פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 94
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
בחירת רופא מומחה רלוונטי לבעיה
חגית 16/10/2019 | 11:30לבן שלי (בן 20) כאבים מספר חודשים - באזור שמאלי עליון בגב - נודדים בין צואר/עורף שמאלי, שכמה וכתף שמאלית. לאיזה רופא מומחה היית ממליץ לפנות לבדיקה? אורתופד צואר/כתף/עמוד שדרה? נוירולוג? אודה מאוד על עזרתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בחירת רופא מומחה רלוונטי לבעיה
דר' ירון סלע 23/10/2019 | 12:05שלום רב חגית, ותודה על פנייתך ! לגבי התלונות שתוארו בתמציתיות, להערכתי, הכיוון הוא- 1. אורתופד מומחה עמוד שדרה 2. אורתופד מומחה כתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים מבית השחי לאורך היד עם נימול ל 2 אצבעות
איזי 14/10/2019 | 08:33שלום, מזה מספר ימים שאני סובל מכאבים עזים לאורך יד שמאל עם נימול ל 2 אצבעות, בדיקת א.ק.ג. שללה בעייה בלב, התחלתי לקחת מוסקול שהקל מעט ובינתיים התפתח חום שעם אקמול הצלחתי להורידו. אין נפיחות של הבלוטה בבית השחי. מה יכולה להיות הסיבה ? ואיך להתגבר על הבעייה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים מבית השחי לאורך היד עם נימול ל 2 אצבעות
דר' ירון סלע 23/10/2019 | 12:00שלום רב איזי, ותודה על פנייתך ! כולי תקווה, שבשלב זה (כ 9 ימים לאחר הפנייה...) כבר יש שיפור קליני. במידה ועדיין יש נימולים וזרמים ורדימות יד, יש להיבדק על ידי מומחה כתף ו/או מומחה כף היד. יש לשלול לחץ עצבי. ניתן לבצע בדיקת EMG-NCV לבירור הולכה עצבית, במידה ואין שיפור. אינני מתייחס לבלוטות לימפה בבית השחי או חום או כל תלונות שאינן מתחום האורתופדיה. כמובן, שיש לראות רופא משפחה במידה ויש תלונות בכיוון זה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
מתיחה חזקה וכאבים
עידן 21/10/2019 | 01:43ד״ר סלע שלום, רציתי לדעת האם ניתן לקרוע גיד בכתף או לגרום לנזק משמעותי אחר כתוצאה ממתיחה של היד והכתף ללא התנגדות חיצונית כלשהי? עברתי לפני כ4 חודשים תאונת דרכים ואני מבצע תרגילי פיזיותרפיה לצוואר ולכתף בעקבות קרע בכתף שמאל ולחץ כרוני באזור c5 c6 בבדיקת EMG המקרין לידיים וכתפיים. בתוכנית בין היתר נכלל תרגיל של לחיצת כתפיים למעלה עם גב כנגד הקיר כאשר הידיים מלוות את הקיר לאורך כל התרגיל ולא מנתקות מגע בשום חלק. כ3 שבועות אחרי שהתחלתי לבצע את התוכנית התחלתי להרגיש כאבים ומתיחה חזקה לאורך לאורך כל הצד הפנימי של היד עד האצבעות ובעיקר באזור של החיבור בין החזה לכתף וליד עד אמצע הביצפס. עם הזמן התגברו הכאבים, הכתף החלה ״לחרוק״ ולעיתים להשמיע ״קליקים״ למשך כמה ימים חשתי כאבים חזקים שכאבו גם במגע, בכל האזור הפנימי של המרפק כמו שטף דם אך לא היה שום סימן, בנוסף קשה לי וכואב בקדמת הכתף כאשר אני שם את היד מאחורי הגב עם מרפק ב90 מעלות ובזמן שאני בסיבוב חיצוני של הכתף כלפי מעלה גם יש כאבים באותו אזור ומעט גמישות יתר. אציין שכל שרירי השכמות והגב שלי מאוד תפוסים ולמרות שזה משתפר בטיפולים אני עדיין סובל מחוסר איזון באזור שגורם לקצה עצמות הבריח שלי לבלוט בסוף העצם מתחת לגרון. כתוצאה מכך בזמן ביצוע התרגיל השכמות שלי תמיד נעולות אחורה וקרובות אחת לשניה דבר שאני מאמין שתרם למתיחה קיצונית רחבה מדי של האזור המדובר. כרגע האזור פצוע וכואב כבר מספר שבועות, משתפר טיפה עם הזמן אך עדיין כואב בעיקר בקדמת הכתף ובמרפק. רציתי לדעת האם בכלל אפשרי לגרום לקרע או לנזק רציני כלשהו ממתיחה כזאת, כאשר הכתף אמנם בתנוחה בעייתית אך לא מופעל שום לחץ או התנגדות חיצונית על הגוף?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מתיחה חזקה וכאבים
דר' ירון סלע 23/10/2019 | 11:56שלום רב עידן, ותודה על פנייתך המפורטת ! עידן, הכל יכול להיות ברפואה ובגוף האדם... אתה שואל האם אפשרי... כן זה אפשרי. אך האם שכיח - לא, זה לא שכיח. עידן יקר, אומנם פירטת רבות בפנייתך, ואני מברך על כך, ומעודד את שאר ציבור הפונים פרט ככל הניתן בפנייתם, אך בכנות מלאה, לעתים תמונה שווה אלף מילים... קשה להבין מקריאת מלל רב לגבי הבעיה הממוקדת. ציינת שלל דברים, ולעתים מרוב עצים לא רואים את היער. אשמח לעזור לך באופן ישיר, ולשם כך, אני זקוק לבדוק אותך., הבדיקה הגופנית היא המהות של הרפואה. ממנה הכל מתחיל ונגמר. אני זמין לתקשורת ישירה, ולא דרך הפורום, במידה ותחפוץ בכך. אאחל לך -בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
פענוח אם אר איי - אשמח לעזרה, אחרי נפילה
שירלי 21/10/2019 | 14:46s There is a small joint effusion mostly in the subcoracoid recess, without synovitis or discrete intra-articular bodies. There is mildly increased fluid in the subacromial/subdeltoid bursa secondary to a full-thickness .rotator cuff tear There is an 8 x 8 mm wide mixed full-thickness and partial-thickness supraspinatus tendon tear. There is a .partial-thickness articular sided tear of the subscapularis tendon. There is no muscle atrophy or edema The acromioclavicular joint is normal. The acromion demonstrates a curved undersurface and is laterally downsloping. There is a tiny lateral subacromial spur. The glenoid cartilage is intact. There is no fracture, .marrow edema or suspicious marrow lesion There is a tear of the posterior labrum. There is interstitial tear of the biceps tendon and the medial half of .the torn tendon is dislocated into the subscapularis tendon :Impression .x 8 mm wide mixed full-thickness and partial-thickness supraspinatus tendon tear 8 .Partial-thickness articular sided tear of the subscapularis tendon .Interstitial biceps tendon tear with the medial half of the tendon dislocated into the subscapularis tendon .Downsloping acromion .Tiny lateral subacromial spur .Posterior labral tear קרע בעל עובי מלא / חלקי של גיד הסופרה-ספינטוס 8x8 מ"מ. קרע בעל עובי חלקי של גיד הסבסקפורליס. קרע אינטרסטציאלי , פריקה של גיד הביצפס. אקרומיום למטה משופע. דורבן אקרומי זעיר. קרע לאברלית אחוריהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פענוח אם אר איי - אשמח לעזרה, אחרי נפילה
דר' ירון סלע 23/10/2019 | 11:04שלום רב שירלי, ותודה על פנייתך ! אני אשמח לעזור לך שירלי, אם תהיה לי תמונה קלינית מלאה. העתקת פענוח של MRI, אך אין פירוט על מצבך. מה גילך ? מה תפקודך הכללי ? מה קרה בכתף ? מתי זה קרה? האם נחבלת או נגרמה שחיקה הדרגתית ? האם את עובדת פיזית עם היד שנים רבות? האם נגרמה שחיקה בספורט או פעילות אחרת ? מה הטיפול שבוצע עד כה? מה הממצאים בבדיקה הגופנית ? ועוד ועוד... את חייבת להבין שירלי , שכל אדם הוא עולם ומלואו. יש מטופלים שעם ממצאים אלו ב- MRI, כלל אינם מתלוננים, ויש להם תנועה מלאה בכתף, ומנגד, יש מטופלים שעם ממצאים "דלים" יותר ב MRI ו"חייהם אינם חיים..." לכן צריך "לתפור" את הטיפול הנכון לאדם הנכון. אני קלינאי ומומחה כתף. אינני רדיולוג ואין תפקידי לפרשן פענוחי MRI. אני מבצע את ההכלאה הסופית של בדיקת הכתף, תשאול רפואי ומעבר על אמצעי ההדמייה. השקלול של כל המידע מאפשר לי להוציא "פלט" של מידע מפי. לכן, בשלב זה אין באפשרותי לעזור לך בייעוץ.הוסף תגובה
-
-
כאבי כתפיים והתנשפויות
אנה 22/10/2019 | 22:57אני מתחת לגיל 20 ובזמן האחרון כשאני מתכופפת מאוד כואב לי הכתפיים ומרגישה חולשה ובנוסף לכך מתנשפת מאודהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי כתפיים והתנשפויות
דר' ירון סלע 23/10/2019 | 10:33שלום רב אנה, ותודה על פנייתך ! אני מוכרח לציין אנה, שהתמונה הקלינית של מצבך אינה ברורה לי דייה. אבקש ממך לראות רופא משפחה אשר אמור להתייחס לנושא הנשימתי. יש לברר מחלות רקע ותפקוד איברי בית החזה. לעתים יש בעיות בבית החזה המקרינות לכתפיים. אין הקשר בין בעיה "אורתופדית" טהורה של הכתף בלבד אשר אמורה לגרום להתנשפויות... תמיד יש יוצאים מן הכלל, אך לרוב, יש לברר נושא ריאתי. יש לברר גם איברי בטן שבעיות בהם יכולות ליצור כאב מוקרן לשכמות וכתפיים בשינויי תנוחה , כפי שתיארת... בנושא הכתף, יש להיבדק על ידי מומחה כתף ולראות האם יש מקום להמשך בירור עם בדיקות עזר לכתפיים. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שלום רב, יש לי בעיה חמורה שאני סובל ממנה קשה כבר 10 שנים
חיים 11/10/2019 | 21:47שלום רב, יש לי בעיה חמורה שאני סובל ממנה קשה כבר 10 שנים! יש לי רעד בראש בעיקר בקצה הראש איפה שמתחילה מערכת העצבים, הרעד הזה מחמיר שאני בלחץ, וגם שאני מזיז את הראש לצדדים, וגם בבוקר שאני קם, ויש לי גם קליקים קטנים בזמן הזזת הראש בצורות מסוימות, הבעיה הזאת מפריעה לי לתפקוד היום יומי ואני מרגיש שהחוט השדרה שנכנס לראש לא יציב ורופף ואני יכול לשחק איתו ולעשות קליקים חופשי כנראה הוא התנתק מהחיבורים, בנוסף הצוואר שלי נוטה קצת קדימה, עשיתי מלא תרגילים הלכתי להמון רופאים ולאף אחד אין פיתרון, מי יכול לעזור לי? אני מוכן לשלם כמה שצריך בשביל פיתרון לסיוט המוזר הזה שלא נגמר, תודה רבה לעוזרים, חייםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בעיה חמורה שאני סובל ממנה קשה כבר 10 שנים
דר' ירון סלע 12/10/2019 | 09:32שלום רב חיים, ותודה על פנייתך! אתחיל מהסוף - זה אינו הפורום המתאים לתחום בעייתך הרפואית. נא ראה פורומים אחרים באתר. הכיוון הכללי שעליך לחפש נוגע לעמוד שדרה וראש . תחומים של מומחה עמוד שדרה/נוירוכירורג/נוירולוג - הם כיוון כללי טוב להתחיל בו את מסע החיפוש אחר מזור לתלונותיך הממושכות. אאחל לך בריאות שלמה וחג שמח !הוסף תגובה
-
-
קרע בגיד
יעקב שר 08/10/2019 | 06:32אשתי החליקה בכביש ובאולטרסאונד כתוב: קרע חלקי 5 מ"מ בגיד הביצפס כתף ימין טנדוניטיס של גיד הביצפס. מה פירוש הדבר? מה הסיכוי לריפוי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרע בגיד
דר' ירון סלע 10/10/2019 | 14:35שלום רב יעקב, ותודה על פנייתך! חסר לי מידע בנושא אשתך על מנת לכוונך בצורה מדויקת. בת כמה אשתך ? פעמים רבות, קרעים בגידים בכתף לרבות השרוול המסובב וגיד הבייספס, נגרמים משחיקה הדרגתית ולא בהכרח מחבלה. האם היו לה כאבים בכתף בטרם החבלה? מתי התרחשה החבלה? מה הטיפול שקיבלה עד כה ? האם בוצע גם צילום רנטגן ונשללה פגיעה גרמית ? מה הבדיקה הגופנית מראה? האם יש מגבלה תפקודית ? המילה טנדינוזיס או טנדיניטיס מעידה על שינויים כרוניים ולא "חבלתיים" בלבד. ישנם שינויים במרקם הגידים בגופנו (הבאים עם השנים... סוג של מתנות של החיים- אם נהיה עדינים) לרוב, בקרעים חלקיים קטנים, כדוגמת המקרה הנידון, אין מקום להתערבות ניתוחית. אינני יודע איזה טיפול היא קיבלה עד כה, והאם נבדקה על ידי מומחה כתף. במידה וטרם- כמובן, אמליץ בחום, להיבדק על ידי מומחה כתף ! בריאות שלמה וחג שמח !הוסף תגובה
-
-
מימצא ציסטי בבית שחי שיכול להתאים ללברום
אייל 06/10/2019 | 00:01שלום רב, בבדיקת US אקראית לבלוטות לימפה בבית שחי, לאחר שהרגשתי כאב קל ומששתי בלוטה בבית שחי ימין, בתוצאה "בבית שחי מימין בצמוד ללברום הודגם מימצא אנאקואי בגודל 2*0.7 ס"מ ללא זרימת דם יכול להתאים למימצא ציסטי הקשור ללברום להמשך בירור אורטופדי" הטכנאי שאל אם יש לי כאבים בכתף...אך לא. אין לי כאבים בכתף. במה מדובר והאם יש צורך בבירור נוסף? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מימצא ציסטי בבית שחי שיכול להתאים ללברום
דר' ירון סלע 06/10/2019 | 10:34שלום רב אייל ותודה על פנייתך ! כמובן, שבנושא בית השחי, ובלוטות לימפה , ותלונות באזור זה, יש לברר ולהמשיך הבירור אצל רופא המשפחה. בנושא הכתף - במידה ואין כלל תלונות בכתף ומעולם לא היו, יתכן והממצא מקרי, כמו בפעמים רבות בהם מבצעים בדיקות שונות ומגלים ממצאים אקראיים וללא הקשר למציאות. יחד עם זאת, שווה, ליתר בטחון, להיבדק על ידי מומחה כתף, ולשקול האם יש מקום לבירור מעמיק יותר של הכתף. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
שאלה נוספת-לברום
אייל 06/10/2019 | 15:34תודה רבה, האם כדאי לבצע ct צילום רנטגן כתף ימין לפני הגעתי לרופא אורטופד? בUS מסתבר שאותה בליטה, שחשתי במישוש הינה לברום ולא בלוטת לימפנ...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלה נוספת-לברום
דר' ירון סלע 06/10/2019 | 16:21שלום רב אייל. אענה בתמצות: 1. בלברום לא ניתן לחוש במישוש. הוא עמוק מידי. 2. עליך לבדוק את נושא בלוטות הלימפה על ידי מומחה בתחום. 3. CT מלווה בקרינה רבה . שקול למאות צילומי רנטגן, ויש לבצעו באינדיקציות הנכונות. לא מומלץ לבצעו לפני ייעוץ מומחה כתף. 4. יתכן ויהיה מקום לביצוע MRI ולא CT. שוב, לפי החלטת והנחיית מומחה כתף, ובסדר כרונולוגי, רק לאחר בדיקתו הגופנית (במידה וימצא זאת לנכון...) בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
לברום
אייל 06/10/2019 | 18:14דר' ירון סלע, תודה רבה על תשובותיך המהירות והמפורטותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גמר חתימה טובה !
דר' ירון סלע 06/10/2019 | 18:59אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
קרע ברצועת כתף?!
סתם אחת 04/10/2019 | 13:21שלום רב, עפתי, בעת רכיבה על וספה, על יד ימין. מאז,חלף שבוע, איני יכולה להרים לפנים את היד, אם כי יכול הצידה ולאחור. לאור זאת, מהי אבחנתך המלומדת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פציעה ביד מנפילה מווספה
דר' ירון סלע 04/10/2019 | 15:44שלום רב לך, ותודה על פנייתך! אינני יודע מה מיקום הכאב. כשאת מציינת "יד" האם כוונתך לכתף ? האם החבלה נגרמה רק לכתף או גם למרפק או כף היד ? מה הבירור שעברת עד כה ? האם פנית למיון או מוקד רפואה דחופה ? האם עברת צילום רנטגן ? זה הבסיס לכל פציעה... כמו כן יש לשקול ביצוע בדיקת אולטרסאונד. לאחר ביצוע בדיקות העזר ובדיקה גופנית יסודית, ניתן לדבר על "אבחנות מלומדות". בריאות שלמה ! וסעי בזהירות...הוסף תגובה
-
-
כאבים בידיים
ריקי 04/10/2019 | 14:25היי אני סובלת מכאבים מהכתף ועד לתחילת כף היד אשמח לדעת האם יש משהו שיכול לעזור לי לעקל על הכאבים..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בידיים
דר' ירון סלע 04/10/2019 | 15:39שלום רב ריקי, ותודה על פנייתך! הקלה על כאב היא לא הנושא העיקרי כאן ריקי. גבלת אבחנה מדויקת לבעייתך וטיפול בבעיה - היא המהות והעיקר. להקלת כאב, אינך זקוקה לי. קחי אקמול/אופטלגין/נורופן, וכו' וכו'. אם הכאב עדיין קיים - ישנם "תותחים" כבדים יותר. את זקוקה לאבחנה. ולשם כך צריך להתעמק בבדיקה גופנית יסודית ותשאול רפואי מלא. פנייתך לקונית ביותר ולא "נדיבה" במידע, ולכן אני "אנמי" ביכולותיי לעזור לך בשלב זה. ישנן 2 אפשרויות כעת. האחת, שתרחיבי משמעותית את המידע המפורט, לרבות בריאותך הכללית, כמה זמן כואב, מה בדיוק כואב, מה גרם לכאב, מה הטיפול והבירור שבוצעו עד כה וכו' וכו' (אני מניח שקיבלת את התמונה הכללית...) האפשרות השנייה, שתפני למומחה כתף ו/או צוואר על מנת להתעמק בבעיה ובפתרונות האפשריים. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
סיאטיקה
-
פלטפוס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
איחוי מפרק
-
ניתוח ארתרוסקופיה של הכתף
-
בדיקות קשורות
-
אנדוסקופיה
-
תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
מונחים קשורים
-
אוסטאוקלסטומה
-
אוסטאולוגיה
רופאים בתחום
ד"ר פיליפ רוזינסקי
אורתופדיה
5.0
( 40 חוות דעת )
"בנאדם מקסים שעזר לי מאוד לפני הניתוח ואחרי הניתוח שעשה לי הרגשתי בידים ממש טובות ושפשוט היה כיף"
ד"ר תומר כהן
כירורגיה אורתופדית
מומחה בכירורגיה אורתופדית עם התמחות על בפציעות ספורט וברכיים
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג