פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 18
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב.
בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא.
בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה.
במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם.
ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות.
דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
-
בוטוקס בסנטר- שאלה
אור 15/05/2024 | 00:05היי ד״ר, לאחר ניתוח שנעשה דרך הפה (של בלוטת התריס) נוצרה לי מעין נפיחות שלפי בדיקה ככל הנראה נובעת משרירי מנטליס בולטים עקב הניתוח. האם בוטוקס יכול להפחית את נפח הסנטר והבליטה שלו במקרה זה לדעתך? או שיש פיתרון ניתוחי לדבר כזה? הבליטה מאוד מפריעה וגורמת לחוסר סימטריה בסנטר, ובנוסף הסנטר קיבל צורה יותר עגולה ופחות מחודדת .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סנטר
ד"ר מוני פרידמן 15/05/2024 | 09:27אפשר לשלב בוטוליניום להרפיית השריר והזרקה לחידוד הסנטר. לא יודע לגבי ניתוח. אולי שווה להתייעץ עם פלסטיקאי שמתעסק עם עיוותים של הגולגולת. נדמה לי שפרופסור אייל גור מתעסק בזה.הוסף תגובה
-
-
גושים ופגישה בשפה 3 שנים לאחר הזרקה של חומצה היאלורונית
my 14/05/2024 | 18:29שלום ד"ר פרידמן, לפני שלוש שנים, עשיתי הזרקה בשפתיים עם ג'ובידרם, ההזרקה בוצעה אצל מומחה בכירורגיה פלסטית. ההזרקה גרמה ככל הנראה לפגיעה בשפה, נוצר כיווץ בצד ימין בשפה העליונה, והחלק הפגוע נראה כמו נכנס פנימה. כמו כן, עד היום ישנם גושים. בחיוך שלי הכיווץ מאד בולט, ויוצר מעט מראה של עיוות. מתלבטת כל הזמן מה לעשות, האם לאחר 3 שנים, המסה יכולה לסייע? האם זה הגיוני שלאחר 3 שנים אני עדיין עם גושים? אציין שלא התייעצתי עם הפלסטיקאי שביצע את ההליך, כי העדפתי לא לחזור אליו. אם המסה רלבנטית, עד כמה היא כואבת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המסת גושים בשפתיים
ד"ר מוני פרידמן 14/05/2024 | 19:05גיבידרם זה מותג של חומצה היאלורונית. יש מספר סוגים כגון לווליפט וולומה אולטרה 3 ו4. יתכן והוזרק לך חומר סמיך בכדי שיחזיק יותר זמן . חבל שלא פנית לרופא המזריק. היה ממיס ופותר את הבעיה מזמן. כל הרופאים מעוניינים שהמטופלים יהיו מרוצים ואף רופא לא גורם לתופעות לוואי או סיבוכים בכוונה. את הגשים ניתן לה להמיס גם אחרי כמה שנים כמובן לאחר בדיקה. במידה ואת לא מעוניינת לחזור לרופא המזריק ממליץ לפנות לאחד המומחים אשר משתמשים בus בעת הצורך. כמובן שבמידה וממש מרגישים ניתן להזריק ישירות. הפעולה לא נעימה קצת ותגרום לנפיחות של השפה למספר ימים. ניתן לבצע הרדמה כמו של רופאי שיניים. בכדי להקל על האי נוחות. בין הרופאים יש את ד"ר מרינה לנדאו ודר נמרוד פרבר שמשתמשים בus אם צריך. זאת לא המלצה על מי מהם ובוודאי את יכולה למצוא ר עוד רבים בגוגל. בהצלחההוסף תגובה
-
-
האם אפשר לשנות קצה אף ועידון נחיריים בהזרקה לאף מנותח?
אנה 14/05/2024 | 09:43שלום עברתי ניתוח אף פלסטי בעבר לפני 17 שנה וכיום אני לא אוהבת את קצה האף שלי והנחיריים ואת המראה שלהם לניתוח חוזר אני לא ממהרת גם עקב שיקולים כלכליים האם הזרקה באף יכולה לשנות תמצב ועם אפשר לשלוח תמונה של האף על מנת לקבל אינדיקציה לפעולה???הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הזרקות לאף
ד"ר מוני פרידמן 14/05/2024 | 12:18הזרקה לאף מאוד מאתגרת ודורשת ניסיון רב. בהזרקה לאף לאחר ניתוח ישנה סכנה מוגברת של איסכמיה וזה עקב האנטומיה שהשתנתה לאחר הניתוח ובעקר העורקים שבדרך ככל נמצאים בצדי האף. הזרקה לקצה האף אפילו יותר בעיית. נחיריים אפשר לנסות מלא בחומצה עדינה מאוד או בהזרקות בוטוליניום למניעת פתיחת יתר של הנחיר. תאלצי למצוא בעצמך רופא שיתן לך יעוץ. תבדקי שהוא מאוד מיומן וותיק ואלי יש באתר תמונות של לפני ואחרי ושם אולי תזהי תמונה דומה. לי אין ניסיון עם אפים מורכבים.הוסף תגובה
-
-
שינוי בתווי הפנים - כמה חודשים לאחר הזרקמת חומצה הליארונית בקמט הנזו-לביאלי
רעות 06/05/2024 | 16:23הי, בחודש ינואר עברתי הזרקת חומצה הילארונית בצידי הפה והאף, להבנתי זה קרוי הנזו-לביאלי. מצד אחד אומרים לי שהפנים נראות יותר מלאות ויפות (אכן כביכול חזרתי כמה שנים אחורה בזמן מבחינת המראה בהקשר הזה), אבל מצד שני זה שינה משהו בתווי הפנים, בעיקר כאשר אני מחייכת ואני ממש רואה את זה בתמונות. משהו קצת לא טבעי ומעוגל יותר כלפי קדימה. 1. האם זו תופעה מוכרת? 2. מה ניתן לעשות כדי לחזור לתווי הפנים המקוריים? 3. האם הזרקה של נזו-לביאלי כרוכה בשינוי מסויים בתווי הפנים בזמן חיוך ולא ניתן להימנע מזה? אולי בשל מבנה אנטומי בפנים או גורמים אחרים? מנסה להבין האם לא בוצעה הזרקה בצורה טובה, או שאולי זה קשור למבנה ואנטומיה, וכל רופא מומחה שיזריק לי בהמשך באזור הזה תמיד יהיה אותו שינוי קל בתווי הפנים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הזרקה נזו לביאלית
ד"ר מוני פרידמן 07/05/2024 | 10:33אני אישית מאוד אוהב הזרקה לאזור נזלביאלי. אני חושב שבכמות קטנה יחסית אפשר להגיע לתוצאות מאוד טובות ויש לזה מקום. הזרקה לעצם הלחי משנה את תווי הפנים וגם דורש כמות יותר גדולה של חומצ באם רוצים לשפר את קמטי הצחוק.לכן תנסי להנות מהתוצאות. אין מה לעשות. אני לא הייתי ממיס את האזור הזה ללא צורך זה רק פתח לצרות ובעוד כמה חודשים לאט לאט זה יתמזג יותר ואז תוכלי בפעם הבאה להחליט אם תרצי להזריק באזור הזה או לא. צריך לזכור שעל ידי הזרקת חומצה ניתן לשפר אך לא להעלים. המחיר שווה לדעתי. הזרקה חריצים שנוצרים ליד השפה מאתגרים והמילוי יכול להשפיע על החיוך ולכן מומלץ כמויות קטנות של חומצה עדינה. רקוב לאף ניתן להזריק יותר.הוסף תגובה
-
תגובה על תשובת הד"ר
רעות 10/05/2024 | 16:24הי, ראשית תודה רבה כמובן על התשובה המפורטת. 2. אם אני מבינה נכון על סמך הדברים שכתבת, זה במובן מסויים בלתי נמנע השינוי המסויים כביכול שחל בתווי הפנים שלי (בזמן שאני מחייכת), וככל שחולפים החודשים השינוי יהיה פחות מורגש ויחזור למצב הטבעי במאה אחוז כאשר החומצה תתמוסס בעצמה ? *זה תהליך שלוקח עד שנתיים ביחס למועד ההזרקה שבוצעה? 3. הרופא שהזריק לי הסביר לי שאפשר בעתיד להזריק חומצה שהיא פחות סמיכה (שלרוב הוא לא נוטה להשתמש בה) שיכול להיות שהתוצאה עם החומר הפחות סמיך יתאים יותר עבורי כי החומר פחות נוקשה, ובזמן חיוך התוצאה תהיה יותר טבעית. מה דעתך על פתרן כזה לעתיד? ככל שארצה שוב למלא את האזור (כי מבינה שפתרונות אחרים למילוי האזור הם לדעתך פחות טובים מהפתרון שבוצע עבורי)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 10/05/2024 | 21:11מירי אני רואה שאת בידיים טובות. הרופא איתך, מסביר, מבין וחושב גם איך לשפר את התוצאות פעם הבאה. לא בדקתי ולא ראיתי אותך לכן לא המלצתי לך על הזרקה במקום אחר. רק ציינתי שניתן להזריק לאזור הנזולביאלי. מילוי עצם הלחי היא אופציה בכדי לעדן את הקמטים הנזולביאלי. אין ספק שחומר עדין יותר יתן תוצאות פחות מורגשות אפילו שיחזיק פחות זמן. החומצה תתפוגג הרבה לפני השנתיים. היא מומסת בהדרגה על ידי האנזים שקיים בגוף( אלה אם כן זה לא חומצה היאלורונית). בכל מקרה את יכולה להיות רגועה. לזכור תמיד שמילוי זה לא מתיחת פנים והתוצאות ישפרו במידה מסוימת אבל לא ניתן למתוח יותר מדי ללא ניפוח ושינוי תווי הפנים.הוסף תגובה
-
תגובה
רעות 12/05/2024 | 13:22תודה רבה על ההסברים ! מבינה את הדברים ואת האפשרויות שעומדות בפני, אמתין כמה חודשים ואחליט מה אעדיף.הוסף תגובה
-
-
האם אפשר לחלק לחצאי מזרק מסוג רבנס אאוטליין?
מירי 17/04/2023 | 21:18ביצעתי הזרקה של חצי מזרק רבנס בקליניקה אצל רופאה בעלת שם טוב והבנתי שמזרק שלם רבנס מגיע 1.2 והמזרק שהזריקו לי היה ממזרק אפור קטן שכן ניראה שייך למזרק הקלאסי של רבנס אבל היה בו כמות של 0.6 חומר כמובן שגם שילמתי עבור חצי אבל הגיוני שאפשר לחלק רבנס למנות של חצאים ולתמחר אותם ככה האם זה חוקי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שאלה
ד"ר מוני פרידמן 17/04/2023 | 23:08מירי , הרופאה סיכמה איתך על חצי מזרק וקיבלת חצי מזרק. אין בעיה להעביר חומצה ממזרק למזרק בחצאים . אין קשר לחוק. היא לא מכרה לך חצי מזרק במחיר של מזרק. תהני מהתוצאות .הוסף תגובה
-
בהמשך לשאלה עם אפשר לחלק מזרק רבנס אאוטליין
לירי 08/05/2024 | 19:48נכון שהרופאה מכרה לי ולכולם חצאי מזרק במחיר של חצי מזרק למי שצריך אבל איך יכול להיות שהיא מוציאה במעמד ההזרקה ובמעמד הטיפול מאריזות סגורות שניראות מקוריות לגמרי לרבנס את המזרק של רבנס של חצי וכביכול מסיימת את המזרק בחצי ולא משלם מזרק אפור קטן כזה עם איקס באמצע אני אצרף תמונה של איך שהמזרק עם הכמות של החצי יוצא שם . ואפילו מודבקת מדבקה של רבנס בדף המטופלת בסיום הטיפול איך אדע שהחומר שהוזרק באמת רבנס ולא חומרים אחרים מזויפים ולא ידועים חס וחלילה ורושמים עליהם רבנס ? עם רבנס מגיע באופן שלם בכמות של 1.2 במזרק שלם , ופתאום אני רואה שאפשר למכור אותו בחצאים שהרופאה עצמה מחלקת למזרקים של חצאים ושיוצאים זהים כמו במקור מאריזה ארמטית והכל איך אפשר לשלוח לך תמונה אישית של זה?????זה מאוד מדאיג אותי כי אני יודעת שהרבה מטופלות עושות שם את החצאים הללו איך אדע עם זה החומר האמיתי ????הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חצי מזרק
ד"ר מוני פרידמן 10/05/2024 | 08:06אני מבין שהרופאה מוכרת עם הרבה מטופלים. תצאי מתוך הנחה שהיא רוצה לעשות את המקסימום בכדי לשפר ולהגיע לתוצאות טובות. זה השם שלה ולקוח מרוצה שולח עוד כמה חברים לטיפול. החומצות שיש בארץ מצוינות גם אם לא כולם ממוטגים ששילמו עשרות אלפי דולרים למיתוג. תנסי להנות מהתוצאות. יש רופאים שמעבירים חומצה למזרקים יותר קטנים של חצי סמ"ק. אולי זה המצב? לא בטוח שהחברות מאשרות את זה אבל שמעתי על מקרים דומים. בכל מקרה לא נגרם שום נזק לטווך ארוך מומצה הוזרקה בצורה נכונה ולא משנה מה המותג. בנוסף אני בטוח שאם שאלי את המרפאה יתנו לך שובות ספקות. אני לא יכול לענות ספציפי על שאלות אבל את יכולה למצוא את השם שלי ולשלוח לי מייל או בוואטסאפ למרפאה עם הצילום ושם הרופאה. אבדוק ול חברת פרומדיקס שהיא חברה מאוד רצינית. בכל מקרה אל תחשבי על זה יותר מדי, תופעות לוואי של חומצות נדירות ועלולות לקרות לכל מותגהוסף תגובה
-
-
דלקת בשן ונפיחות בשפתיים
Roni 28/04/2024 | 10:20שלום יש לי חצי מזרק בשפתיים מלפני חודשיים, לפני שבוע עברתי טיפול שיניים יש לי כאבים בלחי ובלסת אבל מה שמדאיג אותי זה השפתיים שהתנפחו האם יכול להיות קשר לחומצה הילרונית? התחלתי אנטביוטיקה הוגמנטין על דעת עצמיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נפיחות
ד"ר מוני פרידמן 28/04/2024 | 17:36לפעמים כאשר מבצעים טיפול רציני בשיניים חיידקיםשלחלל הפה נכנסים למחזור הדם ומתיש ים השבתיים או אזורים אחרים שבו הוזרקה חומצה. יש לעדכן את הרופא המזריק. אוגמנטין היא אנטיביוטיקה מאוד רצינית.. בכל מקרה הייתי מצרף תרופה אנטיאלרגית ליומיים שלושההוסף תגובה
-
-
חומצה הילראונית עם סידן
דניאל 06/05/2018 | 02:14שלום , יש חברה ישראלית שהוציאה פטנט על הזרקה בשם הרמוניקה שיש בה שילוב של חומצה הילראונית וסידן . אני מבינה שכל ההזרקות של חומצה הילראונית עד להוצאת הפטנט הזה היו ללא סידן . 1.מהם היתרונות שבשילוב הסידן בהזרקה 2. מהם החסרונות בשיחוב הזה 3.מה יותר טוב החומצה השכיחה ללא סידן או זאת של חברת לומינרה . דרך אגב המחיר של זריקה בחברה זאת הוא זול באופן משמעותי מן השאר ולכן מפתה ,אבל היות שהפיתוח יחסית צעיר אני נרתעת מההזרקות הללו . אשמח אם תעשה לי סדר בדברים . תודה רבה דניאלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הרמוניקה
ד"ר מוני פרידמן 24/05/2018 | 22:33להלן סיכום של החברה עצמה הרמוניקה הינו חומר מילוי ייחודי וחדשני אשר נועד לשקם את נפח הרקמה וליצור אפקט הרמה באמצעות עידוד יצירת סיבי קולגן טבעיים. הרמוניקה מבוסס על תרכובת המשלבת שני חומרים פעילים: קלציום הידרוקסיאפטיט (CaHA) בתצורת מיקרוספרות, המקובעות בתוך רשת מצולבת של חומצה היאלרונית (HA). היתרונות המשולבים של שני סוגי החומרים פועלים יחדיו ליצירת חומר מילוי בעל אפקט הרמה והגדלת נפח משמעותיים, המספק תוצאות מיידיות הנשמרות לאורך זמן. הסינרגיה של שניים באחד הרמוניקה מורכב הן מחומצה היאלרונית (HA) והן מקלציום הידרוקסיאפטיט (CaHA) הוספת הקלציום הידרוקסיאפטיט מתבצעת תוך כדי תהליך צילוב החומצה ההיאלרונית, דבר התורם ליצירת ג'ל יציב ובלתי נפרד הריכוז של החומרים הפעילים הינו זהה לריכוז המקורי, בעוד החומרים מאוחדים במזרק אחד הודות לתכונות המשותפות של קלציום הידרוקסיאפטיט ושל חומצה היאלרונית, הרמוניקה מספק אפקט סינרגטי בעל תוצאות ארוכות טווח הרמוניקה תורם לייצור מחדש של סיבי קולגן אנדוגניים, הודות לשילוב בין שני החומרים הפעילים: קלציום הידרוקסיאפטיט מעורר ייצור טבעי של קולגן חדש, בעוד החומצה ההיאלרונית מספקת סביבה חוץ תאית תומכת המעודדת התרבות של פיברובלסטים הנוכחות של החומצה ההיאלרונית מספקת לחות, גמישות וחיות לעור החומצה ההיאלרונית אשר מקבעת בתוכה את הקלציום הידרוקסיאפטיט מונעת הצטברות ונדידה של המיקרוספרות, ותורמת להחזקת חומר המילוי באזור הרצוי יתרונות נוספים של הרמוניקה הרמוניקה הינו רגיש לאנזים היאלורונידאז הפחתת תופעות לוואי כגון תחושת צריבה, אודם ובצקת מכיל חומצה היאלרונית שמקורה אינו מן החי ביוקומפטבילי ומתכלה ביולוגית מיוצר במפעל העומד תחת דרישות ISO9001 & ISO13485, ובאישור משרד הבריאות הישראלי הכל מאתר החברה. לא השתמשתי בחומר מאחר ואני קצת שמרן.אני חושב שבכל זאת צריך להמתין ולראות תופעות לוואי עתידיות. החומר מיוצר בארץ והוא זול משמעותי לרופאים ולכן אמור להיות זול יותר למטופלים. מניח שחסרונות הם כמו לכל החומרים על בסיס קלציום שלא ניתן להמס אותם לגמרי. לא ברור לי לכמה זמן הוא יעיל. אנא תשאלי אותי את השאלה עוד שנההוסף תגובה
-
הרמוניקה
שולה 16/03/2022 | 11:02האם אני אוכל להזריק הרמוניקה במצח?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הרמוניקה
ד"ר מוני פרידמן 16/03/2022 | 17:03את יכולה ממש בעדינות ורק עם קנולה. הבעיה שאת הסידן לא ניתן להמיס במידה ויש חסימה של כלי דם או גושהוסף תגובה
-
הרמוניקה
אתוש 14/06/2022 | 18:32היום 3 שנים אחרי הפיתוח. איך עובד החומר? לכמה זמן מחזיק? האם לא יוצר גושים?. שטפי דם?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 14/06/2022 | 18:56החומר בסדר, מחזיק כשנה. גושים ושתפי דם קשורים בעקר לטכניקה. לא ידוע על בעיות מיוחדותהוסף תגובה
-
הרמוניקה
שמירה 23/04/2024 | 07:13יתכן שאחרי שני וחצי אחרי הזרקה של הרמוניקה בחלק התחתון של הפנים בקו הלסת נוצרו לי בליטות מתוך צידי הפה , כלפי חוץ רואים נפיחות מרגישים את זה כשנוגעים מורגש גוש בשיני צידי הפה תודה על השאלה האם זה יעלםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הרמוניקה
ד"ר מוני פרידמן 23/04/2024 | 12:20הפרוק משתנה ממטופל למטופל. בהחלט יכול להיות שנשארו לך גושים. לא בטוח שהם גורמים להופעת המריונטות. בכל מקרה החומר מתפרק עם הזמןהוסף תגובה
-
-
כמה זמן לחכות מהזרקת בוטוקס (כושלת( להזרקת חומצה יאלורינית
Roger 23/03/2024 | 19:05הזרקת בוטוקס למריונטה לפני למעלה מ3 שבועות גרמה לשיתוק העצב קושי בהזזת הפה, נפיחות, כאבים בלחי ותופעות לוואי נוספות .לא חל שום שינוי בקמט למרות ההזרקה . מלבד הנזקים של ההזרקה. מתי אפשרי להזריק למילוי חומצה יאלורינית? האם צריך לחכות שהעצב יתאושש?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הזרקה למריונטה
ד"ר מוני פרידמן 23/03/2024 | 23:32הייתי ממתין שהשפעת הבוטוליניום תחלוף. הזרקה למריונטות אף פעם לא פשוטה. מאוד תלוי מה איכות העור שלך וכמה עמוק השקעהוסף תגובה
-
הזרקה שהסתבכה
מורן 12/04/2024 | 18:22עשו לי במרפאה חובבנית חומצת אלקסין 1 מל כיביכול בתפוחים כל החלק הפנים מהענים עד קו הלסת התנפח בבצקתיות כמו 4 מזרקים עשינו המסה וזה רק החמיר מה אפשר לעשותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בצקת לאחר הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 12/04/2024 | 22:44מורן אני מבין את הכעס אבל זה עלול לקרוא לאחר הזרקת חומצה מכל סוג. החומצה גורמת לספיחת נוזלים ולפעמים יש קצת לחץ על כלי הלימפה דבר שגורם לבצקות. רצוי לבצע המסות חוזרות. אני פחות בעד סטרואידים בכדורים אם כי זה גם אופציה. תחזרי למרפאה חבל לזרוק כסף במקומות אחרים.בצקרה שזה לא יצליח יש מספר רופאים שמזריקים את ההיאלורונידז שזה האנזים שמפרק תחת us דבר שמדייק את זיהוי החומצה ויכולת ההמסה.הוסף תגובה
-
-
הזרקת בוטוקס כושלת בקמטי מריונטה ויצירת עיוותים בצידי הפה שלא חולפים
מלכה 12/04/2024 | 16:17כמה זמן צריך לחלוף כדי שהשפעת הבוטוקס תחלוף בכדי לבצע הזרקה של חומצה יאלורינית בקמטי מריונטה כדי לתקן עיוותים שנוצרו בצידי הפה , א-סימטריה ועוד, בשל הזרקת בוטוקס כושלת לפני כחודש וחצי. אשמח שתמליץ על טיפול מתאים כי הטיפול עם הבוטוקס גרם רק נזקים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
השפעת הבוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 12/04/2024 | 16:58כאשר המצב יחזור לקדמותו ולא תראי עוד השפעה של הבוטוליניום. מניח שעוד חודשיים שלושה.הוסף תגובה
-
-
חולשת שרירי גפיים אחרי בוטוקס
לינוי 07/04/2024 | 15:24עשיתי בוטוקס במצח לפני שבועיים ומאז אני מרגישה חולשה ביד וברגל ימין. ייתכן קשר? הרופא אמר שלא אבל בגוגל כתוב שכן. במידה וכן, גם זה יעבור עוד 3-4 חודשים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תופעת לוואי?
ד"ר מוני פרידמן 08/04/2024 | 07:53היי לינוי. אני לא מכיר תופעה כזאת. גם באלון המצורף לבוטוליניום לא מצאתי חולשת מגפיים הזרקה למצח. אולי בהזרקה מקומית לידיים או רגליים זה עלול לקראות. אני ממליץ שתפני לנוירולג לבדיקה ומעקב. הכמות המוזרקת למצח היר מינימלית ומשפיע מקומי. לעיתים רחוקות יש תופעות לוואי ותססמינים דמויי שפעת.הוסף תגובה
-
פניתי לנוירולוג
לינוי 10/04/2024 | 14:27הוא אמר שייתכן קשר אבל הפנה אותי לmri. במידה ואכן יש, זה חולף כמו האפקט במצח?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי
ד"ר מוני פרידמן 10/04/2024 | 18:46ראשית חשוב לשלול שאינך סובלת ממחלה אחרת שגרמה לחולשה וזה היה רק מיקרי לאחר ההזרקה. כל תופעת לוואי של בוטוליניום חולפת לאחר מספר חודשיםהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קסנטלזמה
-
סרחי עור
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
סקולפטרה
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
הסרת נקודת חן
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי