פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 60
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב.
בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא.
בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה.
במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם.
ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות.
דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
-
חומצה
מוריה דהן 22/04/2020 | 22:02היי דוקטור לקחתי סטרואידים ופתאום מתחיל לכאוב לי באיזור של הגוש יכול להיות שזה מהסטרואידים? אני קצת מפחדת לא היכ לי כואב לפני זה .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סטרואידים
ד"ר מוני פרידמן 22/04/2020 | 22:24היי מוריה עבר כבר מספיק זמן ולכן אני לא מודאג במיוחד. לא חושב שהכאב נגרם מהסטרואידים. הסטרואידים הם תרופות נוגדות דלקת וגם מורידות את הבצקת. תרופה מאוד בטוחה כשלוקחים לזמן מוגבל. במידה ואין סימני דלקת והכאב בסביבות 2-3 מ10 אז אני מניח שזה יחלוף. כמובן לעדכן את הרופא. מוריה זה יעוץ מאוד ספציפי ,ללא בדיקה כך שאני עלול לפספס את הבעיה וזה עלול להיות מסוכן. לכן אנא התייעצי עם הרופא המטפל שלך.הוסף תגובה
-
המשך
מוריה דהן 22/04/2020 | 23:48מומחה יכול להגיד לי על הבעיה? הרופא שלי פשוט אומר שלדעתו זה כלום כל פעם שאני מתקשרת אליו ומבררת איתו.. ושזה לא קשור ולא קשור ממש עייפתי מזה אני הולכת לבית חולים מחר מקווה שהם יעזרו יש לי כאבים בגוש.הוסף תגובה
-
המשך
מוריה דהן 22/04/2020 | 23:51תודה על הייעוץ מאוד מעריכה אני מקווה שיתנו לי טיפול ושהכל בסדר תודה לך על הכל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 23/04/2020 | 06:16אני חושש שתתכזבי מהבית חולים. ראשית המתמחים פחות מתעסקים באסתטיקה ובתופעות הלוואי שלה וקשה לי להאמין שיגלו דברים חדשים. שנית, אין בבתי חולים את ההיאלז שזה החומר הממיס. בכל מקרה בהצלחההוסף תגובה
-
-
עצמות לחיים (לת)
שלי אמויאל 21/04/2020 | 11:20היי שלום דוקטור אני בת 18 כדאי לי לעשות פיסול עצמות לחיים? עם חומר איכותי הלחיים שלי בסדר פשוט שואלת אם כדאי להתחיל עם זה וכל כמה זמן עליי להזריק ? ואם הלחיים שלי ישתנו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סטרואידים
מוריה דהן 19/04/2020 | 17:45כדורי אסטרואידים וכדורי אלרגיה הם ממיסים חומצה היאלרונית? או שהם רק מורידים נפיחות? בגלל שאמרו לי שיש אלרגיה אני לוקחת את הכדורים אבל לא הייתי רוצה שיימס לי החומצה שעשיתי .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סוף פוסט
ד"ר מוני פרידמן 19/04/2020 | 18:14מוריה אני רואה שיש לך רופאים שדואגים לך. סטרואידים יכולים להוריד נפיחות ובצקת מקומית . סטרואידים לא ממיסים חומצה . לדעתי אין לך אלרגיה אלה רק בצקת ונפיחות שאולי קשור לחומצה. אני לא יכול לתת לך יעוץ רציני בפורום אבל נראה לי שדואגים לך היטב. אלרגיה אמיתית לחומצה מאוד נדירה אבל בצקות ותופעות לוואי אחרות לא נדירות. זה לא ימנע ממך המשך הזרקות עם חומצה, אולי חומצה יותר עדינה. בהצלחההוסף תגובה
-
דוקטור מוני יקר
מוריה דהן 19/04/2020 | 18:35תודה רבה לך על התשובה מכל הלב ועל העשייה שלך אני רואה שהרבה בנות מאוד אוהבות את התשובות המקצועיות שלך המון תודה לך מכל הלב !!הוסף תגובה
-
-
אלרגיה
מוריה דהן 19/04/2020 | 09:36דוקטור אם אבחנו לי אלרגיה לחומצה היאלרונית ביגון רב אני לא יכולה לעשות חומצה היאלרונית יותר???הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אלרגיה
ד"ר מוני פרידמן 19/04/2020 | 10:37האם האבחון היה במכון לאלרגיה? האם את אלרגית ללידוקאין שמשמש לאלחוש ונמצא ברוב החומצות? במידה וכן יש עוד חומרי מילוי שלא מכילים חומצה כגון הרדיא, רניו, אלנסה וגם חומצה על בסיס אצות. עם אף אחד מהן לא ניתן למלא שפתייםהוסף תגובה
-
המשך
מוריה דהן 19/04/2020 | 11:02אני פשוט שבורת לב, לא רופא שיניים שלח אותי למומחה פה ולסת הוא אמר שכנראה שיש לי אלרגיה כי יש לי נפיחות ובצקתיות אני לא חושבת שיש לי אלרגיה כי מהטיפול השפתיים שלי היו ככה אבל הוא אומר ש80 אחוז יש אלרגיה למרות שעשיתי מילוי יחסית נורא צמיגי.הוסף תגובה
-
חומצה
מוריה דהן 19/04/2020 | 12:11יכול להיות שזה לא באמת תגובה אלרגית? לא היה לי גירוד כאבים יש לי רק נפיחות כי החומר נוקשה זה הכל פשוט הרופא שיניים מיחס את זה כאלרגיה 80 אחוז.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נפיחות
ד"ר מוני פרידמן 19/04/2020 | 14:27מוריה היכן הזריקו לך? מה הכוונה שבורת לב? זוהי רפואה אסתטית אז יש לקחת את הדברים בפרופורציה. בכל מקרה זה לא נשמע כמו אלרגיה. את חייבת לפנות לרופאים ותיקים שמתעסקים עם אסתטיקה. כך הם ידעו אם זאת תגובה או תוצאת לוואי של החומצה או לא. מומחים במקצועות אחרים אשר לא מזריקים לא יודעים לאבחן ולטפל נכון. יש מספיק פלסטיקאים ורופאי עור מנוסים. תבדקי בפורומים תכנסי לאתרים ותראי תכוניות טלוויזיה. במידה ואכן הזריקו לך חומצה היאלורונית ניתן להמיס. נ.ב בהזדמנות תבדקי בוויקיפדיה ותראי מה זה אלרגיההוסף תגובה
-
בהמשך לתגובתי
מוריה דהן 19/04/2020 | 15:56אני שבורת לב כי השפתיים שלי לא הכי יפות כשהזריקו לי את החומצה הם יותר יפות וזה קשה שלא הזריק יותר כן אז ככה אין לי אדמומיות גרד כאבים יש רק נפיחןת ובצקתיות ובגלל שיש לי זיהום כלשהי מפטריה שזה אני לוקחת טיפול אז הרופא אמר שזה יכול להיות אלרגיה יכול להיות שלא?הוסף תגובה
-
המשך
מוריה דהן 19/04/2020 | 15:58כרגע נתנו לי אסטרואודים להורדת נפיחות וכדורים לאלרגיה.. זה בסדר ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוף פוסט
ד"ר מוני פרידמן 19/04/2020 | 18:15כנראה שכן. הרופאים שמטפלים בך חושבים כך.הוסף תגובה
-
-
חומצה
דנה1 31/03/2020 | 07:23שלום , יש לי מעט קמטוטים בצידי העיניים ,רציתי לדעת אם אפשר למלא בחומצה , לא מעוניינת בבוטוקוס כיעשיתי פעם בוטוקס וזה הבליט קמטים אחריםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קמטוטים
ד"ר מוני פרידמן 31/03/2020 | 07:52היי דנה ניתן למלא ולשפר קמטוטים עדינים על ידי סקין בוסטר או דומה וקמטים יותר עמוקים על ידי חומצות יותר סמיכות. מאחר ושי תנועתיות עדיין של השרירי השיפור יתכן והשלמה עם בוטוליניום יתנו תוצאות יותר מספקותהוסף תגובה
-
חומצה
דנה 31/03/2020 | 11:15תודה מה זה סקין בוסטר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
https://www.youtube.com/watch?v=MS6l7z7qjrs
ד"ר מוני פרידמן 31/03/2020 | 22:19סקין בוסטר -חומצה היאלורונית עדינה לשיפור מרקם וגמישות העור. ההזרקה היא תוך עורית והיא לא לנפחים תבדקי בסרטוןהוסף תגובה
-
חומצה
דנה 02/04/2020 | 09:08האם זה מחליק קמטוטים? שמעתי שמחומצה יכולים להיות בצקות , האם זו תופעת לוואי של הסקין בוסטר ? מה העלות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חומצה
ד"ר מוני פרידמן 02/04/2020 | 09:51החומצה ממלא ומשטיחה קמטוטים במידה מסוימת ומשפרת את המרקם גם על ידי ספיחת נוזלים לרוב אין בעיות יש צורך ב2 מזרקים והעלות בסביבות 2000 לשני מזרקים של סקין בוסטר .זה משתנה מרופא לרופאהוסף תגובה
-
ליאורה
ליאורה 18/04/2020 | 10:14האם זה יכול להתאים גם לקמטוטים מתחת לעיניים שיורדים לכיוון הלחיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 18/04/2020 | 10:45חייבים לבדוק . בעקרון קמטוטים בצידי העינים שירדים לצדי הלחי יותר פשוטים ובטוחים לטיפול. מתחת לעינים ניתן למלא או לעבור לטיפול מכשור כגון טיקסל וכדומה שאין לי ניסיון איתוהוסף תגובה
-
-
שפתיים ועיניים (לת)
מוריה דהן 17/04/2020 | 19:01היי בת 23, עשיתי לפני כחודשיים וחצי מילוי שפתיים בשפה התחתונה משהו כמו חצי כדי להשוות פורפורציה הבחנתי שיש לי עם פלאש נקודות קטנות כאלו גושיות כשאני מקרבת עם פלאש הם טיפה בצבע סגול בלי הפלאש אין להם צבע או בולטות מי יודע מה זה יכול להיות משהו שצריך לפחד ממנו? לגבי העיניים עשיתי מתיחה באיזור העין ויש לי שם טיפה אדמומיות לשים אלוורה ישפר לי את ההרגשה? תודה שבת שלום.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בליטה קטנה בשפתיים
שלי אמויאל 16/04/2020 | 19:40שלום דוקטור יש לי על השפה כמו עיגול כזה של בליטה לא כלכך גדולה עיגול בולטת לעין רק שמתקרבים אני נוגעת בזה וזה מרגיש כמו בליטה לא ממש כמו גוש כזה זה מסוכן? זה יירד בהמשך? זה לא כואב שאני נוגעת או משהוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך
שלי אמויאל 16/04/2020 | 19:43כן שאני מותחת את השפתיים הבחנתי שיש גוש בפנים אבל הבליטה בולטת רק שאני מותחת אני מרגישה אותוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מילוי
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 19:50יש פוסט שלם על שפתיים. עם. כל. השאלות. בכל. מקרה אין בעיה להמיס אותו ואין שום סכנה בגוש כזה אם הוא לא מלווה בכאבים ,אודם או סימני זיהום אחריםהוסף תגובה
-
המשך
שלי אמויאל 16/04/2020 | 20:00גם במידה והוא בולט למראה? אני יכולה להשאיר אותו אם אין סכנה נכון?הוסף תגובה
-
המשך
שלי אמויאל 16/04/2020 | 20:04זהו אני עכשיו רגועה פשוט הרופא שלי לא עובד כרגע ואין לי איך לשאול אותו בגלל המצב לצערי הרב ואני נורא חרדתית.אבל תודה רבה עכשיו אני רגועה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 21:20אם זה לא מפריע תעזבי. זה יתמוסס לבד.הוסף תגובה
-
-
ליאורה
ליאורה 16/04/2020 | 11:32שלום גיל 41 יש לי קמטים הצידי העיניים שבולטים בחיוך , אני רוצה למלא עם חומצה , רציתי לדעת אם זה יכול לעשות גושים , ואם היומר יכול לנדוד למקום אחר ( קרה לי עם הבוטוקס) והאם זה יכול לגרום לשקיות מתחת לעיניים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קמטים
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 11:51החומצה שונה לחלוטין מהבוטוליניום שמרפא שריר . אפשר למלא את הקמטוטים .תלוי בעומק שלהם . אם עדינים אפשר עם חומצה עדינה עם עמוקים אפשר עם חומצה יותר סמיכה בהזרקה עמוקה. החומצה לא נודדת. בהחלט יכולה לעשות גושים ולכן צריך להתאים את החומצה המתאימה. חומצה עלולה לעשות בצקות מתחת לעינים בהזרקה לשקעים מתחת לעיניםהוסף תגובה
-
קמטוטים
ליאורה 16/04/2020 | 12:44תודהרב, מה גודל הגושיםצשיכולים להיווצר , האם זה יכול להיות בולט על העור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 19:48תלוי איזה כמות מזריקים. בכל מקרה ניתן להמיס חומר מיותרהוסף תגובה
-
-
פיסול פנים
רחל 04/07/2017 | 16:50שלום.מבקשת המלצה דחופה!אני רוצה לעשות פיסול פנים לחיים וקו לסת עם רדיאס מי מהרופאים טוב בפיסול דר דיוויד צבר, דר להבית אקרמן??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המלצה לפיסול פנים
נויה 15/08/2017 | 11:52ממליצה לך לבדוק גם את ד"ר אבנר בן שושן יש לו קליניקה ברמת אביב (גם באשדוד) הוא פלסטיקאי צרפתי שהמומחיות שלו היא הפנים תשאלי חברות או פני לחוכמת המונים אני עושה רק אצלוהוסף תגובה
-
פיסול פנים
אליס 16/04/2020 | 03:17זמן הטיפול הצאת מחירהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זמן ומחיר
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 11:45במידה ויש צורך בכמות רבה של מזרקים אני נוהג לחלק לשתי פגישות. לא אוהב להזריק יותר מ4 מזרקים בססיה למרות שלפעמים אני כן מזריק. בממוצע יצא לך כ1600 למזרק . תלוי בכמות. הממצוע בשוק למזרק בודד בין 1600 ל2300 תלוי בחומרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצות
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 11:46שניהם טובים ובעלי ניסיוןהוסף תגובה
-
-
נפיחות מעל העפעף מעין גוש
יעל 13/04/2020 | 17:06לאחר חודש של הזרקת חומצה באמצע הגבה יש לי מעין גוש בעפעף העליון שלא עובר..האם גם אחרי חודש ניתן להמיס?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
נפיחות
יעל 13/04/2020 | 17:18נפיחות באמצע בין הגבה לעפעף העליון החומצה היא רוודנס..או שאולי הנפיחות לא קשורה להזרקההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 13/04/2020 | 21:14היי יעל מטרת ההזרקה היתה להרים קצת את הגבה אני מניח. במידה ויש לך סבלנות להחומצה תתמזג בהדרגה. במידה ואסתטית זה לא נראה טוב אז אין בעיה להמיס גם אחרי חודשיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 13/04/2020 | 21:15החומצה נמצאת היכן שהזריקו אותההוסף תגובה
-
האם ניתן להגיע להמסה. אתה נמצא במרפאה בתקופה זאת
יעל 13/04/2020 | 23:34תודה על המענההוסף תגובה
-
המסה
יעל 13/04/2020 | 23:36ניתן להגיע אליך להמסה אתה עובד במרפאה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 14/04/2020 | 06:56יעל זה אחריותו של הרופא שהזריק להמיס. חבל שתוציאי עוד כסף על הזרקת חומר ממיס. במידה והוא לא מוכן אז אפשרי ,רק חש לקחת בחשבון שלא ברור מתי חוזרים לפעילות רגילההוסף תגובה
-
המסה
יעל 14/04/2020 | 12:42האם עיסוי המקום עם האצבעות יכול לעזור כדי לפזר את הגוש?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עיסוי
ד"ר מוני פרידמן 14/04/2020 | 12:50במידה וזה לא כואב אפשר לנסות . לא אמור להזיק.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סרחי עור
-
קסנטלזמה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
סקולפטרה
-
הסרת נקודת חן
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר שרון פינצי
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי