פורום רפלקסולוגיה - עמוד 38
צילה סמל רצון
צילה סמל רצון, בעלת הקליניקה "אלאורם" – קליניקה לרפלקסולוגיה, עיסויים, עיסוי לימפטי וטיפול אנרגטי מרחוק.
מפתחת הקורס הדיגיטלי "דואט עם אנדו" – להקלה על כאבים לחולות אנדומטריוזיס (בעבודה עצמית של עד 7 דקות ביום).
מומחית לבצקות ולמצבים פרודלקתיים, מומחית לסטרס פיזי ונפשי.
בעבר התמקצעתי בתחום העיסויים בכל הנוגע לגב תחתון, מחלת נהגים ועוד.
בנוסף לכל הנ"ל, אני גם ארומתרפיסטית במקצועי. למדתי טיפול באמצעות פרחי באך, עיסוי בקני במבוק, עיסוי בטכניקות מתקדמות, עיסוי הריון, טיפול באמצעות כוסות רוח כולל הקזת דם (חיג’אמה), דמיון מודרך, קינזיוטייפ ועוד.
הקליניקה מתמחה בעיסוי לימפטי לאחר ניתוחים אסתטיים, סטרס פיזי ונפשי ומצבים פרודלקתיים (פיברומיאלגיה, בצקות, מחלות אוטואימוניות, אנדומטריוזיס ועוד).
עיסוי לימפטי הוא למעשה עיסוי למערכת ניקוז הרעלים של הגוף. כאשר היא בעומס, מצטברים רעלים (טוקסינים) שעלולים לגרום לבצקות או להחמיר כאב ממחלה קיימת.
בטיפול בסטרס אני משלבת רפלקסולוגיה, ארומתרפיה, עיסויים, דמיון מודרך ועוד.
במסגרת הטיפול האנרגטי אני מתמחה בפירוק והרכבה של חוזים נשמתיים – לשחרור דפוסים ישנים ויצירת חוזים מיטיבים.
האני מאמין שלי...
אני מאמינה ביחס אישי לכל מטופל.ת – ממש שירות פרא-רפואי אישי.
עוזרת לנשים לאחר ניתוח למצוא את עצמן מחדש בתוך הגוף המנותח, להשתחרר מהבצקות ולהרגיש טוב יותר עם עצמן ועם גופן.
אני יושבת עם כל מטופל ומטופלת כדי להבין את מקור הבעיה, ועובדת לפי זה מתוך ידיעה שככל שנקלף את שכבות הבצל – נגיע לעומק העניין, ויהיה קל יותר לטפל בשורש הבעיה, בין אם היא פיזית או רגשית.
לאחר שנים של ניסיון בתחום הטיפולי, אני עדיין מתרגשת לראות את השיפור במטופלים – את שחרור הסטרס (באמצעות רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ושיטות נוספות) ולראות א.נשים שרוצים לטפל בעצמם ולהרגיש טוב יותר.
-
איפה ממלץ ללמוד?
לוסיל 30/06/2011 | 08:33אני מסיימת שנה א רפלקסולוגיה ברידמן וחושבת לעבור בשנה ב. יש למשהו נסיון איך סמינר אפעל ברמת אפעל? או ברושים בתל אביב? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לימודים
גב' יעל רוקח 30/06/2011 | 10:54אני מכירה את הצוות ברמת אפעל. מומלץ. לגבי ברושים - אני לא מכירה את הצוות אבל שמעתי שגם שם המגמה טובה.הוסף תגובה
-
אני לומדת בברושים
אירנה 30/06/2011 | 11:31אני סיימתי שנה ב' בברושים רפלקסולוגיה, אני ממש לא ממליצה לך לבוא ללמוד פה. הלימודים ממש לא ברמה ואין יחס מסגל המרצים. אני בעצמי קצת אובדת עצות בעניין.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לימודים
גב' יעל רוקח 30/06/2011 | 12:02לגבי רמת אפעל - את יכולה ליצור קשר עם רכזת המגמה, רחל חודדוב. 052-2205166.הוסף תגובה
-
02/07/2011 | 17:55אני לומדת במירב בכפר הירוק ממשיכה לשנה ב מומלץ ביותר.הוסף תגובה
-
רינה 02/07/2011 | 17:57אני לומדת במירב בכפר הירוק ממשיכה לשנה ב מומלץ ביותרהוסף תגובה
-
מירב בכפר הירוק
רינה 02/07/2011 | 17:58אני לומדת במירב בכפר הירוק ממשיכה לשנה ב מומלץ ביותרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לימודים
גב' יעל רוקח 02/07/2011 | 18:26גם המסלול והסגל בביה"ס מירב מומלצים.הוסף תגובה
-
קמפוס ברושים
רעות 01/08/2011 | 12:20אני סיימתי שנה א' בברושים ואני ממליצה בחום. הרמה הלימודית מאוד גבוהה, היחס אישי וטוב מהמרצים, אווירה טובה בקמפוס. פשוט כייף אמיתיהוסף תגובה
-
-
איפה ממולץ ללמוד בשנה הבאה?
עדן 06/07/2011 | 13:13שלום רב, אני מתלבטת בין מכון ווינגייט לבי"ס לרפואה משלימה מירב.. האם מישהו ממליץ על אחד מבין השניים או יכול לתת לי פרטים? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לימודים
גב' יעל רוקח 06/07/2011 | 22:37כפי שציינתי בתשובה לשאלה קודמת, אני מכירה וממליצה על הצוות ב'מירב' וב'קולג' לרפואה משלימה' ברמת אפעל. יעלהוסף תגובה
-
לימודי רפלקסולוגיה
סיגל 09/07/2011 | 12:41אני ממליצה על מכללת תלתן אצל ציפי ללמודהוסף תגובה
-
-
עזרה...
04/07/2011 | 11:29הי יעל שאלה אולי קצת לא קשורה, אבל סיימתי לימודי רפלקסולוגיה ברידמן, ואני מרגישה שאין לזה ביקוש בכלל, כל הפירסומים שלי לא עובדים, לקופות חולים מאוד מאוד קשה להתקבל, ובכל ספא דורשים ממני לעשות גם מסג' מה שקצת מעליב אותי, כי למדתי רפלקסולוגיה כדי לטפל באנשים ולא כדי לעשות נעים לאנשים ברגליים ובגב. אולי יש לך המלצה? איך את התחלת? אני מאוד מתוסכלת.... תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
עזרה
ירדן 05/07/2011 | 14:55כמו כל בעל עסק , לוקח זמן לבנות קליניקה, קהל לקוחות קבוע .כמו בכל עסק. הכי חשוב הוא לייצר באז חיובי- שיווק של פה לאוזן הוא השיווק האפקטיבי ביותר שקיים בתחום המתבסס על המלצה אישית. לחשוב איך להתחיל מהמעגלים הקרובים של חברים/משפחה- כי גם הם לקוחות פוטנציאלים. אם המטרה היא לעבוד במקום מוסדר כמו קופת חולים- לנסות לצבור את הניסיון הנדרש כמה שיותר מהר: אם יש צורך ללמוד טכניקה נוספת על מנת להתקבל לספא טוב (שאגב יש מקומות ספא שעובדים על לקוחות קבועים- ואז כן נוצר הליך טיפולי ולא רק "פינוק") זה שווה- את הניסיון. לזכור שהניסיון הוא הכול- והוא מה שיהפוך אותך למטפלת מעולה. את יכולה להיעזר ברידמן קריירה לצד אתרי דרושים נוספים המתמחים ברפואה משלימה- כי כן מגיעות משרות מעת לעת שעונות על אפיון העבודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עזרה..
גב' יעל רוקח 05/07/2011 | 15:04הי, ראשית, השאלה מאד קשורה. שנית, אני מסכימה איתך שכיום, קצת יותר קשה. קופות החולים די מלאות במטפלים ויותר זול למטופלים ללכת לקופות החולים. לצערי, לוקח קצת זמן עד שמצליחים ממש ליצור כמות מטופלים מספקת. לא הייתי מוותרת על 'שוק' המטופלים שמגיע לטיפול נעימי יותר (כמובן ללא קונוטציה מינית!), גם זה טיפול שעוזר לאנשים!. בנוסף, הם יכולים להפוך להיות מטופלים קבועים ו/או להמליץ.. יש לזכור כי לא כולם ממש מבינים מה הרפלקסולוגיה יכולה לעשות ויש גם כאלו שקשה להם להיפתח. אני מודה, גם כיום עדיין מגיעים מטופלים למטרת עיסוי גרידא ולא לטיפול. יעלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עזרה..
גב' יעל רוקח 05/07/2011 | 15:05הכי חשוב- יש להיות סבלניים!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עזרה..
גב' יעל רוקח 05/07/2011 | 15:07אני מסכימה עם ירדן. יש להתמיד ולנסות. כמו כן, גם טיפולי ה'פאן' מאפשרים לך פלטפורמה ללימוד ולצבירת ניסיון.הוסף תגובה
-
תודה על התשובות...משתדלת להישאר אופטימית...!!
א 06/07/2011 | 08:24הוסף תגובה
-
-
פריצת דיסק
ארקדי אלישייב 05/07/2011 | 11:48ליפני כ 5 שנים היתחילו לי בעיות עם גב. פריצת דיסק( בלת ) תופלתי על ידי כירופרקת שיקל בקצת על המצב נכון להיום מצב החמיר יש הקרנות לקיבול הרגל מלובים הנימולים אורטופדיה ממליץ לעבור ניתועחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פריצת דיסק
גב' יעל רוקח 05/07/2011 | 15:12ארקדי, בן כמה אתה? לא ברור האם מדובר בפריצת דיסק או בבלט? על איזו חוליה מדובר? על איזה סוג ניתוח מדובר? אשמח אם תחזור אלי כדי להבין טוב יותר את המקרה. ניתן גם להתקשר ל- 052-8777462. יעלהוסף תגובה
-
-
נקודת חן
טליה 02/07/2011 | 17:54שלום סיימתי שנה א בלימודי רפלקסולוגיה וממשיכה לשנה ב ,רציתי להתייעץ לגבי מטופל שהגיע פעם ראשונה עם בעיות נשימה , וכאבים בצלעות וחולשה בחור צעיר בן 25 ,קשה לו לנשום אבל רק בשעות הערב,עשו לו צילום ריאות ובדיקות שונות ,בצילום הריאות הכל בסדר ,אתמול הוא הגיע לטיפול אצלי וראיתי שיש לו נקודת חן עגולה בגודל חצי סנטימטר באיזור מפרק הכתף הוא לא יודע להגיד לי אם זאת נקודה שהיתה קודם או שהיא חדשה על מה יכולה להעיד נקודת חן באזור? והאם יכול להיות שאלו סמפטומים של חרדה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נקודת חן
גב' יעל רוקח 05/07/2011 | 14:43הי טליה, לגבי נקודת החן, הייתי בודקת איתו האם היא מציקה לו (מגרדת, מעקצצת או משהו כזה..) או האם היא שינתה/משנה צורה. הלחצים והקושי בנשימה, בעיקר בערבים, אכן יכולים להעיד על איזושהי חרדה. הייתי שואלת אותו מתי זה התחיל ומנסה לבדוק מהו הטריגר לכך. הריאות הן היכולת שלנו לתת אמון בסביבה ולדעת שיש מספיק חמצן לכולנו. זהו המרחב הפרטי שלנו- מה מצמצם לו את מרחב המחייה? אשמח לעזור בהמשך.. יעלהוסף תגובה
-
-
סטרפטוקוק
30/06/2011 | 11:01שלום יעל אני רפלקסולוגית מתחילה, ויש לי שאלה לגבי סטרפטוקוק מקבוצה a בן של חברה שלי בן 4, חולני מאוד ורגיש מאוד בגרון עם אנטיביוטיקה "און אנד אוף" כבר חצי שנה. הסטרפטוקוק כל הזמן חוזר לו, ומשפיע לו גם על המפרקים, ברור לי שצריך לעבוד על חיזוק מערכת חיסון, הילד גם מאוד ביישן חסר ביטחון כך שמערכת החיסון מאוד מתאימה פה. השאלה מה עוד אפשר להוסיף בשביל לחזק את הטיפול? והאם אפשר לטפל בו כשהוא עם חום? תודה תודה מראש.....הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
סטרפטוקוק
גב' יעל רוקח 05/07/2011 | 14:28מעבר למה שציינת, הייתי מוסיפה חיזוקים של הבסיס התחתון כדי לחזק אותו גם נפשית. בהנחה כי לא מדובר בחום גבוה מידי, ניתן לטפל עם חום. הייתי ממליצה להוריד את החום עם מים קרים ולימון. הרבה בריאות, יעלהוסף תגובה
-
-
טילים בליסטים באופן אקראי תוקפים את גופי לרוחב
מכאל 15/06/2011 | 17:25ערב טוב גב' יעל רוקח לאחר שהות של 4 חודשים בבי"ח כלי דם כירורגיה עיקב כאב חד ממוקד בטן תחתונה ימין באופן אקראי כאבי מפרקים כמעט ללא הפסקה טילים בליסטים תוקפים אותי ללא רחם בזמנים מקומות ועוצמות אקראיות חלש תשוש עיניים כואבות וחלשות איני ישן בלילה יותר משעתיים .....? בברכה מכאל 0525113923 michael@ynet.co.ilהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מיכאל
גב' יעל רוקח 20/06/2011 | 20:20יש פה תיאור של הרבה סימפטומים והייתי רוצה לעשות קצת סדר: מה הסיבה לשהות כ"כ ארוכה בבית החולים? האם הסימפטומים עלו לאחר האישפוז או שהאישפוז היה בגללם? מה מהתסמינים הללו נבדק ע"י הרופאים? מה גילך? יעלהוסף תגובה
-
מכאל - המשך לבקשתך
מכאל מימון 21/06/2011 | 01:51לילה טוב גברת יעל רוקח ברשותך שלום בן 53 צעיר ברוחי מהנדס מחשבים עד לפני שנתיים מרתון שחיה אירובי חדר כושר כדור סל יולי 2010 אישפוז של 4 חודשים בבי"ח כירורגיה ב כלי דם עיקב כאב בטן חד ממוקד בבטן ימין תחתונה עם כישלון שני הנתוחים למעקף עורק הקיבה אנגיו CT SMA צליאק חסומים במלואם כיס מרה עם אבנים כבד טחול עם אטמים בלוטת מגן עם גושים שחורים הרניה רפלוקס אבצסס סביב הלבלב קריסת מערכות עיקב טיפול קואוגולנטי מעבר לאנטביוטיקה מיולי 10 אוקטובר 10 ממשקל 90 ל 65 ק"ג נובמבר 10 - 2011 עד הלום CT אנגיו נובמבר 10 צליאק SMA חסומים במלואם מעקף לעורק הקיבה חסום כאבי בטן מפושטים ממוקדים באופן אקראי לפעמים בודדת לפעמים מולטי מרחבי בטני בטן קשה ללא שלשולים מאז נובמבר 10 עור הגוף קשה פלסטי שערות העור כשל דורבן כאבי מפרקים בלתי נסבלים צורב בוערים זרועות ידיי וידיי אצבעות רגלי תמידי ויותר לאחר חשיפה לשמש תרומבופיליה APLAS תסמונת אנטיפוספוליפידים כרוניכ מער' עצבים היקפית נפגעה ע"פי EMG דלקת פרקים כרונית בעיה עם הניתוח זרימה טובה של דם לאורך הרגלים מדוע באיזור זרועות הידיים הזרימה צמיגית ולא מעט פעמיים הלבורנטיות לא מצליחות לשאוב דם מיד ימין למרות כניסה לוריד לעתים רחוקות יד שמאל חלש תשוש עייף ומותקף לילות לבקרים באופן אקראי בעצמות מפרקי הגוף עורף הצוואר עמוד"ש במרכז כואב וחד בעורף הראש בשני צידיו ישנו כאב ממוקד ולוחץ בזמן המישוש עיניי חלשות כואבות וישנה ירידה חדה מול המחשב לפטופ לפעמים מאבד שיווי משקל ותחושות רגליי נאלמות דום לא מעט משחות שיניים החלפתי כמעט כולן גרמו גורמים לכאבי בטן עיצבוב ונימול לרקטום נימול לאצבעות רגל שמאל שותה מים מירלים בלבד לפחות 4 ליטר ביום בתום ריקון המעיים מלווה בכאבים בטן מפושטים לאיזור ניתוח הסמינומה מ1989 מפסעה ימין כאשר מזה 21 שנים לא חשתי איזור זה כמו כן דלקות באיזור מערכת השתן מלווה בצריבה מינואר 2011 זרקתי את כל סוגי התרופות "נגד" כאבים לא רק שלא הואילו רק גרעו את מצבי איני מעשן סיגריות ממאי 2011 בברכה ובכן לשאולותייך גברת יעל רוקח הושפזתי בבי"ח עיקב: כאב בטן חד ממוקד בבטן ימין תחתונה שחזרו על עצמן יום יום לילה לילה +צילום CT אנגיו אשר מאבחן חסימה מלאה של SMA וצליאק אלה שני עורקים מתוך השלושה של המעיים השהייה הארוכה הן בכלי דם הן בכירורגיה ב נבעה מחשש מצד הרופאים בכלל לגעת בי ו או לגעת בי למרות בדיקות הדם השגרתיות יום יומיות +כל מיני צילומים כמו כן לא היתה אחדות דעים מצידם אומנם לאחר הניתוח מצבי רק הלך והחמיר וכל כאבי הבטן הממפושטים נבעו מבעיית ניתוח וסיבוכים שנבעו מזיהומים מטיפול אנטיביוטיקה+קואוגולנטי שהחריף את מצבי עד כדי סכנת חיים למרות תלונותיי נתקלתי באוזניים ערלות ואטימות מובהקת לאורך כל תקופת לפני בזמן ולאחר האישפוז גופי שידר אותות מצוקה ללא מרכאות אני הקשבתי ויחד עם זאת שיתפתי את רופאיי מהמחלקות הרלוונטיות בבי"ח גופי המשדר הקדים את הרופאים בזמן לצערי נקודה חשובה להערה ו או עם א בזמן האישפוז הייתי בעולם אחר לגמרי מנותק מכל קשר עם המציאות ויחד עם זאת תחושת המוות ריחפה במוחי וקרבי והמצב מבחינה מעשית שלא קיטלגו אותי די הרבה זמן לאיזה מחלקה אני שייך כמו שאף אחד ממשפחתי המצומצמת לא ידעה היכן אני מאושפז כמו בי"ח גם "יצאתי" מ"בית האלוהים" בבעיטה פיזית תשוש לחלוטית אי יכולת אפילו להחזיק ספל מפלסטיק שלא לדבר לעמוד ו או ללכת יותר ממספר מטרים בודדים אי יכולת להחדיר לפה לקיבה מזון וכשזה קרה זה קרה במנות מיניטוריות עם בזמן האיפוז דרך הוריד בלבד אם אחרי גופי דחה כמעט כל דבר ומה שנכנס דרך הפה היתה בדיחה אם תרצי בדיחה מאקאברית למיטוכונדיות יום "בהיר" הבזיקה במוחי נורה אדומה באפיסת כוחות טוטלי אי ידעה מה ביצעו מה עשו אי מתן מצד המערכת הסברים לפני בזמן ואחרי לקחת פיקוד הן במישור הרפואי גרידא מנהלי ביורוקרטיה הואיל שלא רק שהפסקתי לבטוח בטחינת השטויות הפסקתי להאמין גם הואיל ולא היה לי לא אבא לא אמא התחלתי להציב תנאים ולדרוש לא היה קל גם היום עם מער' ביורוקרטית מסורבלת מסואבת הגעתי לרופאים המתאימים רלוונטים אשר חשפו מצאו גילו ועדיין בשלבים את אשר כבר תארתי בפנייך כנ"ל קוראים לי מכאל בן 53 מהנדס מחשבים שרתתי בצה"ל בנח"ל בתפקיד חובש קרבי שרותיי במילואים תמיד בגזרת המערכת בצפון יתום מהורים חי בגפי יש לי אחות ואח אשר עוזרים לי תמיד אף אל פי המרחק הפיזי יש לי דודים מצד האמא ז"ל אשר עזרו עוזרים לי מאוד אך אסור לי לשכוח שהם מבוגרים מודה מקרב הלב לעזרתך בברכה מכאל אני מרשה לעצמי להשאיר גם את הנייד שלי 052 - 5113923הוסף תגובה
-
-
קדחת ים תיכונית
דליה רחמים אלדרוטי 06/06/2011 | 17:10על מה שמים דגש בטיפול רפלקסולוגי במחלת הקדחת הים תיכונית? האם אפשר בכלל להקל דרך טיפול רפלקסולוגי? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קדחת ים תיכונית
גב' יעל רוקח 12/06/2011 | 16:29דליה, הרפלקסולוגית אינה יכולה לרפא קדחת ים תיכונית, אך ניתן להקל משמעותית בסימפטומים השונים. והדגש הטיפולי יבוא בהתאם לסימפטומים המופיעים (כאבי בטן/מפרקים/קשיי נשימה וכו'). אשמח לעזור יותר אם תוכלי לפרט אודות הסימפטומים שהופיעו. יעלהוסף תגובה
-
קדחת ים תיכונית
14/06/2011 | 22:18הסימפטומים המופיעים הם כאבי בטן עזים. תודה על ההתיחסות דליההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קדחת ים תיכונית
גב' יעל רוקח 20/06/2011 | 20:50במצב של כאבי בטן הייתי שמה דגש על איזור הבטן כמובן, חוליות עמוד שידרה של האיזור, מערכות ההרגעה והפינוי. כמובן שבליווי סימפטומים נוספים כמו דלקות למיניהם, חום וכו' - יש להתייחס גם לתסמינים הנוספים. בכל מקרה- מומלץ לטפל במקביל לטיפול הקונבנציונלי של תרופת הקוליכיצין. יעלהוסף תגובה
-
-
שלוםםם:)
di 19/06/2011 | 16:48רציתי לשאול על מה יכולה להעיד בצקת חוזרת, משהו כמו סוג של נפיחות באזור הסרעפת בעיקר מקלעת השמש והקיבה במפה של כף הרגל, רגל שמאל. כול סופש זה מגיע יחד עם הרבה התפרקות נפשית.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
היי
גב' יעל רוקח 20/06/2011 | 20:15הדבר הראשון שעולה לי מהשאלה זה מצב של מתח נפשי גבוה מאד. אך זה לא מספיק וכדי להבין את המקרה לעומק הייתי רוצה לדעת מה גילך? מתי זה התחיל? מתי בסופ"ש זה מתחיל/מסתיים? יעלהוסף תגובה
-
-
קרם לטיפולים רפלקסולוגים
נורית 16/06/2011 | 20:38שלום, אני רפלקסולוגית מתחילה ואני מחפשת קרם טוב לטיפולי הרפלקסולוגיה. בינתיים אני מטפלת במיני קרמים שונים ואני מרגישה שזה לא טוב לטיפול (הידיים מחליקות מדי והריח חזק מדי) אשמח להמלצההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
היי נורית
ג 20/06/2011 | 13:59הכי טוב זה להשתמש בקרם/ שמן בסיסי (כמו שמן שקדים) כיוון שהוא נטול ריח. ברגע שמשתמשים בקרמים שונים- כשזה בא במגע עם הרגל זה עלול להשאיר ריח (שהוא לא תמיד נעים...) וחשוב גם לשים לב שלא כל המטופלים אוהבים את אותו הריח וחלקם גם אלרגים/רגישים ולכן צריך להיזהר עם הרכיבים של הקרם.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרם לטיפולים
גב' יעל רוקח 20/06/2011 | 20:07הי נורית, לקח לי זמן והרבה נסיונות להגיע לקרם שהכי נוח לי לעבוד איתו. מדובר בעניין מאד אינדיבידואלי. ג שהגיבה מעדיפה שמן. אני אישית מעדיפה קרם. אני מכינה את הקרם שאיתו אני עובדת מחמאת שיאה. חמאת השיאה קשה מידי לצורכי העבודה לכן אני ממיסה אותה במיקרו ומוסיפה מעט שמן זרעי ענבים (אפשר גם שקדים) עם שמנים ארומתרפיים (עץ התה שתפקידו לחטא ולבנדר או למון גראס לריח). כשהתרכובת מתקררת היא הופכת לקרם אותו אני מוצאת נוח לעבודה כיוון שהוא מחליק אבל לא מידי ולא נספג כ"כ מהר בגוף ומתייבש, והריח מצויין. יעלהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
דמיון מודרך
-
תרופות נוגדות דיכאון
-
תרופות קשורות
-
פאמציקלוביר
-
פרופוקסיפן
-
מונחים קשורים
-
סומטי
-
מיינדפולנס
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
פיט סטפ פרו
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס