פורום טיפול בכאב - עמוד 94
אבנר מן
כאב מאחורה באזור גב תחתון מצד ימין משה 01/05/2017 | 23:20לפני כשלושה ימים שיש לי כאבים מאחורה באזור גב תחתון מצד ימין, נדמה לי שזה מקום הכליה [הימנית]. הכאב אינו כל הזמן, מגיע פתאום כמו דקירה וחולף. חוזר על עצמו כארבע חמש פעמים ביום. הכאב הוא חד. עד כה לא הופיע לי בשינה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בגב ימני תחתון מר גבעון פלד 03/05/2017 | 16:40האם בלחיצה במקום ועזיבה מהירה יש כאב חד?הוסף תגובה
כאב בגב ימני תחתוןמשה 03/05/2017 | 17:00לא בעצם אני לא מזהה את המקום על ידי לחיצה תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בגב ימין תחתון מר גבעון פלד 03/05/2017 | 20:26אוקי... אשמח למעט פרטים עלייך כגיל, גובה ומשקל. האם אתה עוסק בפעילות גופנית, האם היו פציעות או ארועים מיוחדים בעבר ואת צורת עבודתך. בגדול כאבים משתנים כאלו שאתה מתאר הן ממקור של רקמה רכה, רקמת חיבור ושריר וניתנות לטיפול, אך אשמח לפרטים האמורים על מנת לדייק יותר את תשובתי.הוסף תגובה
כאב בגב ימין תחתוןמשה 03/05/2017 | 22:00תודה רבה גיל 48 גובה 1.69, משקל 79 אינני עוסק בפעילות גופנית במיוחד, מאידך הולך רגלי לא מעט, גם העבודה שלי עם ילדים, ואני בתנועה חלק גדול מהזמן. לא היו פציעות בעבר. שוב תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה כאב גב מר גבעון פלד 05/05/2017 | 08:31תאורת עבודתך תואם את מה שציינתי, כאב ממקור של רקמה רכה. לרוב עבודה עם ילדים מאתגרת את הגוף למנוי התכופות שעלולים לייצר כאבים מעין אלו. המלצתי היא טיפול הנקרא שיקום אורטופדיהוסף תגובה
פענוח 3 בדיקות mri שי 30/04/2017 | 19:11היי בעבר שאלתי אותך בקשר ל2 בדיקות mri חוזרות שעשיתי וכרגע עברתי עוד אחד מספר 3 אז אזכיר לך לפני כמעט שנתיים עברתי נפילה מאופניי היגנתי אם הידיים מהנפילה . מאז נוצר לי כאבים בעצם החזה מאותה טראומה שהיה שלא עוזבים אותי וקשה לי לתפקד איתם . עברתי 3 בדיקות mri . בראשונה מצאו לי בצקת מח העצם בזוית של הסטרנום . ומתאים לחבלה רשמו . בבדיקה השנייה מצאו לי מעקב אחר קונטזיה גרמית. ורשמו הפעם כמו בבדיקה הראשונה זוהה אזור של התמרה שומנית תת קליפתית במנובריום סטרני , אין חסר קליפתי . המפרקים הסטרנו- קלביקולרים שמורים . וסיכום אין שינוי לבדיקה הראשונה . כעת עברתי את הmri הנוסף השלישי במספר עוד חצי שנה אחרי . ושוב מצאו דברים והינה הבדיקה האחרונה המלאה אשמח להסבר מפורט מה קרה לי שם שכל כך סובל מכאבים : סיבת בדיקה מעקב אחר שינויים בזוית הסטרנום גם הפעם כמו בבדיקות הקודמות זוהה קשר היפואינטנסי בסחוס הסטרלנלי { בין מנובריום סטרני לבין גוף הסטרנום } מעט שמאל לקו האמצע מוקף עוצמת אות גבוהה יחסית בT 2 בקוטר 8מ"מ ובצקת בלשד העצם התת קליפתי הסמוך . הסחוסים הקוסטלים הודגמו ללא חריג . בסיכום ממצאים בזוית הסטרנום על פי הפירוט לעיל { ייתכן שינויים חבלתיים כרוניים עם גשר גרמי } , בסה"כ אין שינוי עקרוני ביחס לבדיקה הקודמת . זה בידיוק הmri האחרון שעברתי אשמח לדעת כי אני ממש לא מבין מה זה כל הדברים האלה בבדיקה האחרונה , וגם אשמח לדעת מה בידיוק קרה ויש שם אז , שאני סובל מכאב מאוד חזק שנה ו9 חודשים מלאים מאותה נפילה ולא עובר לי . מה קרה שם, ומה עושים ? תודה רבה לךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פענוח mri מר גבעון פלד 01/05/2017 | 08:15מה שמתואר זה המשך פעילות גופנית סביב נזקי הנפילה. כאשר הגוף מקבח חבטה הגונה הוא מייצר הגנות, זה יכול להיות נוזלי או אחר זה יכול להיות הצטברות של אנטזופיטים עקב מתיחת רקמות רכות אל עצם וזה יכול להיות אוסטאופיטים. האם בכל התקופה המדוברת לא ביצעת טיפולים כלשהם?הוסף תגובה
אין לשום רופא פתרון לטיפולשי 01/05/2017 | 11:38אז ניסיתי בקשר לכאבים לטפל בכירוגיה חזה כאשר להם אין פתרון הם בדקו תדיסק של הבדיקות ואמרו זה חבלה ולנו אין איך בהתערבות ניתוח וכ לטפל . ושולחים אותי למרפאת כאב .. מרפאת כאב בכלל אין להם מושג ניסיתי פעמיים זריקות סטרואידים למקום ללא שיפור בכללל רק רעל לגוף . ניסיתי דיקור סיני פעמיים גם כן ללא שיפור בכלל אז כמובן ה פסקתי כי זה 100₪+ לפח העבודה בעיינים הזה כל פעם זו דעתי לדיקור הזה . עכשיו הכאב קבוע ויוצא קליק מהמקום שמותח ידיים לצד שמאל . מה אני יכול לעשות זה כבר שנה ו9 חודשים מלאים מהנפילה. ואני סובל ולא יודע למי לפנות פשוט שום רופא לא יודע ומכל זה אני הסובל וסובל .הוסף תגובה
שכחתי לשאול האם יש כדוריםשי 01/05/2017 | 11:56שכחתי לשאול האם יש איזה סוג כדורים משהו שאתה מכיר שיכול לטפל בכזאת בעייה? אני לא רוצה סתם לקחת כדורים כי זה מזיק . לכן שואל אותך האם אתה רואה איזה סוג של כדורים/תרופה לכאלה ממצאים ולכאלה כאבים ולכזה דבר שנה ו9 חודשים לאחר הנפילה .הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בחזה מר גבעון פלד 03/05/2017 | 16:39לאור כל הבדיקות והנסיונות ולדעתי אף ציינתי לך זאת בעבר הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
כאב עז בכתף ירדן 30/04/2017 | 23:54שלום רב, בת 26, לא מתאמנת. מזה כחמישה ימים סובלת מכאבים חזקים בכתף שמאל. במיוחד שהשרירים רפויים וכשאני במנוחה. בעת נשימה עמוקה- הכאב מתחזק ממש. הכאב הוא פנימי לא כאב שנתפס שריר. הייתי אצל רופאת משפחה. לא עזר התרסיס שקניתי למריחה נגד הכאב ונגד דלקת.קראתי שזהו תסמין לכמה סוגי סרטן. ( עצמות, ריאות). האם יכול להיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב עז בכתף מר גבעון פלד 01/05/2017 | 08:27את הבדיקות לשלילה של הדברים החמורים שהזכרת ואחרים רצוי לבצע וזאת אכן מתחיל ברופאת המשפחה. לשמחתינו לרוב מדובר במערכות רקמה רכה, מקור הכאב בו נפוץ, שניתן לטיפול יחסית בקלות באמצעות טריגר פוינט טראפי. הטיפול מתבצע אצל מטפלים שהוכשרו לכך ולצערי עדיין לא דרך קופות החולים.הוסף תגובה
כאב ראש מדיקור מותני דני 18/04/2017 | 11:42שלום, בן 38. בעיקבות חשד לדלקת קרום המוח חיידיקית בוצע LP בבית החולים. מאז ועד היום (שבועיים) אני סובל מכאב ראש בעמידה וישיבה שמתפתח תוך מספר דקות וחולף במצב שכיבה. משככי כאבים עוזרים במידה מסויימת אבל רק שכיבה מביאה להטבה משמעותית. תוך כמה זמן התופעה אמורה לעבור לפני שצריך לפנות לבדיקה? למי פונים במצב הזה? תודה על העזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי ראש מניקור מר גבעון פלד 19/04/2017 | 14:02אני מכיר תופעות כאלו ואחרות הנגרמות לאחר ניקור. לצערי קשה מאוד למגרן ויש לתת להן לחלוף. יש כאלה שאין להם תופעות ואני מכיר גם אלו שלקח מספר חודשים. הבשורה הטובה היא שבמרבית המקרים זה חולף אחרי מספר שבועות. בכל מקרה הייתי פונה לרופא המטפל לבדיקה והתיעצות.הוסף תגובה
כאבים בצלע קורל 18/04/2017 | 08:00היי אתמול בלילה נשכבתי במיטה ולפתע הרגשתי כאב חד בצלע ימין כמו דקירה איומה הבוקר קמתי הכאב לא נפסק ולא הפחית חייבת לציין שבעת נשימה הכאב לא משתנה הכאב נשאר גם ללא שום תזוזה אשמח לשמוע דעה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בצלע מר גבעון פלד 18/04/2017 | 10:56האם קיבלת מכה או עשית פעולה פתאומית? האם היית בארוחת חג בה אכלת הרבה אתמול? והאם את מבצעת פעילות גופנית באופן שוטף?הוסף תגובה
בלט דיסק צווארי דינה 18/04/2017 | 00:45הי,בת 42 סובלת מאוד לסרוגין והאמת שלא מקפידה על מה שהאורטופד המליץ לאחר האיבחון-פיזיו ושחייה.. קראתי עליך ואין לי מושג לגבי מחירים אז אשמח לדעת כי אני ממש חנוקה בכסף אז השאלה אם זה בכלל רלוונטי.. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בלט דיסק צווארי מר גבעון פלד 18/04/2017 | 10:54שלחי לי פרטי התקשרות למייל הפרטי שלי givonpeled@gmail.com ואנסה לעזור.הוסף תגובה
כאב בחזה צד ימין לידור 13/04/2017 | 13:08יש לי כאבים ממש חזקים כאלה כשאני נושמת ומתיישרת אפילו מגיעים אל הגב אין קופות חולים היום ויש לי ילד בן חצי שנה לא יודעת מה לעשות ומה זה אומר או אם זה דחוף .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה בצד ימין מר גבעון פלד 13/04/2017 | 15:09ראשית יש מרמ תמיד ואת יכולה לגשת אם את מרגישה כי המצב דחוף. קשה יהיה לי לתת לחך תשובה מדוייקת אך אם הכאב נוצר משינוי תנוחה או נשימה עמוקה בלבד ואינו מתגבר עקב מאמץ או במאמץ לרוב זה מרמז על בעיות לא מהותיות. בכל מקרה אשמח לשמוע האם יש כאב במנח רגיל, האם יש כאב במאמץ איפלו עליית מדרגות כשפעימות הלב מעט מתגברות, האם את מניקה והאם יש בעיות עבר כלשהן, גם כאלו שלדעתך לא רלוונטיות למצב היום.הוסף תגובה
כאב בשכמה ובצד הצלעות אלין 08/04/2017 | 17:26שלום. בת 39. בשנתיים האחרונות סובלת ממעין גירוד ונימול לעיתים תחת השכמה השמאלית. כל האזור הזה רגיש יחסית והוא גורר כאב שרירי בכתף שמאל, צידי הצלעות ואפילו השד לעיתים. יש זמנים שזה כמעט לא מורגש או בכלל לא קיים. כשצד הזה מתאמץ יותר אז הדברים חוזרים על עצמם. האם עניין של גירוד או גירוי פנימי באזור השכמה מאחור וגם באזור הצלעות תחת השד השמאלי יכולות לקרות מבעיה של שריר מכווץ מאוד באזור? נראה שהכל שייך לאותו אזור שכמה שמאל, הצלעות שם, שד ואזור הכתף ובית השחי ולמטה... אשמח לדעתך:)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בשכמה וצד מר גבעון פלד 09/04/2017 | 12:35תאורך תואם טריגרים, נקודות מעוררות כאב, בשריר הנקרא רחב גבי. את יכולה לנסות לבצע לחיצות על השריר לבד אך הייתי ממליץ לך לגשת לטיפול מתחום הטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
המון תודה.אלין 09/04/2017 | 19:32פסח שמח:)הוסף תגובה
כאבים בחזה רוני 08/04/2017 | 02:56שלום לך אני בחור צעיר בן 23 שוקל 91 קילו לא סובל מימחלות אבל גם לא עושה פעילות גופנית כלל אני יושב רוב היום במישרד ובאיזה יום בלי שום הודעה מוקדמת בא לי כאב חד באמצע החזה ונוטה לצד ימין זה מגיע לחצי שעה ולפעמים שעה ונעלם ואז חוזר כאחרי שבוע, ליפעמים זה בא פעמים בשבוע וליפעמים פעם בחודש הייתי אצל רופא והוא בדק אותי עם אק"ג שלא ביזמן הכאב ונתן לי כדורים לבעיות בוושט ואמר לי לקחת את זה באופן קבוע אני לא סומך עליו ועוד הרבה אחרים לא סומכים עליו מה אני עושה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה מר גבעון פלד 09/04/2017 | 12:32קודם כל עובר רופא. יש המון רופאים מצויינים, למען האמת כמעט כולם. מעבר לכך תאורך תואם בעיות של רקמה רכה ונקודות טריגר פעילות. הכאב המשתנה, הלא קבוע אופייני לסוג כזה של בעיה במיוחד כאשר מעורבת עבודה משרדית ללא פעילות גופנית. לאחר הבדיקות שעברת על מנת לשלול בעיות חמורות באמת הייתי ממליץ לך לשגת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
כאבים ברגל ניבר 06/04/2017 | 12:23שלום, אבי סובל מסכרת עם סיבוכים. מזה כחמש שנים עם נוירופתיה סוכרתית. יש לו כיבים בכף הרגל שלא נרפאים. כתוצאה מהמצב יש לו כאבים איומים ברגל וגם בכף הרגל עד כדי כך שאינו יכול להירדם בלילה. הוא ניסה מספר סוגים של נוגדי כאבים (טרמדקס, פרקוסט, טרגין) אך ללא הועיל. כיצד אפשר להקל על הכאבים שלו? תודה, ניברהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים כתוצאה מסכרת מר גבעון פלד 06/04/2017 | 22:23כאבים כתוצאה מסכרת אם מפגיעה נורופתית ואם כפי שתיארת מכאבים של פגיעות רקמה שלא מגלידות הן בעיה קשה ומוכרת. האם הכאבים קבועים כל הזמן או שיש שינויים בזמנים או במנחים?הוסף תגובה
מדובר בכאבים קבועים בדגלניבר 06/04/2017 | 23:52ובכף הרגל לא יכול לדרוך על הרגל ולא מצליח להירדם עקב הכאב הקשה מנשוא. תודה.הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים כתוצאה מסכרת מר גבעון פלד 07/04/2017 | 13:56לצערי אין פתרון קל. תוצאות הסכרת מייצרות בעיית ריפוי והחלמה. יש לגשת לרופא המטפל ובמקביל לטיפול בסכרת לקבל טיפול בכאב.הוסף תגובה
תודה.. לגבי הטיפול בכאב האם תוכל לחדדניבר 07/04/2017 | 15:18בבקשה את הנושא? האם עלינו ליזום פנייה לראומטולוג ? לנוירולוג? תודה.הוסף תגובה
תשובת מומחה טיפול בכאב מר גבעון פלד 09/04/2017 | 12:27תבקשו הפנייה למרפאת כאב ובנוסף במקביל ניתן לגשת לטיפול מתחום השיקום האורטופדי או הטריגר פוינט טראפי שאלו טיפולים משלימים פרטייםהוסף תגובה
תודה רבה וחג שמחניבר 09/04/2017 | 12:29תודה רבה וחג שמחהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
דמיון מודרך
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס