פורום כירורגיה פה ולסת - עמוד 16
ד"ר נבות גבעול 4.9 ( 14 חוות דעת )
ד''ר גבעול הוא מנהל היחידה לכירורגיה פה, פנים ולסתות במרכז הרפואי סורוקה ומרצה בכיר בבית הספר לרפואה באוניברסיטת בן גוריון. יועץ לסוכנות מדנס לביטוח בע''מ - ביטוח אחריות מקצועית וניהול תביעות ברפואת שיניים. בתפקידו הקודם, שימש כרופא בכיר ומנהל מרפאת מפרקי הלסת, שיבא. נבחר לרופא הטוב ביותר בתחום כירורגית בפה ולסת ברשימת הרופאים הטובים ביותר לשנת 2018 של Forbes ישראל תחומי טיפול של ד''ר גבעול: - שתלים דנטליים - השתלות עצם - הרמת סינוס - עקירות כירורגיות - עיוות במפרקי הלסת הערוץ של ד"ר גבעול ביוטיוב: https://www.youtube.com/channel/UCDEtokyQJnYmhm9w_gKtq0g
תוצאות mri (לת) שיר 01/07/2023 | 08:28בעקבות כאבים בלתי מוסברים באוזן שמאל נשלחתי לנוירולוג ששלח ל-MRI מוח ולסת . בתוצאות MRI לסת כתוב : משמאל עמדה תקינה של הקונדיל בפה פתוח וסגור, יש תת פריקה קדמית קלה של הדיסק בפה סגור וללא רדוקציה בפתיחת הפה . רציתי לדעת מה זה אומר בבקשה ? והאם מסביר את הכאבים שיש לי באוזן .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
ניתוחים חוזרים עינת 23/06/2023 | 11:25שלום, מטופלת מזה זמן במרפאות פה ולסת. דיסקות קדמיות וOS בשמאל. ב8/22 עברתי שטיפה בצד שמאל, ב1/23 בצד ימין עקב החמרה לאחר ניתוח שמאל. הניתוחים עשו עבודה חלקית, הקל קצת על הכאב ופחתו הציפצופים באוזניים וגם משמעותית פחתו הקרפיטציות. יחד עם זאת, מגבלת פתיחה עדיין 30 מ"מ וקיימת נעילת לסתות בלילה ןכאבים עדיין קיימים. בשבועות אחרונים התחילו קליקים כ-ו-א-ב-י-ם בטירוף בצד ימין. מרגיש כאילו חזרתי אחורה לפני תחילת ניתוח. יש לי מעקב בספטמבר אצל המנתח. בפגישה האחרונה אמר שיש עוד אפשרות ניתוחית אבל היא תפגע לי באורח חיים. בשיא הכנות לא רואה איך אפשר לפגוע יותר ממה שיש כרגע. יש לך אולי ניחוש על מה הוא דיבר? ומעבר לכך, מה גם דעתך המקצועית בעניין ואיך לטעמך היית פועל? זה קצת מעיק להיכנס לניתוח כל יומיים...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום עינת ד"ר נבות גבעול 27/06/2023 | 23:11יש להמתין לפגישה עם המנתח.הוסף תגובה
דלקת ריקי 22/06/2023 | 19:02היי ב 6.6 הפנים מצד שמאל שלי התנפחו והחיוך נטה בזוית בצד שמאל והרגשתי זרמים בפנים. הייתי במיון בדיקות דם יצאו תקינות . וגם אוזן שבהתחלה חשבתי שזה האוזן כי הכאב הקרין בכל צד שמאל עשו גם בדיקת שמיעה ויצא תקין . הייתי בפה ולסת ושלחצו מתחת לאוזן שמאל כאב מאוד. נתנו ארקוקסיה 90 למשך 10 ימים שסיימתי לפני שבוע.אמרו לחזור אם לא עבר אבל אין תור קרוב . הבעיה כרגע שעדיין יש לחץ בראש של צד שמאל. עיין שמאל קצת סגורה. החיוך בסדר לא זוויתי וקצת חום פנימי. קבעתי תור לרופאת משפחה ביום א'. האם יש משהו ספציפי שעלי לבקש שתבדוק או מרשם למשהו אחר שיעזור? אני גם טסה בראשון בערב ובבית חולים אמרו שאין בעיה לטוס.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
דלקת המשךריקי 22/06/2023 | 19:05היי שכחתי לציין שעשיתי בשיניים צילום פנורמי והייתי אצל רופא שיניים והכל תקין.הוסף תגובה
תשובת מומחה שלום ריקי ד"ר נבות גבעול 27/06/2023 | 23:09עליך לבקש בדיקה של נוירולווג. תחושת החום וסגירת העין לא קשוקים לכאב במפרקהוסף תגובה
סובל מהידוק שיניים ביום ובלילה ניב 03/06/2023 | 10:44בנוסף טעם לוואי בפה וצרידות... וכאב בצד שמאל בחלק התחתון של הלסת.. למי עליי לפנות בעניין? אני מתעורר בלילה בגלל הידוק השיניים,הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום ד"ר נבות גבעול 09/06/2023 | 00:37ממליץ לפנות לכירורג פה ולסת עם הצילוםהוסף תגובה
החלמה שא 02/06/2023 | 15:54שלום רצתי לישול עברתי אתמול טיפול שבו שאבו לי ציבטה מהלסט דרך השן מאז הטיפול הפרצוף שלי רק מיתנפח ומיתנפח העין ניסגרת לי ביגלל הנפיחות וזה גם ירד לסנטר עם סימנים כחולים האים זה משהו תקין והאים יש משהו לעשות כדי לזרזר את תהליך ההחלמה ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום ד"ר נבות גבעול 09/06/2023 | 00:35אם הנפיחות יורדת לסנטר יש לחזור לרופאהוסף תגובה
דימום אף לאחר עקירה Adidas 02/06/2023 | 00:43היי ביצעתי עקירה רגילה (לא שן בינה) והחל לי דימום מהאף לאחר כמה שעות.. יש לציין שהדימום מהצד הנגדי ולא מאותו הצד האם תקין?? מעולם לא קרה ליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום ד"ר נבות גבעול 09/06/2023 | 00:34הכל תקין . הדימום לא קשור לעקירההוסף תגובה
שבר או סדק עדי 27/05/2023 | 16:13פרקתי תת פריקה את הלסת בצד שמאל החסרתי למקום טווח תנועה חזר אבל לא מסוגלת לאכול או לשתות מוצקהוכאובה מאוד עשיתי צילום אשמח לדעת אם רואים שבר או סדקהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום עדי ד"ר נבות גבעול 09/06/2023 | 00:32יש לפנות לכירורג פה ולסת עם הצילוםהוסף תגובה
דלקת במפרק הלסת (לת) Sarit.36 29/05/2023 | 03:43שלום, רופאת אאג רשמה לי תרופה קטאפלם לדלקת במפרק הלסת בצד שמאל כתוצאה משן בינה שפצעה אותי עד שנעקרה. 1. האם לדעתך זו התרופה הנכונה לבעיה הזו? 2. התרופה גורמת לי לתופעות לוואי דיי קשות, בעיקר כאבי בטן. האם יש אפשרות להחליף לתרופה אחרת? אולי הורדה במינון (כרגע אמורה לקחת 2 כדורים ביום 50 מ״ג למשל עשרה ימים). אודה לך על תשובה מהירה. שריתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נגע בחיך הרך Ray 10/05/2023 | 15:14דוקטור שלום רב, לאחר הסרת minor salivary gland With lichenoid inflammatory infiltrate מהחיך הרך. אני שם לב לנגעים דומים שחוזרים באזור, קשים ולא כואבים אני מהר מאוד דואג לשטיפות וכמובן לשמירה על היגיינה אך כל פעם דואג שלא אצטרך חלילה הסרה כירורגית שוב. האם יכולה להיות אבחנה או גורם לתופעות הללו? נגע אדום קטן קשה בחיך הרך. ניסיתי למינציה של אוכל חריף, ללא עישון ללא אלכוהול ובאמת אני די אובד עצות. אשמח להודעה ממך וגם להגיע במידת הצורך. דוקטור יקר תודה רבה ורק בריאות.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום ריי ד"ר נבות גבעול 16/05/2023 | 00:00ממליץ לגשת למומחה לרפואת הפה, לאבחון ומענה על שאלות אלו.הוסף תגובה
דוקטור יקר, הסבר העיקרי שהומלץ ליריי 21/05/2023 | 19:09הוא בדיקה שנתית. אודה מאוד לתשובות לשאלות אפילו טלפונית בתשלום. תודה מראש.הוסף תגובה
כאבים מאוד מאוד חזקים חרדה מלי החרדה 20/05/2023 | 23:19שלום רב.בת 43 בעיות במפרק הלסת ידועות. דלקת חניכיים קלה ידועה.ביום שלישי כאבי שרירים בחילות שלשולים( לא יודעת אם קשור) וחום רק בערב 37.5. ביום חמישי כרב בשן עם שורש וכתר או בחניכיים-בדיקת רופא שיניים אמר חניכיים.עם השעות והימים התחיל לנוע הכאב ללסת לצואר לראש מימין במקביל החום נמשך כרבי שרירים שלשולים. 1. האם י ש קשר בין החום ללסת/חניכיים? 2. האם דלקת מפרק הלסת גורמת לחום, 3. ממה זה נשמע לך? מה כדאי לעשות אני עובדת עצות ממש תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שלום מלי ד"ר נבות גבעול 21/05/2023 | 14:47אין קשר. כנראה מחלה ויראלית יש לגשת לרופא המשפחה.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח חניכיים
-
עקירת שן בינה
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום
ד"ר הילטון קנגיסר רפואת שיניים
4.9 ( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

ד"ר פבל ווסקובויניק רפואת שיניים
5.0 ( 7 חוות דעת )
"ברצוני לשתף אותכם על חוויה יוצאת מן הכלל לא הרגשתי טיפול בשיניים לאורך כל הדרך מקצוען אמיתי כולל אלונה אסיסטנטית שמשלימה אותו לסיכום ממליץ בחום לבצע טיפול אין מה לחשוש בהצלחה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת

ד"ר נבות גבעול