דלג לתוכן

אפליקציה לבדיקת איכות אוויר ואבקנים באוויר

פורום אלרגולוגיה

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר תומר כהן
ד"ר תומר כהן כירורגיה אורתופדית
מומחה בכירורגיה אורתופדית עם התמחות על בפציעות ספורט וברכיים
 מרכז גלאי
מרכז גלאי אבחון
4.0
( 3 חוות דעת )
"קודם כל אנחנו איזה שנתיים רק מחפשים אבחון לזה ואבחון כזה ואבחון כזה עד שקישרו אותנו למכון גלאי דרך העירייה ופשוט נדהמתי מהכמות האכפתיות של הילד שלי כאילו זה הילד שלהם כמה שאכפת להם ומתעניינות ומתקשרות לפני לשאול אם אני באה לטוב והם מסבירים לי וגם הרופאים ששם מסבירים את עצמם בנחת וברור המקום נקי גם המקום כזה מחדשים אותו הוא ממש מקום נקי ויפה והמטפלים שמה והמזכירות מהממות אני נהניתי מכל טיפול שהילד שלי עבר שמה גם הילד שלי יהודה בהתחלה הוא פחד מאוד אבל אחר כך זה כאילו עבר לו ב-20 דקות שהיינו שמה הוא אמר לי אמא אני מרגיש כאילו זה בית וממש ככה בית וזה המקום הכי מושלם לפי דעתי לעשות את האבחונים לכל ילד שצריך ושואלים אותי תמיד אני ממליצה על מכון גלאי אשקלון תמיד ולא משנה מה אני מרוצה והתלהבתי והאבחונים והכל היה זריז ומהיר ותודה תודה תודה תודה תודה ושוב פעם תודה"
ד"ר מיכאל בנימין
ד"ר מיכאל בנימין פסיכיאטריה
5.0
( 20 חוות דעת )
"פעם ראשונה שאני פוגשת פסיכאטר שמטפל בצורה כזו רגישה לגמרי אשאר כל זמן שאצטרך בטיפול אלוף ומקצועי"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםלופוס ומחלות אוטואימוניות

בפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות ניתן להתייעץ עם פרופ' ננסי אגמון-לוין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום לופוס ומחלות אוטואימוניות

פורוםאורטיקריה (סרפדת)

בפורום אורטיקריה (סרפדת) ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אורטיקריה (סרפדת)

פורוםאטופיק דרמטיטיס מבוגרים וילדים

בפורום אטופיק דרמטיטיס מבוגרים וילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אטופיק דרמטיטיס מבוגרים וילדים

פורוםמחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים

בפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר גיא שטויר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים

פורוםאלרגולוגיה

בפורום אלרגולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר בן ורנר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אלרגולוגיה

פורוםנאזאל פוליפוזיס

בפורום נאזאל פוליפוזיס ניתן להתייעץ עם ד"ר רמית מעוז-סגל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נאזאל פוליפוזיס
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו