דלג לתוכן

איזה סוג אבץ מומלץ

פורום נטורופתיה

ברוכים הבאים לפורום נטורופתיה! כאן תמצאו מידע מהימן, מענה מקצועי לשאלות, ושיח פתוח בהנחיית מומחית בתחום, רעות מוקדס, אשר מטפלת בנטורופתיה וארומתרפיה, ובפרחי באך, ונרות הופי. בנוסף רעות מתמחה ברפואה משלימה, הרבליזם קליני, והינה יועצת לתזונה טבעית ומומחית לירידה נכונה במשקל.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
 ריהם מסרי
ריהם מסרי רפואה משלימה
5
( 13 חוות דעת )
"מאוד עזר לי הרגשתי בנחת אחרי הטפול וכמעט אין לי כאבים"
ד"ר רונית עשת
ד"ר רונית עשת יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
4.9
( 187 חוות דעת )
"הסבירה הכל לפרטי פרטים, הייתה מאוד סבלנית ורגישה לסוג הטיפול שאני עוברת ועבדה בסופר מקצועיות"
פרופ' אילן שמעון
פרופ' אילן שמעון אנדוקרינולוגיה
4.9
( 34 חוות דעת )
"פרופ' אילן שמעון רופא מדהים, סבלני, רציני, אכפתי, בדק הכל מהכל ויצאתי ממנו אחרת לגמרי מאיך שהגעתי. הוא הסביר, הרגיע ונתן הסברים מפורטים איך ממשיכים מכאן. ממליצה בחום!!"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםהריון ולידה

פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום הריון ולידה

פורוםכאב כרוני ופיברומיאלגיה

בפורום כאב כרוני ופיברומיאלגיה ניתן להתייעץ עם אלי בן שחר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום כאב כרוני ופיברומיאלגיה

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםרפלקסולוגיה

בפורום רפלקסולוגיה ניתן להתייעץ עם גב' צילה סמל רצון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפלקסולוגיה

פורוםמחלות לב נשים

בפורום מחלות לב נשים ניתן להתייעץ עם ד"ר אביטל פורטר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום מחלות לב נשים
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו