פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 289
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
דקירות בראש
ענבר 19/11/2011 | 18:08אני סובלת מדקירות בראשי באופן שהוא יומי וכמעט מס' פעמים ביום או ברצף, לאחרונה זה נהיה ככה, לפני כמה חודשים זה התחיל פעם ב... דקירה שקצת החלישה אותי והמשכתי כרגיל והייתי בטוחה כל הזמן שזה מעייפות חוסר שינה או אולי אפילו הטמפרטורה החמה, לאחרונה זה התחזק לי ואני סובלת מדקירות וסחרחורות שמפריעות לי אפילו בעת נהיגה, מה יכולה להיות הסיבה? אני מודאגת מהמצב... תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דר' דניאל עובד 19/11/2011 | 22:34תחושת דקירות בראש יכולה לנבוע מסיבות שונות, למשל מגירוי מקומי של עצב שטחי בקרקפת, כאבי ראש תעוקתיים, ice pick like headache וכו'. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש לצורך איבחון וטיפול...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דקירות בראש
דר' דניאל עובד 19/11/2011 | 22:36תחושת דקירות בראש יכולה לנבוע ממס' סיבות, למשל גירוי של עצב מקומי בקרקפת, כאבי ראש תעוקתיים, ice pick like headache וכו'. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש לצורך איבחון וטיפול מתאים...הוסף תגובה
-
-
שאלהה
שירז 17/11/2011 | 14:55אני סובלת מזה שנתיים מכאבים של כנראה פגיעה בעצב בראש..לא ידוע ממה כי לא עברתי שום ניתוח , אך כנראה כתוצאה מ ניקור מותני . הכאבים הם נוראיים כמו דקירות של סכין במקום אחד מאד ספציפי .הציעו לי לטפל בתרופה הנקראת טרגוטול שהיא נוגדת פירסוכים אך אני לא מעוניינת לקחת תרופות..איזה טיפול אני יכולה לעשות כדי להעלים את הכאב?האם דיקור סיני ? והאם הכאב הזה ישאר אצלי לנצח או שהעצב באיזה שהוא שלב מתרפה.. תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תחושת דקירות בקרקפת
דר' דניאל עובד 17/11/2011 | 22:35שירז שלום, אם אכן מדובר בתחושת דקירות באזור מסויים בעור הקרקפת, כנראה שמדובר בגירוי או דלקת של עצב מקומי, והטיפול הוא די פשוט. אפשר להזריק חומר מאלחש לאזור הכואב, ואפשר בהחלט לטפל ע"י מחטים בדיקור רפואי או דיקור סיני...הוסף תגובה
-
המשך לשאלה..
שירז 18/11/2011 | 12:40תודה רבה על התשובה.. אך איך אפשר לדעת אם יש לי שם דלקת?הכאבים האלו נמשכים שנתיים..ההאם שנתיים יכול להיות שם דלקת?עברתי סי טי לפני כמה חודשים בגלל הכאבים האלו (סי טי עם חומר ניגוד)והכל תקין ב"ה . וממה אתה חושב נובע הגירוי של העצב? (אני סובלת מלחץ תוך גולגולתי,עברתי פעמיים ניקור מותני מהפעם הראשונה של הניקור התחילו לי הכאבים אחרי שבועיים בערך..ואני מטופלת באורמוקס) ואני בת 16הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גירוי בעור הקרקפת
דר' דניאל עובד 18/11/2011 | 13:59שירז, קשה לדעת אם אכן מדובר בדלקת מקומית של עצב שטחי בקרקפת ללא בדיקה, זוהי רק אחת המאפשרויות, וייתכנו כמובן אפשרויות רבות אחרות. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
-
כאב ראש בצד אחד עם עין וצוואר
שחר 16/11/2011 | 18:25גיל 20, כבר תקופה ארוכה יש לי כאב ראש בצד אחד כאשר באותו צד יש כאב צוואר ועין.... עברתי CT ללא חומר יצא תקין...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב ראש במחצית ראש
דר' דניאל עובד 16/11/2011 | 18:29זוהי תלונה מאוד שכיחה שחר, שיכולה להתאים להרבה מצבים, כמו כאב ראש תעוקתי, המיקרניה קונטינואה ועוד. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
-
הפרעה בראש הפיזי
משה 14/11/2011 | 09:53בטמפרטורה של יותר מ- 20 מעלות אני מרגיש מעטפת חום סביב הראש. מהמצח ולכל הראש. ההבדל בין היכולות בטמפרטורה נוחה ובין טמפרטורה לא נוחה הוא כהבדל שמים וארץ. לא מוצא מנוח מהבעיה ההפרעה היא יום יומית. אם אני יוצא לשמש הלך היום הזה גם אם היציאה היא לזמן קצר מאד. אולי לך הפתרון ????????הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תחושת חום
דר' דניאל עובד 14/11/2011 | 10:30אם הבנתי נכון, לא מדובר בכאבי ראש, אלא בתחושת חום סביב הראש. לפני הפיתרון צריך כמובן לעבור בירור, למשל תפקודי בלוטת התריס, רמת ויטמין B12 וכו'...הוסף תגובה
-
לתחושת החום של שמה {זה אני}
משה 14/11/2011 | 14:45מאד אודה לך על פירוט הוכ' שכתבת בסןף התשובה . בתודה משההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקות
דר' דניאל עובד 14/11/2011 | 22:28הייתי מתחיל מבדיקות כימיה וספירת דם כולל תפקודי כליות, תפקודי כבד, תפקודי בלוטת התריס ורמת ויטמין B12 בדם. אפשר בהמשך להוסיף בדיקות נוספות בהתאם להתרשמות קלינית ובדיקה נוירולוגית...הוסף תגובה
-
בקשה להנחיה מפורטת
משה 15/11/2011 | 08:24אודה אבקש הנחיה מפורטת האם זה בתחום הנוירולוגי וזה מה שאני צריך לבקש מרופא המשפחה? או לתחום הכאבים ואני צריך לפנות למרפאת כאב. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לאן לפנות
דר' דניאל עובד 15/11/2011 | 12:57כדאי לפנות בשלב ראשון לרופא המשפחה, והוא יפנה אותך במידת הצורך למרפאת כאב או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
-
-
(לת)
משה 14/11/2011 | 14:41בהמשך לשאלתי ולתשובתך אודה לך על פירוט ה-וכו של הבירורים שיש צורך לעשות טרום .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כאבי ראש כרוניים 7 שנים
רועי 13/11/2011 | 01:30היי..אני סובל 7 שנים כל יום כל היום מכאבי ראש כרוניים בצורת TENSION HEDEKE,עברתי את כל הבדיקות,טובי הניורולוגים כגון ד"ר קוריצקי,המון תרופות,רפואה אלטרנטיבית בהרחבה(דיקור ,ביופידבק וכד'..)פיזוטרפיה,כירופרקט ועוד המון תחומים,אני בן 29 ובחור בריא מלבד הכאבי ראש שהורסים לי את החיים,אני סובל קצת מיציבה לקויה וכרגע מטופל אצל ניורולגית מתל השומר שטוענת שהכאבים שלי הם מטונוס גבוה בשרירי הלסת,יש לי בעית איזון בבלוטת התריס והיא טוענת שהחוסר איזון בלוטת תריס עושה בעיה במפרקי הלסת והם אחראים לכאבי ראש ברכות ובחוליות העליונות בצוואר(הטנשיין הדהק)...גם הוטמין D שלי נמוך אז אני כרגע בהמלצתה לוקח ויטמין בי וסילניום(היא אומרת שזה מייצב את הבלות תריס)...סליחה על כל הסלט שעשיתי לך פה...יש לך איזה רעיון?משהו פה נשמע לך הגיוני בדבריה?כי זה לא נשמע סילניום וכאלו....הכאבים הם בוודאות טנשיין הדהק..(לפי הסימפטומים) כאב כרוני יומיומי...יישר כח ותודה רבה..אשמח אם מישהו שסובל כמוני יפנה אליי אולי אוכל לעזור לו כי עברתי הרבה...roi_nezek@bezeqint.netהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
רועי
13/11/2011 | 02:58גם אני סובל מtensin הזה , איך הכאבים מלווים , איפה כואב לך בראש ? תסביר לי איך הכאבים מלווים כי ניראה לי שאני באותה בעיה ככמו שלך ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש כרונייים
דר' דניאל עובד 13/11/2011 | 10:33רועי שלום, בהנחה שאכן היא צודקת ויש טונוס גבוה בשרירי הלסת, השאלה היא האם הטונוס הוא הגורם, או שהוא נגרם באופן משני לתעוקה, או תוצאה של תעוקה. זה לא חדש שיש טונוס מוגבר של שרירי הקרקפת, הצוואר, הרקות והלעיסה במצבים של tension type. במרפאה אני אף מאתר את אותם trigger points, שהם נק' רגישות בשרירי הקרקפת והצוואר, ומדקר אותם, על מנת להביא להרפייתם. אגב, לא ציינת אם עברת דיקור רפואי, כפי שאני עושה במרפאתי, או דיקור סיני. בהצלחה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש תעוקתיים
דר' דניאל עובד 13/11/2011 | 10:37הסבר מפורט לגבי כאבי ראש תעוקתיים ומיגרנה תוכלו למצוא בכתבה שכתבתי ב- ynet לא מזמן, בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4131421,00.html בהצלחה.הוסף תגובה
-
כאבי ראש 7 שנים
13/11/2011 | 16:07תקרא על טנשיין הדהק ותראה איפה הכאבים מופיעים,בעיקרון מתחיל מהצוואר העליון כמו חגורה מהודקת חזק על הרכות ועד העיניים...סיוט כי אצלי זה כרוני ואני כבר מת מזה...הוצאתי כבר 50 אלף שקל ב7 שנים על רופאים לכן אני לא רץ לכל אחד שמתיימר להיות "המושיע"הוסף תגובה
-
כאבי ראש 7 שנים//
13/11/2011 | 16:09עברתי דיקור סיני...ועוד כ"כ הרבה טכניקות שעלו לי הוןןןן...קרוב לחמישים אלף שקל ב7 שנים,מה השוני בין הדיקור סיני לרפואי?זה הכל אותן שטויות לא?עשיתי שנה ולא עזר בכלום!..לא התייחסת לבעיית יציבה..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דיקור רפואי
דר' דניאל עובד 13/11/2011 | 20:28הדיקור הרפואי, שמבוצע רק ע"י רופאים, מבוסס על הדיקור הסיני, ומשלב טכניקות ריפוי מבוססי עובדות (evidenced based) בלבד. כלומר, הדיקור הרפואי מאמץ רק את השיטות של הרפואה הסינית שהוכחו מדעית, ואשר מבוססים על איזה שהוא הגיון פיזיולוגי או אנטומי. הדיקור הרפואי משלב גם טכניקות של רפואת כאב המודרנית, לדוג', הזרקות חומרים משככי כאב ונוגדי דלקת באיזורים מגורים או צלקתיים, שימוש בסטימולטור- מחולל זרם חשמלי בתדירויות שונות, על מנת לעודד הפרשה של חומרים משככי כאב וכו'. השימוש בסטימולטור מבוסס על מחקרים פיזיולוגיים שהוכיחו שבתדירויות שונות מופרשים חומרים שונים, לדוג' אנדורפינים וציטוקינים שונים הגורמים לשיכוך הכאב ולספיגת הדלקת. במילים אחרות אנו מנסים ללמד את הגוף לשכך בעצמו את הכאב ולהימנע מהוספת תרופות משככות כאב מבחוץ. לגבי בעית היציבה, קשה לי להעריך בפורום ללא התרשמות קלינית ע"י בדיקה נוירולוגית...בהצלחה...הוסף תגובה
-
-
כאבי ראש כרוניים 7 שנים
רועי 13/11/2011 | 01:28היי..אני סובל 7 שנים כל יום כל היום מכאבי ראש כרוניים בצורת TENSION HEDEKE,עברתי את כל הבדיקות,טובי הניורולוגים כגון ד"ר קוריצקי,המון תרופות,רפואה אלטרנטיבית בהרחבה(דיקור ,ביופידבק וכד'..)פיזוטרפיה,כירופרקט ועוד המון תחומים,אני בן 29 ובחור בריא מלבד הכאבי ראש שהורסים לי את החיים,אני סובל קצת מיציבה לקויה וכרגע מטופל אצל ניורולגית מתל השומר שטוענת שהכאבים שלי הם מטונוס גבוה בשרירי הלסת,יש לי בעית איזון בבלוטת התריס והיא טוענת שהחוסר איזון בלוטת תריס עושה בעיה במפרקי הלסת והם אחראים לכאבי ראש ברכות ובחוליות העליונות בצוואר(הטנשיין הדהק)...גם הוטמין D שלי נמוך אז אני כרגע בהמלצתה לוקח ויטמין בי וסילניום(היא אומרת שזה מייצב את הבלות תריס)...סליחה על כל הסלט שעשיתי לך פה...יש לך איזה רעיון?משהו פה נשמע לך הגיוני בדבריה?כי זה לא נשמע סילניום וכאלו....הכאבים הם בוודאות טנשיין הדהק..(לפי הסימפטומים) כאב כרוני יומיומי...יישר כח ותודה רבה..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 13/11/2011 | 10:37ראה תשובה מעלה...הוסף תגובה
-
-
כאב ראש חד צדדי
בעז 11/11/2011 | 08:45שלום בן 28, מזה שלושה שבועות סובל מכאבי ראש חד צדדים ברכות, עיניים ושיניים אשר תוקפים כל יום, רוב היום.. משכחי כאבים לעיתים מקלים... אין סחרחורות אך יש מעט רגישות לאור. קיבלתי כדורים לטיפול במיגרנה מרופא המשפחה, האם אתה ממליץ המשך בירור CT לאור הכאבים המתמשכים? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 11/11/2011 | 10:07לא סביר שהתקף של מיגרנה ימשך 3 שבועות, או שיבוא בהתקפים יומיומיים למשך זמן זה, כשקודם לכן לא היתה מיגרנה. יש קריטוריונים ברורים למיגרנה. קשה לי לומר אם צריך CT ראש מבלי להתרשם ממך קלינית בעצמי. כמובן שיהיה הכי קל להמליץ לך כן לעשות CT, אבל יש פה את עניין הקרינה...הוסף תגובה
-
בעז 11/11/2011 | 11:16סבלתי בעבר ממה שחשבתי שמיגרנות אך לא בדקתי אף פעם. אבל אף פעם זה לא נמשך כל כך הרבה זמן...הוסף תגובה
-
כאב ראש חד צדדי
11/11/2011 | 11:17הוסף תגובה
-
כאב ראש חד צדדי
בעז 11/11/2011 | 11:18סבלתי בעבר ממה שהחשבתי מיגרנות אך אף פעם לא איבחנתי את העניין. אך אף פעם לא נמשך כל כך הרבה זמן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 11/11/2011 | 11:20אז אם כן יש החמרה משמעותית מהדפוס שממנו סבלת עד היום, נהוג להפנות ל- CT ראש...הוסף תגובה
-
-
כאב ראש וסחרחורות
טל 08/11/2011 | 17:54מאז שאני קטנה אני סובלת ממגרנה שהייתה תוקפת אותי פעם בחודש בערך אבל בחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבי ראש אחורי בסוף הראש קרוב לצוואר וסחרחורות וחוסר שיווי משקל וזה קורה כימט כל יום או יום כן יום לאהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' דניאל עובד 08/11/2011 | 21:21יש אומנם צורה של מיגרנות שמלווה בסחרחורות, אך חשוב לפנות לבדיקה נוירולוגית לשלילת אפשרויות אחרות....הוסף תגובה
-
כאב ראש אחורי
טל 10/11/2011 | 12:30אם אני סובלת מכאב ראש אחורי ולא מטפלת בזה זה יכול להיות מסוכןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש אחורי
דר' דניאל עובד 10/11/2011 | 16:14תלוי מה הגורם, לכן התשובה היא כן ולא...הוסף תגובה
-
-
כאב ראש גם לאחר טיפול בסטרואידים
גיתית 12/09/2011 | 10:13היי, שאלה לי קטנה. שוע שעבר אושפזתי לאחר חודש של כאבי ראש (מיגרנה) ולאחר שלא הגבתי לטיפול תרופתי שכלל טריפטנים, נירוסין, אופטלגין, איבופרן ופרקוסט. במיון קיבלתי זריקת טרמדקס+וולטרן ולא הוקל לי לאחר מכן אושפזתי לשלושה ימי טיפול בסולומדרול ששיחררו את ההתקף. כרגע אני מקבלת אלטרול 25 מ"ג מניעתי וטיפול בכאב. השאלה שלי היא א. כמה זמן חולף עד שתופעות הלוואי מאלוטרולט חולפות (בעיקר הישנוניות בבוקר והפצעים בפה) והאם ישנה תרופה אחרת למניעה שעליה היית ממליץ? . שנית האם ייתכן שלאחר הטיפול הזה עדיין יש לי כאב ראש? הכאב אמנם עדין ועמום אבל קיים, אני משתדלת לא לקחת את הקודאין אלא תרופות OTC רגילות. כמה זמן יכול להמשך המצב הזה של הכאב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי ראש לאחר טיפול בסטרואידים
דר' דניאל עובד 12/09/2011 | 11:05תופעות לוואי של אלטרולט אמורות לחלוף בתוך כמה ימים מתחילת הטיפול, ואם לא, מומלץ להחליף את הטיפול. קיימות אופציות אחרות לטיפול מניעה של מיגרנה, אבל חשוב לוודא שאכן מדובר במיגרנה. אם כאבי הראש כ״כ עקשניים לטיפול, חשוב לשלול אפשרויות אחרות. כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...בהצלחה...הוסף תגובה
-
מה עדיף TOPAMAX או אלטרולט
גיתית 12/09/2011 | 18:44בבדיקות שנערכו עד כה, CT ראש תקין, פונדוס תקין גם כן. MRI ייערך השבוע. הכאב הוא טיפיקלי למיגרנה המגיע בד"כ בחילופי עונות, חוסר בשינה, שינויים הורמונלים ומלווה באאורה (תנועות סימטריות ולא הבזקי אור). אמנם על פי המלצות טיפול מונע ניתן מעל 3 התקפים בחודש בד"כ אין לי כמות כזאת של התקפים אבל אחרי ההתקף האחרון שארך חודש אני רוצה לנסות טיפול מונע. יש לך עוד המלצות מה לשלול כדי להיות בטוחים שזאת מיגרנה? והאם עדיף טופמקס או אלטרולט למניעה? (חוץ מההטבה של ירידה במשקל בטופמקס) ?? מה לגבי טיפול הוליסטי? ומה לגבי נירוסין מניעתי לפני ותוך כדי מחזור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טופמקס או אלטרולט
דר' דניאל עובד 12/09/2011 | 20:18טופמקס ואטרולט יעילות במניעת מיגרנה, והשיקול באיזו תרופה לבחור הוא שיקול קליני בהתחשב בגיל החולה, מחלות הרקע, BMI (יחס בין משקל וגובה) וכו'. דיקור רפואי או סיני נמצא גם כן יעיל במניעת מיגרנה, בחלק מהמחקרים אף יותר מטיפול מניעתי תרופתי. עם זאת חשוב לציין כי לא כל המטפל בדיקור סיני יודע לטפל ביעילות בכאבי ראש. מומלץ לפנות למרפאות כאבי ראש המציעות אופציה זו כטיפול במיגרנה. לגבי נירוסין לפני ותןך כדי המחזור- אפשר בהחלט. בהצלחה.הוסף תגובה
-
סטרואידים וכאבי ראש
roi 10/11/2011 | 00:28אף אחד לא יגיד לך את זה אבל אחת התופעות לוואי של הסטרואידים היא כאב ראש לא פשוט עד חודש....אל דאגה עברתי את זה ועוד מלא שאני מכיר...זה באמת עובר עד שהגוף מתנקה...אם את רוצה אני במייל roi_nezek@bezeqint.netהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
היפוטוניה
-
בדיקות קשורות
-
נוגדנים לגנגליוזיד GM1
-
קובלט בדם
-
תרופות קשורות
-
חומצה כנודאוקסיכולית
-
קלדריבין
-
מונחים קשורים
-
אלקסיה
-
מיגרנה (צדעת)
רופאים בתחום
ד"ר יאיר זלוטניק
נוירולוגיה
4.9
( 52 חוות דעת )
"ממליצה בחם על הטיפול המסור של ד"ר יאיר זלוטניק . הרגישות וההקשבה שלו למטופל ראויה להערכה."
ד"ר מוחמד הוארי
נוירולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"ממליצה בכל פה . רופא נדיר:
מקצועי , קשוב אמפטי , אכפתי , סבלני ,
הרגשתי שממש חשוב לו לדייק ולזקק את תחושותי רופא נעים הליכות
משכמו ומעלה
ירבו כמותו"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים
פרופ' שלומית יוסט-כץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה