פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 63
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן, מומחה לכירורגיה, בעשור האחרון ד"ר פרידמן מעודד את החזון שלו, ומחזיק בקליניקת בוטיק פרטית בתחום הרפואה האסתטית בברודצקי 43 רמת אביב, תל אביב.
בעברו, ד"ר מוני פרידמן שימש ככירורג בכיר במחלקת כירורגיה א', בית חולים אסף הרופא, מכבי שרותי בריאות ואסותא.
בשירותו הצבאי, שירת כרב סרן בחייל הרפואה ועדיין מתנדב בוועדות רפואיות של יחידות שדה.
במרפאה של דוקטור מוני פרידמן ניתן למצוא טיפולים אסתטיים - טיפולי הזרקות, בוטוקס, הסרת נגעים בלייזר וכמובן דגל המרפאה – מכשור ייחודי ובלעדי לטיפולים אסתטיים ברמה המתקדמת והגבוהה בעולם.
ד"ר פרידמן להשתמש ולהביא למרפאתו אך ורק ציוד משוכלל וייחודי מהטובים ביותר בעולם, אשר קיבל את כל האישורים הרפואיים הנדרשים ועשוי מהחומרים האיכותיים ביותר. ביחד עם הניסיון הרב והבקיאות המקצועית, התוצאה היא טיפולים בטוחים לחלוטין עם דגש על המראה הטבעי והתוצאות האולטימטיביות.
דגש נוסף הוא יושרה: ד"ר מוני פרידמן מספק לכל המטופלות והמטופלים חוות דעת אובייקטיבית לגבי הצורך בטיפול והכדאיות שלו, ומציע רק הליכים שהוא בטוח שיספקו את הפתרון האופטימלי.
-
בליטה קטנה בשפתיים
שלי אמויאל 16/04/2020 | 19:40שלום דוקטור יש לי על השפה כמו עיגול כזה של בליטה לא כלכך גדולה עיגול בולטת לעין רק שמתקרבים אני נוגעת בזה וזה מרגיש כמו בליטה לא ממש כמו גוש כזה זה מסוכן? זה יירד בהמשך? זה לא כואב שאני נוגעת או משהוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך
שלי אמויאל 16/04/2020 | 19:43כן שאני מותחת את השפתיים הבחנתי שיש גוש בפנים אבל הבליטה בולטת רק שאני מותחת אני מרגישה אותוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מילוי
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 19:50יש פוסט שלם על שפתיים. עם. כל. השאלות. בכל. מקרה אין בעיה להמיס אותו ואין שום סכנה בגוש כזה אם הוא לא מלווה בכאבים ,אודם או סימני זיהום אחריםהוסף תגובה
-
המשך
שלי אמויאל 16/04/2020 | 20:00גם במידה והוא בולט למראה? אני יכולה להשאיר אותו אם אין סכנה נכון?הוסף תגובה
-
המשך
שלי אמויאל 16/04/2020 | 20:04זהו אני עכשיו רגועה פשוט הרופא שלי לא עובד כרגע ואין לי איך לשאול אותו בגלל המצב לצערי הרב ואני נורא חרדתית.אבל תודה רבה עכשיו אני רגועה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 21:20אם זה לא מפריע תעזבי. זה יתמוסס לבד.הוסף תגובה
-
-
ליאורה
ליאורה 16/04/2020 | 11:32שלום גיל 41 יש לי קמטים הצידי העיניים שבולטים בחיוך , אני רוצה למלא עם חומצה , רציתי לדעת אם זה יכול לעשות גושים , ואם היומר יכול לנדוד למקום אחר ( קרה לי עם הבוטוקס) והאם זה יכול לגרום לשקיות מתחת לעיניים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קמטים
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 11:51החומצה שונה לחלוטין מהבוטוליניום שמרפא שריר . אפשר למלא את הקמטוטים .תלוי בעומק שלהם . אם עדינים אפשר עם חומצה עדינה עם עמוקים אפשר עם חומצה יותר סמיכה בהזרקה עמוקה. החומצה לא נודדת. בהחלט יכולה לעשות גושים ולכן צריך להתאים את החומצה המתאימה. חומצה עלולה לעשות בצקות מתחת לעינים בהזרקה לשקעים מתחת לעיניםהוסף תגובה
-
קמטוטים
ליאורה 16/04/2020 | 12:44תודהרב, מה גודל הגושיםצשיכולים להיווצר , האם זה יכול להיות בולט על העור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 19:48תלוי איזה כמות מזריקים. בכל מקרה ניתן להמיס חומר מיותרהוסף תגובה
-
-
פיסול פנים
רחל 04/07/2017 | 16:50שלום.מבקשת המלצה דחופה!אני רוצה לעשות פיסול פנים לחיים וקו לסת עם רדיאס מי מהרופאים טוב בפיסול דר דיוויד צבר, דר להבית אקרמן??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המלצה לפיסול פנים
נויה 15/08/2017 | 11:52ממליצה לך לבדוק גם את ד"ר אבנר בן שושן יש לו קליניקה ברמת אביב (גם באשדוד) הוא פלסטיקאי צרפתי שהמומחיות שלו היא הפנים תשאלי חברות או פני לחוכמת המונים אני עושה רק אצלוהוסף תגובה
-
פיסול פנים
אליס 16/04/2020 | 03:17זמן הטיפול הצאת מחירהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זמן ומחיר
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 11:45במידה ויש צורך בכמות רבה של מזרקים אני נוהג לחלק לשתי פגישות. לא אוהב להזריק יותר מ4 מזרקים בססיה למרות שלפעמים אני כן מזריק. בממוצע יצא לך כ1600 למזרק . תלוי בכמות. הממצוע בשוק למזרק בודד בין 1600 ל2300 תלוי בחומרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצות
ד"ר מוני פרידמן 16/04/2020 | 11:46שניהם טובים ובעלי ניסיוןהוסף תגובה
-
-
נפיחות מעל העפעף מעין גוש
יעל 13/04/2020 | 17:06לאחר חודש של הזרקת חומצה באמצע הגבה יש לי מעין גוש בעפעף העליון שלא עובר..האם גם אחרי חודש ניתן להמיס?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
נפיחות
יעל 13/04/2020 | 17:18נפיחות באמצע בין הגבה לעפעף העליון החומצה היא רוודנס..או שאולי הנפיחות לא קשורה להזרקההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 13/04/2020 | 21:14היי יעל מטרת ההזרקה היתה להרים קצת את הגבה אני מניח. במידה ויש לך סבלנות להחומצה תתמזג בהדרגה. במידה ואסתטית זה לא נראה טוב אז אין בעיה להמיס גם אחרי חודשיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 13/04/2020 | 21:15החומצה נמצאת היכן שהזריקו אותההוסף תגובה
-
האם ניתן להגיע להמסה. אתה נמצא במרפאה בתקופה זאת
יעל 13/04/2020 | 23:34תודה על המענההוסף תגובה
-
המסה
יעל 13/04/2020 | 23:36ניתן להגיע אליך להמסה אתה עובד במרפאה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המסה
ד"ר מוני פרידמן 14/04/2020 | 06:56יעל זה אחריותו של הרופא שהזריק להמיס. חבל שתוציאי עוד כסף על הזרקת חומר ממיס. במידה והוא לא מוכן אז אפשרי ,רק חש לקחת בחשבון שלא ברור מתי חוזרים לפעילות רגילההוסף תגובה
-
המסה
יעל 14/04/2020 | 12:42האם עיסוי המקום עם האצבעות יכול לעזור כדי לפזר את הגוש?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עיסוי
ד"ר מוני פרידמן 14/04/2020 | 12:50במידה וזה לא כואב אפשר לנסות . לא אמור להזיק.הוסף תגובה
-
-
סטילאז
שיר 10/04/2020 | 20:17היי דוקטור מידי פעם מופרש לי כמו נוזל כמו לכלוך לבן שמודבק על השפתיים דומה לריר כזה מאז שעשיתי את הסטילאז משחה יכולה להוריד את זה או שמדובר בדבר טבעי? גם רציתי אולי להחליף חומר במקום הסטילאז לארג כי הוא בצקתי ונוקשה וגושי מעט גובידרם גם טוב או סטילאז מדיום? תודה חג שמח.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך
שיר 10/04/2020 | 20:18לפעמים גם החומר הזה טיפה מודבק לי על השיניים אני רק לא יודעת ממה זה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מילוי שפתיים
ד"ר מוני פרידמן 10/04/2020 | 20:44לא מכיר את. ההפרשה ואני ממליץ. שתיתעצי עם רופא עור אולי אפילו לשמור קצת מהחומר להראות. לו. לכל חברה יש חומר שמיועד לשפתיים . גם לסטילז יש , גיובידרם רסטילין טאוסיאל, ורוונס.ולכל שאר החומצות. אני ממליץ. שתנסי אותם. אנחנו משתמשים בסטילז l כי החומר מתמוסס יותר באיטיות אבל זה ממש לא החומר האופטימלי לשפתיים . החומצות המיעדות. לשפתיים יותר רכה אלסטיות ומתאימות. לתנועתיות של השפתייםהוסף תגובה
-
המשך
שיר 11/04/2020 | 16:23סגור אני אתייעץ עם רופא עור זה כמובן לא מהמילוי של החומצה נכון? כן השפתיים שלי נוקשות ובצקתיות מעט אחכה שהחומר ירד ואני אעשה מילוי יותר אלסטי.הוסף תגובה
-
חומצה
שיר 11/04/2020 | 16:39וזה בסדר להחליף חומצה? כי אני מסיבל שירד לי מעט החלפתי לסטילאז לארג ומכיון שסטילאז לארג מרגיש לי פחות טבעי אני מעדיפה להחליף זה בסדר להחליף חומצה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 11/04/2020 | 16:42החומצה שקופה. בטוח שזאת לא החומצה אבל אני לא אוהב תופעות. לוואי חדשות בסמיכות לפעולות רפואית. מקווה שרופא עור ידע לאבחן. בהצלחה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שילוב חומצות
ד"ר מוני פרידמן 11/04/2020 | 16:45אני לא אוהב לשלב חומצות באותו אזור ובאותו הזמן אבל לאחר כמה חודשים כשהחומצה נספגת אין בעיההוסף תגובה
-
חומצה
שיר 11/04/2020 | 16:51הבנתי היא לא ממש נספגה נשאר מעט ממנה ואז הזרקתי סטילאז לארג זה חומר בטוח נכון? הנוקשות של השפתיים זה לא מהשילוב זה אמור להיות ככה נכון?הוסף תגובה
-
חומצה
שיר 11/04/2020 | 17:19חיכיתי משהו כמו חודשיים ואז השתמשתי סטילאז.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 13/04/2020 | 08:33קשה לדעת אם זה מה שהשפיע. זה יתכן. בכל מקרה לאורך זמן ברגע שתמצאי את החומצה המתאימה תתמידי איתה אני גם מזריק לפעמים חומצה על חומצה בהפרשים של חודשיים שלוש ללא בעיה בדרך כלל ואין שום נזק לטווח ארוך. נסגור את הפוסטהוסף תגובה
-
-
צורת השפתיים
שיר 07/04/2020 | 21:29היי דוקטור יש לי שאלה אם מישהי במשך כמה שנים עושה מילוי בשפתיים ברגע שהיא מפסיקה לעשות מילוי הצורה הטבעית של השפתיים תחזור חזרה? או שהצורה של המילוי תיקבע לכל החיים? סתם לידע כללי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מילוי שפתיים
ד"ר מוני פרידמן 09/04/2020 | 21:30היי שיר עם הזמן צורת. השפה יכולה להשתנות , בגלל המתח של המילוי על הרקמה ויתכן והמטופלת תזדקק רק לתיקונים קטנים מדי פעם. מהניסיון שלי זה יקרה אחרי רק כמה שנים טובות. אנו אבדוק את. הנושא יותר לעומק. בכל מקרה התשובה זה רק מבניסיון שליהוסף תגובה
-
-
חומצה היאלרונית
שיר 06/04/2020 | 18:39היי דוקטור חבר שלי שאב לי את השפה העליונה בנשיקה יש לי חומצה היאלרונית זה די כאב לי זה לא בכוונה זה לא אמור לכאוב עד עכשיו כואב לי זה יכול להוריד לי את המילוי או לעשות נזק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חבלה בשפה
ד"ר מוני פרידמן 06/04/2020 | 18:54בדרך כלל זה לא גורם לנזק . בימים הראשונים לאחר ההזרקה ניתן עדיין לעצב את השפה על ידי לחיצות ויש לנהוג במשנה זהירות. במידה והכאבים לא יחלפו תוך עד 48 שעות תפני לרופא שיבדוק אותך . לפעמים נשיכה עלולה לגרום לזיהום .הוסף תגובה
-
המשך חומצה
שיר 06/04/2020 | 19:00היי דוקטור אני כבר חודשיים עם המילוי ככה שנדמה לי שהתקבע.. חבר שלי שאב לי את השפה העליונה כמו בנשיקה קצת הפעיל לחץ יכול החומר לרדת מהשפתיים? או להתמוסס מעט? כרגע זה הפסיק לכאוב ככה שיש סיבה לדאגה או הכל טוב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 06/04/2020 | 19:02שיר אין שום בעיה החומר לא יתמוסס בגלל זה.הוסף תגובה
-
-
הרמת גבות
ליאת 8 06/04/2020 | 08:01שלום,בת 40 הגבות שלי יש טיפה מראה נפול , כיצד ניתן קצת להעלות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גבות
ד"ר מוני פרידמן 06/04/2020 | 08:36היי ליאת אפשר לנסות על ידי הזרקת בוטוליניום ושיחרור הגבה מיכולת השריר לכווץ אותה. לפעמים אפשר גם על ידי הזרקת חומצה היאלורונית לאזור הצידי של הגבה והרכה. יש גם אופציה של חוטים שאין לי ניסיון אבל יתכן וזה נותן אפקט מסוייםהוסף תגובה
-
-
צד אחד נפוח
רוית 03/04/2020 | 03:55שלום דר שאלה בבקשה. יש לי צד אחד של הפנים מלא וצד שני שטוח מה הסיבה? איך אני יכולה להשוות ביניהם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אסימטריה
ד"ר מוני פרידמן 03/04/2020 | 23:45היי רוית לרוב האנשים יש אסימטריה בפנים. יש כאלה שזה מאוד בולט וכאלה שפחות. ניתן להזריק חומצה בצד אחד ואז ניתן לשוות יותר שיוויון בין הצדדים. . לעולם לא ניתן להגיעה לסימטריה אך על ידי הזרקה מדודה ניתן לשפר מאוד את המראההוסף תגובה
-
המשך
רוית 05/04/2020 | 12:43אוקיי, ושאלה בעלמא האם העובדה שאני ישנה על צד ימין בלבד משטיחה לי את הפנים? תודה רבה דרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 05/04/2020 | 15:46זה תלוי בכמה גורמים. תבדקי בעיון רב תמונות שלך בגילאים יותר צעירים ותבדקי אם האסימטריה הייתה קיימת כבר אז. במידה ולא לרוב זה איבוד נפח רקמה . זה בדרך כלל מופיע אחרי גיל 40 ולאחר ירידה במשקל. יתכן וגם לשינה יש קשר .הוסף תגובה
-
-
סנטר מתקפל
ורד 03/04/2020 | 23:10היי איך ניתן לתקן סנטר שמתקפל כלפי מעלה ויוצר חריץ אופקי במרכז. הקיפול ממש קל. כמו כן התחדד לי הסנטר. האם יש טיפול ומה עלותו תודה רבה לך.אתה סופר אדיבהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סנטר
ד"ר מוני פרידמן 03/04/2020 | 23:53היי ורד. ניתן. למלא ולעצב סנטר ואת הקפלים מסביב. אפשר לעגל ולאריך אותו במידת הצורך. זה מצריך בין 2 עד 3 מזרקים של חומצה היאלורונית.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
קסנטלזמה
-
סרחי עור
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
סקולפטרה
-
ניתוח הזעת-יתר ראשונית
-
הסרת נקודת חן
-
איפור קבוע
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר אהוד רייך
ד"ר שגית משולם-דרזון
ד"ר רונן גלילי