. יש טשטוש של החלק הקדמי של הלברום התחתון ולא ניתן לשלול קרע לברלי. לקורלציה קלינית. בסיכום: יש שינויים טנדינופטים בסופרה ספינטוס ובחלק של הביצפס האינטר ארטיקולרי. יש וריאציה סב-לברלית. יש קרע בלברום הקדמי תחתון. חומר ניגוד גולש מאחורי שריר הסב-סקפולריס. אשמח להסבר מה זה אומר ומה הממצאים והאם נדרש ניתוח או טיפול כירורגי . תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פענוח mri ארתרוגרפיה דר' ירון סלע 23/04/2019 | 11:55שלום רב ליאת, ותודה על פנייתך ! בכנות מלאה, ליאת, (ושלל ציבור הקוראים/פונים בפורום...) בניסיון לעזור לכם, חשוב לי יותר מידע קליני (ופחות חשוב לי פענוח רשמי של בדיקות). על מנת לעזור לך בשאלותיך - אני זקוק למידע הבא : גילך, משך התלונות, מהן התלונות, מהם ממצאי הבדיקה הגופנית, מתי כואב לך (לדוגמה- ביום או בלילה ?) מה גורם לכאב ומה מחמירו? מתי החל? אחרי חבלה או שחיקה הדרגתית? מה מצבך הבריאותי הכללי ? האם יש בעיות רקע? האם עבודתך משרדית או פיזית ? מה הטיפול שבוצע עד כה? , האם ראה אותך מומחה כתף ? ועוד כהנה וכהנה. כשרופא מקבל את שלל המידע מהתשאול הרפואי , בנוסף למעבר (בעיניים שלו) על הבדיקות עזר (לרבות, צילום ואולטרסאונד וMRI וכו וכו) הוא יכול לענות על שאלות קרדינליות כדוגמת ניתוח או לא.... כל התייחסות אחרת, היא חובבנית ולא מקצועית. כמובן, שאינני סומך על פענוח של אדם שלילי (מקצועי ככל שיהיה, ובהחלט גם יכול להיות שפענוחו מדוייק לחלוטין...), ואשמח לראות ה MRI בעיניים שלי, ולענות לך בשמחה ולספק את דעתי בנושא. (אני זמין לפניות ישירות באתר זה, שלא דרך הפורום...) אאחל לך בריאות שלמה, ובמהרה !הוסף תגובה
קרע חלקי בגיד בכתף יורי 22/04/2019 | 20:49שלום רב עקב קרע חלקי בגיד בכתף הרופא נתן זריקת סטרואיד וכדורי רוקסט פלוס. לפי מה שאני מבין הכדורים האלה הם לטיפול בכאב חריף, במידה ואני לא חש כאב חריף בשיגרה אלא רק בניסיון להרים את הזרועל90 מעלות ומעלה, האם חשוב לקחת את הכדורים גם אם אין סבל מכאבים? האם הכדור קשור לזריקה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קרע חלקי בגיד בכתף דר' ירון סלע 23/04/2019 | 11:48שלום רב יורי ותודה על פנייתך ! כדורי רוקסט פלוס מכילים אקמול עןם קודאין ומעט קפאין. מטרתם - שיכוך כאב. אין בהם מרכיב אנטי דלקתי. כפי שציינת, הם נועדו להקלת כאב. במידה ואינך סובל מכאב - אין הכרח לקחת אותם. כמובן, כשאר מבצעים פיזיותרפיה לשיפור טווחי התנועה יש אלמנט של כאב, ולכן יש היגיון בנטילתם לפני ו/או אחרי הפעילות. יש עוד טיפולים נוספים הראויים למצבך, ועליך להתיעץ עם מומחה כתף. בהצלחה רבה !הוסף תגובה
כאבים בכתפים ריקי 22/04/2019 | 09:40שלום וחג שמח,אני בת 42סובלת מזה 20 שנה כאבים בכתפים עם הקרנות לזרועות כף היד ולצוואר בעיקר המזגנים או במזג אוויר קר,עשו בעבר צילומים לא מצאו כלום הדבר היחיד שמקל זה כשאני אני מרימה את הידיים למעלה מרגישה את הדם זורם ומחמם את המקום,או אפליקציות חמות,בחורף יש לילות בהם מרוב כאבים מתעוררת וחייבת להרים ידיים למעלה ובבקרים אפילו להרים את השמיכה מעלי קשה לפעמים אשמח לחוכמתך.חדש מח ריקיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בכתפים דר' ירון סלע 22/04/2019 | 13:13שלום רב ריקי, ותודה על פנייתך ! חג שמח ! נשמע (מהמידע הקצר שסיפקת לי ), שמקור בעייתך הינו צווארי ולא בכתף. יתכן ואני טועה, ופעמים רבות יש "גם כינים וגם פישפשים" (והייתי גם מברר את הכתפיים) , אך ללא ספק הייתי מברר את הצוואר . והסיבות לכך הן : 1. הרמת הידיים מעלה, הגורמת להקלת כאב, היא תופעה "קלאסית" למצב של לחץ על שורש עצבי בצוואר . הרמת היד גורמת לפתיחה קלה (שחרור מכאני) של הלחץ. ובכך הקלת כאבים. 2. כאב המקרין לאורך הידיים מהצוואר ומטה אופייני למקור בצוואר כגורם לכאב ולא מקור בכתף. חשוב לראות מומחה עמוד שדרה . חשוב לפנות בשאלה זו לפורום עמוד שדרה באתר זה (הפורום הראוי יותר לבעייתך). חשוב לבצע צילום צוואר ובדיקת הולכה עצבית NCV- EMG לידיים. ויתכן בהמשך CT או MRI צווארי (לפ החלטת המומחה הבודק אותך). אאחל לך בריאות שלמה, ובמהרה !הוסף תגובה
כאבים באזור פיקת הברך לאחר חבלה. עופר שמעוני 17/04/2019 | 18:02בבדיקת אולטסאונד נרשם: באזור האחיזה נצפתה אי סדירות גרמית של הפטלה עד 0.6 ס"מ. (שאר הבדיקות היו ב.מ.פ.) מה המשמעות? עדין אני סובל מכאבים לאחר אתופן. האם יש צורך ב-mri?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים באזור פיקת הברך לאחר חבלה. דר' ירון סלע 19/04/2019 | 15:16שלום רב עופר, ותודה על פנייתך ! לצערי, פורום זה לא עוסק בבעיות רפואיות סביב הברך. נא חפש את מבוקשך ברשימת הפורומים. בריאות שלמה !הוסף תגובה
קרע בשריר הבייספס דן 10/04/2019 | 21:06לפני כחודשיים הרמתי משקל כבד בצורה לא נכונה, שמעתי צליל של קנאק ,לאחר כמה ימים הבחנתי שיש דפורציה של הבייספס לכיוון הכתף , בצילום אולטרסנד " במרכז גיד הבייספס הדיסטלי בחלקו התחתון הודגם קע ב0.48 ס''מ , מרגיש חולשה קצינים בתנועת סופינציה , האם אפשרי לעשות ניתוח , הבנתי שאם לא ניגשים לניתוח השבועיים אחרי האירוע , אין טעם לנתח...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קרע בגיד שריר הבייספס הדיסטלי דר' ירון סלע 14/04/2019 | 11:05שלום רב דן, ותודה על פנייתך ! אכן אתה צודק. במידה ויש אינדיקציה לניתוח תפירת גיד הבייספס הרחיקני (הנאחז בעצם הרדיוס במרפק)- בהחלט מומלץ לבצע זאת בהקדם האפשרי ולא לחכות מספר חודשים. לאחר מספר חודשים יש הצטלקות הרקמות סביב ותוצאות הניתוח תת אופטימליות. השאלה הראשונה שצריכה להישאל היא האם בכלל יש אינדיקציה לניתוח במקרה שלך. אינני מכירך מספיק טוב על מנת לענות על שאלה זו. הרבה פרמטרים נכנסים במשוואה של ניתוח למול טיפול לא ניתוחי - 1. גיל 2. יד דומיננטית או לא. 3. מצב רפואי כללי 4 .עיסוק פיזי או "משרדי" 5. ]עילות ספורטיבית ברקע 6. מנגנון החבלה 7. איזה בדיקות הדגימו הקרע ? US בלבד או MRI והאם הקרע מלא או חלקי . 8. האם הקרע בשריר או במעבר גיד-שריר או בגיד עצמו עם ניתוח מהעצם .... וכו' וכו'. פעמים רבות, ניתן לחיות חיים מלאים וטובים ללא ניתוח. הנושא הקוסמטי עם "דפורמציית פופאיי של שריר הבייספס" , הנו "שולי". אכן, יש אובדן כוח של כ 15-25 אחוז לערך (תלוי איזה מאמר קוראים...) בעיקר בכוח ותנועה של סופינציה (רוטציה של האמה לכף יד פונה לתקרה) כי שרירי הבייספס הנו ה"סופינייטור" העיקרי של האמה. חולשה קל של כיפוף שורש כף היד גם קיימת, אך היא פחות מהותית כי יש מכופפי מרפק נוספים המבצעים "פיצוי" על הבייספס. אני מקווה שאתה מבצע פיזיותרפיה ! אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
פענוח מיפוי עצמות טלי 10/04/2019 | 17:26שלום, ביצעתי לאחרונה מיפוי עצמות לאור כאבים רבים בשכמות ובשוק של רגל שמאל. ברקע אנורקסיה ואוסטאופורוזיס. איני מבינה לאילו צלעות התכוונו, ואשמח להבין מה למעשה מצאו במיפוי. תודה! כך נכתב: ממצאים: הודגמה קליטת יתר בצלעות 9-7-6 מימין מלפנים, 7-6-4 משמאל מלפנים . פרט לכך אין לראות קליטת חומר פתולוגית בשאר עצמות השלד, כולל גפיים התחתונות. סיכום: ממצאים בצלעות חדשים בהשוואה למיפוי הקודם מ- 2016,יכולים להיות משני לחבלה, או/ו משני לאוסטופורוזים .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פענוח מיפוי עצמות דר' ירון סלע 14/04/2019 | 10:35שלום רב טלי, ותודה על פנייתך ! תחילה, אאחל לך בריאות שלמה טלי. פורום זה עוסק בבעיות רפואיות בתחום הכתף ומרפק ולא באזור הצלעות. באתר זה ישנם שלל פורומים רפואיים ויש מקום להיות ממוקד בבעיה הרפואית. בהחלט הייתי פונה למומחה בתחום. יש לבדוק את בית החזה שלך כולל צלעות וריאות ושאר אברים פנימיים בבית החזה וכמו כן לברר האם יש בעיות סיסטמיות אחרות היכולות ליצור קליטות במיפוי עצמות בצלעותייך. מומחה בית חזה, וכירורג או רופא פנימאי הם כיוון טוב להתחיל בו... בהצלחה !הוסף תגובה
ניתוח שבר כף יד ימין ריקי 27/03/2019 | 19:04עברתי ניתוח מפרק כף יד ימין לאחר נפילה לפני כ-3 שבועות. את הרדיוס קיבעו בפלטות ואת האולנה בברזל. בצילום מאתמול ראיתי שהחלקים של האולנה לא מונחים כראוי אחד מול השני. בפיענוח כתוב: פוזיציה מעט תת אופטימלית של הקטעים. הרופא אומר שזה בסדר. אני מודאגת רוצה תפקוד תקין של ידי לאחר ההחלמה. מבקשת חוות דעתך. בתודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ניתוח שבר כף יד ימין דר' ירון סלע 10/04/2019 | 09:15שלום רב ריקי, ותודה על פנייתך ! אשמח לעזור, ולתת את חוות דעתי. הפורום, אינו המקום המתאים לכך. את מוזמנת ליצור קשר ישיר באמצעים הקיימים באתר זה, ומחוצה לו. בריאות והצלחה !הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
בורסיטיס
-
דמם
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
פיזיותרפיה
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
אולטרסאונד עמוד שדרה
מונחים קשורים
-
איחוי
-
אוסטאוגנזה אימפרפקטה
רופאים בתחום

ד"ר אורן צביאלי אורתופדיה
5 ( 12 חוות דעת )
"רופא מקצועי עלה מהר מאוד על הבעיה! נתן טיפול מקדים וגם המליץ על טיפול המשך, אני ממליץ עליו."
ד"ר פיליפ רוזינסקי אורתופדיה
5.0 ( 40 חוות דעת )
"בנאדם מקסים שעזר לי מאוד לפני הניתוח ואחרי הניתוח שעשה לי הרגשתי בידים ממש טובות ושפשוט היה כיף"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב

ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג