פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 20
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב.
בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא.
בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה.
במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם.
ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות.
דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
-
קמטי נזולביאלי
Betti Gan 23/07/2023 | 00:44שלום לפני 3 ימים עשיתי מילוי על ידי חומצה הילרונית בקמט הנזולביאלי 1. האם אחרי שבועיים אפשר לבצע טיפול פנים בגלי רדיו באזור ההזרקה?)rf( 2. טיפול פנים במזותרפיה באזור ההזרקה? 3. האם ניתן לבצע פייס יוגה או שהתנועה ( התרגילים על הקמט הספציפי) עלולה לפגוע בתוצאה של החומצה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפולי פנים לאחר הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 23/07/2023 | 07:07בעקרון עדיף תמיד לעשות טיפולים עם גלי רדיו לפני הזרקות. בכל מקרה שבועים אחרי זה בסדר כנראה. אין בעיה . המזוטרפיה שיטחית וזה עומקים שונים אין בעיה גם. התנועה לא אמורה להשפיע על החומצההוסף תגובה
-
-
סקין בוסטרס
ק-ד- 05/10/2019 | 17:55שלום ד"ר, אני מעוניינת לעשות "סקין בוסטר" בכל הפנים (גם מצח, מתחת לעיניים וכו'), איזה סוגים מתאימים? האם רסטילן ויטאל לייט? או רסטילן וייטל הרגיל? האם עדיף בולטרו ריבייב? או jalupro? אשמח לשמוע מהידע שלך! תודה רבה, ק.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
סקינבוסטרס
שלומית 05/10/2019 | 18:18ממליצה לך לפנות אל ד"ר ליפשיץ רוברטו שיש לו הכי הרבה ניסיון בסקינבוסטרס. הוא עשה לי כבר פעמיים עם ויטל אני יודעת שלפעמים הוא עושה עם חומר הרבה יותר סמיך ולפעמים יותר דליל . והשיטה שלו שונה מכולם ... ללא שטפי דם .. ועושה לי ממש מתיחה וברק של העור הבעיה שאם עשית טיפולים אצל רופא אחר הוא לא מקבל ...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מזוטרפיה
ד"ר מוני פרידמן 05/10/2019 | 23:32ויטל מתאים לפנים והלייט יותר עדין ולכן ניתן להזריק יותר שיטחי . מאוד מתאים לצוואר. לא השתמשתי בבלוטרו רבייב אבל המותג בלוטרו מצוין. לא מכיר את השלישי. לדעתי אין הבדל גדול בין החומרים השונים וזה תלוי בניסיון הרופא המזריק.הוסף תגובה
-
המשך שאלה
ק-ד 07/10/2019 | 11:15תודה ד"ר, בזמנו אמרו לי שבגלל שיש לי עור רגיש עדיף לי להזריק "וייטאל לייט" על כל הפנים ולא את הוויטאל הרגיל. "בטח ובטח מעל השפתיים", כך נאמר לי. השאלה אם לסמוך על זה. קשה לדעת על מי לסמוך בתחום הזה. זה מזיק להזריק את הוייטאל לייט במקום את הרגיל (בפנים?)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 07/10/2019 | 22:33הלייט זה אותו הסקין בוסטר רק יותר דליל. הסיכוי שיישארו גושים כמעט אפסי ולכן משתמשים בו בעקר לצוואר אבל גם למעל לשפה יכול להתאים. אני מזריק לפנים את הויטל הרגיל במחשבה להוסיף יותר לחות אבל יתכן ויש בעיה עם העור שלך שבגללה הרופא חושש וממליץ על הלייט שהוא יותר עדין ודליל. בכל מקרה אין לך מה לדאוג. להקפיד על חיטוי רציני על כל הפנים לפני הטיפול.בהצלחההוסף תגובה
-
מצטרפת להמלצה על ד"ר ליפשיץ
שרי 545454 17/07/2023 | 15:10ממליצה בחום ! אין על הידיים שלו והיושרה שלו והכישרון שלוהוסף תגובה
-
-
מילוי שקעים מתחת לעיניים
לירון 01/11/2017 | 10:20לפני כשבועיים עשיתי מילוי מתחת לעיניים בשיטת קנולה מזרק אחד סטילאז לשתי העיניים . היתה לי נפיחות בצורה של גוש כמו נקניקיה באיזור ההזרקה לכן כעבור שבוע הייתי אצל הרופא והוא עשה לי לחיצות חזקות והגושים נעלמו אך נותר לי סימן מובהק מתחת לעין ימין באיזור של ההזרקה שנראה כאילו התעוררתי משינה ומבחינה אסתטית מאוד מפריע . היום שבועיים לאחר הטיפול היתי שוב אצל הרופא והוא לטענתו לא נתקל בתופעה זו ולא ידע להגיד אם מדובר בשאריות של חומר או בצקת או כל דבר אחר . החלטנו לתת לזה צאנס בלחיצות נוספות בתקווה שיעבור . דיברנו גם על המסה והשאלה שלי היא האם הוא יכול להמיס נקודתית באיזור של הסימן ? במידה ולא מדובר בשאריות של חומר האם זה גם יכול לעזור או שזה מסוכן להזריק חומר המסה באיזור שאין חומר? לטענת הרופא כן ניתן להמיס חלקית באיזור של הסימן ומעין לקחת סוג של הימור שאולי זה יעבוד אך אני במצב שאיבדתי בו אמון ואני חוששת נורא מהפעולה הזו אשמח לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בצקת וגשים.לאחר הזרקה מתחת לעינים
ד"ר מוני פרידמן 01/11/2017 | 11:14היי לירון. ההזרקה מתחת.לעינים מצריכה ידע אנטומי, מיומנות, ניסיון וזהירות. אני בטוח שפנית לרופא טוב ומיומן והשתמש ולכן אציין שבאזור הזה עלולות להיות תופעות לוואי עקב בצקת מקומית בין השאר. במידה ויש תופעה כזאת אין בעיה להזריק חומר המסה גם אם לא מרגישים את הגושים. אין סכנה וזה אמור להוריד את הבצקת. אני נמצא בכנס עם מומחים בין לאומיים היום ואם תשלחי לי תמונה אוכל להתיעץ מאחר ואני לא לגמרי מבין מה קרה לך. אפשר בוואטסאפ לנייד מבטיח שזה לא יצא החוצה. 0544225960הוסף תגובה
-
מילוי שקעים מתחת לעיניים
לימור 01/11/2017 | 12:28היי תודה על התגובה המהירה שמי לימור (לירון נרשם לי בטעות) האם אוכל להגיע אליך למרפאה לייעוץ גם לגביי העיניין וגם להתענין לגבי מילוי לחיים שרציתי . במקביל אשלח תמונה תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 01/11/2017 | 12:39היי לימור. המטרה של הפורום מבחינתי היא עזרה אמיתית למטופלים במצבי מצוקה או התלבטות ולא פרסום עצמי .בואי נתכתב בפרטי בהמשך לבעיה הספציפית שלך.הוסף תגובה
-
הזרקת חומצה לשקעי העיניים
רות 10/02/2021 | 19:47שלום דוקטור בחודש אוקטובר הזרקתי חומצה אצל רופאת עיניים מומחית בתחום..בהזאקה הראשונה המראה ניראה טוב אך עדיין לא נעלם השקע בעין שמאל ולכם הרופאה המליצה על מזרק נוסף ושם התחילו "הצרות".. נוצרה שקית איומה כשמתחתיה טבעת כהה..יותר..ערכתי המסנ אצל הרופאה..ללא שינוי...כל החומצה הומסה אך הנפיחות נותרה...ניסינו חומר המסה נוסף לאחר שהרופאה התיעצה עם חברים בגלובוס הומלץ על אמפולה ממיסה מעל הגוש במשך כמה ימים ללא שינוי..נרופאה באמת משתדלת..אבל טיפול שישי ואין שינוי הגוש הוא כבר לא חומצה הוא סתם כדור אוורירי...אבל עם כל הכבוד לרופאה מבחן התוצאה הוא כדור אוורירי וכהות גבוהה יותר...מה לדעתך עוד ניתן לעשות...נכנסתי עם בעיה ויצאתמ עם שתי בעיות לא סולותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בצקת לאחר הזרקה בעיניים.
ד"ר מוני פרידמן 12/02/2021 | 07:05היי רות ראשית סיבוכים בהזרקות מתחת לעיניים נפוצים יותר מאשר בהזרקות הרגילות. יפה מאוד שהיא משתדלת לפתור את הבעיה וזה לא מובן מאליו. אני תמיד בעד חוות דעת נוספת. אני ממליץ שתקבעי התייעצות של פרופסור מוריס הרשטיין שהוא אוקולופלסט (רופא עיניים עם התמחות באסתטיקה של אזור העין) . יש לו המון ניסיון בפתולוגיה של העין. תמצאי את פרטי ההתקשרות בגוגלהוסף תגובה
-
המסת חומצה היאלרונית
Lin 24/02/2022 | 03:35שלום רב . ברצוני להתייעץ לגביי הזרקת חומצה היאלרונית לאזור שקעי עיניים . לאחר כ8 חודשים .. החומצה צנחה לה מתחת לאזור של העפעף . ונוצר לי שתי שקיות כאלו תחת העפעפים . ופתאום אני לא מבינה מה זה חשבתי אלרגיה למשהו ואולי יש לי נפיחות ויעבור לצערי התברר שהזרקת החומצה לשקעי העיניים לא היתה מקצועית ומיומנת במיוחד באזור זה שמצריך מיומנות מדויקת ! וידוע כעור שמזדקן הרבה יותר מהר מכל אזור הפנים .הגעתי אל הרופאה והיא אכן הסכימה שצריך להמיס . ובתגובה נוספת ציינה כנראה לא מתאים לך לעשות מילוי שקעי עיניים . אז בעבר עשיתי והיה טוב מאוד היתה נפחיות זה ידוע לאחר הזרקה והיא חלפה מהר מאוד .. כאן מדובר בחוסר מקצועיות . לדעתי ! כאשר החומר המיסוי הוזרק החומר עצמו אינו ממיס נקודתית את החומצה הוא פשוט מתפשט גם לאזורים אחרים במיוחד עם זה המסת חומצה שקרובה לעיין כמובן הכי הגיוני שהחומר יגיע גם לשם . לאחר 3 פעמים שהיא המיסה לי כי זה זה היה מופיע שוב . עד שנעלם. מה שבעייתי הרבה יותר זה שעור העיניים שלי מאוד נהיה דק מקומט כל קרם עיניים ללא בישום ללא חומרים מבהירים או משהו שיכול לגרום לנפיחות. כל קרם עיניים גורם לי לתופעת אלרגייה נפיחות בעפעפים .שאלתי מה ניתן לעשות וכיצד ניתן לשפר את זה .? כי כרגע העור מאוד אגיש עבר סוג של טראומה . האם יש סיכוי שהעור יתחלף ויחדש את עצמו ויבנה מחדש ? או שמצריך כאן גם טיפולי מיצוק או כל דבר אחר שיכול לצמצם את הנזק . תודה רבה וסליחה שחפרתיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מצב לאחר המסה
ד"ר מוני פרידמן 24/02/2022 | 23:17היי לין בצקת מתחת לעיניים לאחר הזרקה שכיחה יחסית המסה ודאי אינה תורמת למצב ובאמת.העור מתחת לעיניים דק ושונה מעור הפנים. לדעתי מומליץ להתיעץ עם אוקולופלסט(רופא עיניים שמומחה לאסטטיקה של העין ) . לפעמים ניתן לשפר את מרקם העור על ידי הזרקה נקודתית, גלי רדיו או אפילו ניתוח אם יש ריפיון משמעותי.הוסף תגובה
-
המסת הזרקת חומצה לאזור העפעפים שצנחה לה 🥺
Lin 22/03/2022 | 02:15חוממיס גורם להמיס את כל שכבות העור כגון פילינג פנול מדקק באחוד את עזור עפעפים שהוא גם ככה מאוד דק ועדין כאשר ממילים החומר לא ממיס רק את החומצה נקודתית הוא מתפשט ועם זה באזור העיניים המצב לא פשוט !!הוסף תגובה
-
לירון
לין 22/03/2022 | 02:16בדיוק אותו סיפור !! מאכזבהוסף תגובה
-
הזרקה לא טובה של חומצה היחרואנית,העין חצי סגורה
עינב 25/02/2023 | 10:14האם יש לך המלצה על רופא אקולופלסט שהוא זמין ולא יקר במיוחד. העין שלי הימנית מעט סגטרה עקב הזרקה של יומצה ובוטוקס בצידי העניים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצות
ד"ר מוני פרידמן 25/02/2023 | 12:07לא מכיר משהו כזה. תחפשי בגוגל אוקולופלסטהוסף תגובה
-
שקעי עיניים
דפנה 05/06/2023 | 19:37לפני השבועיים עשיתי מילו שקעים, הרופאה אמרה לי שלאחר שבועיים אני יכולה להתנהל כרגיל, אני עושה גם פייס יוגה השקיות מתחת לעיניים התנפחו לי השאלה האם זה ירד, או שפגעתי בהזרקההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בצקות
ד"ר מוני פרידמן 05/06/2023 | 20:43היי דפנה. תחזרי לרופאה לאבחון. לפעמים ניתן להמתין ולפעמים יש צורך להמיסהוסף תגובה
-
-
חומצה היאלורונית לאמא מניקה
אא 04/06/2023 | 08:10אני מעוניינת להזריק מזרק חומצה היאלורונית בשפתיים אחרי לידה, ואני מניקה, האם אפשר להניק? ואם לא כמה זמן אני צריכה לשאוב ולזרוקהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חומצה במהלך הריוןנאו הנקה
ד"ר מוני פרידמן 04/06/2023 | 08:45הFDA ואיגוד הפלסטיקאים האמריקאי לא ממליץ להזריק במהלך הריון או הנקה.אין מספיק מחקרים על ההשפעה על התינוק וישנה סברה שעקב השינויים ההורמונלים של האם הזרקה עלולה לגרום לבצקות ותופעות אחרות. החומצה מתפרקת במהלך מספר חודשים כך שאין טעם לשמור חלב.הוסף תגובה
-
-
גושים ונפיחות אחרי הזרקת Crystalys1
עדי 20/05/2023 | 09:38לפני חודשיים הוזרק לי Crystalys1 לצידי הפה (קווי מריונטה) והכל היה בסדר. לפני שבוע פתאום התהוו גושים קשים בשני הצדדים והמקום נפוח בשני הצדדים וגם קצת בתוך הפה בפנים השפתיים. הרופא שחזרתי אליו (נחשב מנוסה ומומחה בתחומו) אמר שזה יסתדר מעצמו, לא לעשות כלום, וב"תיחקור" שעשה לי טען שזה שהתחלתי לקחת ויטמין D בגלל מחסור יכול היה לגרום לייצור המוגבר של הקולגן שגורם לגושים ולנפיחות. אמר לא לעסות את המקום, לא לשים קרח פשוט לחכות. ובנתיים אני נראית כמו אחרי עקירת שן... האם סיפור הויטמין D הגיוני? האם באמת זה "יסתדר מעצמו"?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נפיחות אחרי הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 20/05/2023 | 14:09אם הרופא טוב וותיק יש לו כנראה תובנות או ניסיון. לא מכיר תגובה של חומרי מילוי עם או בלי קלציום לויטמין D. אני הייתי כן מזריק היאלז להמיס את החומצה באזור . לא תמיד זה עוזר אבל שווה לנסות. לפעמים ניתן להזריק סטרואידים לאזור. אופציה נוספת ,סבלנות. וכל זה בתנאי שהפגם האסתטי לא מאוד חמור ואת יכולה להתעזר בסבלנות, יתכן וזה יסתדר עם הזמן. קרח לא עוזר.הוסף תגובה
-
-
הזרקה באף
שלי 10/05/2023 | 01:17היי היום עשיתי הזרקה באף לאחר 8 שעות בערך התחלתי להרגיש כמו גולה בתוך הנחיר (כלומר אם מסתכלים על שתי הנחיריים צד אחד נפוח מעט והשני רגיל) האם זה נורמלי? יש צורך לפנות לרופא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הזרקה באף
שלי 10/05/2023 | 01:19יש לציין שאני גם לא נושמת בצד הזה כתוצאה מכך..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זריקת חומצה לאזור האף
ד"ר מוני פרידמן 10/05/2023 | 06:32זה קורה מדי פעם . את חייבת לפנות לרופא. אולי זה שטף דם או חומצה שזלגה קצת. לפעמים אפשר ללחוץ ולהשטיח את החומצה ולפעמים יש צורך בהמסה. במידה ולא תטפלי ,זה יכול להחזיק חודשים הרופא המזריק הוא הכתובת. הוא אחריאי על התוצאות האסתטיות ופתרון התופעות לוואי.הוסף תגובה
-
שאלות בנושא פיסול אף
אנונימית 10/05/2023 | 06:50איך לדעת מתי אני אמורה לגשת לרופא? איך מזהים מצב חריג לאחר יומיים מההזרקה? ובאופן כללי, תוך כמה זמן האף יוצא מכלל סכנה של סיבוכים? האם נמק או כל סיבוך אחר מלבד עיוורון זה משהו שיש לו פתרון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלות חשובות
ד"ר מוני פרידמן 10/05/2023 | 07:14ראשית הרופא שהזריק הוא הרופא שלך לטוב ולרע. את חייבת לידע אותו או לפנות אליו בכל ספק. אם תפני למיון בדרך כלל לא ידעו לטפל וגם אין להם את ההיאלורונידז להמסה. שינוי צבע, כאבים, שלפוחיות והחמרה שגדלה משעה לשעה זה מצב חרום. זאת חסימה עם היווצרות איזכמיה ובשלב הבא נמק של העור. עיוורון בוא סיבוך נדיר ביותר ויש כמה עשרות מקרים בעולם ואולי היה אחד בישראל במידה ויש חסימת כלי דם והיווצרות איסכמיה יש צורך בזריקות מקומיות של היאלורונידז שאמורה להמצא בכל קליניקה. זה אנזים שממיס מידי את החומצה ומחזיר את זרימת הדם. חסימת הכלי דם נגרמת בזמן ההזרקה בדרך כלל. אם הכל בסדר במשך השעות שלאחר ההזרקה כנראה שאין לך חסימה. הזרקה למנותחי אף היא יותר מסובכת מאחר והאנטומיה והמיקום של כלי הדם משתנה. ללכת לרופא מיומן וזהיר. שיטפי דם מאוד נפוצים. בכל מקרה אם לא בטוחים או נראה שישנה בעיה חייבים לפנות לרופא או למרפאה ולהתעקש לדבר עם הרופא ולא רק עם הפקידה בקבלה.הוסף תגובה
-
הזרקה באף
שלי 10/05/2023 | 12:05תודה על התגובה המהירה, בעיקרון לאחר ההזרקה לא הופיע לי סימן כחול אלא רק אדמומיות רגילה והכחול הופיע רק לאחר כמה שעות.. מאוד מפחדת מנמק, איך זה אמור להיראות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלה לרופא המטפל
ד"ר מוני פרידמן 10/05/2023 | 18:54שלי שילמת כסף על הזרקה וזה כולל את התוצאות ותופעות הלוואי. אני ממליץ בחום לפנות לרופא המטפל בשאלה או תמונה. זה לא אחראי מצדך וגם מצדי להחליט על דברים שאפילו לא ראיתי. כמובן שאם את מעדיפה. לשלם על יעוץ פרטי אצלי או אצל כל אחד מהרופאים האחרים את רשאית. נראה לי קצת מיותר ואם הדבר מדיר שינה מעיניך תפני עוד היום.תתיחסי לרופא המזריק כמו לרופא המשפחה או הקרדיולוג שטיפל לך בהפרעות קצבלדוגמא. לא היית שואלת בפורום מה לעשות נכון?הוסף תגובה
-
-
בוטוקס בין הגבות
דנה 08/05/2023 | 11:00שלום ברצוני להזריק בוטוקס רק בין הגבות. קראתי במספר מקומות שכשמזריקים רק את האזור הזה התוצאה לא תהיה אופטימלית. אשמח לדעת למה הכוונה. ואשמח גם לדעת אם קפיצת הגבה למעלה יכולה לקרות בעיקר מההזרקהבין הגבות או מההזרקה במצח עצמו. תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בוטוליניום אזור אחד
ד"ר מוני פרידמן 08/05/2023 | 14:02זה נכון שאנחנו מעדיפים להזריק לכל האזורים במצח להשגת הרמוניה. אבל אין בעיה להזריק רק בין הגבות והתוצאות מצוינות. לפעמים אם הקמט עמוק יש צורך בשילוב חומצה. לפעמים הגבות עולות במקצת. אין בעיה להוריד אותם אם הדבר מפריעההוסף תגובה
-
-
בצקות לאחר מילוי שקעי עיניים
רינת 19/04/2023 | 14:55שלום האם עיסוי לימפטי יכול לעזור במקרה הנ"ל או שעדיף להימנע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מסז לימפטי
ד"ר מוני פרידמן 20/04/2023 | 18:59מהניסיון שלי במידה מינימלית עם בכלל. אפשר לנסותהוסף תגובה
-
בצקות
רינת 28/04/2023 | 20:57אז מה כן יכול לעזור במקרה של בצקת, חוץ מהמסה? האם מריחה של משחה עם סטרואידים נקודתית יכולה לעזור? האם בצקת יכולה לעבור מעצמה, מתישהו? או שזה לכל החיים אם לא מתערבים איכשהו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בצקת תחת העיניים
ד"ר מוני פרידמן 28/04/2023 | 21:12אם הבצקת מינימלית אז אפשר לנסות טיפול בסטרואידים מקומי. לרוב זה חוזר לאחר סיום הטיפול. בצקת תחת העינים עלולה להמשך שנים. אני לא מכיר שום טיפול יעיל מספיק לבצקות חוץ מהמסה. אפשר לנסות אמפולות של היאלורונידז במריחה מקומית אם את חוששת מהזרקה לאזור.הוסף תגובה
-
בצקות
רינת 29/04/2023 | 11:00תודה. כלומר, הבצקת תיעלם רק כשהחומצה ההיאלרונית תיעלם? אם כך, חוץ מאמפולות היאלרונידאז, האם יש דרך לזרז את פירוק החומצה? עיסוי חיצוני? חום? כל דבר שיזרז את פירוק החומר שהוזרק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 29/04/2023 | 11:07גלי רדיו כגון מורפאוס עשוי לעזור. אולי גם טיפולים פחות אגרסיביים של גלי רדיו. אין לי ניסיון ואין מחקרים רציניים על היעילות .את יכולה לנסות כל דבר ,בעדינות כמובן כי העור באזור העפעף התחתון מאוד עדיןהוסף תגובה
-
בצקת
רינת 08/05/2023 | 10:58רק כדי שאהיה בטוחה שהבנתי נכון, אם הבצקת מינימלית ומורחים משחת סטרואידים, לאחר סיום השימוש הבצקת כנראה תחזור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סטרואידים
ד"ר מוני פרידמן 08/05/2023 | 13:59לסטרואידים יש לפעמים אפקט של ריבאונד. בהתחלה זה מפחית וברגע שאתה מפסיק זה חוזר להתחלה. אם יש בצקת מינימלית אז שווה אולי תקופה של 10 ימים. יש גם השפעה מקומית של המשחההוסף תגובה
-
-
בוטוקס בסנטר
אנו ימ ית 06/05/2023 | 20:57היי, לפני כשבוע הזורק לי בוטוקס בסנטר על מנת לטשטש מעט את הסנטר הבולט שלי. מאתמול התחלתי לשים לב שהחיוך שלי נפגע, מעט עקום וכי כשפה נכנסת פנימה כאשר אני מחייכת. החיוך נפגע עד כדי כך שאני מתהיישת בזה בפומבי וצריכה להסתיר את הפנים. רציתי לדעת מה אפשר לעשות? העם זה יעבור בזמן הקרוב או ניתן לזרז את התהליך? בעוד כחודש אני מתחתנת וממש לא מצליחה לחייך תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בוטוליניום לסנטר
ד"ר מוני פרידמן 06/05/2023 | 21:38מטרת הזריקה לסנטר היא להפחית את הכיווץ של השרירים ולמעשה להאריך אותו. במידה והחומר זלג לשרירים אחרים ההרפיה עלולה לגרום לקושי במשיכת קצוות השפה אשר גורם למעשה שינוי מסוים בחיוך. התוצאות של החומר מתקבעות עד שבועיים מההזרקה ואולי משהו ישתפר. לצערי אני לא איש בשורות, אין ממש דרך לזרז כי זה תהליך ביולוגי של התחדשות התאים. יתכן ויכול שיפור תוך מספר שבועותהוסף תגובה
-
בוטוקס בסנטר
אנונימית 06/05/2023 | 22:55האם כדאי לשים קומפרסים באיזור? קרמים? פעילות גופנית? כל הפרצוף שלי התעוות ואני ממש אובדת עצות חייבת לדעת אם המצב הולך להשתפר בחודש הקרוב..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 06/05/2023 | 23:08תנסי להפעיל את השרירים ולחייך כמה שיותר. יש כאלה שממליצים על גירוי חשמלי עם הידית של מברשת שיניים חשמלית. יש להניח את הידית על הסנטר. לא ברור כמה זה עוזר . פעילות גופנית תמיד מומלצת.הוסף תגובה
-
-
עיניים ובוטוקס
סיגל 02/05/2023 | 17:59אני בעלת קוצר ראייה מאד גבוה והסטורית קרעים ברשתית תיקוני לייזר בשתי העיניים והזרקת גז ויטרקטומיה בעקבות קרעים ברשתית לפני מספר שנים - האם הזרקת בוטוקס במצח עשויה לסכן את בריאות העיניים שלי ? בתודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 02/05/2023 | 19:21אין בעיה להזריק. לקחת בחשבון שזה יכול ליצור כבדות על הגבות ותחושת עיפות בהתחלה. זה קשור לשרירי המצח ולא לעינייםהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סרחי עור
-
קסנטלזמה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איפור קבוע
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
סקולפטרה
-
הסרת נקודת חן
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר שרון פינצי
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי