פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 9
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב.
בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא.
בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה.
במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם.
ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות.
דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
-
כאב ראש חזק מאוד לאחר הזרקה חומצה הילראונית
ליה 14/11/2024 | 17:02בפעם השניה שעשיתי חומצה הילראונית אצל רופאה מוכרת מאוד בתחום האסתטיקה שעובדת עם חומרים איכותיים , תוךנכדי ההזרקות קיבלתי כמו חשמל כאב ראש חזק ביותר!!!. הרפאה הפסיקה את הטיפול. אחרי כרבע שעה הכאב חלף. פחדתי להמשיך בטיפול. אציין שנמרחתי לפני במשחת אמלה מרדימה אין לי אלרגיה. בפעם קודמת לפני שנה באותו מקום עם אותם חומרים לא היו לי תופעות. מה זה יכול להיות הכאב? האם כדאי לנסות שוב להמשיך את הטיפול? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים
ד"ר מוני פרידמן 14/11/2024 | 17:34יתכן והמחט היתה קרובה או פגעה בעצב די נדיר.אם העצב היה נפגע הכאבים היו ממשיכים. לדעתי אין סיבה שלא תמשיכי בהזרקות . לא ציינת את הטכניקה אבל הקנולה פחות טראומתית אז אולי תבקשי בפעם הבאההוסף תגובה
-
ליה 27/11/2024 | 16:25כדאי לנסות שוב? הרופאה אמרה שזה בדיוק אותו חומר שפעם שעברה הזריקה. אני לא מצליחה להבין למה זה קרה. אומרים לי לנסות שוב ואני רוצה להמשיך עם זה אבל אני בחרדה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 27/11/2024 | 16:55זאת לא אלרגיה. יתכן ופגע בעצב תחושתי. לדעתי אפשר לחזור אבל לבקש קנולה עם ניתן. קנולה יש חוד עגול שגורם לפחות טראומה ודוקר פחותהוסף תגובה
-
ליה 27/11/2024 | 19:27תודה רבה על ההמלצה המקצועית שלך בזכותך החלטתי להיות אמיצה ולנסות ועכשיו עשיתי עם קנולה. והכל תודה לאל עבר בשלום🙏🏻הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 27/11/2024 | 20:02אני שמח!הוסף תגובה
-
-
הרמוניקה
Hania 26/11/2024 | 07:59שלום ד"ר רציתי לשאול מה ההבדל בין הרמוניקה וסקולפטרה, והאם אפשר להזריק הרמוניקה אחרי הזרקת סקולפטרה לפני שנה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סקולפטרה והרמוניקה
ד"ר מוני פרידמן 26/11/2024 | 09:55שלום לך. הרמוניקה זה פטנט ישראלי שנקנה על ידי חברת אלרגן יצרנית botox שבו הצליחו למזג חומצה היאלורונית ו סידן הידרוקסילפטיט ( כמו רדיאס). היתרון שזה נותן גם אפקט מסיים של שיפור איכות העור בנוסף לנפח. סקולפטרה הוא ביוסטימולטור שאמור לשפר את מרקם ואיכות העור על ידי עידוד יצור הקולגן העצמי. סקולפטרה כמו שמובוצע כיום במיהול של 10 או 20 סמ"ק לא נותן נפח. ולכן הוא מוזרק בתיפזורת עם קנולה כמעט בכל אזורי הפנים.אין בעיה לשלב ביניהם. תופעות לוואי הין בעקר היווצרות גרנולומות שאלה גושים עדינים אשר נעלמים עם הזמן.הוסף תגובה
-
הרמוניקה
Hania 26/11/2024 | 17:18תודה רבה על המענה המהיר, עוד שאלה, כמה עולה הזרקת הרמוניקה, ואיפה מזרקים בפנים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 26/11/2024 | 18:47המחיר משתנה בסביבות 2000 אבל את צריכה לבדוק. לא כולם משתמשים. אפשר להזריק לכל מקום חוץ מהשפתיים ותחת העיניםהוסף תגובה
-
-
המסת חומצה היאלורונית - רסיטלן סאב קיו
BAMBI 11/09/2017 | 01:45שלום רב, לפני למעלה מ 3 שנים הוזרקה חומצה היאלורונית ללחיים, מאוד לא אהבתי את התוצאה וביקשתי להמיסה, אכן עברתי 2 נסיונות כושלים (לפני כ 3 שנים לערך) שיצרו מראה מאוד לא סימטרי, כיום נשארתי עם לחי שמאל תפוחה ועם גבשושיות בסמוך לארובת העין (שנראה שזו מהלחי לכיוון העין..) שיוצרות מין שקע תחת העין מאוד לא אסתטי. בצד ימין נשארו גבשושיות בעיקר (נראה שגם הן נדדו מהלחי) בקפל החיוך ומכיוון שישנה נפיחות מסויימת באזור זה כתוצאה מהגבשושיות המקום נראה נפול ולחלוטין לא זהה לצד שמאל, לציין שאנני מעוניינת לחזור לרופאה שביצעה את ההליך מאחר והיא ביצעה עוד מס דברים בפניי שלא היו בסמכותה לעשותם. שאלתי היא כזו, האם ישנה אפשרות להמיס את הגבשושיות הללו, העניין מפריע לי כבר מס שנים ומשום מה אני לא מוצאת רופא שמוכן לנסות להמיס את הגבשושיות ולהחזיר במידת מה לפניי את הפרופורציות הטבעיות שכלכך אהבתי. אנני רוצה בשום אופן עוד חומרי מילוי, כרגע רק להמיס את החומר הקיים. האם אתה מבצע הליך שכזה? ואם אכן מה רמת הסיכון בחומר ההמסה והאם התוצאות משביעות רצון? קרי ממיסות את כל החומר/גבשושיות הכעורות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המסה לאחר 3 שנים
ד"ר מוני פרידמן 11/09/2017 | 17:45רוב ברופאים לא אוהבים לבצע המסה עקב חוסר השביעות רצון של המטופלים הן לפני והן אחרי ההמסה. יש מקרים שרופאים המיסו חומצה ונתבעו על ידי המטופלים ביחד עם הרופא המזריק. בכל מקרה 3 שנים לאחר הזרקה החומצה הייתה צריכה להיספג. כנראה נוצרו גרנולומות שזה תגובה של הגוף לחומר זר והטיפול יותר מסובך ויותר ממושך. אני לא חושב שיש סיכון מיוחד מאחר והמיסו לך בעבר ללא תגובה אלרגית. הבעיה שלא ניתן לשלוט בהיקף ההזרקה וההמסה דבר שלפעמים יוצר עיוותים . כעקרון משתדלים להזריק נקודתי לכל גבשושית במידה ונוצרה מהזרקת חומצה היאלורונית . את יכולה להגיע ליעוץ ולאחריו תקבלי מספר אופציות טיפוליות.הוסף תגובה
-
המסה
בתיה רז חלפון 24/05/2021 | 05:37האם כרוכים סיכונים בהמסה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכונים
ד"ר מוני פרידמן 24/05/2021 | 08:21מאוד נדירים. העקרי שבהם תגובה אלרגית קשה. הנפצות בעקר נפיחות בימים הראשונים וחוסר סימטריה כאשר החומצה מומסת. בדרך כלל יש צורך במספר המסותהוסף תגובה
-
המשך
אסתי 25/10/2021 | 21:43היי ד"ר.. האם המסה פוגעת בעור? עושה קמטוטים? פעם המיסו לי נזוליבייל ונהיו לי קמטי אקורדיון בלחייםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 26/10/2021 | 00:26עד כמה שאנחנ יוודעים ההיאלז אמור להשפיע משמעותית רק על חומצה היאלורונית מהזרקות. החומצה שהגוף מיצר בעלת אורך חיים קצר של מספר ימים עד להתחדשות .הוסף תגובה
-
המסת גוש בצידי האף אחרי הזרקת חומצה היאלרונית לפני כמה שנים.לפני
שרונה 30/07/2022 | 15:49מעוניינת להמיס גוש שנוצר אחרי הזרקת חומצה היאלרונית בצידי האףהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 30/07/2022 | 16:05ממליץ שתגשי לרוופא שהזריק לך. זאת.אחריות שלו ממחיר המסה אצפ רופאים אחרים ינוע בין 1500 ל3000 שח.הוסף תגובה
-
הזרקה בעצם הלחי
סאז 13/12/2022 | 20:48שלום לפני שבועיים הזריקו לי בעצמות הלחיים אלא שצד אחד נראה כאילו התנפחתי מכאן שן האם זה אומר שהחומר הוזרק במקום לא נכון זה מאוד מפריע לי. מה ניתן לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נפיחות
ד"ר מוני פרידמן 14/12/2022 | 00:34יתכן וזה שטף דם , תגובה מקומית ואם זה הופיע בימים האחרונים אפילו זיהום . כמובן יכול להיות הזרקה לא סימטרית. בכל מקרה תגשי לרופא המזריק לאיבחון ומתן טיפול מתאיםהוסף תגובה
-
המסת חומצה
תמר 19/12/2022 | 20:37תהליך המסת חומצה באף האם זה מסוכןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 19/12/2022 | 20:43אין סכנה מההליך עצמו. הסכנה היא מתגובה אלרגית אשר עלולה להתרחש להיאלורונידז . מצב מאוד נדיר.במיוחד מי שרגיש לעקיצות דבורים .הוסף תגובה
-
המסת חומצה בשפתיים
Shiraz 20/11/2023 | 20:17היי לפני שלושה ימים המסתי חומצה בשפתיים התחתונות עכשיו אני מרגישה שהן ממש דקות יותר ממה היו (היו לי שפתיים עבות למטה) יש סיכוי שההמסה פגעה ברקמה הטבעית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 26/11/2023 | 08:16בגוף נמצאים בכל עת 15 גרם חומצה עצמית מתוכם 5 גרם שמשתחלף כל יום. הסיכוי בפגיעה בחומצה עצמית אפסי. החומצה המוזרקת שונה, והיא בצורת ג'יל. היא נותנת תמיכה מסוימת לרקמות וויש לה יכולת הרמה כך שהמסתה גורמת להשטחה הרקמות. המסת החומצה גורמת לחזרת הרקמה למצב הבסיסי שהיה לפני ההזרקה.הוסף תגובה
-
חומצה הלרונית נפיחות בצד שמאל בצידי האף ולמונרי.
אילנה 09/04/2024 | 16:06לפני חודשיים ביצעתי הזרקה של חומצה הילרונית בארצות הברית. היום ישנה נפיחות וכמו גוש בצד שמאל של הלחי.באיזור ההבעה.. מה ניתן לעשות ואם לא להעמיס האם המצב יחמיר. הנפיחות גבוהה מאוד בשעות הבוקר לאחר ההתעוררות ובהמשך גם. השתמשתי במישחה אנטיביוטית וסטרואידית אך לא העייל. מה אני אעשה ??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נפיחות מאוחרת
ד"ר מוני פרידמן 10/04/2024 | 11:18היי אילנה. ראשית הבעיה תפטר ואין לך מה לדאוג. יש תגובה מאוחרת של נפיחות לפעמים וזה כנראה מה שקרה. אני ממליץ על המסה תחת us. אני בטוח שתמצאי יש מספר רופאים שמבצעים את זה. היתרון שניתן לדייק להמיס רק את השם שצריך. אנטיביוטיקה א וסטרואידים במשחה לא תעזור. אפשר לקחת אנטיביוטיקה אבל כדאי שתפני לאחר מהרופאים הללו והם יפתרו לךאת הבעיההוסף תגובה
-
המסת חומצה היאלרונית בעפעפיים עליונות.
חנה פרנקו 13/10/2024 | 17:35ד"ר מוני פרידמן. האם תוכל להמליץ לי על רופא שממיס חומצה היאלרונית ב US ? מדובר בעפעפיים עליונות עם בצקות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 13/10/2024 | 17:46אני מכיר ר' את ד"ר דניאל קידר. דרך המזכירה רבקה 0524540705הוסף תגובה
-
אני מעוניינת ברופא בעל נסיון
פנינה 22/11/2024 | 19:52המסה בלחיים. קו הלסתהוסף תגובה
-
-
הזרקת סליקון
ישראלה 16/11/2024 | 11:43תודה על תשובה אני יוצאת מתוך הנחה שהחומר שהוזרק לי בצידי הפה לא בשפתיים היה סליקון מכיון כשיצאתי נוצר לי קמט קרוב להזרקה ולצידו נוצר מין גליל בולט עד היום כזה מה שמחשיד אותי עוד שזה היה סליקון מאחר וחלפו כמעט שנתיים וחצי והתוצאה נישמרת היא לא יפה אבל נשמרת.יהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 16/11/2024 | 12:18לדעתי מאוד חשוב שתדעי איזה חומר הוזרק. חשוב מאוד בין החומצות כי יש מגוון גדול ועל אחת וכמה אם זה סיליקון.תנסי לברר אצל הרופא שהזריק .הוסף תגובה
-
-
שפה עליונה רדומה
19/02/2020 | 23:22ד"ר שלום, לפני חמישה ימים הזריקו לי בוטוקס בקמטים במצח , בצידי העיניים ומעל השפה העליונה. כשלושה ימים אחרי ההזרקה התחלתי להרגיש אלחוש מעל השפה העליונה, שמורגש גם כשאני מדברת או אוכלת/שותה (הרגשה כמו אחרי הרדמה אצל רופא שיניים). בדיעבד קראתי שלא נהוג להזריק בוטוקס באזור הזה. האם התחושה הלא נעימה צפויה לעבור תוך כמה ימים או עלולה להמשך מספר חודשים? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להקל על התופעה הלא נעימה? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 20/02/2020 | 07:31הזרקה מעל לשפה מקובלת לשיפור הקמטוטים ולעתים להרמת קונטור השפה. זה דורש מיומנות גבוה וניסיון רב לדעתי. לפעמים יש תחושה לא נעימה ולפעמים אפילו קושי בכיווץ השפה. אין הרבה מה לעשות וזה יחלוף מעצמו עם הזמן.הוסף תגובה
-
המשך שאלה
שואלת 23/02/2020 | 23:17תודה רבה על המענה המהיר! עברו עשרה ימים מאוז ההזרקה והאזור עדיין רדום. אני מתקשה לבטא חלק מן האותיות כמו ש' או לאכול עם כף / כפית . אני מבינה לצערי שזה עלול לקחת אפילו מספר חודשים עד שהשפעת ההזרקה תעבור, אבל כרגע זה ממש פוגע בדיבור שלי. יש אפשרות להמיס בוטוקס? המלצה אחרת שעשויה להקל על המצב? תודה מראש!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 24/02/2020 | 07:26למעשה אין אנטידוט (חומר או תרופת נגד) אשר יכולה לבטל את השפעת הבוטוליניום למרות הקושי תנסי לכווץ כמה שאת יכולה את השפה . יתכן וזה יעזור במקצת לזרז את תהליך חזרת השריר לתפקודו.הוסף תגובה
-
שפה עליונה רדומה ועיקצוצים כבר שנה וחצי וזה לא עובר
חנית 18/09/2024 | 03:15היי לאחר מתיחת פנים והרמת שפה עליונה יש לי עיקצוצים וגם כואב וזה נמשך כבר שנה וחצי, מה עושים ?הוסף תגובה
-
השפה העליונה רדומה מבוטוקס
מזלי 16/11/2024 | 09:09אך מעירים את השפההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שפה
ד"ר מוני פרידמן 16/11/2024 | 09:48אין תרופת נגד לבוטוליניום וצריך להמתין עד שההשפעה תפוג מעצמה.הוסף תגובה
-
-
הזרקת סליקון
ישראלה 15/11/2024 | 22:28תודה על התשובה המהירה הוזרק לי סליקון רק בצידי הפה לא בשפתיים רציתי בבקשה לדעת אם עושים מסג בפנים חומר הסליקון יכול להיתניד בתודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סיליקון
ד"ר מוני פרידמן 15/11/2024 | 22:39סיליקון עלול לנדוד במידה והוזרק בכמויות. כיום מזריקים בטכניקה של טיפות . את יכולה מסז ,אולי להיות עדינים בצידי הפה למרות שאני לא מאמין שזה יכול להזיז אותו.הוסף תגובה
-
-
-
מסג פנים אצל קוסמטיקאית לאחר הזרקת סליקון בצידי הפה
ישראלה 15/11/2024 | 21:32האם מותר לעשות מסג בפנים לאחר הזרקת סליקון כמו כן שימוש ברטינול וחומרים שהיצרן טוען שהם חודרים לתוך העור תודה על תשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מסז
ד"ר מוני פרידמן 15/11/2024 | 22:03איפה הזריקו לך סיליקון? מזריקים בדרך כלל בשפתיים. הזריקו לך בכל הפנים? אם הזרקת לאחרונה תשאלי את הרופא המזריק.אם הזריקו לפני כמה שנים אז אין בעיה. היצרנים יכולים לכתוב מה שהם רוצים אבל אין שום חומר שחודר לכל שכבות העור. עולי טיפה לשיכבה העליונה וזאת הכוונה שלהםהוסף תגובה
-
-
שפתיים לא סימטריות אחרי הזרקת חומצה בצידי השפה
אנונימי 08/11/2024 | 08:38נוצרה אי סימטריה מובהקת בצורת השפתיים לאחר הזרקה של חומצה בצידי הפה מה כדאי לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אסימטריה
ד"ר מוני פרידמן 08/11/2024 | 09:50את חייבת לחזור לרופא המזריק לאחר כשבועים כאשר הבצקת עוברת לאיזונים. אסימטריות מאוד נפוצות בהזרקה לשפתיים. לזכור תמיד שהמזריק עושה את המיטב להגיע לתוצאות מיטביות אבל לפעמים השפה והחומר מתנהגים בצורה לא צפויההוסף תגובה
-
-
דימום לאחר הזרקת בוטוקס
נועה 06/11/2024 | 13:25היי דר לפני יומיים הרופא הזריק לי בוטוקוס והיו לי קצת דימומים עקב הדקירה האם זה מסוכן שיורד דם במהלך הזרקת הבוטוקס? האם החומר יכול לחדור לדם עקב כך ולהגיע לאיברים לא רצויים?? בנוסף יש לי קצת שטפי דם תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הזרקת בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 06/11/2024 | 13:54הי נועה. כנראה שהלכת לרופא מצויין אם יש רק קצת דימומים וסימנים. אלו כלי דם קטנים. כמות הבוטוליניום אפסית ולמעשה זה בזבוז של חומר אם אתה מזריק לכלי דם. אבל במהלך הדקירה עוברים דרך נימי דם לשריר. ב'יצור אל תתרגשי ותהני מהתוצאותהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סרחי עור
-
קסנטלזמה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איפור קבוע
-
הסרת נקודת חן
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים
-
סקולפטרה
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר שרון פינצי
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי