פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 63
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
סיוע בהבנת תוצאות בדיקת MRI של הכתף
ערן 16/02/2021 | 16:20ד"ר סלע שלום, עקב כאבים בכתף ימין והגבלת תנועה מזה מספר חודשים, נשלחתי לבדיקת MRI. בבדיקה התגלו הממצאים הבאים: קרעים אינטרסטיציאליים ב- SCC. טנדינוזיס ניכר של החלק התוך מפרקי LHBT. קרע קטן לברום אחורי. גיד בייספס בתעלה, עיבוי ניכר ואותות חריגים בחלקו התוך מפרקי. שאר הממצאים הבדיקה היו תקינים. מה משמעות הממצאים הנ"ל ? האם הם ניתנים לטיפול שמרני או שמצריכים התערבות ניתוחית ? האם מדובר בממצאים שיכולים לחלוף מעצמם ללא טיפול ? תודה מראש, ערןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סיוע בהבנת תוצאות בדיקת MRI של הכתף
דר' ירון סלע 17/02/2021 | 09:02שלום רב ערן ותודה על פנייתך ! במטרה לענות בצורה מדוייקת ומכוונת אליך ישירות. עלי להבין מספר דברים שכרגע אין לי מידע אודותם. בן כמה אתה ? מה גרם לכאבים ? חבלה או תהליך הדרגתי... האם יש בעיות רקע רפואיות, האם עבודתך פיזית רבת שנים. האם יש כאב גם בכתף השנייה והאם הכאב כעת הוא בכתף הדומיננטית ? מה הטיפול שבוצע עד כה? האם נבדקת על ידי מומחה כתף ? ממצאים כפי שתוארו, פעמים רבות שכיחים בשכבת גיל מסוימת. יתכן תהליך הדרגתי שחיקתי ולא בהכרח חבלתי/טראומתי . פעמים רבות, מתחילים בטיפול שמרני, ורק במידה ואין הטבה לאורך זמן, שוקלים התערבות ניתוחית . אשמח למידע נוסף המתייחס לשאלותיי. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
סיוע בהבנת תוצאות בדיקת MRI של הכתף - המשך
ערן 17/02/2021 | 09:27ד"ר סלע שלום, ראשית תודה על המענה המהיר. אני בן 47. גורם הכאבים אינו ידוע לי, לא מדובר בחבלה אלא בתהליך הדרגתי שהחל בתחושת חולשה לאורך יד ימין שהחלה לפני יותר משנה. בהמשך החלו מגבלות בתנועת הכתף ובאחרונה גם כאבים (בעיקר כאשר אני עושה תנועות משמעותיות עם הכתף למשל ניסיון להגי עם היד לחלק האחורי של הגוף) אם כי לא כאלו כאבים חזקים שהצריכו שימוש במשככי כאבים. אין לי בעיות רקע קשורות למעט כאבי ברכיים כרוניים מזה מספר שנים בעיקר בישיבה. אני עובד בעבודה משרדית בעיקר אם כי נאלץ לסחוב תיק כבד מאוד באופן כמעט יום יומי. אציין כי לפני כשמונה חודשים ביצעתי בדיקת אולטרסאונד. בכתף שמאל לא היה כל ממצא ובכתף ימין נמצאו רק שינויים טנדינוטיים קלים ב- SUPRASPINATUS ונוזל בכמות קטנה ב- SUBACROMIAN BURSA. עד עתה לא ביצעתי טיפול כלשהו וטרם נבדקתי ע"י מומחה כתף אלא רק ע"י אורטופד כללי בקופת החולים. כעת לאחר השלמת הפרטים, אשמח לקבל את התייחסותך הן לגבי משמעות הממצאים והן לגבי אפשרויות הטיפול באופן שמרני. האם יש אפשרות שממצאים כאלה יחלפו לבד ללא טיפול ? תודה מראש, ערןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מידע נוסף
דר' ירון סלע 18/02/2021 | 08:11תודה על העדכון ערן, כעת התמונה ברורה יותר. אכן, יש התאמה בין גילך, תלונותיך, אופי ההתקדמות וקצב התקדמות התלונה הרפואית, ממצאי ה US מלפני מספר חודשים וממצאי ה MRI המצב שכיח למדיי. לרוב, אין מקום להתערבות פולשנית ניתוחית. ללא ספק, אני ממליץ להיבדק על ידי מומחה כתף (הגיעה העת, לאחר חודשים של סבל ומגבלה...). פעמים רבות, מומחה הכתף ממליץ על טיפול משולב - מודיפיקציית העומס על היד בשגרת החיים, מודעות וחינוך "מה כן ומה לא לעשות". נוגדי דלקת בכדורים לתקופה קצובה ו/או הזרקה מקומית לכתף של נוגד דלקת יעיל ופוטנטי. פיזיותרפיה בשילוב עם רפואה משלימה על סוגיה השונים. ובהתאם להתפתחות לאורך זמן, ורק אם אין מנוס, תתקבל בהמשך ההחלטה, האם יש מקום לבירור ארתרוסקופי של מידת הנזק התוך מפרקי והטרייה של הדלקת בכתף בחדר ניתוח . אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
בדיקת ארתרוגרפיה כתף
דן 16/02/2021 | 09:00שלום עברתי בדיקת ארתרוגרפיה בחודש אוקטובר השנה עם ממצאים של קרע . מאז מצבי הוחמר מאוד והומלץ לי לאחר 4 חודשים לעבור בדיקת ארתרו נוספת. האם הזרקה נוספת לכתף עלולה להזיק לי בהפרש זמנים קצר כזה ?האם יש השלכות לבדיקה נוספת מבחינת כאב, פגיעה בעצם, גיד וכו?? אני חושש מבדיקה חוזרת בגלל ההזרקה .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בדיקת ארתרוגרפיה כתף
דר' ירון סלע 16/02/2021 | 12:20שלום רב דן ותודה על פנייתך ! לגבי שאלתך - "האם הזרקה נוספת לכתף עלולה להזיק לי בהפרש זמנים קצר כזה ?האם יש השלכות לבדיקה נוספת מבחינת כאב, פגיעה בעצם, גיד וכו??"- לא תואר בספרות הרפואית תרחיש שכזה. בוודאי שאת הזריקה יש לבצע על ידי איש מקצוע מנוסה, שלא יעשה נזק ב"אקט" ההזרקה עצמה. מובן מאליו, שכל פעולה פולשנית בגופנו, באופן תאורטי, יכולה לייצר נזקים מ"אקט" ההזרקה אך הסיכונים לכך, לרוב, נמוכים. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
צילום בעמידה
פוקה 15/02/2021 | 20:20לפני שבועיים שברתי את הקרסול(פטישון חיצוני) שבר יציב,הרופא המומחה שלח אותי לצילום קרסול בעמידה,הרופא בתקופת חולים וכן הטכנאי של הרנטגן אומרים שאסור לעשות צילום כזה כל עוד קיים שבר...אני מבולבלת.... תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צילום בעמידה
דר' ירון סלע 16/02/2021 | 12:05שלום רב פוקה ותודה על פנייתך ! אנא שימי לב שפנית לפורום כתף/מרפק. בעייתך קשורה לתחום כף הרגל והקרסול. נא פני לפורום הנכון באתר. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בשכמה ורדימות ביד שמאל
ישראל 03/02/2021 | 18:59שלום, יש לי כבר 4 חודשים כאבים בשכמה שמאלית ותחושת נימולים/דקירות ביד שמאל כולל האצבעות ביד, ותחושת רדימות ביד. כאב זה יומיומי אפילו במאמץ קל וגם בלילה יש רדימות ביד. טיפולי פיזיוטרפיה לא עזרו, אפילו החמירו את הכאב ואת הרדימות ביד. ארקוקסיה נקסין וזריקות סטרואידים מספר פעמים לא עזרו. אילו בדיקות הדמייה אתה ממליץ לבצע כדי לאבחן את הבעיה ולברר את מקור הכאב. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בשכמה ורדימות ביד שמאל
דר' ירון סלע 04/02/2021 | 07:24שלום רב ישראל, ותודה על פנייתך ! מאד מומלץ תחילה להיבדק על ידי מומחה ולאחר מכן לקבל החלטה על אופי בדיקות העזר המתבקשות להשלמת התמונה הקלינית. מהמעט שאני יודע על המקרה, מומלץ להיבדק על ידי מספר תתי תחומים שונים - מומחה עמוד שדרה וצוואר מומחה כתף מומחה כירורג כף היד. בכל אחד מהתחומים הנ"ל יש נגיעה והקשר לתלונותיך. התמונה המדויקת תתקבל מבירור כל הכיוונים שהוצגו. ובאשר לשאלתך, אינני רוצה להטעות אותך בבדיקות מיותרות שיתכן ולא הייתי ממליץ עליהן במידה ובדקתי אותך תחילה, אך באופן תאורטי , בדיקת EMG חשובה לבירור זרמים ונימולים ובעיות עצביות. יש לבצעה, הן לשורשי עצבי הצוואר והן לעצבים הפריפיים ביד. כמו כן צילומי רנטגן הם תמיד התחלה טובה לבירור - צילום צוואר ושכמה וכתף. יתכן בדיקות נוספות בהתאם לממצאי הבדיקה הגופנית. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
כאבי שכמה
ישראל 04/02/2021 | 12:28תודה רבה על המענה המהיר. שאלת הבהרה? האם הכאב בשכמה ובעצם השכמה קשור לעמוד שדרה גבי או שהוא יותר קשור לכתף. כלומר האם השכמה הוא חלק מהגב או חלק מהכתף. בנוסף, האם אתה מומחה בכתף תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי שכמה
דר' ירון סלע 14/02/2021 | 08:35לאור העובדה שציינת... "יש לי כבר 4 חודשים כאבים בשכמה שמאלית ותחושת נימולים/דקירות ביד שמאל כולל האצבעות ביד, ותחושת רדימות ביד." נטיית ליבי לומר לך שהכיוון יותר עצבי/עמוד שדרה. אך, ללא בדיקתך, אינני יכול להתחייב על דבר, מעבר לעובדה שפעמים רבות, יש שילוב אפשרי של שתי גרות אנטומיות שונות המעורבות "בבעיה הרפואית". ולגבי שאלתך הישירה- כן, אני מומחה כתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים כשבועיים לאחד פתיחת וריד לצורך הרדמה
קרן 12/02/2021 | 20:47שלום ד"ר, לפני כשבועיים עברתי הליך פשוט בהרדמה. האחות ניסתה למצוא וריד ובאחד הניסיונות ניסתה בכף יד שמאל ללא הצלחה. בימים האחרונים התחלתי להרגיש כאב מאחורי המרפק ובמקביל באזור הדקירה. כעת הכאב התחבר וממש מרגיש כאילו כואב לאורך כל היד בקו מחבר. האם יש ממה לדאוג? מצריך בדיקה? איך סימנים כחולים או נפיחות (נדיר שיש לי).הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים כשבועיים לאחד פתיחת וריד לצורך הרדמה
דר' ירון סלע 14/02/2021 | 08:21שלום רב קרן ותודה על פנייתך ! בהחלט ראוי להיבדק על ידי רופא המשפחה. בכל מקרה, הגזרה האנטומית של תלונתך אינה ממוקמת בפורום הנכון, ואמליץ להמשיך הדיון בפורום כף היד. יש לשלול תהליך דלקתי/זיהומי ולוודא שאין צורך באנטיביוטיקה. רופא המשפחה צריך לבדוק מספר דברים בבדיקתו הגופנית - לשלול - תרומבופלביטיס, לימפנגיטיס, לימפדניטיס וצלוליטיס. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבי כתף
דניאל 12/02/2021 | 23:44היי ד״ר, אבי בן 60 וסובל מכאבים בכתף שמאל. שהלכנו לרופא מטעם הקופה הוא שלח אותנו לאולטרה סאונד. לאחר האולטרה סאונד הרופאה שביצעה אמרה שהיא רואה דלקת ושחזרנו לאורטופד עם התשובות, האורתופד היה לא ברור ואמר שזו לא דלקת והביא לנו מרשם של אוטופן למשך שבועיים. במהלך נטילת הכדורים חל שיפור במצב ולפתע היה מרגיש כאילו זה לגמריי עבר אבל לאחר שבועיים שהפסיק את נטילת הכדורים הכאבים חזרו ובגדול. הכאבים הם בכל האזור של הכתף והזרוע. האופציה היחידה שהרופא הותיר לנו ללכת למרפאת כאב לקבלת זריקות שיעבירו את זה לטווח קצר אבל הוא ייצטרך להפסיק לשבוע את מדללי הדם שלו וזה לא רעיון טוב כי בשנים האחרונות חווה 3 אירועים מוחיים. באולטרה סאונד היה רשום: ACJ המפרק מצפה עם שינויים היפרטרופיים ניווניים והתעבות סינוביאלית קלה. נצפתה הסתיידות בקוטר 0.5 ס״מ. אנו ממש מתוסכלים מהמצב, נשמח לעזרה. בתודה מראש, דניאלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי כתף
דר' ירון סלע 14/02/2021 | 08:13שלום רב דניאל, ותודה על פנייתך ! תיארת המצב בצורה ברורה ומפורטת. אשמח לעזור באופן ישיר לאביך. לשם כך, עלי לפגוש אותו ולבדוק אותו. ממה שתואר, יש בהחלט מקום ואפשרות לעזור לאביך. יש לבדוק בצורה יסודית את הכתף בבדיקה גופנית. עושה רושם שיש שחיקה מסוימת בסחוס המפרקי של המפרק הקטן שמעל הכתף - המכונה ACJ. יש צורך לבדוק בבדיקה גופנית האם יש הקשר בין ממצאי הבדיקה וממצאי ה US . במקביל, יש הסתיידות בגיד השרוול המסובב. תופעה שכיחה, ופעמים רבות היא יכולה להיות דו צדדית בכתפיים. יש להתרשם בבדיקה -עד כמה ההסתיידות אכן מפריעה לאביך. ישנם טיפולים שונים למצבי הסתיידויות. רובם שמרניים ולא ניתוחיים. אשמח לעזור, ואתם מוזמנים לפנות אלי "מחוץ לפורום". בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאב בכתף ובחלק הקדמי של הזרוע הצמוד לכתף
אינור 13/02/2021 | 20:53אתמול מעדתי בכביש ונפלתי קדימה - מאז יש לי כאבים בכתף ימין ובזרוע העליונה הקדמית. כואב לי: לשים את היד מאחורי הגב לסובב את היד 360 מהכתף הכאב הוא בעיקר בחלק הקדמי של הכתףהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בכתף ובחלק הקדמי של הזרוע הצמוד לכתף
דר' ירון סלע 14/02/2021 | 08:08שלום רב אינור, ותודה על פנייתך ! לפי סיפור המקרה, המלצתי אליך אינור - להיבדק בהקדם על ידי מומחה כתף ובמקביל לבצע 2 בדיקות דימות בסיסיות - צילום רנטגן וUS לכתף הימנית. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כתף
דליה 02/02/2021 | 07:12שלום רב דר שמעתי על בלון שמוחדר לכתף ומונע כאבים יש לי קרע שגורם לי לכאבים חזקים בכתף האם אתה ממליץהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כתף
דר' ירון סלע 03/02/2021 | 11:23שלום רב דליה, ותודה על פנייתך! אשמח לסייע ולענות לך ישירות על שאלתך הברורה, לאחר שאבדוק אותך באופן ישיר ואעבור על בדיקות העזר שביצעת לכתף. באופן כללי- הבלון (שהוא המצאה ישראלית דרך אגב...), מוכנס בניתוח מזערי מבחינת החתך בעור (ארתרוסקופיה) ומבוצע במסגרת אשפוז יום. מטרת הניתוח להקל על כאב הנובע מקרע גדול בגידי השרוול המסובב אשר לא ניתן לתיקון ישיר עם חוטים ועוגנים, מכיוון שהוא גדול מידי. במידה וניתן לתקנו, עדיף לתקן הקרע על מנת לשפר גם כוח וטווחי תנועה, אשר מוגבלים בשיפור שלהם , במידה ומבוצע "רק" הטיפול עם הבלון. הבלון נועד בעיקר להקל על כאב ולא הרבה מעבר לכך. מקווה שעזרתי, בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כתף ימין
אני 28/01/2021 | 09:33היי בת 34. לפני 3 חודשים הייתי עם מחלת הנשיקה שבמהלכה הייתי שבר כלי. באחד הימים הושטתי את היד בחוזקה לקחת משהו ושמעתי 'פאק' מהכתף. מאותו הרגע אני חווה כאבים בכתף.. בעיקר בחלק הקדמי. חוסר יכולת להרים את היד או לסובב אותה אל מאחורי הגב. לא יכולה אפילו לאמץ אותה על ידי קיפול כביסה. יש ימים שהכאב הוא כל היום וממש בלתי נסבל עד כדי בכי. ויש ימים שהכאב קצת יותר נסבל אורטופד נתן כדורים אנטידלקתיים לשבועיים ואמר שאם לא עובר, לגשת לעשות אולטרסאונד. אולטרסאונד תקין לחלוטין והכאבים מחמירים חזרתי אליו והוא החליף את הכדורים וביקש שאם זה לא יעזור, לגשת לעשות EMG ו- NCT העניין הוא שהבדיקה היא בעוד יותר מחודש ואני ממש לא מתפקדת.. האם זה הכיוון הנכון או שעליי לבדוק דברים אחרים במקביל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כתף ימין
דר' ירון סלע 28/01/2021 | 13:21שלום לך ותודה על פנייתך ! אני ממליץ לך לתאם פגישה בהקדם עם מומחה כתף. זה הצעד הראשון במסע הבירור והטיפול בכתף שלך. ללא בדיקתך הישירה, יש קושי בהמלצה ברורה. בדיקת EMG מבצעים כשיש תלונות עצביות כדוגמת - זרמים, נימולים, תחושת שריפה, הרדמות, חולשה מוטורית וכו' וכו' ... האם זה הכיוון שלך . מסופקתני. לא ציינת שאלו התלונות שלך. מומלץ גם לבצע בבסיס של הבירור צילום רנטגן לכתף .זה ההתחלה הבסיסית ביותר לבירור הכתף. אשמח לסייע מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובה
אני 01/02/2021 | 10:20בוקר טוב ותודה רבה על המענה! אני חווה חולשה ביד, דברים נופלים לי והאחיזה לא טובה.. בשעות הערב אכן יש נימולים אבל תמיד קישרתי את זה למחלת הנשיקה שפקדה אותי לפני מספר חודשים. הרופא לא רצה לשלוח לרנטגן כי אמר שהאולטרסאונד תקין לגמרי ואין צורך.. מה עליי לבקש ממנו? האם לנטוש את הטיפול ולעבור לאורטופד מומחה כתף?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
דר' ירון סלע 03/02/2021 | 11:13שלום בשנית, ותודה על העדכון. לאור המידע הנוספת שסיפקת, אני מבין כעת מדוע נתבקשת לבצע EMG ואכן אני ממליץ לך לבצעו. אשמח לעזור לך מחוץ לפורום. המלצותיי בפורום זה, אינם לגופו של מקרה, כי אין לי יכולת לבצע רפואה נכונה ללא בדיקת המטופל. הדיאלוג הוא "כללי" ו"תאורטי". לרופא שבדק אותך יש יתרון עלי כי הוא אכן בדק אותך. לא אוכל להתייחס לשאלותייך בנושא מעבר רופא או לא... זה לשיקולך. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף
אורי 29/01/2021 | 18:02מה יכול לגרום להחמרת כאב בכתף כאשר נשענים על הצד הבריא? אני יודע שזה תלוי מקרה, אבל בכלליות. זה מצביע על בעיה עצבית כלשהי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 31/01/2021 | 08:39שלום רב אורי, ותודה על פנייתך ! נא חדד הבעיה. הצגת הנושא בצורה מאד כוללנית ו"מעורפלת", שאינני יודע כיצד להתייחס לנושא. נא ספק מידע כללי עליך, ועל תלונותיך ועל הממצאים בבדיקה וההתייחסות הרפואית שבוצעה עד כה (אם בוצעה...). בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
אוסטאופניה
-
סיאטיקה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
פיזיותרפיה
-
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
-
אוסטאוכונדריטיס של נעורים
-
הידרותרפיה
רופאים בתחום
ד"ר קובי טובי PHD - מרפאת טובי טבעי
רפואה משלימה
5
( 5 חוות דעת )
"פשוט מלאך בבגדי אדם 🙏🏼"
ד"ר ולדימיר גולדמן
אורתופדיה
מנהל שירות תיקון דפורמציות והארכות גפיים במחלקה האורתופדית בהדסה עין כרם.
ד"ר קונסטנטין קגסוב
אורתופדיה
אורתופד, מומחה בתחומי כף הרגל והקרסול, לקוחות כללית מושלם ולקוחות פרטיים בלבד
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג