פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 7
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב.
בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא.
בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה.
במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם.
ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות.
דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
-
בוטוקס במצח ונפילת עפעפים
ליס 10/01/2025 | 08:47שלום רב לפני שבועיים עבאתי טיפול בוטוקס וצידי העיניים. המצח היה דיי מקומט, אבל מה שקרה העפעף בעיניים צנח יותר משהיה העין נהיתה כבדה ונוצר כאילו נפיחות בעפעף. האם יש חומר או כל פעולה לתקן את המצבהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נפילת גבות
ד"ר מוני פרידמן 10/01/2025 | 19:21צריך אבחון של הרופא אבל לפעמים טיפות יופידין עוזרות למספר שעות. אין מה שיזרז את העלמות הבוטוליניום. לפעמים מזריקים לשרירים אחרים עם הטבה מסוימתהוסף תגובה
-
-
בוטוקס וא -סימטריה של גבות
איילה 29/10/2017 | 15:54לפני כ- 3 שבועות עשיתי בוטוקס במצח, בצידי העיניים ובין הגבות. מדובר במכון מאוד מוכר. לפני כן הייתה לי בעיה של א -סימטריה בין הגבות. גבה ימנית תמיד עלתה יותר בהרמת גבות. הבטיחו לי שיסדרו את זה עם הבוטוקס. מעל גבה ימין הוזרק לי חומר ואם אני מבינה זה בשביל להוריד אותה. הוזרק כמובן בעוד נקודות במצח. לאחר שבועיים ראיתי שהקמטים במצח לא טופלו ואני עדיין מצליחה להרים מצח ולהזעיף מבט ויש קמטים, בין הגבות רק צד אחד טופל, גבה ימין עדיין הייתה גבוהה מדי,גבה שמאל קיבלה עלייה כך שצידה החיצוני מעט עולה (מראה מופתע) . הגעתי לאחר שבועיים לתיקון. בתיקון הוזרק לי שוב בעיקר בצד ימין ושוב בין הגבות. כיום 5 ימים לאחר תיקון, יש שיפור בין הגבות, גבה ימין כבר לא יותר גבוהה משמאל. גבה שמאל עדיין עם זווית ועלייה בצידה החיצוני (ליד האף היא בסדר , בגובה הגבה השנייה) באמצע אני עדיין יכולה לראות קמטים ועדיין יכולה להרים את המצח. מה לעשות? מרגישה כמו שפן ניסיון. להגיע שוב לתיקון? הגבות לא מטופלות. אחת נראית נכון ואחת במראה של " הפתעה" מעט מורמת. מותר להזריק שוב ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אסימטריה לאחר הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 30/10/2017 | 18:19באם המכון מכבד את עצמו אז יעשו לך תיקון נוסף . הכמויות שאת זקוקה זעירות ואין בעיה להזריק שוב. מי שמזריק זה הרופא לא בעלי המכון אני מקווה והאינטרס שלו זה שתהיה מרוצה . להוריד גבה זה יחסית פשוט. להרים גבה שנפלה בעקבות ההזרקה זה כמעט בלתי אפשרי כך שמובנת הזהירות של הרופא במיוחד במקרים של אסימטריה. איילה, הזרקת בוטוליניום דורשת מיומנות והבנת האנטומיה והפיזיולוגיה של השרירים במצח ולא רק עניין טכני. בהצלחההוסף תגובה
-
בוטוקס
פי 26/12/2020 | 20:27אם הוזרק לי בפעם הראשונה בין הגבות, בזווית העיניים וגם מעל בגבה בצידיה.. מה הייתה מטרת ההזרקה מעל הגבה? יכול להוריד את הגבות??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקת בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 27/12/2020 | 18:06במידה ובמהלך הבדיקה של הבעות הפנים הגבות עולות מאוד אז מזריקים כמות קטנה מעל לגבות כדי למנוע מהגבה לעלות מדי ולגרום למראה מופתע או מפיסטו. לזכור תמיד שבוטוליניום לא מעלה אלה מוריד ודווקא באזורים שלא הוזרק יש אפשרות לשריר להתכווץ ולהריםהוסף תגובה
-
גבה שנפלה
אלמונית 27/12/2021 | 15:47הזרקתי בוטוקס ובמקום שהגבות יעלו כמו שרציתי הן ירדו, תוך כמה זמן הבוטוקס יורד אם זאת הפעם הראשונה שהזרקתי ? והאם יש דרך לגרום לחומר הבוטוקוס לרדת מהר יותר ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 29/12/2021 | 17:47הזרקת בוטוקס לא פשוטה כמו שהיא נראת. גם ההשפעה היא לפעמים יותר נרחבת ממה שהתכוונו ולכן יש השפעה על שרירים שלא היו צריכים להיות משותקים. למשל הגבות עולות מאחר ואנחנו לא מזריקים מעליהם בוטוקס שעלול להפיל אותם על ידי שיתוק שריר המצח. השפעת הבוטוליניום זמנית ולא ניתן לזרז את סיום ההשפעה כי העצב שנפגע על ידי הבוטוליניום לאחר ההזרקה יתאושש בקצב שלו שזה מספר חודשיםהוסף תגובה
-
בוטוקס
לולו 10/01/2025 | 18:58האם השפעות של בוטוקס לא מוצלח שעשיתי במצח בין הגבות וצידי העיניים מלפני כשבוע וחצי , השפעה חמורה באיזור המצח כמו כובד, נפיחות ואיסימטריה -גבה אחת למעלה אחת למטה ואף נראת מוזר קצת מעוותת כנראה מעומס החומר שיושב על הגבה וכן גם העפעפיים לא שוות. מה שהכי מפחיד אותי ואני חושתת שהמצב לא יחזור ב100 אחוז כפי שהייתי גם לאחר שההשפעה תלך, האם קיים מצב שכזה שנגרם לי נזק לפנים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 10/01/2025 | 19:19ראשית ממתינים שבועים וחוזרים לביקורת. הרופא יוכל להזריק בנקודות מסוימות ולאזן . התחושת כובד עוברת לרוב אחרי חודש. הנסיון של מעל 40 שנה שקיים עם הבוטוליניום לא נשארים השפעות ממושכותהוסף תגובה
-
-
המסה חומצה היאלרונית
דנית 09/01/2025 | 22:37האם ניתן למרוח על עור הפנים היאלורונידאז, באזור בו שיש חומצה היאלרונית? האם זה יכול לחדור את העור ולבצע המסה? תודה רבה ד"ר.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המסה טופיקלית
ד"ר מוני פרידמן 09/01/2025 | 22:55אם יש גוש בולט זה יכול לעזור במקצת. אני מקווה שזאת הכוונה. היאלורונידז הוא האנזים שמפרק חומצה ומזריקים או מורחים במידה ורוצים להמיס חומצה שהוזרקה.הוסף תגובה
-
-
רדיאס מדולל
אלה 08/01/2025 | 08:21שלום ד"ר , לפני שלשה ימים הוזרק לי רדיאס מדולל לחלק התחתון של הפנים. במטרה למלא נפח . כל ה6סיסי..שלוש לכל צד. עם סיום ההזרקה התנפחתי ממש..נאמר לי לעשות עיסויים , קומפרסים של קרח וכדור טלפסט. הקפדתי על ההוראות אך כל אזור ההזרקה נפוח , כמו אוגר. נראה ממש רע, לדעתי הוזרק יותר מידי חומר. ואני ממש מתוסכלת .אמנם ירדה הנפיחות הקיצונית , אך אם זה יישאר כך זה נראה נורא. מה ניתן לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רדיאס מדולל
ד"ר מוני פרידמן 09/01/2025 | 07:22הרדיאס נוטה לספוח נוזלים בהתחלה. כמו כן הוזרקו לך לצוואר וקו לסת 6 סמ"ק של מי מלח בנוסף לרדיאס. ברגע שהמים יספגו( שזה ייקח עוד מספר ימים) חלקיקי הסידן ישרו מפוזרים בכל אזור ההזרקה ויעודדו את יצירת הקולגן העצמי. בקיצור לא לדאוג ,עוד מספר ימים והכל ייספג. במהלך החודשים הקרובים יחול שיפור מסוים במרקם העור אני לא מכיר שיטה להספיג את המים יותר מהר בפנים. עיסוי תמיד עוזר.הוסף תגובה
-
רדיאס מדטלל
אלה 09/01/2025 | 11:40הוזרק ללחיים . שליש תחתון... זה לא המוו? נאמר לי לעשות עיסויים כלפי מעלה לפיזור החומר . מקפיידה על 5 פעמים בים . זה נכון? בנתיים ממשיכהה להראות כמו אוגר . האם יש פיתרון לנפיחות? עברו שישה ימים כהר..הוסף תגובה
-
-
המסת חומצה הילרונית
בייבי 19/08/2016 | 07:47ביצעתי אתמול עיבוי שפתיים עם חומצה הילארונית ואני ממש לא מרוצה. מרגיש לי לא טבעי ולא פרופורציונלי לפנים שלי שהן יחסית קטנות. הבנתי שיש אופציה להמיס את החומצה, אשמח להבין כיצד עושים את ז והאם זה יכול לגרום לשפתיים להיראות דקות יותר ממה שהיו לפני המילוי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מילוי שפתים והמסת החומצה
ד"ר מוני פרידמן 19/08/2016 | 16:59שלום לך בימים הראשונים שלאחר ההזרקה ישנה נפיחות משמעותית שלאחר מספר ימים פוחתת והחומצה מתייצבת. המסת חומצה היא פעולה מאוד טראומטית מלווה בדרך כלל בשטפי דם ובצקות בשפתיים. אין שליטה על כמות החומר שיומס כך שמאוד יתכן שייווצר אי סדירות בשפתיים. אני ממליץ בחום להמתין עוד מספר ימים. אפשר לשים קומפרסים קרים ל5 דקות מספר פעמים ביום. לא מתייחסים להמסה כלאחר יד ובדרך כלל משתמשים בחומר הממיס למקרי חירום.הוסף תגובה
-
המסת חומצה הילארונית
בייבי 20/08/2016 | 13:57אוקי, תודה רבה! בערך מאיזה תקופה מתחילים לראות את הספיגה של החומצה? האם זה משהו הדרגתי שאפשר לראות את ההבדל מחודש לחודש?הוסף תגובה
-
ספיגה
ד"ר מוני פרידמן 20/08/2016 | 16:17ראשית תוך מספר ימים תראי שהנפיחות פוחתת. בהמשך הירידה הדרגתית אבל תוכלי ממש לראות את הירידה חודש בחודשו. מאחר ובדרך כלל משתמשים בחומר עדין ויש מימיקה רבה, ספיגת החומצה עורכת לרוב כחצי שנה בשפתיים.הוסף תגובה
-
גושים
אלמונית 26/02/2019 | 09:03עשיתי חומצה בשפתיים בחודש נובמבר האחרון וכרגע בכלל לא מרוצה מזה, יש לי גוש קטן בשפה העליונה ככה מרגיש לי. מתי זה ירד לי לגמרי והאם זה ירד לי בכלל!?הוסף תגובה
-
גוש לאחר הזרקה
דר' מוני פרידמן 26/02/2019 | 09:59גושים בשפתיים לא נדירים לאחר הזרקות.במידה והגוש מאוד מציק ואינו אסתטי אפשר להמיסו . אחרת צריך לעקוב ולראות אם הוא בשלבי ספיגה וקטן בקוטרו. אם אין שינוי במשך חודש אז זה יכול לקחת חודשים רבים.שווה להתיעץ.עם הרופא המזריקהוסף תגובה
-
גושים בשפתיים והמסה
בו 12/02/2022 | 21:57עשיתי המסה בשפתיים עקב גושים לפני כשלושה חודשים לאחר שעבר חודש מההמסה התחלתי להרגיש גושים קטנים מעל השפה וגם מתחתיה . האם זה בסדר? זה אמור להיעלם?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גושיםנאחרי המסה
ד"ר מוני פרידמן 12/02/2022 | 22:28בהמסה לא ממיסים את כל החומצה ולכן בהחלט יכול להיות שנשאר לך קצת חומצה. זה עובר עם הזמן ואם זה לא מפריע בניראות ,הייתי עוזב אותם בשקט. אם מאוד מפריע לך תפני לרופא שהמיס לבדיקההוסף תגובה
-
שפתיים חומצה
יאנה 13/03/2022 | 23:09עשו לי שפתיים ממש לא טבעיות ולא סימטריות ככה שאין אפשרות לתקן בגלל שהן ככ גדולות כבר . אני מתלבטת בין לעשות המסה אבל מפחדת שזה ימים לי גם מה טבעי שלי / שיווצר לי אי סימטריה . או להשאיר לחכות שזה ייספג לבד השאלה אם זה נספג לגמרי 100 אחוז מתישהו או תמיד ישאר לי חומר של חמש עשר אחוז בשפתיים ? כי הן לא סימטריות ככהוסף תגובה
-
המסה של שפתיים
יאנה 13/03/2022 | 23:11אם עשו לי שפתיים ממש גדולות ולא סימטריות יש אפשרות להמיס חלקית צד אחד על מנת להפוך את זה לסימטרי או שאם מבצעים המסה חייב להמיס את הכל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גושים בשפה
ד"ר מוני פרידמן 14/03/2022 | 19:10אם הגוש גדול ומפריע אסתטית או תפקודית מומלץ.לחזור לרופא שימיס אותוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 16/03/2022 | 18:32במידה ומדובר באסימטריה אז רצוי להמיס רק את הצד שבולט. לא תמיד ניתן ולפעמים יש צורך בתוספת חומצה , אבל כדאי להשתדל להמיס את מה שמפריע.הוסף תגובה
-
המסה בשפתים
ירדן בן חיים 07/01/2025 | 15:04שלום ד"ר היקר, אם יש גוס כבר שנתיים מחומצה בצד אחד של הפה העליונה שלא נספג אלא רק רואים שינוי ממש קטן האם ההמסה בצד זה יכולה להוריד את כול החומצה בשפתים האם עם הזמן גוש זה יכול להעלם? או כדי נקודתית כן הלמיס ? כי בכול פעם של החיודש הוא מופיע ומפריע לצורה של השפתים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גוש
ד"ר מוני פרידמן 07/01/2025 | 18:29אני חושב שכדאי להמיס אם הוא כל כך מפריע . אם מזריקים בתוך הגוש מעט מאוד אז רק הגוש יתמוסס. הרופא שהזריק לך ידע לבצע.הוסף תגובה
-
-
חולשה ביד וברגל מבוטוקס בצוואר
שי אלון 04/01/2025 | 19:06שלום ד״ר שריר הscm בצוואר היה נוקשה ממש וגרם לכאבי ראש, רופא כאב הזריק לי בשריר בוטוקס על מנת להרפות אותו. שבועיים לאחר מכן התחלתי להרגיש חולשה ביד ימין וגם ברגל ימין עם עיקצוצים. וזה בדיוק הצד שהד״ר הזריק-צד ימין. עשיתי mri אין בלט דיסק או משהו אורטופדי שיכול להחליש השרירי רגל והיד. בדיקת נירולוג תקינה. יכול להיות שהבוטוקס גרם לזה? קראתי שנעשה ניסוי והודגם שהבוטוקס יכול להגיע לשרירים מרוחקים. תודה לךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בוטולחניום
ד"ר מוני פרידמן 05/01/2025 | 07:59הבוטוליניום משפיע על העצבים אשר משפיעים על הרפיית השרירים. השאלה צריכה להיות מופנית לרופא שהזריק. אלו הזרקות מתקדמות לרופאים שמתמקצעים בהם. בכל מקרה אם זה קשור לבוטוליניום אז זה אמור לחלוף תוך מספר חודשים וככל הידוע אין שום תרופת נגד לבוטוליניום .הוסף תגובה
-
-
מורפיאוס 8
מורפיאוס 8 25/12/2024 | 01:44שלום אני שלושה ימים אחרי טיפול במורפיאוס 8 האם באמת זה משפר ? וומתי אראה שינויהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מורפאוס 8
ד"ר מוני פרידמן 25/12/2024 | 07:42הטיפול במורפאוס שץמבוסס על גלי רדיו שמוחדרים דרך מחטים זעירות לשכבות העור. הטיפול יעיל בעיקר לעור שהוא לא דק מדי. כמו כן מטופלים בני 35-55 יהנו יותר מהתוצאות. צפוי שיפור תוך מספר חודשים מסיום הסדרה וזאת עקב היווצרות הקולגן חדש ,שזה תהליך ממושך. השיפור עדין . העור יהיה יותר מוצק . צפוי שיפור של 20-30%. כל טיפול במרקם העור חשוב אבל התוצאות מוגבלות ולעולם לא יגיעו לעור המהודק של גיל 20 או להסרת עודפי העור בניתוח. היום אנחנו מנסים לשלב טיפולים שונים למרקם העור כגון ביוסטימולטור ים,גלי רדיו לייזרים,כדי לשפר ולשמר את איכות העור ללא תוספת של נפחים בלבד.הוסף תגובה
-
-
הזרקה של אסטפיל לאחר הזרקת רדיאס
my 17/12/2024 | 21:10שלום ד"ר פרידמן, לפני 7 חדשים עשיתי הזרקה של מזרק רדיאס אחד בפנים. האם אפשרי להזריק עכשיו גם אסטפיל? או שמא כדאי להמתין עוד? האם הם חמרים שמבצעים פעולות שונות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מחכה למענה על שאלתי.
my 22/12/2024 | 11:19מחכה למענה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ביוסטימולטורים
ד"ר מוני פרידמן 25/12/2024 | 07:33כנראה שאין בעיה להזריק לביוסטימולטורים שונים בהפרשים של מספר חודשים. את צריכה לעדכן את הרופא המזריק . יש העדפות שונות של הרופאיםהוסף תגובה
-
-
רדיאס
רוית 21/12/2024 | 15:19הזרקתי מזרק אחד של רדיאס לצוואר ונוצר לי חוסר איזון בין שני צידי הצוואר, בצד אחד נוצר לי שק, מה אתה ממליץ לעשות, עברו 3 שבועות מיום ההזרקה. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בצקת אחרי רדיאס
ד"ר מוני פרידמן 21/12/2024 | 16:48הזרקת רדיאס לצוואר יכולה לגרום לבצקת ואסימטריאה.אין בעיה שתעשי עיסוים ולהמתין כמה חודשים עד שתתחיל השפעת הרדיאס על הקולגן. כמובן שיש להתייעץ ולעדכן כבר עם הרופא המזריקהוסף תגובה
-
-
בוטוקס לא עובד
ג׳ולי 16/12/2024 | 20:55שלום , לפני שנה הזרקתי דיספורט לשליש עליון בפנים ולא היתה תוצאה בכלל . ששה חודשים אחרי הזרקתי עוד פעם אצל רופא אחר ( חשבתי שהרופא הראשון לא מיומן ) וגם אין תוצאה . לפני שבועיים הזרקתי קסיאומין ואין שינוי בככל . מה הסיבה והאם יש טיפולים חילופיים לבוטוקס ( חשוב לי לציין כי הגוף שלי שלוש שנים לפני קיבל תוצאות מדיספורט והיו ממש יפות )הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חוסר תגובה לבוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 16/12/2024 | 22:11לאחרונה אנחנו רואים יותר ויותר נשים שמזריקות לעיתים תקופות שמפסיקות להגיב סיבה זאת היווצרות נוגדנים לבוטוליניום דבר שגורם לחוסר תגובה. לא ניתן לבדוק את זה במעבדות רגילות.אז רזה רק הערכה קלינית. מדי פעם גם מטופלות שלא מזריקות הרבה זמן מגיבות פחות או בכלל לא ולא ברור מדוע. במקרה של נוגדנים ההמלצות זה להמתין כשנה ויותר ולנסות להזריק הבוטוליניום שונה כנראה שקסאומין עדיף. אין חומר אחר שיכול להתאים לשליש העליון של הפנים חוץ מבוטוליניום שעובד על הרפיית השרירי והרגעת העור. בלי קשר להסבר, אם הזרקת אצל רופאים שונים אולי שווה לחזור לרופא הראשון שאצלו היית מרוצה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קסנטלזמה
-
סרחי עור
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
הסרת נקודת חן
-
איפור קבוע
-
סקולפטרה
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר שרון פינצי
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי