פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 64
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
כאב חזק ואי יכולת הזזה של הכתף
חן סופר 30/01/2021 | 07:06מוסיפה שאבי טוען כי בלילות הכאב הוא בלתי נסבל וגם משכך כאבים חזק מאוד אינו עוזר ואילו ביום הכאב יותר"נסבל". אחדד שאבי אינו יכול בשבוע האחרון להזיז את הכתף בעצמו,אפילו לא במעט.אך אם אנחנו לוקחים את היד ומרימים לו למעלה זה כן אפשרי אך ברגע שעוזבים היא צונחת כמו אבן. תודה על תשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מידע נוסף
דר' ירון סלע 31/01/2021 | 08:36שלום רב חן, ותודה על פנייתך ! ממה שתיארת, אני יכול להבין עד כמה המצב מלחיץ מבחינתכם. יש, כמובן, לברר מספר נושאים במקביל. צריך לברר אצל רופא המשפחה ו/או פנימאי את כל נושא הממצאים הסיסטמים, לרבות ההקשר לחיסון לקורונה, וכל הממצאים שתיארת - "מחוסר תיאבון, עצירות קשה, חום נמוך של 35.4,זיעה קרה בשינה, חולשה, מתקשה לישון בגלל הכאב החזק בכתף וטעם מתכתי בפה." בנוגע לכתף, יתכן, ומדבור בבעיה נפרדת שצצה במקרה במקביל ובתזמון מקרי, או שזה עוד ביטוי לכל הבעיה הסיסטמית הקיימת אצל אביך. ההמלצה לעבור בירור על ידי מומחה כתף הכולל בדיקה גופנית יסודית לכתף והתמקדות בממצאים. מעל "דפי האינטרנט" אין אפשרות לבצע רפואה טובה. אשמח לסייע מחוץ לפורום. יש לשקול הצורך בבדיקות עזר הדמייתיות לצוואר ולכתף במקביל לבדיקה הגופנית. בריאות שלמה לאביך !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף ובמרפק
תמר בליץ 30/01/2021 | 08:39יש לי כבר כמה חודשים כאבים בכתף שמאל. באולטראסאונדשעשיתי לא נצפה משהו. בימים האחרונים אני חשה אותה כבדה והחלו כאבים כם בצד הפנימי של המרפק בעיקר ביישור וקיפול ובחלק השמאלי של כף היד וכעת הצטרף גם נימול באצבעות. לא ברור לי אם התופעות קשורות. כן אציין שקיבלתי לפני שבוע חיסון לקורונה בצד שמאל.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ובמרפק
דר' ירון סלע 31/01/2021 | 08:23שלום רב תמר, ותודה על פנייתך ! המידע שנמסר על ידך משאיר אבחנה מבדלת רחבה בשלב ראשוני זה. יתכן, בין השאר, בעיה מהצוואר ו/או בעיה מהכתף ו/או בעיה במרפק וכף היד. בתחומים אלו עוסקים 3 רופאים שונים - מומחה עמוד שדרה, מומחה כתף, מומחה כף היד. אני מציע לך להיבדק ב 3 תחומים אלו על מנת לכסות את כל האפשרויות הקליניות הקיימות. יש לזכור, שפעמים רבות, יש מספר בעיות במקביל ולא רק בעיה אחת היוצרת את כל הסימפטומים. יש חשיבות רבה לתשאול רפואי יסודי בכל "דיסיפלנה", ובדיקה גופנית ממוקדת לצוואר ולכתף ולעצבי היד הפריפרים. מומלץ לבצע בדיקות עזר כדוגמת צילום צוואר וכתף ומרפק ובדיקת EMG ובירור נושא עצבי. אלה בדיקות בסיסיות, ויתכן ובהמשך הבירור, תתבקשי לבצע בדיקות מעמיקות יותר. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
נימולים בידיים
לינוי 28/01/2021 | 15:20שלום רב, כחודשיים נרדמות לי הכפות ידיים בלילה -או 3 אצבעות ראשונות או קמיצה וזרת כל פעם יד אחרת . וחשוב לציין שקרה ששתיהן נרדמו יחד. emg יצא תקין פעמיים mri מוד שדרה יצא תקין (למרות שהרופא ראה דיסק ואמר יש בלטים קטנים) ביופסיה של הסיבים הדקים תקין התחלתי כדורים נגד חרדה בהמלצת רופאת המשפחה ו2 נוירולוגיות ראו ובדקו אותי - הבדיקה תקינה מה לדעתך לעשות מאיפה נובע ? איזה עוד בדיקות ? יכול להיות שכאבי צוואר שיש לי לאחרונה זה מה שגורם לזה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נימולים בידיים
דר' ירון סלע 28/01/2021 | 16:00שלום רב לינוי, ותודה על פנייתך. נושא הפנייה שהצגת פחות רלוונטי לפורום זה. פורומים מתאימים יותר - הנם : פורום כף היד, פורום עמוד שדרה ופורום נוירולוגי. פעמים רבות, לחץ עצבי פריפרי (כמו כמפרק על העצב האולנרי האחראי על התחושה של הזרת וחצי מהקמיצה, או עצב מדיאני בלחוץ בתעלה הקרפאלית (עצב האחראי על התחושה של 3 וחצי אצבעות בצד של האגודל). יש לבצע בירור בבדיקה גופנית למקור הלחץ העצבי - פריפרי או מרכזי (עמוד שדרה). בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף שמאל
David 19/01/2021 | 18:55שלום ד"ר, לפני 3 שנים התאמנתי בחד"כ והתחילו לי כאבים בכתף שמאל. עשיתי US כתף והכל נראה תקין, אז החלטתי לנוח. נחתי 3(!!) שנים, ומסתבר שהכאב לא עבר. במנוחה לא מורגש, אבל אחרי הרמת דברים כבדים או אחרי כדורסל, יש לי כאבים בכתף כמה ימים. הכאב כשהוא פעיל, מורגש בעיקר בעת הרמת יד שמאל הצידה ב90 מעלות, מעל 90 מעלות פחות כואב. עשיתי שוב בהפניית אורתופד: US כתף - תקין רנטגן כתף - תקין האם עלי לבקש MRI.CT? מה יכולה להיות הסיבה? בכל זאת 3 שנים והכאב לא עובר. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף שמאל
דר' ירון סלע 27/01/2021 | 08:04שלום רב דוד, ותודה על פנייתך ! הסיפור המתואר שכיח במרפאתו של מומחה הכתף. לאור מה שציינת, ובטרם ביצוע בדיקות עזר הדמייתיות נוספות ( CT או MRI), המלצתי להיבדק על ידי מומחה כתף. בדיקה גופנית יסודית ומכוונת לכתף, מהווה את העיקר והמהות באבחנה ובטיפול. לאחריה, יוחלט האם יש מקום לבירור הדמייתי נוסף. נא פנה לייעוץ מומחה כתף, במידה ולא ביצעת בירור עד כה. אינני מדבר על בדיקת "אורתופד כללי". לעת עתה, "הקשב" לכתף, ואל תאתגר אותה והימנע מיצירת עומס על הכתף. שאלתי אליך - איזה טיפול בוצע לאורך התקופה מעבר למנוחה ? בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תודה
David 28/01/2021 | 10:44לא ביצעתי שום טיפול במשך ה3 שנים האלה פרט למנוחה. האורתופד קבע שככל הנראה יש דלקת ושלח לפיזיותרפיה. האם אתה מטפל באיזור הדרום? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב כתף כרוני
דר' ירון סלע 28/01/2021 | 13:17תודה על העדכון דוד. אשמח לסייע. באתר זה, מחוץ לפורום ניתן לקבל אינפורמציה על דרכי התקשורת עמי במרכז הארץ. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
תווך תנועה כתף
יולי 20/01/2021 | 16:12שלום רב, מלפני 10 חודשים החל לי כאב חד בכתף בזמן הרמת היד למעלה או לצדדים.עם הזמן הכאב נהיה מאןד חזק בתנועה ויש לי גם הגבלת תווך תנועה שמחמיר כל פעם,היד לא יכולה לעלות רק בגובה הקו של הכתף ולא מעל.גם בצדדים וגם ישר. באולטרסאונד יצא תפיחה קלה בבורסה. מה זה אומר בעצם ומה הטיפול? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טווח תנועה מוגבלת בכתף
דר' ירון סלע 27/01/2021 | 08:10שלום רב יולי, ותודה על פנייתך ! מומלץ להיבדק על ידי מומחה כתף. יש לבדוק את הכתף ביסודיות ולראות האם יש מצב של כתף קפואה ו/או שילוב עם בורסיטיס (שהודגמה ב US ) ו/או ממצאים נוספים. מה הטיפול שהוצע עד כה ? ישנם דרכי התמודדות שונים עם המצב, ולרוב הוא "פתיר". אשמח לעזור מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
טיפול
יולי 27/01/2021 | 12:32תודה על תשובתך, הטיפול שניתן זה אטופן 600 ל21 ימים,חימום המקום פעמיים ביום ופיזיוטרפיה לשיפור התנועה. הרופא שבדק בבדיקה פיזית בנוסף לUS אמר שיש דלקת ב2 גידים מתוך 4 בבורסה. נשללה כתף קפואה אחרי רנטגן וUSהוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף
רומי 25/01/2021 | 19:33שלום דר בתשובה של בדיקת mri כתף נרשם מוקד ציסטי קטן תת סחוסי הודגם סוב קפיטאלי בצוואר ההורמוס מלפנים אשמח לתשובתך מה זה אומר ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 27/01/2021 | 08:08שלום רב רומי, ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע לגופו של מקרה, תנאי הבסיס לשם כך - 1. בדיקתך 2. מעבר על הבדיקה עצמה ולא רק קריאת פענוח. במידה ותחפצי, אני זמין מחוץ לפורום. ישנה אבחנה מבדלת גדולה לממצא שתארת. לכן, על מנת למנוע לחצים מיותרים, שלא לצורך, מומלץ להיבדק על ידי מומחה כתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב בשריר ביצפס זרוע ימין
מייק 13/01/2021 | 17:12שלום, בן 48. לפני שבוע הרגשתי כאב בחלק הפנימי של הזרוע. לא זכורה לי מכה . לאחר יומיים הופיע פס צהוב ירקרק לאורך הזרוע מכיוון בית השחי לכיוון המרפק. הפס נעלם לאחר יום. לאחר מכן בצעתי תנועה לא רצונית של מתיחת היד אחורנית חשתי בכאב חד של מתיחה ומיידית הופיע שוב הפס הצהוב. לאחר מספר שעות נעלם. נשלחתי ל א.ס. שתוצאותיו ללא ממצא: אין קרע בשרירים או גידים, אין דלקת, אין זיהום, אין בצקת, אין גושים או בלוטות בבית שחי. זרימת דם תקינה. אין הסבר להמטומה. כעת שבוע מרגע שהחל הכאב, עדיין הוא קיים בכל מתיחה של השריר, ומתגבר בעת מאמץ. ובכל מאמץ של השריר אפילו קל, מופיע כתם צהוב ונעלם לאחר מספר שעות. אורטופד וכירורג ראו אותי ואמרו שזו המטומה ולתת ליד לנוח . אך לא ברור לי איך המטומה יכולה להופיע ולהיעלם ולהופיע שוב לאחר מאמץ ושוב להיעלם. דבר נוסף, בהתחלה שהופיע הפס הוא היה ארוך יותר והגיע עד למרפק, כעת הוא קצר יותר . אודה לייעוצך האם יש הסבר לכךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בשריר ביצפס זרוע ימין
דר' ירון סלע 17/01/2021 | 08:43שלום רב מייק ותודה על פנייתך ! האם יש מחלות רקע ? דגש על בעיות המטולוגיות או בעיות רפואיות המעודדות נטייה לדימום ? האם נוטל תרופות כלשהן ? מומלץ להיבדק על ידי רופא המשפחה במקביל לבדיקת מומחה כתף בנושא. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כתף ועמוד שדרה צווארי
Batel 28/04/2017 | 11:25לאחר תאונה - כאבים בכתף ובצוואר יד ימין נרדמת במצב של חוסר תפקוד כמה פעמים ביום הרופא בקש ממני לבצע צלום רנטגן , אולטרסאונד כתף ימין וEMG מהצילום בכתף התשובה היא: הודגמו שינויים ניוונים קלים במעבר בין חולייתי C4–C5 ללא הצרותו ומפרקים אונקו-וורטברליים במעבר בין C5–C6 חולייתי מבנה גרמי הנותר, גובה, צורה ועמדת החוליות תקינים. מרווחים הבין חולייתיים שמורים. מה זה אומר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב צוואר וכתף אחרי תאונה
דר' ירון סלע 28/04/2017 | 11:44שלום לך. אכן רלוונטיות הבדיקות שנתבקשת לבצע. US לכתף נועד לבירור נזקים בגידים ורצועות ושרירים והאם קיימת נוכחות יתר של נוזל. הצילום נועד לבירור העצם והסחוס להדגמת נזק חריף או כרוני. שילוב של שניהם נותן אינפורמציה רבה על הכתף. בצוואר ניתן לראות שינויים ניוונים בין החוליות ושינוי המנח הצווארי (לעתים תגובתי אחרי התאונה). לא ראיתי את תשובת הצילום כתף. מה שתיארת זה צילום הצוואר. אינני יודע גילך, אך ממצאים אלו שכיחים מאד בשכבת גיל מסוימת. בסך הכל נראה תיאור די סולידי של הצוואר. EMG חשוב לבירור ההירדמויות ביד. נא לבצע הבדיקה. שיהיה בהצלחה, ו.. נסיעה בטוחה !הוסף תגובה
-
המשך
batel 30/04/2017 | 13:16תודה רבה! אני בת 30 ואכן אבצע את הבדיקות הרצויות. שאלה נוספת - מה הסיבות לאי תפקוד ברמה כזו שהיד נרדמת וחפצים נופלים לי מהיד? ואם יש מה לעשות לבד ניתוח במידה ויש משהו חמור? אני די בלחץ אני מורה לכינור...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הרדמות וירידה בתפקוד הגפה
דר' ירון סלע 30/04/2017 | 13:58שלום בת אל, בהצלחה בבירור ומציאת האבחנה! לרוב, פגיעה עצבית לא מטופלת ממקור לחץ עצבי, אט אט יוצרת חולשה שרירית. תחילה ישנה ירידה בתחושה ונימולים ועקצוצים או הרדמויות, ובהדרגה גם השלכה מוטורית של השרירים המעוצבבים על ידי אותו עצב. אז מגיע השלב בלתי הפיך. ברקע ש"מאבדים" שריר, וריקמת השריר הופכת אטרופית וחלשה, זה לרוב לא משתקם. לכן, מומלץ לברר הממצאים העצביים בהקדם, ולטפל בהתאם. יש לברר האם הלחץ העצבי מקורו בצוואר - לחץ על שורש עצבי או מחוט השרדה עצמו- שינויים בחוט (SPINAL CORD). או לחץ ברמת ה"מקלעת העצבית" (בין הצוואר והכתף), או לחץ באזור בית השחי ומוצא בית החזה (THORACIC OUTLET SYNDROME), או לחץ ברמת המרפק או אמה או שורש כף היד... כפי שאת רואה, ישנן "תחנות" או צמתים רבים בהם העצבים יכולים להילחץ ולשדר "מצוקה". בהצלחה בת אל. יום טוב !הוסף תגובה
-
הבחנה
רונן אפריאט 15/01/2021 | 01:32שלום מה זה גיד הssהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גיד SS
דר' ירון סלע 17/01/2021 | 08:39שלום רב רונן ותודה על פנייתך ! גיד "SS" - סופרה ספינטוס. הנו אחד מארבעת הגידים המסובבים של הכתף - ROTATOR CUFF TENDONS. יש לו מספר תפקידים. הן בהרמה קדמית של הזרוע (תנועת הכתף)ובאופן משני גם תנועות נוספות, והן בייצוב הכתף.הוסף תגובה
-
-
נזק סחוסי ולברלי משולב
מאגד 12/01/2021 | 19:38שלום רב, אני בן 34, ספורטאי, עם הפסקות וחזרות בשנה האחרונה מתמקד יותר באימוני אגרוף מזה כמה חודשים הרגשתי פגיעה בשריר, גיד, רצועה כלשהי בכתף, בתוך אימון. זה הרגיש כמו מדהו נמתח/נקרע.. ותפיסה באיזור הכתף שהשתחררה לאחר שניות מעטות. לאחר MRI לכתף קיבלתי את הפענוח הזה: "השרוול המסובב: גידי הסופראספינטוס - SSP ,האינפראספינטוס - ISP ,הסובקפולריס - SSC והטרס מיינור - TM בעלי עובי, רציפות ואות תקינים. השרירים בעובי תקין, ללא סימני אטרופיה או הסננה שומנית. גיד הביצפס הארוך - LHB - בעל עובי ואות תקינים, ממוקם במקומו התקין בתעלה. הגלנואיד והלברום - לא נראה שבר של הגלנואיד. נראים סימני נזק של הסחוס ההיאליני והודגם קרע של הלברום הקדמי תחתון. ראש ההומרוס - ללא ממצא פתולוגי. המפרק האקרומיוקלויקולרי - ACJ - ללא ממצא פתולוגי. לסיכום: =========== נזק סחוסי ולברלי משולב - GLAD." הייתי רוצה לקרוא את דעתך בנושא פגיעה זאת, האם הנזק בלתי הפיך, האם צריך ניתוח.. והאם אוכל לחזור לאימוני אגרוף ואימוני כח. תודה מראש, מאג'דהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נזק סחוסי ולברלי משולב
דר' ירון סלע 13/01/2021 | 09:46שלום רב מאג'ד ותודה על פנייתך ! אני ממליץ לך להיבדק על ידי מומחה כתף במידה ועוד לא נבדקת. פענוח הבדיקה מתאר את הנזק המתואר בסחוס המפרקי ובטבעת הסחוסית (לברום) המקיפה את הגלנואיד. יש לעבוד בפירוט על הבדיקה עצמה. יש לבצע בדיקות כתף ייעודיות לנזק זה ולראות את תגובתך לבדיקות אלו. יש לברר האם יש ביעות יציבות של הכתף ולקבל החלטה האם יש מקום לניתוח או לא. כך או כך, אני מקווה שנשלחת לביצוע תרגילי פיזיותרפיה ושלבינתיים אתה לא מעמיס על הכתף. יש להימנע ממאמצים כמו באגרוף. בריאות שלמה מאג'ד !הוסף תגובה
-
תודה ד"ר
מאגד 13/01/2021 | 10:52עדיין לא נשלחתי לפיזיוטרפיה, למעשה ביקרתי אצל אורתופד כתף פעם אחת שבה הפנה אותי לMRI והתור לתור חוזר עם הממצאים הינו ארוך (חודשיים) ומתוך סקרנות החלטתי לפנות אליך. ושוב, תודה דוקטורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עדכון
דר' ירון סלע 13/01/2021 | 11:16אין בעד מה. בהצלחה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף כתוצאה נפילה
עירית 12/01/2021 | 17:39שלום רב, נפלתי, ויש לי כאבים בכתף. האורטופד שלח אותי לצילום ול US הוא חושב שאולי יש קרע. האם חימום המקום יכול לעזור? תודה רבה, עיריתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף כתוצאה נפילה
דר' ירון סלע 13/01/2021 | 09:48שלום רב עירית ותודה על פנייתך ! יש לבדוק את הכתף לעומק ולראות את ממצאי הרנטגן ו US ולקבל החלטה על המשך הטיפול. אין צורך לבצע חימום או קירור. יש לנוח ממאמץ ולא לבצע פעולות המכאיבות לך עד לסיום הבירור. בעבורך, מומלץ להיבדק על ידי מומחה כתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
בורסיטיס
-
כאבי גב תחתון
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
ניתוח ארתרוסקופיה של הכתף
-
בדיקות קשורות
-
תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
תרבית נוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
-
אוסטאוכונדריטיס של נעורים
-
אוסטאומה
רופאים בתחום
ד"ר פיליפ רוזינסקי
אורתופדיה
5.0
( 40 חוות דעת )
"בנאדם מקסים שעזר לי מאוד לפני הניתוח ואחרי הניתוח שעשה לי הרגשתי בידים ממש טובות ושפשוט היה כיף"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג