פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 45
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
שאלה
נעמי 20/12/2016 | 18:35אני בת 24 ומאד גמישה מטבעי. בילדותי התעמלתי ותמיד הרגשתי שהכתפיים שלי כאילו יוצאות מהמקום ללא מאמץ. אין לי כאבים כלל אך חברים אמרו לי לבדוק שאין לי נזק בסחוס מהפריקות החוזרות. מה אתה ממליץ לי לעשות? אני בריאה לחלוטין ולא רוצה לעשות טעויות שאשלם עליהם בעתיד. מקווה שהשאלה לא מוזרה ושראית מקרים כאלה בעבר. תודה רבה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גמישות יתר במפרקים
דר' ירון סלע 20/12/2016 | 20:39נעמי שלום, שאלתך במקום, ואינה מוזרה כלל. ההפך הוא הנכון. אני משוכנע שקוראים רבים בפורום יזדהו עם מצבך ! גמישות יתר במפרקים היא תופעה שכיחה! לרוב היא מערבת מפרקים רבים בגוף (ולא מבודדת למפרק אחד, אלא אם כן, המקור הוא טראומה מבודדת לאותו מפרק, אשר גרמה לאי-יציבותו) כגון כתפיים, מרפקים, אצבעות הידיים, ברכיים וכו'. "אלסטיות-יתר" זו, אופיינית יותר בנשים מבגברים, ויותר בצעירים מבמבוגרים. זו אינה "פתולוגיה", פשוט עובדה קיימת. פעמים רבות אנו רואים את הנערות הגמישות עוסקות בהתעמלות לסוגיה, כפי שציינת בגוף ראשון, נעמי. לרוב, אין כל פנייה לרופא. ה"גמיש" או ה"גמישה" לומדים לחיות עם תנועתיות יתר במפרקים שלהם. הם לא מתלוננים על כאב וזו שגרת חייהם. יש הטוענים, שגמישות יתר זו, מציבה אותם בסיכון לאי-יציבות מפרקית לאורך זמן, לאור "תתי נקיעות" או " תתי פריקות" במפרקים כדוגמת הכתפיים (שוב, כפי שציינת בפנייתך). הספרות המקצועית האורטופדית בתחום הכתף, עסקה שנים רבות (ועודנה עוסקת...) בהתחבטויות האם יש מקום לטפל ניתוחית במטופלים עם "פרופיל" זה (גמישות יתר עם ארועים מרובים של תחושת "ד'ר, הכתף היתה בחוץ וחזרה לבד"...), או בשום פנים לא להציע אופצייה ניתוחית לשיפור היציבות, ורק להתמקד בפזיוטרפיה, ביופידבק, והגברת מודעות כאמצעי מניעה. אני אישית, נוטה לאסכולה השמרנית ונמנע להתערב כירורגית שלא לצורך במטופל אשר מתאים לפרופיל שלך. ציינת שאין לך כאבים. זה מידע חיוני ביותר, והוא מטה את הכף למעקב בלבד ולא להחמיר מצבך עם התערבויות ניתוחיות מיותרות. בניגוד לאדם אשר אינו גמיש, שאצלו פריקות או תתי-פריקות בכתף, אכן עלולים להזיק לסחוס המפרקי, במקרה שלך יש אלסטיות יתר של הרקמות הרכות סביב (קפסולת המפרק המורכבת מרצועות, ושרירים סביב) אשר הופכת את המפרק ליותר "סלחני", או אולי נפשט זאת ל"יותר עמיד" לנזק סחוסי, העלול להיגרם מתנועיות מפרקית מוגברת. ככלל אצבע, במידה והיה לך נזק בסחוס, בסבירות גבוהה ביותר, הוא היה מלווה בכאב. לסיכום- כאורח חיים, אני ממליץ לך להיות קשובה לכתפיים, להיות מודעת למצבך ולנהוג בחוכמה. במידה ואכן יחלו סימני כאב לא מוסברים, אנא גשי לבדיקת אורטופד. שאי ברכה !הוסף תגובה
-
תודה רבה על התשובה!
(אחת עם גמישות יתר ופריקות חוזרות) 17/05/2018 | 16:24(אחת עם גמישות יתר ופריקות חוזרות)הוסף תגובה
-
גם אצלי המצב כזה...
עוד אחד שפורק כתף :) 09/12/2021 | 23:09גם אצלי יש פריקות חוזרות כבר המון המון שנים בכתף וגמישות יתר מאז שהייתי קטן. גם לאחר חצי שנה של פיזיותרפיה פרקתי את הכתף (תת פריקה). כל האורטופדים ענו בדיוק את התשובה הזו במידה ומאוד מפריע יש אפשרות לנתח ואם לא פשוט ללמוד לחיות עם זה. בקיצור בהצלחה לנו ;)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גמישות יתר
דר' ירון סלע 15/12/2021 | 13:29בשמחה רבה, בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פריקות חוזרות
דר' ירון סלע 15/12/2021 | 13:31אמת לאמיתה. מומלץ מאד שלא "לרוץ" לניתוח ,בהינתן גמישות יתר מולדת. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כתף וצוואר
אסתר 13/12/2021 | 15:35בשנת 92 נפלתי מסולם ופרקתי את כתף ימין יד דומיננטית פריקה אחורית מלאה לאחר שחזור והחלמה ללא ניתוח מאז סובל מחוסר תנועתיות מוחלטת של מפרק הכתף שהלך והחמיר עם הזמן היום סובל מכאבים עזים בצואר ובכתף האם יש קשר בין הנסיון להפעיל להניע את הכתף היד לבין הצוואר ? האם מתלה לכתף במהלך היום יכול לעזור לדעתך? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כתף וצוואר
דר' ירון סלע 15/12/2021 | 13:28שלום רב, אינני יודע מינך. בכותרת רשום אסתר, והכיתוב בלשון זכר... בכל מקרה, חסר לי מידע רב כדי לתת לך מענה. לעתים יש הקשר בין הצוואר והכתף ולעתים לא. צריך לבצע בדיקה גופנית יסודית לשני איברים אלו ולקבל מידע. יש לבצע בירור הדמייתי לעתים לצוואר ולכתף. וגם בדיקות דימות אלו מספקות מידע רב לגבי מה מקור הכאב והמגבלה התנועתית. אשמח לעזור מעבר לשורות הכלליות אלו שלא מקדמות... עזרתי תתבצע במעמד פגישה רפואית קלאסית בה מבוצעת בדיקה גופנית ועוברים על בדיקות העזר שבוצעו. אני זמין לכל שאלה מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע בכתף הסתיידות ואי סדירות ב lhb
אלה 13/12/2021 | 18:31שלום אני אלה נפגעתי ברכב ועשיתי usכתף והיה קרע חלקי והסתיידות ב mri אחרי זמן קצר התברר שיש לי אי סדירות בlhb הזריק לי זריקת קורטיזון שאלתי היא מה הסיכויים שהמצב ישתפר בלי לעבור ניתוח תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בכתף הסתיידות ואי סדירות ב lhb
דר' ירון סלע 15/12/2021 | 13:25שלום רב אלה ותודה על פנייתך ! הפנייה שלך לוקה במידע רב, ולכן אינני יכול לענות ברצינות ובמקצועיות לגבי שאלתך (אשר היא מאד ברורה). לקבל החלטה על ניתוח או לא, יש לברר ממצאי הבדיקה הגופנית ולקבל מידע על גיל המטופל, בריאותו הכללית, עיסוקו בשגרה, מידע על הכתף עצמה, לרבות כמה זמן כואב, ומה הטיפול שבוצע עד כה ומה היה מנגנון החבלה ועוד ועוד פרטי מידע שלא ידועים לי. במידה ותרצי עזרה קונקרטית מידית, אני כמובן זמין בעבורך מחוץ לפורום. נא להביא את כל המידע של בדיקות העזר שבוצעו עד גה (US ,MRI וכו') למפגש, על מנת שאוכל לעבור עליהם ולספק לך את המלצתי המדויקת. ללא כל זה, אין לי שום יכולת לתת לך תשובה אמינה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
דלקת כתף
אורית 23/11/2021 | 08:41שלום ד'ר. לפני 3 חדשים החלו לי כאבים קלים בכתף ולאחר בדיקת אולטרסאונד כתף התברר שיש לי נוזל במפרק האקריומי.. האורטופד אמר לי שזה יחלוף מאליו ושלח אותי גם לפיזיותפיה. עד שהגיע תורי הכאבים החריפו, נשלחתי לצילום רנטגן ושם הכל היה תקין למעט אקורמיון מעקלת (מה זה אומר?) הרופא נתן לי כדורים (brexin) והבנתי שהם מלאי תופעות לוואי. שאלתי- כיצד מבנה העצמות שלי משפיע על הדלקת? האם זה הפיך? האם אוכל להירפא באמצעות טיפולי פיזיותרפיה בלבד? פשוט נורא חוששת לקחת את הכדורים האלה, בפרט שאני מתכננת הריון. מה עוד יכול לעזור לי? תודה רבה על תשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דלקת כתף
דר' ירון סלע 23/11/2021 | 11:52שלום רב אורית ותודה על פנייתך ! אקרומיון מעוקל זה מבנה אנטומי יש ווריאנטים אנטומיים שונים של האקרומיון שזה החלק העליון של השכמה . לא לתהרגש מזה. זה רק מונח רפואי המתאר את האנטומיה המבנית של האקרומיון שלך. לעתים , מבנה מעוקל של העצם מעורר ומעודד בורסיטיס תת אקרומיאלית שזו דלקת מקומית באזור וזה הנוזלים המוגברים שרואים ב US. אך לא בהכרח. פעמים רבות יש דלקת גם בלי מבנה מעוקל של האקרומיון. המנח של העצם, יכול לקרב אותה לאזור הגידים המסובבים, ובעת הרמת היד, יתכן חיכוך מקומי וסוג של "צביטה" מקומית בין הגידים והעצם ונטייה לבורסיטיס. כך לפחות התאוריה הרפואית בנושא. לא מומלץ לקחת כדורים נוגדי דלקצת (יש סוגים רבים וברקסין הוא רק אחד מיני רבים...) בזמן הריון. כך שאם את עוד לא בהריון, ניתן לקחת, אך אם תכנסי להריון, תמנעי ממשפחת כדורים זו. יש לקחת אחרי האוכל ולהימנע מלקיחה ממושכת מידי. לרוב עד שבועיים ברציפות. גיטימי לשלב כדורים עם פיזיותרפיה. כל המלצותיי הן בערבון מוגבל ולא נוגעות אליך ישירות כיוון שרפואה ישירה ואישית לא עושים באינטרט (כי לא ניתן לבצע בדיקה גופנית באינטרנט). במידה ותרצי עזרתי הישירה אשמח לסייע מחוץ לפורום. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים לאחר ניתוח בגיד הדיסטלי בביספס
עידו 18/11/2021 | 08:42אני כ4 חודש לאחר ניתוח תפירת הגיד הדיסטלי לאחר שאובחו קרע מלא בעקבות הרמת משא כבד. לאחרונה התחילו לי החמרה בכאבים והלכתי לבדיקת אולטרסאונד לראות את המצב בגיד, להלן הפיענוח: הגיד הדיסטאלי של הבייספס הודגם מעובה מאד לכל אורכו עם תפרים, אין עדות לקרע חוזר. הגיד המיישר המשותף הודגם תקין הגיד המכופף המשותף הודגם תקין גיד הטרייספס הודגם תקין העצב האולנארי הודגם בקוטר תקין, אם סימני אי יציבות של העצב בבדיקה דינאמית - snapping. העצב הרדיאלי הודגם תקין עצב המדיאנוס הודגם תקין אין לראות נוזל בבורסה אולקראנון. אפשר את התייחסותך בנושא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים לאחר ניתוח בגיד הדיסטלי בביספס
דר' ירון סלע 21/11/2021 | 14:02שלום רב עידו ותודה על פנייתך ! בשמחה רבה עידו. אתייחס לנושא כשיהיו לי ממצאי הבדיקה הגופנית ומעבר על המידע הרפואי הקיים ברשותך - דו"ח הניתוח, מידע רפואי רלוונטי אחר. במעמד הפגישה יש לברר במדויק את התלונות הרפואיות ולראות ההקשר בין התלונות ובין הממצאים בבדיקות העזר (כמו US שביצעת). אגב, מי שלח אותך ל US ? ולמה ? האם נבדקת על ידי המנתח שלך לאחר הניתוח ? האם הוא מעודכן במצבך ומה הוא מייעץ לעשות ? אתה מבין שרפואה, אינה רק פענוח בדיקת עזר. יש לשלב את המידע הקליני ממצאי הבדיקה הגופנית והאנמנזה הרפואית ורק לבסוף, הכנסת פרמטרים של ממצאי בדיקות העזר השונות לתוך המשוואה הקלינית. הפלט הסופי של כל הפרמטרים האלו יחדיו, מביא להמלצה הרפואית המדויקת ולא מוטעת. אשמח לסייע לך באופן מדויק וישיר מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שבר בכתף
איציק 16/11/2021 | 18:39במרץ השנה שברתי את הכתף לא היה צורך בניתוח רק קיבוע עם תחבושת היום חודש נובמבר עשיתי צילום עקב כאבים זו התשובה מה זה אומר . תור לאורתופד עוד חודש (שבר צוואר הומרוס עם קלוס חלקי) זו התשובה של הצילוםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר בכתף
דר' ירון סלע 17/11/2021 | 08:14שלום רב איציק, ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע איציק מחוץ לפורום, על ידי התבוננות ישירה בצילום ומתן חוות דעתי בנדון. ללא התבוננות בצילום, הדיון כאן תאורטי בלבד. ישנם שברים שונים בכתף, לכל אחד פרוגנוזה שונה ויכולת איחוי והחלמה קלינית שונים. יש לברר מה הכוונה באיחוי חלקי ולא מלא. התשובה תהיה לאחר שאתבונן בצילום. יש לברר מה המשמעות הקלינית מבחינת יכולת התפקוד של הכתף ורמת הכאב. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
נימול
אייל 11/11/2021 | 21:01שלום דר!! כהמשך לשאלתי מלפני מספר ימים.. ארצה לשאול האם שהרופא שלח אותי לפיזותרפיה זה יעזור לנימול??? איך אדע וארגיש שזה הכיוון...תודה ולילה טובהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
נימול
אייל 11/11/2021 | 21:10כהמשך.. ארצה לדעת מה כן יכול לעזור לי עד שאראה אוטופד...... כלומר איזה טיפול זהאו אחר יכול לסייע לי.. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נימול
דר' ירון סלע 14/11/2021 | 08:50שלום רב, כפי שציינתי בעבר, יש לברר תוצאות הפענוח ובמקביל להיבדק על ידי מומחה עמוד שדרה. ללא בדיקתך הישירה, אינני יכול לקדם אותך באבחנה, ובטח שלא להתייחס לשאלות קונקרטיות ,כגון יעילות פיזיותרפיה, מבלי שיש לי אבחנה ברורה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נימול
דר' ירון סלע 14/11/2021 | 08:50שלום רב, כפי שציינתי בעבר, יש לברר תוצאות הפענוח ובמקביל להיבדק על ידי מומחה עמוד שדרה. ללא בדיקתך הישירה, אינני יכול לקדם אותך באבחנה, ובטח שלא להתייחס לשאלות קונקרטיות ,כגון יעילות פיזיותרפיה, מבלי שיש לי אבחנה ברורה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נימול
אייל 14/11/2021 | 15:53שלום לך דר... כיצד אני מגיע אליך .. ?? באיזה ביח אתה עובד?? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נימול
דר' ירון סלע 15/11/2021 | 08:18שלום רב, נא בדוק באתר זה, מחוץ לפורום, ובאתרים אחרים דרכי הגעה מקובלות. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף
אור 13/11/2021 | 13:45שלום רב, לפני כשלושה שבועות עברתי זריקת prp בכתף כתוצאה מדלקת והסתיידות בכתף. הכאבים בכתף לאחר הזריקה הרבה יותר חזקים וגם טווח התנועה נהייה יותר מוגבל. מה יכולה להיות הסיבה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
כאבים בכתף
אור 13/11/2021 | 14:05שכחתי לציין שמומחה כתף עשה לי את זריקת ה prp והרופא אמר שתוך מספר ימים יהיה שיפור ותוך שבועיים אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה. מה שלא קרה ואף נהייה הרבה יותר גרוע. הכאבים מקרינים לי לאורך היד וגם לכף היד. כדורים לא עוזרים להפחית את לכאב ואנינגם מתעוררת באמצע הליחה מכאב. אשמח לעזרתך... תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 14/11/2021 | 08:53שלום רב אור, ותודה על פנייתך ! בראש ובראשונה- יש לעדכן מידית, במידה וטרם עדכנת..., את מבצע הפעולה ! יש לשלול זיהום וגורמים אחרים היכולים להיות גורם להחמרת כאב. יש לברר לעומק מצב הכתף על ידי בדיקה גופנית. כיוון שלא בדקתי אותך בעבר, אינני יכול להתייחס לגופו של מקרה ולדון על אינדיקציות להזרקות לכתף. אשמח לעזור, מחוץ לפורום ולענות על שאלות קונקרטיות ולהיכנס בעובי הקורה במקרה הספציפי. בריאות שלמה והחלמה מהירה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 14/11/2021 | 08:54שלום רב אור, ותודה על פנייתך ! בראש ובראשונה- יש לעדכן מידית, במידה וטרם עדכנת..., את מבצע הפעולה ! יש לשלול זיהום וגורמים אחרים היכולים להיות גורם להחמרת כאב. יש לברר לעומק מצב הכתף על ידי בדיקה גופנית. כיוון שלא בדקתי אותך בעבר, אינני יכול להתייחס לגופו של מקרה ולדון על אינדיקציות להזרקות לכתף. אשמח לעזור, מחוץ לפורום ולענות על שאלות קונקרטיות ולהיכנס בעובי הקורה במקרה הספציפי. בריאות שלמה והחלמה מהירה !הוסף תגובה
-
-
שעול כמחנק
ישראל 07/11/2021 | 15:24בעת שחגורת הרכב לוחצת על החזה אני מרגיש מחנק ושעול בנוסף בעת השענות בספה ( סלון ) או במשענת כיסא בחלק העליון של הגב התופעה קיימת שנים רבות , לא טיפלתי בנושא מול רופאי המשפחה ידוע שיש לי בעיות ברונכית בראותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שעול כמחנק
דר' ירון סלע 08/11/2021 | 11:00שלום רב ישראל ותודה על פנייתך ! ישראל יקר, נושא הפנייה חשוב עד מאד ולא להזניחו. לצערי, זה לא תחום עיסוקי. פנית לפורום הלא נכון באתר. אנא פנה לפורום הנכון ובמקביל התייעץ עם רופא המשפה. יש לשקול פולמונולוג ו/או פנימאי בתחום הנדון. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
נימול
אייל 04/11/2021 | 14:38שלום.. לפני מס שנים נחבלתי בכתף.... ובשנה האחרונה אני קם בבוקר עם נימול עשיתי בדיקת emg והרופא שלח אותי לפיזותרפיה ולא ככ עוזר... יש לי זרמים במיוחד באצבע הקטנה ביד... פשוט אין לי כעת את התשובה ש הבדיקה אבל אשמח לשמוע מה ניתן לעשות . תודה. בנוסף אני נוטל יותר מעשור מ גלופלקס עיי המלצת אוטופד אני שואל האם אני יכול להפסיק עם התכשיר?? או שאם אפסיק אז חלילה יחזרו לי הכאבים.. גם נוטל נמבר 7 האם זה טוב??אמיתי??או שחבל לי על הכסף תודה לעוניםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נימול
דר' ירון סלע 07/11/2021 | 08:28שלום רב אייל, ותודה על פנייתך ! חשוב לי לראות את ממצאי בדיקת ההולכה העצבית. לא תמיד חבלות בכתף גורמות לתלונתך ויש לברר גם אזורים נוספים כמו מרפק ושורש כף היד או מקור צווארי לדוגמה. יש לבצע בדיקה גופנית יסודית מהצוואר ועד לאצבע הקטנה. נסה להשיג את פענוח הבדיקה. במידה וחלף זמן רב מביצועה, מומלץ לבצע בדיקה עדכנית. באשר לתרופות/תכשירים מסחריים השונים שציינת, אני מנוע מלהגיב. במפגש פנים מול פנים, לאחר בדיקתך, אוכל לתת לך המלצות קונקרטיות. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
כהמשך לתגובתך
אייל 07/11/2021 | 20:38תודה על תגובתך... באמת יש לי מיחושים בצוואר וגם קצת כאבים שלא חולפים.... נמצא כעת באישפוז פסיכאטרי אנסה למצוא את התשובה הפיענוח ותגיד לי בבקשה מה לעשות... תודה רבה והאם המצב הוא הפיךהוסף תגובה
-
הבהרה
אייל 07/11/2021 | 20:51ש לום... במחשבה שניה איני מקשר את החבלה בכתפיים לפני כעשור לנימול שהתחיל אצלי לפני כשנה ... אמצא את הפיענןח ותגיד לי מה לעשות כעת במסגרת אישפוזית והיית ממליץ לי להראות את הבדיקה לצוות הרופאים..?? אני נורא בפחדים מהמצב....... תודה וסליחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך בירור
דר' ירון סלע 08/11/2021 | 10:57יש לברר תוצאות הפענוח ובמקביל להיבדק על ידי מומחה עמוד שדרה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הבהרה
דר' ירון סלע 08/11/2021 | 10:58יש לברר תוצאות הפענוח ובמקביל להיבדק על ידי מומחה עמוד שדרה יש לעדכן את צוות הרופאים לגבי תוצאת הבדיקה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
דמם
-
סיאטיקה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת ויטמין D
-
אולטרסאונד עמוד שדרה
-
מונחים קשורים
-
אוסטאוקלסטומה
-
אגן
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסיםפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גבפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם
ד"ר ירון סלע
פיט סטפ פרו
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג
ד"ר דן צין