פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 18
ד"ר מוני פרידמן ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב. בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא. בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה. במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם. ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות. דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
חומצה האלרגנית בנרתיק אנונימי 02/01/2024 | 07:22הזריקו לי חוצה האחרונות לנרתיק צד אחד יצא טוב בצד השני ברגע ההזרקה היה בעיה היה קשה לה למצוא את המקום ואז הזריקו לי באמצע החליפו מזרק כי לא הצליחו במקום של ההזרקה יצא לי דם מה שקורה לאחר חודשים המקום בצד הלא טוב נפוח יותר ומציק מאוד במיוחד איפה שהזריקו לי ופצעו אותי . הציעו לי המסה אבל אני מפלדת לעשות האם יש מקום שאתה ממליץ לעשות את ההמסה אצל מומחה יחד עם אולטרסאונד כדי לדעת מאיפה הבעיה אולי זה מהמקום של ההזרקה שעדיין כואב לי אפילו בישיבה אני לא יודעת לאן לפנות בבקשה עזרה 🙏הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה אסתטיקה וגינלית ד"ר מוני פרידמן 05/01/2024 | 20:12בדרך כלל יש גנקולוגים שמתמקצעים בטיפולי לייזר, גלי רדיו והזרקות לאזור הוגינלי. אני מאוד מעריך את דר פאני בר לי , אבל יש עוד הרבה טובים. הטלפון של המזכירה 0546096093הוסף תגובה
האם בוטוקס יכול לעשות סוג של כיווץ עור לטווח ארוך? שרה 26/12/2023 | 12:58אני עם בוטוקס, כבר שנים. האם יכול להיות שהבוטוקס גרם לגבה אחת לעלות וליצור כיווץ של קמטים מעל הגבה? אני כבר 8 חודשים ללא בוטוקס והגבה עדיין מורמת ולא יורדת. בכוונה אני מחכה ולא עושה בוטוקס, כדי שהגבה תרד ושתיהן תיהיינה שוות והגבה לא יורדת. אציין שהגבות שלי לא היו מורמות באופן טבעי. רק לאחר אחת הפעמים שעשיתי בוטוקס, הגבה הורמה מידי ומאז לא יורדת. זה כאילו שיש חוט באמצע הגבה שמרים אותה ומכווץ את העור מעליה. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גבות ד"ר מוני פרידמן 27/12/2023 | 11:29קצת מוזר משך הזמן. נדיר שזה נשאר כל. כך. הרבה זמן. אני מציע שתעשי מסז ותורידי את הגבה קצת בלחץ כמה פעמים ביום. לפעמים צריך לעורר את השריר. אין הרבה מה לעשות מעבר לזה. כמובן שתמיד ניתן להוריד את הגבה עם זריקה של בוטוליניום מעלהוסף תגובה
בהמשך לנושא הגבהשרה 29/12/2023 | 00:29תודה, טעיתי לגבי המועד שעשיתי בוטוקס, לפני 6 חוד' ולא 8. שאלתי, מה בעצם קרה לגבה שככה עלתה ויצרה קמטים? בפעם הקודמת אמרתי לרופא, הוא הזריק לי וזה שיחרר אולי לשבועיים והגבה מיד עלתה חזרה. האם זה סוג של סיבוך בגלל שאני עושה שנים בוטוקס כל כ חצי שנה?הוסף תגובה
