פורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה
נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח מכון נוירואקטיב מתמחה בנוירופידבק, ומציע פתרון מדעי מתקדם, לא פולשני וללא תרופות לשיפור תפקודי המוח. השיטה, המוכחת מחקרית משנות ה-60, מסייעת לילדים, בני נוער ומבוגרים להתגבר על אתגרים רגשיים, קוגניטיביים והתנהגותיים. באמצעות טכנולוגיה חדשנית, חיישנים קוראים את פעילות המוח בזמן אמת, מאפשרים אימון מותאם אישית ומעודדים איזון מוחי יעיל, עם תוצאות מוכחות וברות-קיימא. הצוות המקצועי של נוירואקטיב מלווה כל מטופל בגישה אישית ואמפתית, תוך שימוש בכלים מדעיים מתקדמים. המכון מחויב לסייע לכל אדם למצות את הפוטנציאל שלו ולהשיג איכות חיים משופרת. הטיפול מתאים למצבים כגון: ✓ חרדה ודיכאון ✓ הפרעות קשב וריכוז (ADHD/ADD) ✓ פוסט טראומה (PTSD) ✓ הספקטרום האוטיסטי (ASD) ✓ הפרעה טורדנית כפייתית (OCD) ✓ הפרעות שינה ✓ ירידה קוגניטיבית ולקויות למידה ✓ קשיים בוויסות רגשי ✓ שיקום קוגניטיבי לאחר אירוע מוחי י השיטה, המושתתת על מחקרים מדעיים רבי-שנים, מציעה למטופלים כלים טבעיים לשיפור משמעותי באיכות החיים, ללא תלות בתרופות וללא תופעות לוואי. פרסומים נוספים ערוץ ה-YouTube 072-2505262
תופעות לוואי לנוירופידבק אמנדה 04/12/2025 | 09:50אני אמא לילד בן 17 שסובל מ-OCD רציני ודיכאון שבא בעקבותיו. אנחנו מפחדים ש'אימון המוח' הזה עלול להזיק או לגרום לו להרגיש עוד יותר חרד או מבולבל. האם יש תופעות לוואי נפוצות לנוירופידבק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תופעות לוואי לנוירופידבק נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 04/12/2025 | 11:58שלום רב, נוירופידבק נחשב לטיפול בטוח מאוד בילדים, מתבגרים ומבוגרים גם עם OCD ודיכאון. תופעות הלוואי האפשריות (בעיקר בהתחלה) הן קלות וחולפות מאליהן, כגון: עייפות קלה, כאב ראש זמני או תחושת "עומס" קצרה בדומה לעייפות אחרי מבחן. תופעות אלה מופיעות רק במיעוט המטופלים וברוב המקרים כלל לא מורגשות. לגבי החשש מהחמרה: כאשר הטיפול נעשה אצל מטפל מוסמך שמתמחה ומטפל באופן שגרתי ב-OCD ודיכאון, ובשתמש בפרוטוקולים מבוססי מחקר, אין צפי להחמרה של הסימפטומים. בהצלחה והקלה מהירה.הוסף תגובה
נוירופידבק בשילוב טיפול פסיכולוגי בן 02/12/2025 | 10:09אני כבר שנתיים בטיפול פסיכולוגי, יש לי הפרעה דו-קוטבית עם הרבה דיכאונות ארוכים. אני רוצה להוסיף נוירופידבק כדי שיהיה לי יותר 'שקט' בראש ויציבות במצב הרוח. איך הנוירופידבק משתלב עם טיפול פסיכולוגי רגיל? האם הוא יכול ממש 'לאמן' את החלקים במוח ששולטים על הרגשות כדי שיהיו יותר מאוזנים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נוירופידבק בשילוב טיפול פסיכולוגי נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 02/12/2025 | 18:26שלום בן, נוירופידבק הוא טיפול משלים מבוסס מחקר לטיפול הפסיכולוגי והתרופתי, המסייע בוויסות רגשי ומפחית תנודות במצב הרוח. תנאי הכרחי הוא לבצע אבחון QEEG אישי אצל מטפל נוירופידבק מוסמך לפני תחילת הטיפול, לצורך התאמת הפרוטוקול המדויק.הוסף תגובה
נוירופידבק למצבי חרדה ודיכאון מ.י. 30/11/2025 | 10:31הבת שלי סובלת מחרדה חברתית ממש קשה ודיכאון שהולך וחוזר. תרופות נגד דיכאון לא עבדו עליה טוב והיא מפחדת מכל התופעות לוואי. האם נוירופידבק יעיל גם למצב קשה יותר ומה לגבי תופעות לוואי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נוירופידבק למצבי חרדה ודיכאון נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 30/11/2025 | 18:52שלום, נוירופידבק הוכח במחקרים מבוקרים ומטא-אנליזות עדכניות כטיפול יעיל ובטוח גם במקרים של חרדה ודיכאון, עם שיעורי הטבה משמעותית של 70-85%. חשוב לציין: כי כל מוח ומצבו שונים זה מזה ולכן התאמה אישית מדויקת מחייבת ראשית אבחון מקצועי הכולל qEEG במכון נוירופידבק מוסמך.הוסף תגובה
נוירופידבק לחרדה ודיכאון גבר בן 35 27/11/2025 | 10:09אני גבר בן 35, יש לי חרדה כללית כבר שנה ודיכאון כזה לא רציני. עשיתי מדיטציה וזה עזר אבל לא מספיק. אני שוקל להתחיל נוירופידבק. מה הסוג המומלץ לשילוב של דיכאון וחרדה והאם זה באמת יעיל?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נוירופידבק לחרדה ודיכאון נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 28/11/2025 | 07:25כן, בתשובה לשאלתך, נוירופידבק יעיל ומבוסס מחקרית לטיפול משלים בחרדה כללית ובדיכאון, מומלץ לפנות למטפל מוסמך.הוסף תגובה
שאלה למומחה ודי 11/10/2025 | 16:2010 שנים אני נוטל ציפרלקס 10 מג , אני בן 49 , בזמן אחרון יש בעיה להירדם , נדודי שינה. בזמן הזה אני לוקח בונדרמין כדי להירדם ולתפקד למחרת, יום אחד מצליח לישון בלי בונדרמין, יום אחרי לא מצליח להירדם. רופא משפחה אמרה לנסות ציפרלקס 15 מג. אם ציפרלקס 15 אני צריך לקחת בונדרמין כל יום כדי להירדם, אני לוקח ציפרלקס בבוקר . האם צריך להמשיך ל15 או להוריד כמות של ציפרלקס ל5?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שאלה למומחה נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 12/10/2025 | 08:21שלום רב, תודה על השיתוף בפורום הנוירופידבק שלנו. אנו מתמקדים בשיטות נוירופידבק כטיפול משלים, אך איננו מייעצים רפואית על תרופות. נושאי שינויי מינון ותרופות דורש התייעצות עם הרופא המטפל שלך. אם תרצה מידע על נוירופידבק לשינה וחרדה, נשמח להרחיב. בברכה, נוירואקטיבהוסף תגובה
נוירופידבק במקום תרופות? חרדתית 29/09/2025 | 08:49היי, אני מטופלת באמצעות תרופות לחרדה כבר כמה שנים. הוצע לי לשלב נוירופידבק - האם הטיפול יכול להחליף בשלב מסוים את התרופות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נוירופידבק במקום תרופות? נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 30/09/2025 | 09:58שימי לב: זו תשובה כללית, לא ייעוץ אישי מותאם! לנוירופידבק יש פוטנציאל אמיתי להקטנת ההסתמכות על תרופות, לא בהכרח "להחליף" תרופות באופן מלא לכולם, אבל כן, הוא יכול להפחית את הצורך בהן אצל חלק ניכר מהאנשים, תחת פיקוח רפואי הדרגתי. מחקרים מצביעים על כך שהוא משלים טוב לתרופות, מאפשר הפחתה בתסמיני חרדה, וכך חלק מהמטופלים מצליחים להפחית מינון או אפילו להפסיק תרופות לאחר שיפור יציב ומתמשך. זכרי: כל מקרה שונה – התייעצי עם הרופא שלך ועם קליניקה לנוירופידבק לחרדה, לגישה בטוחה ומתאימה לך.הוסף תגובה
השפעת נוירופידבק על חרדה יורי 28/09/2025 | 07:03תוכלו להסביר האם ההשפעה של טיפול נוירופידבק על סימפטומי חרדה היא קבועה או שיש צורך בטיפולי תחזוקה לאורך זמן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 28/09/2025 | 10:28שלום יורי, טיפול בנוירופידבק מספק השפעה מתמשכת בסימפטומי חרדה, התלויה בגורמים אישיים מגוונים, מומחיות המטפל ואיכות האימון – אותם יש לבחון בשלבים המקדימים. במקרים של חרדה כרונית, מומלצים מפגשי תחזוקה תקופתיים למניעת הישנות. לכן, חשוב להתייעץ עם מומחה לצורך בחינה והתאמה אישית.הוסף תגובה
נוירופידבק והפרעת חרדה בילדים מאור 25/09/2025 | 08:44היי, רציתי לדעת האם נוירופידבק יעיל גם לילדים? בני בן ה-12 סובל מהפרעת חרדה בעקבות אירוע משפחתי, והייתי רוצה לבדוק אפשרויות טיפול שאינן תרופתיות.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נוירופידבק והפרעת חרדה בילדים נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 25/09/2025 | 09:32נוירופידבק מהווה כלי טיפולי יעיל ומבוסס להפחתת חרדה, גם אצל ילדים. השיטה בטוחה לחלוטין, ללא תופעות לוואי משמעותיות. כדי למקסם את התוצאות עבור הילד שלך, כדאי לשקול אבחון ראשוני מותאם אישית אצל מומחה.הוסף תגובה
טיפול נוירופידבק בגיל 55 מלכה 21/09/2025 | 09:01שלום, אני בת 55וסובלת מדיכאון ופוסט טראומה. ראיתי שטיפול נוירופידבק נחשב כטיפול יעיל בפוסט טראומה. האם הגיל שלי יכול להשפיע על יעילות הטיפול?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול נוירופידבק בגיל 55 נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 21/09/2025 | 16:45שלום מלכה, גיל 55 לא צפוי להגביל את האפשרות להפיק תועלת מטיפולי נוירופידבק לדיכאון ופוסט-טראומה. מחקרים מראים יעילות בכל הגילאים, אם כי מספר המפגשים עשוי להשתנות בין מטופלים בהתאם לגורמים אישיים שונים. הערכה מקדימה, התאמה אישית ומדוקדקת של הטיפול (למשל באמצעות QEEG), ומחויבות לטיפול, יכולים לתרום רבות להשגת תוצאות מיטביות.הוסף תגובה
חרדה חברתית וניוירופידבק עינת 09/09/2025 | 08:33שלום, אני סובלת מחרדה חברתית קשה. אני ממש מפחדת ממצבים חברתיים וזה משתק אותי. האם הטיפול בנוירופידבק יכול לשנות את זה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח 10/09/2025 | 08:50שלום רב, נוירופידבק עשוי להפחית תסמיני חרדה חברתית על ידי שיפור ויסות רגשי. עם זאת, הראיות הספציפיות לחרדה חברתית מוגבלות בהשוואה ליעילות מבוססת בחרדה כללית, והתוצאות משתנות בין מטופלים.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
התקף חרדה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
טיפול קצר מועד מעורר חרדה על פי פיטר סיפנאוס
-
אימון לקשב וריכוז
בדיקות קשורות
-
אבחון דידקטי
תרופות קשורות
-
פמולין
-
דוקספין
רופאים בתחום

אלונה שטיינברג רפואה משלימה
5.0 ( 11 חוות דעת )
"במינה לשאלות ,נעימה הילדה התחברה אליה ורואה שיפור"

יוסי יגילי - Dip.Ac רפואה סינית
5.0 ( 24 חוות דעת )
"שנים אני מכירה את יוסי, בכל םעם שיש לי כאב, הוא ישר עולה מה הבכעה ומטפל, וודע בדיוק היכן ללחוץ, מקצועי ומדוייק"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםטיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה
בפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, דיכאון ופוסט טראומה ניתן להתייעץ עם צוות המומחים של מכון נוירואקטיב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בנוירופידבק- חרדה, ...פורוםהפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק
בפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק ניתן להתייעץ עם גב' אסתר אטיה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז - נוירופידבק

ד"ר גלעד חבצלת
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
נוירואקטיב - מכון נוירופידבק לשיפור תפקודי המוח
אסתר אטיה