פורום טיפולי פוריות - עמוד 1982
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
ivf
חן 22/06/2015 | 17:57שלום פרופסור אשכנזי ותודה מראש עברתי שלושה שאיבות ביציות שבכל שאיבה התקבלו בממוצע עשר הפריות פרוטוקול קצר וארוך כולל החזרה כפולה לטענת הרופאים הכל תקין אני בת 43 מה עוד אפשר לעשות ? מה בנוגע עזרה להשתרשות.היתה שיטת הנצה אך פיפל לא עברתי האם יש טיפול אחר שעלי לדרוש? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 23/06/2015 | 10:56הייתי בהחלט שוקל ביצוע פיפל,הנצה,וגידול לבלסטוציסט לאחר מעקב באמניוסקופ לצורך בחירת העוברים הנצפים כטובים ביותרהוסף תגובה
-
-
הריון שני
ח 21/06/2015 | 19:30התבקשתי על בטא חיובית1983 הריון ספונטני ( הריון ראשון ivf עקב בעיית זרע) ילדתי לפני 5 חודשים . בדיקה אצל הרופאה ראתה שק הריון 0.04 ס״מ. לא ראתה שק חלבון . רציתי לדעת מתי רואים שק חלבון ואם בטא כזו לא אמורים לראות? אשמח לחוות דעתך . אני קצת מודאגת .ביקורת בעוד שבועיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
התבשרתי
ח 21/06/2015 | 19:32התבשרתי על בטאהוסף תגובה
-
מתקנת
ח 21/06/2015 | 23:06טעות 0.40הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלבי התפתחות ראשונים של העובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 22/06/2015 | 09:39בשבוע 5 להיריון שערכי הביטה מעל 1000 ניתן לזהות שק היריון,כעבור 2-3 ימים ניתן לזהות שק חלמון ,כעבור 2-3 ימים ניתן לזהות קוטב עוברי,וכעבור יומיים נוספים ניתן לזהות דופק עוברי (בשבוע 6+הוסף תגובה
-
שאלה נוספת
ח 22/06/2015 | 09:53ווסת אחרונה 19.5 האם זה תקין שעד עכשיו ראו שק הריון בלבד ? האם זה תקין ? והאם לדעתך כדאי להקדים בדיקה נוספת ( יש לי תור רק בעוד שבועים ) תודה :)הוסף תגובה
-
המשך שאלה
ח 23/06/2015 | 10:44מנצלת יש לי שאלה .. אז הווסת האחרונה 19.5 ( הריון טבעי ) ביום ראשון הרופאה ראתה רק שק הריון ( ללא שק חלמון ) בטא 1983. האם זה בסדר ? הטם זה תקין ? בדיקה רק בעוד 3 שבועות .. פשוט בהריון ראשון ivf היה בדיקות כל יומים .. ובקהילה כל 3 שבועות . אשמח לדעתך האם כדאי לנסות להקדים את התור תודה רבה :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך מעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 23/06/2015 | 10:52הביקורת מיועדת לאשר ישירות קיומו של דופק עוברי ופוסחת על המעקב של שלבים מוקדמים יותר כדי למנוע ממך ריבוי ביקוריםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 23/06/2015 | 10:53בשלב זה מתקבל הרושם שהכול תקיןהוסף תגובה
-
-
החזרת מוקפאים
אורית 20/06/2015 | 21:19שבוע טוב! עברתי החזרת מוקפאים ב10.6, ואני נוטלת 3 אנדומטרין ביום. האם האנדומטרין מעכב קבלת המחזור? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
החזרת מוקפאים - המשך
אורית 21/06/2015 | 07:26בוקר טוב פרופסור! רציתי להוסיף לשאלתי- מאז ההחזרה חוויתי תופעות מוכרות אצלי של מחזור (הפרשות, עצבנות...). האם תתכן אפשרות של תוצאת ביטא שלילית ועיכוב במחזור בגלל האנדומטרין?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לאחר החזרת עוברים מוקפאים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/06/2015 | 09:36בהחלט יתכן עיכוב מסוים בקבלת מחזור לאחר נטילת אנדומטרין ,אם כי לא מהותי,האפשרות של היריון תמיד קיימת למרות התסמינים שחוויתהוסף תגובה
-
החזרת מוקפאים - המשך
אורית 21/06/2015 | 09:43תודה על תשובותיך! מהו הטווח של קבלת המחזור לאחר הפסקת האנדומטריןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קבלת מחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/06/2015 | 17:18כעבור יומיים או שלושההוסף תגובה
-
-
כאבים בבטן התחתונה
ה 20/06/2015 | 16:48שלום, ביום רביעי האחרון החזירו לי 2 עוברים. מהיום בבוקר התחילו לי כאבים בבטן התחתונה, בכל תזוזה, בישיבה ובכל הליכה. עשיתי כמה החזרות ואף פעם לא היו לי כאבים כאלו אפילו אחרי שאיבה אין לי כאבים כאלו. מה עלי לעשות? האם זה אומר שההחזרה לא הצליחה? הכאבים שכיחים? אני בלחץ מזה תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים לאחר החזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/06/2015 | 19:31הכאבים אינם נותנים אינדיקציה לגבי היריון או לא,יחד עם זאת אם הכאבים ימשכו יש לםנות לביקורת רפואיתהוסף תגובה
-
עוד שאלה
הי 20/06/2015 | 20:13תודה רבה על התשובה. ממה נובעים הכאבים הללו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים לאחר החזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/06/2015 | 09:44על פי רוב הכאבים קשורים לתגובה השחלתית הנובעת מהטיפול ההורמונלי לפני השאיבההוסף תגובה
-
-
אורופלזמה
שני 20/06/2015 | 21:12היי אני חיילת ומסתבכת עם הטיפול הרפואי בצבא מאוד קשה לקבל תשובה ברורה על כן אאשמח לתשובה ברורה ומרגיעה ); התקבל תשובה חיובית אורופלזמה פרבום לקחתי דוקסילין ולאחר בדיקה יצא שלילי. לאחר חודשיים עשיתי מיוזמתי בדיקה נוספת יצא חיובי שוב . אציין שאין לי כאבים במתן שתן ושום סימפטומים שמפריעים לי יתר להפרשות . האםלחבר שלי שיצא לו שלילי פעמיים. האם אני צריכה לדאוג האם יש טיפול נוסף שאוכל לנסות או שזה לא מזיק . האם זה מדבק לחבר שלי שלמרות קיום יחסים יצא לו שלילי.?ממש תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אוריאופלסמה פרבום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 21/06/2015 | 09:42חידק המצוי באברי המין של נשים באופן לטנטי ,אינו נחשב כמחלת מין מדבקת ,ולפיכך אינו מצריך טיפול מונע באנטיביוטיקה,אין כל בסיס לדאגה אצלך מנוכחות החיידק הזה באברי הרביה שלךהוסף תגובה
-
-
לאחר הפלה, חוסר בפרוגסטרון
ליהי 19/06/2015 | 01:43שלום, אני מטופלת באיקקלומין ומיועדת לקהל זריקת אוביטרל מחר לפי מעקב זקיקים (יום 14). בבדיקת דם שעשיתי היום רמת E2 של 530, ורמת פרוגסטרון של 1. רופא הפריון שלי בחו"ל ונראה לפי המידע שאני קוראת שאני צריכה השלמת פרוגסטרון לתמיכה בהריון. חשוב לציין שאני כבר אחרי סבב טיפול אחד בו לא היה מעקב על פרוגסטרון בבדיקות דם , סבב זה הסתיים בהפלה טבעית בשבוע 7. מה אני עושה ?? וממתי נטילת פרוגסטרון סיננטי הופכת קריטית לשם התפתחות תקינה של הריון במידה וייקלט בימים הקרובים ? תודה רבה !הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תמיכה פרוגסטטיבית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 20/06/2015 | 11:06הצורך בתמיכה הורמונלית בתכשיר פרוגסטטיבי בטיפול להשראת ביוץ הינה במחלוקת,יחד עם זאת רבים נוהגים להוסיף תכשיר פרוגסטרון מחשש לאי ספיקה לוטאלית במצבים אלו,בבחינת אם לא יעזור לא יזיק,את הפרוגטרון נוטלים לאחר גמר היחסים או ההזרעות במועד הביוץהוסף תגובה
-
-
מספר עוברים
עדי 19/06/2015 | 13:12שלום פרופסור אתמול נשאבו 11 ביציות, הופרו 8. היום נמסר כי התפתחו, נכון להבוקר, רק שני עוברים. האם קיים סיכוי להתפתחות עוברים נוספים מהשמונה שהופרו? מודה לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
התפתחות עוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/06/2015 | 22:28יש להמתין עוד יום ויתכן מאוד שיופיעו עוד עובריםהוסף תגובה
-
-
טיפולים
מי 19/06/2015 | 19:05שלום פרופסור, ביום רביעי האחרון החזירו 2 עוברים (טובים), התמיכה שאני מקבלת זה קרינון פעם ביום וגסטון כל חמישה ימים. מהיום התחילו לי הפרשות של הקרינון האם זה אומר שההחזרה לא הצליחה? אני לוקחת קרינון מיום שני ורק היום התחילו ההפרשות אז אני פוחדת שזה אומר שהעוברים לא נקלטו..האם זו הסיבה?אם לא אז למה רק היום התחילו ההפרשות? ועוד שאלה בבקשה, אנחנו בטיפולים עקב בעית זרע (זרע בינוני), אנחנו מעל חצי שנה בטיפולים ומה שהצלחנו להשיג זה הריון כימי, אני חייבת לציין שבכל החזרה אומרים שהעוברים ממש טובים וכל פעם הרופא מחזיר לי 2 עוברים, בקשתי מהרופא להחזיר לי 3 עוברים והוא ממש לא הסכים אמר שהוא מפחד מהריון מרובה עוברים.. לא הגיוני שאחרי שעובר די הרבה זמן להגדיל את כמות העוברים? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סיכויי הצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/06/2015 | 22:24אין קשר בין ההפרשות של הקרינון והסיכוי להצליח,לאחר 3 כשלונות הררופא רשאי וישקול החזרה של 3 עובריםהוסף תגובה
-
-
לאחר 3 הפלות...
אני 17/06/2015 | 13:15FACTOR V G1691A(R506Q) לא נשא FACTOR II G2021A לא נשא MTHFR C677T לא נשא MTHFR A1298C(E429A) HOMOZYG. LIPEMIC INDEX NORMAL HEMOLYTIC IND. NORMAL ICTERIC INDEX NORMAL GLUCOSE 93.00 MG/DL ( 65.00- 100.00) (......*..) THYROG.ABS <0.9 ( 0.00- 4.00) ANTI TPO ABS 207.50 IU/ML ( 0.00- 9.00) (.........)* PROGESTERONE 24.68 NMOL/L (FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L) (LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L) (POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L) FREE T4 11.97 PMOL/L ( 7.00- 17.00) (...*.....) FREE T3 4.70 PMOL/L ( 3.80- 6.00) (...*.....) THYROGLOBULIN 21.79 NG/ML ( 0.00- 35.00) (.....*...) TSH 1.54 MIU/L ( 0.34- 5.60) (.*.......) CRP 2.10 MG/L ( 0.00- 5.00) (...*.....) HYPERCOAGULATION GENETIC : STD PANEL PCR URINE : CHLAMYDIA TRACHOMATIS PCR NEGATIVE NEISSERIA GONORRHOEAE PCR NEGATIVE TRICHOMONAS VAGINALIS PCR NEGATIVE MYCOPLASMA GENITALIUM PCR NEGATIVE INR 0.99 RATIO ( 0.80- 1.20) (...*.....) PTT 36.80 SEC ( 21.00- 38.00) (.......*.) PT(%) 100.00 % ( 75.00- 140.00) (..*......) PT(SECONDS) 11.40 SEC FACTOR VIII ACT 54.40 % ( 50.00- 150.00) (*........) לא מטופל בנוגדני קרישה BETA2 GPI IGG NEGATIVE <1.4 BETA2 GPI IGM 0.50 U/ML ( 0.00- 20.00) (*........) Negative CARDIOLIPIN IGG NEGATIVE <1.6 CARDIOLIPIN IGM 0.50 MPL/ML ( 0.00- 20.00) (*........) Negative PARVOVIRUS IGG POSITIVE PARVOVIRUS IGM NEGATIVE וגם אני רוצה לשאול לגבי התוצאה הזו: APCA 52.30 UNITS ( 0.00- 20.00) (.........)* Positive מה זה בדיוק והאם זה קשור איכשהו להפלות? מה ניתן לעשות במידה וזה קשור? B12 בין 180-254הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
APCA חיובי-anti paternal antibodies
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/06/2015 | 18:38מדובר בנוגדנים נגד האב העלולים להוות גורם חיסוני להפלות יחד עם נוגדנים נגד בלוטת התריס-להלן מאמר בנושא: Thyroid autoimmunity in patients with recurrent spontaneous miscarriages S. Dendrinos1†, C. Papasteriades2, K. Tarassi2, G. Christodoulakos1, G. Prasinos1 and G. Creatsas1 1 2 †Correspondence: S. Dendrinos, 11 Skoufa Str, Kolonaki, 106–73, Athens, Greece Gynecological Endocrinology Vol. 14: Issue. 4: Pages. 270-274 (Volume publication date: 2000) DOI: 10.3109/09513590009167693 PreviousNext Recurrent spontaneous miscarriage (RSM) is a multifactorial problem. Auto- and alloimmune parameters have been implicated. Antithyroid antibodies (ATA) were tested in a group of women with RSM. The presence of antipatemal antibodies (APCA) was evaluated as an index of alloimmune contribution. Thirty euthyroid women with RSM (three or more consecutive miscarriages) aged 25–37 years were compared with 15 matched controls. Thyroid peroxidase (TPO) and thyroglobulin antibodies were tested with a chemiluminescence immunoassay and APCA were tested with a cross-match reaction. Results were compared using the chi-squared test. There was a higher frequency of ATA in women with RSM compared to controls (37% versus 13%, p < 0.05). Twenty of the women (67%) with RSM were tested negative for APCA, indicating an alloimmune contribution to their infertility. In this subgroup of women, the frequency of ATA continued to be higher than controls (40% versus 13%, p < 0.05). In conclusion, women with RSM, independent of APCA status, have a higher frequency of ATA. This may represent an additional marker for impaired regulation of the maternal immune system. Key Words: Autoimmune, – Thyroid, – Antibodies, – Recurrent Miscarriage View PDF (406 KB) View PDF PLUS (177 KB) Informa Healthcare © 2015 Download Share Articleהוסף תגובה
-
מה עושים
אני 18/06/2015 | 08:37יש מה לעשות במצב כזה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/06/2015 | 12:26יש להיוועץ עם מומחה לגבי האפשרויות הטיפוליות במצב זה. 1.מתן סטרואידים ? 2.מתן אימיונוגלובולין? 3.חיסון האם כנגד לימפוציטים של האבהוסף תגובה
-
מה לגבי
אני 18/06/2015 | 12:35בכל מקרה של טיפול - האם הטיפול מקדים או תוך כדי היריון? מה דעתך על פרגניל או דופסטון? משהו שרופא אחד אמר בנוגע לטיפול במערכת החיסונית (אם אני לא טועה). אין בעיה בביוץ, מחזורים סדירים ותקינים. ובנוגע לסטרואידים - מה ההשלכות? על האם? על העובר? על כל התהליך? תודה רבה!!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/06/2015 | 22:39הטיפול אמור להיות לפני הכניסה להיריוןהוסף תגובה
-
-
טיפולי IVF
יחידנית42 18/06/2015 | 14:41פרופסור אשכנזי שלום רב , בת 42 יחידנית לאחר 13 טיפולי IVF שלא הניבו הריון . בכל הטיפולים אני מגיבה להורמונים , נשאבות ביציות , יש הפריות (עוברים מהממים כדברי הרופא והאמבריולוגית ) אבל הריון לא נקלט . ניסיתי דיקור , לקחתי דאה , היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה. נשאלת השאלה מה עוד אני יכולה לעשות/לנסות בטרם אני שוקלת מעבר לתרומת ביצית ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סיכויי הצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/06/2015 | 22:37כדי לשפר את הסיכוי להיריון יש לבחור בטכנולוגיות המאפשרות בחירת עוברים להחזרה בעלי פוטנציאל השתרשות טוב יותר באחת מהטכנולוגיות הבאות - שימוש בטכנולוגיה חדשה - האמבריוסקופ הוא אינקובטור חדשני שמאפשר בחירה טובה יותר של עוברים איכותיים (מבחינה מורפולוגית) ומורכב ממערכת מצלמות HD. מרגע ההפריה (לפני החזרת העוברים לרחם) המכשיר יכול לצלם מספר עוברים בו זמנית בפרקי זמן קצובים (time lapse photography) למשך 72 שעות ברצף וללא התערבות של איש מקצוע. התמונות שמופקות מאפשרות לעקוב אחרי איכות העוברים הגדלים מהשלב הראשוני ביותר של הפריית הביצית תוך קבלת מידע על התנהגותם בשלבי החלוקה המוקדמים ועד לשלב של חלוקה למספר תאים, כל זאת ללא צורך בהוצאת הצלוחית מהאינקובטור לצורך בדיקה בעזרת מיקרוסקופ. בחינת הצילומים מאפשרת בחירת עובר איכותי, בריא מאוד ובעל סיכויים טובים ביותר להשתרשות ברחם. בנוסף, שיטה זו עשויה להביא לעליה של 10-20% בבהשגת הריונות. - אנליזה גנטית - ביצוע ביופסיה לעובר ביום החמישי שלאחר ההפריה (בשלב הקרוי "בלסטציסט") עשויה לשפר את היכולת לסנן עוברים ולברור מתוכם את התקינים, על ידי כך ניתן לבצע אנליזה גנטית של הגנום העוברי המאפשרת בחירה של עוברים תקינים מבחינה גנטית. - סימנים מטבוליים - בדיקת נוזל תרבית הצלוחית שבה נמצא העובר שמתפתח מאפשרת בחירה של עובר בהסתמך על סימנים מטבוליים כמו ירידה ברמת פירוווט, רמת הגליצין, לאוצ'ין, רמת האספרגין ועליה בצריכת הסוכר. - סימנים חלבוניים - זוהו סימנים חלבוניים בצלוחית המכילה עוברים שמצויים בנוזל תרבית רקמה. סימנים חלבוניים אלה (כמו Soluble human leukocyte antigen-G ו Ubiquitin) מצביעים על סיכויי השתרשות גבוהים יותר. - סימנים גנומיים - פרופיל גנטי של תאי הקומולוס (שעוטפים את הביצית מרגע ההפריה עד להשתרשות) עשוי לשמש ככלי עזר חשוב בניבוי הסיכוי של השתרשות העובר. לסיכום, תהליכי הסינון מחוץ לרחם מגדילים את אחוזי ההצלחה של כל מחזור הפריה ובנוסף מאפשרים להפחית את מספר העוברים המוחזרים לרחם למניעת הריונות מרובי עוברים, וזאת ללא פגיעה משמעותית בסיכויי ההצלחה של טיפול הפריה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
וסטיבוליטיס
-
איטמות הנרתיק
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפולי פוריות
-
תחליף אסטרוגן
-
בדיקות קשורות
-
אולטרסאונד תלת-מימד במיילדות ובגינקולוגיה
-
תרבית זרע
-
תרופות קשורות
-
איזוקונאזול
-
זואלי (נומגסטרול + אסטרדיול)
-
מונחים קשורים
-
הפריה
-
אסטריול
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםאורטיקריה (סרפדת)
בפורום אורטיקריה (סרפדת) ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטיקריה (סרפדת)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
ד"ר רמית מעוז-סגל