תשובת מומחה גבות. צורמות אחרי בוטוליניום ד"ר מוני פרידמן 29/12/2023 | 07:16הזרקת בוטוליניום גורמת. לריפיון שרי3ים ולכן אחת הסיבות לגבות המורמות היא שלא מזריקים מעל גבות מאחר וזה עלול להפיל אותן. הסיבי של שריר הפרונטליס שזה השריר היחיד במצח שמרים שלא מושפעים מהבוטוליניום ממשיכים להתכווץ ולכן הגבות מתרוממות . גבות שמתרוממות בצורה מוגזמת גורמות למראה שמכונה מפיסטו שקל מאוד לטפל על ידי הזרקת קמות מינימלית של בוטוליניום מעל לגבות. הקמטוטים שלך מקורם בעליית הגבות. לדעתי שווה להמתין ולא להתעסק. הזרקות מרובות במרווחי זמן קצרים עלולים לגרום להווצרות נוגדנים ואז הבוטוליניום לא משפיע על השרירי ולכן זה לא המצב אצלך. לדעתי עוד קצת סבלנות. אם רק הקמטוטים מציקים אז אפשר להזריק חומצה היאלורונית עדינה ולמלא אותם אחד אחד.הוסף תגובה
כאבים אחרי הזרקת בוטוקס שירן 25/12/2023 | 22:42היי, עברתי לפני כשבוע הזרקות בוטוקס במצח העליון בלבד. מאז אני סובלת מתחושת כבדות ומכאבים שרק מחמירים. ראיתי נפיחות קלה באזור המצח התחתון אך לא שטפי דם או משהו בולט לעין. אני דואגת כיוון שכאבי השרירים רק הולכים ומתרחבים וכעת חויתי אף כאבים בלסת הימנית בזמן הלעיסה. יש לי גם פזילה קלה בעין שמאל וכאבי ראש שאינם חולפים. האם עליי לגשת למיון או שמא הדברים הללו נורמליים? אין לי ניסיון רב ולכן אינני יודעת. לתשובתכם אודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תופעות אחרי הזרקת בוטוליניום ד"ר מוני פרידמן 26/12/2023 | 10:05היי שירן. לא ציינת את גילך כי מידת עודפי העור בעפעפיים תליוית גיל הרבה פעמים. לאחר הזרקת בוטוליניום קיימת תחושת כבדות עקב ריפיון שריר המצח שלמעשה מרים את הגבות ולאחר ההזרקה הוא אינו מתכווץ. יש תופעות לוואי שונות כגון כאבים מקומיים, כאבים באזורים אחרים מאזור ההזרקה. פזילה זה די נדיר אבל גם קורה עקב זליגת הבוטוליניום לשרירים של העין. מאחר ואין תרופת נגד הפעולה של הבוטוליניום צריך סבלנות וזה יסתדר תוך מספר שבועות. את חייבת לפנות לרופא המזריק. לדעתי אין מה לפנות למיון ,הם לא יוכלו לעזור,אבל לשיקול דעתך.הוסף תגובה
סקין בוסטר או רדיאס מדולל? איילה 14/12/2023 | 23:29שלום, בת 43 מתלבטת בין סקין בוסטר לרדיאס/רדיאס מדולל. לא מבינה את ההבדל בין הסקין בוסטר לרדיאס/רדיאס מדולל. אשמח להסבר. מעוניינת במראה צעיר, פרשי ורענן ושייראה כמה שיותר טבעי. תודה 🙏הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שיפור מרקם העור ד"ר מוני פרידמן 16/12/2023 | 10:07רדיאס מדולל נחשב כביוסטימולטור. מכיל סידן אשר מגרה את יצור הקולגן ועלידי כך את שיפור מרקם העור. הסקין בוסטר מוזרק שיטחי לעור והוא למעשה חומצה היאלורונית מאוד דלילה שגורמת לספיחת נוזלים בעור . שני החומרים משלימים אחד את השני. בכל מקרה השינוי יהיה מאוד עדין ואין לצפות לתוצאות דרמטיות. צריך לזכור שהם לא מוסיפים נפח לפנים.הוסף תגובה
אי סימטריה בגבות אחרי טיפול בוטוקס ראשון קטיה 27/11/2023 | 00:33שלום, עשיתי הזרקת בוטוקס בפעם הראשונה בין הגבות, במצח ובצידי העיניים. לאחרי מספר שעות שמתי לב שהגבה הימנית שלי גבוהה ביחס לשמאלית. האם חוסר הסימטריה יכול להתייצב בהמשך (כאמור הטיפול נעשה לפני יום)? האם ניתן לתקן את אי הסימטריה? במידה וכן - מתי הכי מומלץ לבצע הזרקה נוספת לתיקון - לאחר שבועיים או לפני כן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תיקון על תיקון של בוטוליניום ד"ר מוני פרידמן 27/11/2023 | 08:45אם יש אסימטריה בולטת שמפריע לך אין בעיה להזריק יחידת בוטוליניום מעל לגבה. תמיד לזכור שהבעיה המשמעותית היא נפילת הגבות שלה אין טיפול חוץ מלהמתין ולכן צריך להזהר במיקום וכמות הבוטוליניום.הוסף תגובה
סקולפטרה ממ 25/08/2021 | 13:19שלום ד"ר פרידמן, שאלות לגבי סקולפטרה: (1) עד כמה יש ניסיון בארץ בהזרקה של הסקולפטרה? (2) האם התוצאות מצדיקות את המחיר הגבוה (6000 ש"ח לטיפול אחד, בדר"כ כדאי 3 טיפולים). (3) אני מזריקה מידי כמה חדשים חומצה היאלורונית, האם יש להמתין בין הזרקה של חומצה היאלורונית להזרקה של סקולפטרה? האם יש התווית נגד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שאלות מצוינות ד"ר מוני פרידמן 25/08/2021 | 14:01הסקולפטרה חדשה בארץ מזה כחצי שנה כך שאין לי ניסיון ובודדים הזריקו אותה בינתיים. אין לי ספק שזה יתפוס תאוצה. הסקולפטרה אמור לעודד את יצירת הקולגן שהוא השלד של העור זה אמור למצק ולחזק את מרקם העור. להפחית קמטוטים וקמטים ולהוסיף נפח. החומר נחשב לבטוח עם אישור fda זה לא במקום חומצה אבל יתכן והתדירות של הזרקת החומצה תפחת. לא מזריקים באותו הזמן ובאותם האזורים ועדיף בע6מקים שונים.הוסף תגובה
סקולפטרהממ 25/08/2021 | 14:10תודה רבה על המענה המהיר ומאיר העיניים!הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר מוני פרידמן 25/08/2021 | 14:31חשוב לי להבהיר שהתוצאות טובות אבל זה ממש לא מתיחת פנים מצד שני זה בלי ניתוח ומשתמשים בחומר שמעודד את יצור הקולגן הטבעי של הגוף.הוסף תגובה
סקולפטרהממ 25/08/2021 | 16:02תודה ענקית על הזמן ותשומת הלב שאתה מקדיש לכל שאלה. עזרת וקידמת אותי מאד. אם אתה מכיר רופא מעולה שעוסק בהזרקה הזו, אשמח אם תהיה לך אפשרות לכתוב לי למייל. או לחילופין אשאל אותך באופן פרטי על רופאה ספציפית שהתעניינתי אצלה.הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר מוני פרידמן 25/08/2021 | 16:10אני לא יכול להמליץ כי באמת אני לא רואה איך הרופאים האחרים מזריקים.חד פעמי אם השם שלה מתחיל ב ל והיא מהרצליה אז היא מומלצת ביותר וגם חברה טובה שליהוסף תגובה
סקולפטרהממ 25/08/2021 | 19:41תודה רבה על ההתייחסות. לא אל הרופאה הזו כוונתי (אני יודעת למי התכוונת), אבל בהחלט התשובות שלך ממקדות ומכווינות. יישר כח!הוסף תגובה
טיפול בסקולפטרהדריה 16/12/2022 | 17:00מתי ניתן לראות תוצאות. בסקולפטרה?הוסף תגובה
תשובת מומחה תוצאות סקולפטרה ד"ר מוני פרידמן 16/12/2022 | 18:00הסקולפטרה אינו חומר מילוי אלה ביוסטימולטור שתפקידו להתחיל תהליך של עידוד יצור הקולגן של העור על ידי גירוי התאים אשר מפרישים אותו. זהו תהליך ממושך . כחודשיים לאחר הטיפול השני ישנן תוצאות שניתן לראות. חצי שנה לאחר התחלת הטיפול השיפור יגיע לשיאו.הוסף תגובה
סקולפטרהזהבה 19/11/2023 | 16:50עשיתי 2 טיפולים סקולפטרה, האחרון ב-1 בנובמבר, האם אני יכולה לעשות זריקה אלרונית לשיפור הקמטוטים בלחיים ועל השפה, בינתיים איני רואה תוצאות, תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה סקולפטרה ד"ר מוני פרידמן 19/11/2023 | 17:19את יכולה לעשות הזרקות של חומצה לאחר סקולפטרה . השינויים בסקולפטרה עדינים ,מקווה שאחרי הטיפול השלישי תראי תוצאות יותר משמעותיותהוסף תגובה
קמט מעל הגבה בעקבות בוטוקס טל 24/04/2021 | 08:11שלום, לאחר הזרקה( אני עושה רק בין הגבות ומצח) נוצר לי קמט יחיד מעל כל גבה. לפי הרופאה זה קורה כדי שעפעף לא יפול. האם זה מחויב? יש נשים שאני יודעת שמזריקות ואין להן את הקמט הזה. שהכל חלק נוצר הקמט זה בולט.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קמטים מעל לגבות ד"ר מוני פרידמן 24/04/2021 | 10:13בעקרון הבוטוליניום לא מרים אלה מרפה שריר ולכן הזרקה מעל לגבה עלולה להפיל את העפעף שזה מצב מאוד לא נעים שחולף אמנם תוך מספר שבועות אבל גורם לאי נוחות הזרקה למצח מעדנת את הקמטים המרכזיים והסיבים של הושפעו מהבוטליניום מעלים את הגבה. לפעמים נוצרים הקמטוטים. לפעמים מזריקים כמויות זעירות של בוטוליניום ממש מעל לקמט בשלב החיזוקים בכדי לשפר את הקמטוטים.הוסף תגובה
קמט מעל הגבה בעקבות בוטוקסאביגיל 05/11/2023 | 00:50היי, מצאת פתרון לקמטים האלו?הוסף תגובה
מילוי קמטים בצידי האף והפה מילי 30/10/2023 | 21:54ד״ר מוני פרידמן שלום, לפני כשבועיים עשיתי מילוי בחומצה היאלורונית של הקמטים בצידי האף והפה. יום לאחר מכן, מעבר לשטפי דם ופצעים שכבר החלימו, הבחנתי בנפיחות משונה שנראית כאילו יש לי תולעת ארוכה מעל לאיזור הקמט בשני הצדדים. הבליטות האלו אינן רכות ואני לא מבחינה בשיפור בנפיחות עם הזמן. האם זה נורמלי? זה יעבור מעצמו? מודה לך מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מילוי ד"ר מוני פרידמן 31/10/2023 | 09:56חשוב תמיד לציין את שם החברה והחומר. אם החומצה סמיכה מדי והוזרקה שיטחי מדי עלולים להיווצר גבשושיות ונקניקים של החומר. עיסוי מקומי יכול לעזור ולחזור לרופא המזריק בהקדם.הוסף תגובה
מילוי קמטים בצידי האף והפהמילי 31/10/2023 | 10:39תודה על תשובתך! החומר היה מסוג Elasty D, להבנתי בעל רמת סמיכות בינונית. אפנה לרופא המטפל בהקדם ובכל זאת מנסיונך- האם התופעה יכולה לחלוף מעצמה נניח בפרק זמן של 2-3 חודשים באם לא אעשה דבר? מבחינת גישת הפתרון לבעיה (כמובן תוך ייעוץ עם הרופא המטפל) במידה ועיסויים לא עוזרים, יש להמיס את החומר? או שיש לדעתך משהו אחר שניתן לנסות לפני כן? מודה לך מאוד!הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר מוני פרידמן 31/10/2023 | 12:32היי מילי לא שמעתי על החומר, כנראה שמשהו השתבש בשם. אפשר להמתין ולראות אם יש ספיגה הדרגתית במהלך שבועיים נקרוביםהוסף תגובה
מילוי קמטים בצידי האף והפהמילי 31/10/2023 | 12:37מדובר בחומר חדש יחסית מדרום קוריאה. תודה על תשובותיך, מעריכה מאוד.הוסף תגובה
מילוי שפתיים בחומצה היאלרונית הדר 08/10/2023 | 21:12שלום! לפני כמה שבועות עשיתי טיפול של הזרקת חומצה היאלרונית לשפה עליונה ומאז שמתי לב שהאף שלי נפוח, השאלה היא האם דבר כזה יכול לקרות כתוצאה מהטיפול? אגב, הרופא טוען שזה לא הגיוני. מה ניתן לעשות במצב הנוכחי? אשמח לתשובה תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נפיחות ד"ר מוני פרידמן 09/10/2023 | 09:02אם הנפיחות הופיע לאחר ההזרקה אז יתכן שזה קשור. קשה להוכיח אך במידה והוזרק לך חומצה סמיכה בכמות גדולה ועמוק יתכן והחומר זלג לבסיס האף או שישנה בצקת מקומית. בכל מקרה יש לקחת בחשבון שכל הזרקה לפנים משנה את הפרופורציות ולכן לפעמים נדמה לנו שיש שינוי באיברים אחרים . הייתי מבקש לראות את התמונות שלפני ההזרקה ולהשוות עם תמונות עכשווית . במידה ואין תופעות לוואי אפשר להמתין .הוסף תגובה
מילוי שפתיים בחומצה היאלרוניתהדר 09/10/2023 | 14:14תודה על המענה המהיר, בתמונה אי אפשר כ"כ להשוות כי זה לא נפוח בצורה חריגה, אבל יכולה להגיד בברור שיש שינוי במראה האף, מה אני יכולה לעשות כרגע כדי להחזיר את המצב לקדמותו? כרגע אני אחרי טיפול ראשון, הפחד שאחרי הטיפול הבא המצב יהייה יותר גרוע. לכן מתלבטת אם להמשיך עם זה או פשוט לעשות המסה של החומר.הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר מוני פרידמן 09/10/2023 | 16:21תעשי עיסוי מבסיס האף לכיוון השפתיים. אני לא בעד המסה. תמתיני ותדחי את הטיפול הבא בכמה שבועות . יתכן וזה בצקת וזה ירד תוך זמן מההוסף תגובה
מילוי שפתיים בחומצה היאלרוניתהדר 11/10/2023 | 13:05תודה, אנסה את מה שאמרת, לכל מקרה, לאיזה רופא אני יכולה לפנות אם המצב ממשיך כך? הרופא שהזריק את החומצה די מתכחש למה שקרה.הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך ד"ר מוני פרידמן 11/10/2023 | 13:48המסה הינה פעולה מאוד יקרה אם מבוצעת אצל רופא אחר. העלות בין 1500 עד 4000. הייתי מנסה להמתין קצת ולזכור שמה שאת רואה זה סוביאקטיבי ואם הזמן זה יחזור למצב הרגיל. חוות דעת נוספת אפשר אצל דר מרינה לנדאו.הוסף תגובה
חומצה הילארונית מתחת לעיניים פרי 04/10/2023 | 16:11עשיתי מילוי מתחת לעיניים לפני כ8 חודשים. התוצאה היתה מצוינת. בחודש האחרון ובהדרגה נהיה לי בליטה מתחת לשקע של העין, בצורת נקניק בדיוק מתחת לשקע. זה נראה כאילו החומר שהוזרק לשקע ירד מעט למטה. חזרתי לדוקטור לשקול המסה. הוא אמר שאפשר להמיס אבל חבל ושזה בליטה לא גדולה ועם עיסוי זה יסתדר. הוא לא ידע להגיד בוודאות אם זה החומר או בצקת. לאחר שבועיים שאני מעסה את הנקודה בהחלט השתפר אך עדיין קיימת בליטה שלאחר עיסוי נעלמת אבל אחרי כמה דקות חוזרת שוב. השאלה שלי אם אמשיך עם העיסוי וכעבור זמן זה יעבור או שאם עד עכשיו נשאר משהו זה כבר מצב שרק המסה תעזור?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חומצה מתחת לעיניים ד"ר מוני פרידמן 09/10/2023 | 08:33עיסוי זה שלב ראשון. במידה ולאורך שבועיים שלושה משתפר אז תמשיכי. אם זה מפריע אסתטי ניתן להמיס. בין אם זה בצקת או החומצה אפשר להמיס בעדינות. ישלקחת בחשבון שהמסה עלולה לגרום לחזרת השקע ולצורך בהזרקה חוזרת ולכן. חשוב לדייק ולהזריק בכמות לא גדולה את ההיאלורונידזהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
סרחי עור
-
קסנטלזמה
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
סקולפטרה
-
הסרת נקודת חן
-
איפור קבוע
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה

ד"ר מוני פרידמן
ד"ר שרון פינצי
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי