פורום רפלקסולוגיה - עמוד 40
צילה סמל רצון
צילה סמל רצון, בעלת הקליניקה "אלאורם" – קליניקה לרפלקסולוגיה, עיסויים, עיסוי לימפטי וטיפול אנרגטי מרחוק.
מפתחת הקורס הדיגיטלי "דואט עם אנדו" – להקלה על כאבים לחולות אנדומטריוזיס (בעבודה עצמית של עד 7 דקות ביום).
מומחית לבצקות ולמצבים פרודלקתיים, מומחית לסטרס פיזי ונפשי.
בעבר התמקצעתי בתחום העיסויים בכל הנוגע לגב תחתון, מחלת נהגים ועוד.
בנוסף לכל הנ"ל, אני גם ארומתרפיסטית במקצועי. למדתי טיפול באמצעות פרחי באך, עיסוי בקני במבוק, עיסוי בטכניקות מתקדמות, עיסוי הריון, טיפול באמצעות כוסות רוח כולל הקזת דם (חיג’אמה), דמיון מודרך, קינזיוטייפ ועוד.
הקליניקה מתמחה בעיסוי לימפטי לאחר ניתוחים אסתטיים, סטרס פיזי ונפשי ומצבים פרודלקתיים (פיברומיאלגיה, בצקות, מחלות אוטואימוניות, אנדומטריוזיס ועוד).
עיסוי לימפטי הוא למעשה עיסוי למערכת ניקוז הרעלים של הגוף. כאשר היא בעומס, מצטברים רעלים (טוקסינים) שעלולים לגרום לבצקות או להחמיר כאב ממחלה קיימת.
בטיפול בסטרס אני משלבת רפלקסולוגיה, ארומתרפיה, עיסויים, דמיון מודרך ועוד.
במסגרת הטיפול האנרגטי אני מתמחה בפירוק והרכבה של חוזים נשמתיים – לשחרור דפוסים ישנים ויצירת חוזים מיטיבים.
האני מאמין שלי...
אני מאמינה ביחס אישי לכל מטופל.ת – ממש שירות פרא-רפואי אישי.
עוזרת לנשים לאחר ניתוח למצוא את עצמן מחדש בתוך הגוף המנותח, להשתחרר מהבצקות ולהרגיש טוב יותר עם עצמן ועם גופן.
אני יושבת עם כל מטופל ומטופלת כדי להבין את מקור הבעיה, ועובדת לפי זה מתוך ידיעה שככל שנקלף את שכבות הבצל – נגיע לעומק העניין, ויהיה קל יותר לטפל בשורש הבעיה, בין אם היא פיזית או רגשית.
לאחר שנים של ניסיון בתחום הטיפולי, אני עדיין מתרגשת לראות את השיפור במטופלים – את שחרור הסטרס (באמצעות רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ושיטות נוספות) ולראות א.נשים שרוצים לטפל בעצמם ולהרגיש טוב יותר.
-
עזרה
א 27/03/2011 | 11:55הי יעל בוקר טוב.. אני רפלקסולוגית ורציתי לדעת איך אפשר לטפל בבעיה של שפיכה מוקדמת אצל גברים חוץ מהמערכת ההורמונלית. במקרה של המטופל הספציפי, אני מרגישה שהבעיה הרבה יותר עמוקה כל אזור צאקרת השורש שלו חסומה, סובל מכאבי גב תחתון, כאבי ברכיים קרסוליים, יש לו גוש שפיר באשך (שלא דורש בדיקה כרגע) כאבי בטן תחתונה וטחורים, אני מרגישה שלא סתם כל האזור התחתון שלו בעייתי, ברור לי שיושב שם משהו נפשי, אבל אני לא ממש יודעת, מאיפה להתחיל... חוץ מזה הרגליים שלו תמיד לחות ומצחינות, אבל ממש! תודה רבה מראש....!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
עזרה
גב' יעל רוקח 28/03/2011 | 23:18היי, בן כמה המטופל? כמה זמן סובל מהבעיה? האם זה קורה לו רק בעת קיום יחסי מין או גם באוננות? האם ישנם גורמים פיזיולוגיים לבעיה? אין ספק שאת צודקת, התיאור 'צועק' פחדים, ודגש על פחדים קיומיים!! לפי התיאור- הצ'אקרות הראשונה והשניה פגועות, ישנה ירידה בשמחת החיים, פחדים קיומיים עמוקים, מה שיכול להסביר גם את הלחות והצחנה ברגליים. האם הוא בזוגיות? אם כן, האם הם מנסים להיכנס להריון? - מה שיכול לתרום המון לסטרס. כאבי ברכיים וקרסוליים - הרגשה של חיים 'תקועים' שלא מתקדמים לשום מקום. יעלהוסף תגובה
-
29/03/2011 | 21:12אז ככה, הוא בן 29 הוא בזוגיות אבל לא התחתנו, אי אפשר כלכך להגיד ששמחת החיים שלו ירדה זהו בן אדם אופטימי מטבעו שאוהב מאוד לצחוק ולהצחיק אחרים, אני תקועה בגלל שאני מרגישה שהסימנים ברגליים לא תואמים את מה שקורה בפועל למטופל, יש לו פחדים קיומיים אבל לא יותר מכל בן אדם אחר, מה שכן הוא בחור שבחיים לא ידבר עם הסביבה על בעיות אישיות חוץ מבמקרה שלי כי הוא "חייב" תוך כדי טיפול. אולי בעצם פה הנקודה של השמירה בבטן?הוסף תגובה
-
המשך
29/03/2011 | 21:18המטופל בן 29 הוא בזוגיות אבל לא התחתנו, הוא סובל משפיכה מוקדמת גם בזמן סקס וגם בזמן אוננות, אין בעיה מבחינה פזיולוגית, הוא נבדק אצל רופא. זהו בן אדם עם המון שמחת חיים ואופטימיות אבל הוא אף פעם לא יישתף את הסביבה בבעיותיו חוץ מבמקרה שלי כי הוא "חייב" תוך כדי טיפול. חשבתי שאולי זאת הבעיה, הקטע שהוא שומר בבטן הרבה... ההרגשה של התקיעות גם לא מתאימה לו כי הוא סטודנט ומאוד מתלהב לקראת סיום הלימודים ולהתחיל לעבוד ויש לו המון תיכנונים לעתיד, אני מרגישה שכאילו הסימנים ברגל לא תואמים בפועל למטופלהוסף תגובה
-
תוספת קטנה
29/03/2011 | 21:20סובל מהשפיכה המוקדמת מגיל צעיר סביבות גיל 18הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עזרה
גב' יעל רוקח 31/03/2011 | 18:14המטופל ציין את גיל 18, הייתי מנסה להבין מה קרה בגיל הזה. האם הוא גילה את זה במקרה, האם הוא חווה זאת גם לפני, מה היה הטריגר, מתי זה קרה לראשונה - הכל כדי לנסות להבין מה התחיל את הגלגל של מה שנראה כמו חרדת ביצועים. אמנם את מתארת אדם עם שמחת חיים ברוב תחומי חייו אבל, ללא ספק, בתחום הזה חסרה שמחת חיים. בנוסף, הייתי עובדת על הבסיס התחתון, עמוד שדרה- דגש על עמוד שדרה תחתון, צ'קרות אחד ו- שתיים והמון טכניקות הרגעה. יעלהוסף תגובה
-
תודה יעל
01/04/2011 | 21:44הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בכיף
גב' יעל רוקח 02/04/2011 | 12:22הוסף תגובה
-
-
לדעת מין העובר דרך רפלקסולוגיה
ענת 03/04/2011 | 09:39האם ניתן לדעת את מין העובר, ע"י הסתכלות בכפות הרגליים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מין העובר ברפלקסולוגיה
גב' יעל רוקח 03/04/2011 | 22:02לא ניתן לדעת את מין העובר דרך הרפלקסולוגיה. יעלהוסף תגובה
-
-
פירוש אצבעות
מסוקרנת 17/03/2011 | 20:52שלום. מעוניינת לדעת מה הן האופציות לפירוש חיבור האצבע ה2 וה3 (רק במפרק התחתון (הקרוב יותר לכף רגל) בשתי הרגליים. בנוסף מעוניינת לדעת מה הן האופציות לפירוש נקודת חן באצבע ה2 ברגל ימין במפרק העליון. הנקודה ממוקמת לצד הציפורן משמאל לה. מחכה לתשובה. תודה מראש ופורים שמח.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
האצבעות
גב' יעל רוקח 21/03/2011 | 01:47הי, אצבעות 2 ו- 3 מייצגות את הראיה שלנו, החיצונית והפנימית. איך אנו רואים את עצמנו ואת הסביבה. הן מסמלות את היכולת לראות מהלב, מהרגש והיכולת להתבטא. חיבור בין האצבעות מציין חוסר איזון בחוש זה. אגב, בעבר ייחסו את חוסר האיזון לבעיות קשב וריכוז, אך כיום כבר לא. האצבע השניה ברגל הינה האצבע האחראית על חוש הראיה שלנו. באצבע זו רואים את היכולת לראות ולהתבטא. העין מאפשרת לנו לראות בהמון צורות; לראות את הפשטות, לראות את העומק, לראות את הרגש. נק' חן בד"כ, באה להדגיש איזור מסויים ולציין איזושהי חולשה/חוזקה בו. כמו כן, יש לזכור, לעיתים נק' חן היא רק נק' חן. האם נקודת החן היא מלידה, או הופיעה פתאום? חג שמח, יעלהוסף תגובה
-
-
שלום, שאין שמש אני סובל
תודה רבה! 14/03/2011 | 14:11אם אין חשיפה ישירה של הגוף לקרני השמש הסימפטומים הם: הרגשה של ראש כבד, גוף מתקשה, שרירים כואבים, עייפות , סחרחורות, עצירות עוויתות וכאבים. חשיפה לשמש פותרת את כל התופעות כאילו לא היו: הגוף משתחרר , הכאב נעלם, השרירים הופכים לרכים וישנה הקלה והרגשה טובה. לאחר יומיים מהחשיפה כל התופעות הרעות הללו חוזרות. למה זה? במה מדובר ? אם יש יום קייצי עם הרבה אור אבל אין חשיפה של הגוף ממש לקרניים , זה לא יעלים את התופעות. זה נראה שיש איזהשהו חומר שנכנס לעבודה בחשיפה לשמש,שמשפיע בחיוב כזה. ובעל יכולת ריפוי. מה הוא ? הויטמין D לא חסר. והאור לא עוזר רק אם יש חשיפה של ממש. ויטמין D כל יום נלקח בטיפות 2000 יחידות, וזה בוודאות לא עושה את מה שהחשיפה לשמש עושה. התופעות יהיו עד החשיפה הבאה. מה שמפריע בעיקר זה העיוותים והלחץ בשרירים שאי אפשר לשחרר אותם ללא חשיפה לשמש. כלום לא יעזור אם אין חשיפה ישירה לשמש גם לא האור הכי חזק.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שמש
גב' יעל רוקח 16/03/2011 | 01:33היי, האם ביצעת בדיקות דם?, כמה זמן אתה סובל מזה? האם זה קורה גם בקיץ?, מעבר למצב הפיזי, איך מצב הרוח כשאינך נחשף לשמש? מה קורה כאשר יש שמש בחוץ אבל אתה נמצא כל היום בבית/בעבודה? מקווה שאתה נהנה מהימים השמשיים שיש לנו כרגע.. יעלהוסף תגובה
-
הרופא נתן בדיקות דם כלליות
תודה רבה! 16/03/2011 | 13:48הוא לא יודע בדיוק למה זה ומה אפשר לעשות. זה קורה תמיד כשאין חשיפה לשמש. אור קייצי בלבד ללא חשיפה ישירה לא עוזר. בימים שאין חשיפה לשמש הגוף נתפס, השרירים מתכווצים ויש כאבים חדים והרגשה של זרמים בגוף בצוואר בראש ידיים רגליים פנים חזה. שיש חשיפה לשמש הכל עובר ומסתדר כלא היה, אבל זה חוזר מהר מאוד תוך יומיים. תודה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שמש
גב' יעל רוקח 17/03/2011 | 00:43יתכן כי מדובר בתופעה הנקראת דיכאון חורף, בה יש נטיה לעייפות, חולשה, הפרעות אכילה, חוסר אנרגיה, ירידה בכושר הריכוז וכו'. האם הרופא התייחס לתופעה ובחן אפשרות לכך? יעלהוסף תגובה
-
עד כדי כך ? כולה יומיים בלי חשיפה לשמש
תודה רבה! 17/03/2011 | 01:43ומתחילה ההתכווצות ותחושה של זרמים בגוף. זה מה שמצאתי ברשת בנושא : "קיימות קרני שמש מאוד חשובות המסייעות לוויסות טמפרטורה ושמירה על אלסטיות הרקמות, אחת החשובות היא FIR אינפרה אדום רחוק." בדרך כלל אנשים שיש להם קשר רופף עם השמש סובלים מראיה לקויה. יש להם בעיות במחזור הדם, לב חלש, לחץ דם גבוה, עצמות חלשות. הם סובלים מאפילפסיה, כאבי ראש וקרחת. אנשים אלה בעלי ויטליות חלשה ורגזניים. יש את המאמר הזה שבו 11 סעיפים על היתרונות של השמש http://www.lifemojo.com/lifestyle/health-benefits-of-sunlight-35071756 סעיף 4 Enhances Blood circulation: Sunshine enhances blood circulation by dilating blood vessels in the skin. This brings more nutrients and oxygen to cells when capillaries are open resulting in a better health. It also makes the heart healthier by lowering the resting pulse rate and decreasing blood pressure. וסעיף 9 Detoxification of the body: Sunshine exposure enhances waste elimination by improving liver function. Also, as a result of increased blood circulation from the sun, waste is eliminated more efficiently through the blood. יש משהו עם החום או הקרינה של השמש שגורם לתנועה וזרימה טובה ובעקבות זה להקלה ושחרור בגוף. "חשיפה לשמש משפר את זרימת הדם ע"י התרחבות כלי הדם בעור" פעילות גופנית לא עוזרת, תזונה ודיקור גם לא. רק השמש מסדרת לי את העניינים בגוף ומשחררת את הכאבים והשרירים בעיקר. אם יש לך מידע שיוכל לעזור ואולי אף להוות תחליף לשמש אשמח לשמוע כי לא תמיד יש שמש.. וכידוע יש כאלה שאומרים שהיא מסוכנת. אני לא האדם היחיד בעולם שמתלונן על כך אבל כנראה שאני מאלה שמחסור בשמש מורגש אצלם קצת יותר כפי שציינתי. תודה רבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מחסור בשמש
גב' יעל רוקח 20/03/2011 | 23:46הי, לצערי, לפי התיאור, אתה אכן מאלו שסובלים יותר ממחסור בשמש. מבחינת טיפול, אני יכולה להמליץ על רפלקסולוגיה, שכן הטיפול הרפלקסולוגי משפר משמעותית את סירקולציית הדם ומחזק את המערכת החיסונית. חג שמח, יעלהוסף תגובה
-
-
אצבעות רגליים מקופלות וכריות האצבעות מרובעות
חלי 07/03/2011 | 22:26מטופלת שטופלה כ 30 טיפולים, הגיעה עם אצבעות מקופלות (כאילו אין פרקי אצבעות) ומרובעות, לאחר סדרת טיפולים האצבעות נפתחו, הרגל התארכה והאצבעות התעגלו יותר. לאחר הפסקה של חצי שנה חזרה כשהרגליים נפוחות, והאצבעות כמו בהתחלה, קפוצות, מרובעות והרגל בצקתית. מה זה אומר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
התייחסות לשאלה לגבי אצבעות מקופלות סגורות וכריות מרובעות
חלי לוי 12/03/2011 | 14:17הייתי שמחה לקבל תשובה .תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אצבעות רגליים מקופלות וכריות האצבעות מרובעות
גב' יעל רוקח 12/03/2011 | 18:37חלי, ראשית, אני מתנצלת על העיכוב בתגובה. בנוגע לאצבעות: האצבעות הן החושים שלנו, המח שלנו. כיפוף האצבעות משמעו כיפוף וסגירת חושים. צמצום היכולות והאינטגרציה של המח, ובכך צמצום דרך החשיבה. ללא חזון קדימה. הקטנת הפרספקטיבה לחיים. ככל הנראה, במהלך ההפסקה, המטופלת חזרה וסגרה את האצבעות. יש לברר איתה מה קרה, מה עוצר אותה מהגשמת החזון שלה. לגבי הבצקת - בצקת בד"כ מעידה על סטגנציה במערכת הלימפה. אך חשוב לדעת היכן בדיוק מופיעה ברגל הבצקת? יעלהוסף תגובה
-
עניין הבצקות ברגל
חלי לוי 12/03/2011 | 20:45הבצקות הן מהקרסול לכיוון שרירי התאומים (קצת למטה מהם), בשתי הרגליים. הרגליים גם כפות הרגליים מלאות מים. השורש רווי מים, כמו ביצת בוץ, אזור המים גלי מאוד. אציין כי בטיפול הנוכחי פתיחה של אצבע 2 ברגל שמאל. אומרת שמרגישה טוב וקלה יותר.יש פטמות ארוכות בכל האצבעות . תודה על התשובותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הבצקות ברגל
גב' יעל רוקח 13/03/2011 | 10:54חלי, הבצקת מעידה על בעיות במערכת הלימפה, דגש על לימפת מערכת המין. אזור המים מייצג את עולם הרגשות בו אין תבניות, מחובר לתחושה גופנית, משתנה ומגיב מידית. המים סופגים לתוכם את כל הרעלים הרגשיים, הכעס, הפחד, הקנאה והאשמה. כל הרגשות הם חומרים כימיים הנספגים באלמנט המים. אזור המים גלי מעיד על קושי בעיכול חוויות החיים, קושי בזרימה עם החיים, קושי בשחרור הרעלים, אגירת רגשות. באלמנט זה נמצאת גם המיניות והאינטימיות, התקשורת עם הזולת, היכולת להגיד מה רצוננו. יש לנסות ולמצוא את הסיבה שהיא סגרה את עולם הרגש ואת עולם הרוח, המח (כיפוף האצבעות). היא נסגרה לחיים מכמה כיוונים ומערכת הלימפה מתקשה לנקז את הכל. יעלהוסף תגובה
-
המשך שאלה לגבי אותה מטופלת -תודה על תגובתך המהירה
חלי לוי 13/03/2011 | 18:14אכן האישה פגועה ושיתפה כבר בשנה שעברה, בהחלט עברה חוויות קשות שגורמות לסגירות. בטיפול האחרון, ברגל ימין באזור השד ( בגב הרגל בין אצבע 1 ל 2 קצת באלכסון) הרגשתי גוש שומני, רק ברגל ימין, אני קישרתי זאת ללימפות בגלל כל הנפיחות והרגישות, אך האם עליי להפנותה גם לבדיקת שד?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
גב' יעל רוקח 16/03/2011 | 01:27היי, בת כמה המטופלת?, האם עוברת בדיקות תקופתיות?, האם חשה כאב (בשד ו/או באיזור המיוצג ברגל)? אני הייתי מחכה לטיפול הבא, אם תרגישי את זה בטיפול הבא - מומלץ לבדוק, מתוך הגישה של 'אם יש ספק אז אין ספק'.. יש לזכור כי ברפלקסולוגיה אין לנו יכולת לבצע בדיקות פנימיות וכרפואה משלימה, לעיתים אנחנו צריכים להפנות את המטופלים לרפואה הקונבנציונלית.. יעלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך לתשובה
גב' יעל רוקח 16/03/2011 | 01:29יש לברר היסטוריה משפחתית של המטופלת. יעלהוסף תגובה
-
אבדוק ואעדכן
חלי לוי 16/03/2011 | 22:52תודה רבההוסף תגובה
-
-
ורטיגו
חלי 07/03/2011 | 22:28מטופלת הגיע עם ורטיגו עפ"י בדיקת רופא המשפחה. לטענתה יש לה קריסטלים באוזן שגורמים לחוסר האיזון. בנוסף הרגלים וכפות הידיים בצקתיות. סובלת מעודף שומן. לאחר טפול ראשון התקשרה יום למחרת וטענה שמצבה טוב יותר. "הפחידו" אותי שהטיפול הרפלקסולוגי יכול להזיז את הקריסטלים ולגרום להחמרה במצה האמנם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ורטיגו
גב' יעל רוקח 12/03/2011 | 20:31חלי, הרפלקסולוגיה מחזירה את הקריסטלים למקומם, ואינה יכולה להזיק. יעלהוסף תגובה
-
-
רפלקסולוגיה
נורית 11/03/2011 | 12:45האם אפשר 'לגמור' מעיסוי נאזור שמייצג את אברי המין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רפלקסולוגיה
גב' יעל רוקח 12/03/2011 | 20:15נורית, בתהליך האורגזמה משתתפים המח, הנפש, מערכת הדם, מערכת העצבים והמערכת ההומונלית. אורגזמה מתרחשת כאשר קיימת התעוררות מינית המפרישה הורמונים מסויימים המוזרמים בדם, ובתגובה לגירוי עצבי, שלרוב מקורם במערכת העצבים הסובבים את איזור אברי המין. כמו כן, ידוע שניתן להגיע לפורקן מיני דרך המחשבה בלבד. לא נתקלתי ולא שמעתי על אדם המגיע לפורקן מיני מטיפול רפלקסולוגי, אך הדבר יכול לקרות. יעלהוסף תגובה
-
-
גבס ברגל
איילת 09/03/2011 | 21:08שלום רב האם ניתן לעבוד על רגל מגובסת . הגבס נעשה לפני יומיים לאישה בת 50. נאלצת לשכב כל הזמן במיטה ורוצה עיסוי בכפות הרגלים כדי להזרים דם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גבס ברגל
גב' יעל רוקח 12/03/2011 | 18:48איילת, בהחלט ניתן לעבוד על רגל מגובסת, כשכף הרגל חשופה. ואכן מטרת הטיפול תהיה בעיקר הרגעה והזרמת הדם. יעלהוסף תגובה
-
-
גבס ברגל (לת)
איילת 09/03/2011 | 21:08שלום רב האם ניתן לעבוד על רגל מגובסת . הגבס נעשה לפני יומיים לאישה בת 50. נאלצת לשכב כל הזמן במיטה ורוצה עיסוי בכפות הרגלים כדי להזרים דם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מחלת קרוהן
שושי 23/02/2011 | 12:51בתי בת 9 חולה בקרוהן מזה כשנתיים שנים. רציתי לדעת האם טיפול רפלקסולוגי יכול להועיל? לרפא? האם ניתן לטפל בילדים, ואם כן כמה זמן נמשך כל טיפול?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קרוהן
גב' יעל רוקח 24/02/2011 | 20:29שושי, קרוהן הינה מחלת מעיים אוטואימיונית, כלומר הגוף תוקף את עצמו. הרפואה ההוליסטית רואה במחלה כתוצר משולב של כמה גורמים כגון, מערכת חיסונית חלשה, גנטיקה ועוד. כמו כן המצב הרגשי משפיע רבות. במקרה של קרוהן, שהיא מחלה של מערכת העיכול, מדובר באדם המתקשה במודע או שלא במודע, 'לעכל את החיים', או בעל כעסים רבים. הטיפול הרפלקסולוגי יכול לתרום המון בריפוי המחלה. במקרה של ילדה בת 9 - זמן הטיפול הינו עד 45 דק'. מספר הטיפולים הינו תלוי במהירות התגובה של ביתך. יעלהוסף תגובה
-
קרוהן--הקושי להבדיל בין טוב לרע
שרון ידיד 07/03/2011 | 22:28שלום שושי ,כעקרון מחלות של המעי הדק מבחינה הוליסטית מדבר על חוסר יכולת להחליט ,דומיננטיות של הלא מודע כוון שמבחינה מודעת יש קשיים בהכלה של מצבים פחות נעמים אשר הודחקו כאשר יש יותר קשיים בלחגוג את החיים ולהיות ייצריים וייצרניים ניתן על ידי טיפול רפלקסולוגי אנרגטי במקביל לטיפול קונבציונלי לרפא פיזיולוגית ומנטלית שרון ידיד-מטפלת רב תחומיתהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
הרפיה
-
תרופות נוגדות דיכאון
-
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
פאמציקלוביר
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
פיט סטפ פרו
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס