פורום רפלקסולוגיה - עמוד 41
צילה סמל רצון
צילה סמל רצון, בעלת הקליניקה "אלאורם" – קליניקה לרפלקסולוגיה, עיסויים, עיסוי לימפטי וטיפול אנרגטי מרחוק.
מפתחת הקורס הדיגיטלי "דואט עם אנדו" – להקלה על כאבים לחולות אנדומטריוזיס (בעבודה עצמית של עד 7 דקות ביום).
מומחית לבצקות ולמצבים פרודלקתיים, מומחית לסטרס פיזי ונפשי.
בעבר התמקצעתי בתחום העיסויים בכל הנוגע לגב תחתון, מחלת נהגים ועוד.
בנוסף לכל הנ"ל, אני גם ארומתרפיסטית במקצועי. למדתי טיפול באמצעות פרחי באך, עיסוי בקני במבוק, עיסוי בטכניקות מתקדמות, עיסוי הריון, טיפול באמצעות כוסות רוח כולל הקזת דם (חיג’אמה), דמיון מודרך, קינזיוטייפ ועוד.
הקליניקה מתמחה בעיסוי לימפטי לאחר ניתוחים אסתטיים, סטרס פיזי ונפשי ומצבים פרודלקתיים (פיברומיאלגיה, בצקות, מחלות אוטואימוניות, אנדומטריוזיס ועוד).
עיסוי לימפטי הוא למעשה עיסוי למערכת ניקוז הרעלים של הגוף. כאשר היא בעומס, מצטברים רעלים (טוקסינים) שעלולים לגרום לבצקות או להחמיר כאב ממחלה קיימת.
בטיפול בסטרס אני משלבת רפלקסולוגיה, ארומתרפיה, עיסויים, דמיון מודרך ועוד.
במסגרת הטיפול האנרגטי אני מתמחה בפירוק והרכבה של חוזים נשמתיים – לשחרור דפוסים ישנים ויצירת חוזים מיטיבים.
האני מאמין שלי...
אני מאמינה ביחס אישי לכל מטופל.ת – ממש שירות פרא-רפואי אישי.
עוזרת לנשים לאחר ניתוח למצוא את עצמן מחדש בתוך הגוף המנותח, להשתחרר מהבצקות ולהרגיש טוב יותר עם עצמן ועם גופן.
אני יושבת עם כל מטופל ומטופלת כדי להבין את מקור הבעיה, ועובדת לפי זה מתוך ידיעה שככל שנקלף את שכבות הבצל – נגיע לעומק העניין, ויהיה קל יותר לטפל בשורש הבעיה, בין אם היא פיזית או רגשית.
לאחר שנים של ניסיון בתחום הטיפולי, אני עדיין מתרגשת לראות את השיפור במטופלים – את שחרור הסטרס (באמצעות רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ושיטות נוספות) ולראות א.נשים שרוצים לטפל בעצמם ולהרגיש טוב יותר.
-
רפלקסולוגיה וצוואר הרחם
22/02/2011 | 16:43שלום,הנני מטפלת ברפלקסולוגיה מזה כשנה. צריכה להגיע אליי מטופלת שעברה הליך כירורגי בצוואר הרחם (כריתה חלקית)וכתוצאה מכך ישנו שיבוש הורמונלי בגופה והיא רוצה להגיע לעיסוי. האם עליי לטפל בה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צוואר הרחם
גב' יעל רוקח 24/02/2011 | 19:37מתי היא עברה את הניתוח?, אם בזמן האחרון (עד כשלושה חודשים מהניתוח) הגוף נמצא במצב עדין וחלש. ניתן לטפל אך יש לטפל בזהירות ובהקשבה יתרה לגוף המטופלת, שכן הרפלקסולוגיה ממריצה את המערכות השונות בגוף ולא בטוח שהגוף יחזיק מעמד ואף ייחלש יותר. ניתן להתייעץ עם הרופא ולקבל את המלצתו בהתאם לבדיקות הדם השונות. אם עבר יותר זמן מזה, סביר שהגוף התחזק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צוואר הרחם
גב' יעל רוקח 24/02/2011 | 20:32לציין כי אם מדובר בניתוח שהתרחש בשלושה החודשים האחרונים - משך הטיפול יהיה קצר יותר (עד 30 דק').הוסף תגובה
-
ניתן לטפל לאחר 3 שבועות
07/03/2011 | 22:09שלום -ניתן לטפל לאחר 3 שבועות -מאוד חשוב שהטראומה תעבור שהתצורה החדשה תיקלט ואז ניתן לטפל ברפלקסולוגיה במערכת ההורמונלית ובמערכת הוגינלית ולעזור בזרימת דם למקום המרצת הורמונים וחידוש רירית הרחם והזרמת דם למקום שמי שרון ידיד מטפלת רב תחומיתהוסף תגובה
-
-
אפטות
חלי 22/02/2011 | 21:40עד כמה הרפלקסולוגיה יכולה להקל או לעזור בהעברת האפטות. סובלת מאפטות פעמים רבות. יודעת שהאפטות יכולות להגיע מנסיבות שונות. האם יש קשר בין האליקובקטור לאפטות? מאוד רוצה לטפל דרך אלטרנטיבי ולא תרופתי, לא ממש יעיל.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אפטות
גב' יעל רוקח 24/02/2011 | 21:51חלי, אפטות אכן מגיעות מסיבות שונות כגון בעיות במערכת החיסון, נגיף, חוסר בויטמינים, לחצים נפשיים, אלרגיות וכו'. רפלקסולוגיה יכולה לטפל בחלק מהגורמים לאפטות: לחזק מערכת חיסונית, להרגיע מתחים נפשיים. לרוב, נטילת ויטמינים עוזרת מאד במקרים של אפטות. הקשר היחיד, שאני מכירה, בין אפטות להליקובקטור הינו מערכת חיסונית חלשה. יעלהוסף תגובה
-
כן יש קשר-ניתן לטפל בצמחי מרפא ותזונה
07/03/2011 | 21:52הוסף תגובה
-
-
הידרוצפלוס
:-) 02/03/2011 | 14:48האם רפלקסולוגיה יכול לעזור לתינוקת בת שנה וחצי הסובלת מהידרוצפלוס אם כן במה ??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הידרוצפלוס
גב' יעל רוקח 04/03/2011 | 09:57לצערי, הרפלקסולוגיה אינה יכולה לעזור במקרה זה. הטיפול הכי טוב הינו הניקוז הכירורגי. יעלהוסף תגובה
-
הידרוציפילוס-רצוי לטפל במקביל ברפלקסולוגיה
07/03/2011 | 21:43ניתן לטפל בעודף נוזלים ברפלקסולוגיה -מים ברפלקסולוגיה מסמל את הרגשות ,האם התינוק פסיבי ,שקט,מופנם,נפוח,עם יציאות מעטות?ניתן על ידי טכניקות מסוימות בעבודה על יסודות מסויימים לזרז את תהליך הריפוי וניקוז הנוזלים על ידי שינוי אנרגטי מבחינה פיזיולוגית ומנטלית בתינוק שמי שרון ידיד מטפלת רב תחומיתהוסף תגובה
-
-
שאלה להתיעצות
רינת 11/02/2011 | 15:26שלום יעל, אני רפלקסולוגית בתחילת דרכי, הגיעה אלי מטופלת בת 60 עם לחץ דם גבוה, כולסטרול וכאב גב תחתון (שחיקת חוליה). היא מטופלת בכדורים לל"ד וכולסטרול.התחלתי לטפל בה. הטיפול הוא בבוקר וסיכמנו שהיא תיקח את התרופות לאחר הטיפול. הטיפול הוא מרגיע ואיטי אקסטרא המתאימה למצב. איך נדע אם הרפלקסולוגיה עוזרת כל עוד היא ממשיכה עם הכדורים? כמה טיפולים מומלץ עד שנראה תוצאות? אשמח לטיפים ממך בנוגע לבעיה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
התייעצות
גב' יעל רוקח 14/02/2011 | 10:32רינת, הדרך היחידה בה נוכל לדעת האם הטיפולים משפיעים ובאיזו רמה היא רק לאחר בדיקות דם תקופתיות-אם עולה כי לחץ הדם ירד ו/או רמת הכולסטרול ירדה. ואז הרופא יוכל להוריד את מינון הכדורים. כיוון שמדובר באישה מבוגרת יחסית, ולא ידוע, לפחות מהמידע המוצג בשאלה, כמה זמן היא נוטלת כדורים, קשה לדעת מהו מס' הטיפולים המומלץ ויתכן כי יש צורך במס' חודשים עד שתוכלו לראות תוצאות, לכן יש צורך להתאזר בסבלנות. בהצלחה, יעלהוסף תגובה
-
המשך התייעצות
14/02/2011 | 12:05הוסף תגובה
-
המשך התייעצות
רינת 14/02/2011 | 12:15תודה יעל על תשובתך, האם את ממליצה להמשיך בטיפולי רפלקסולוגיה למרות שהיא נוטלת תרופות? כאמור היא לוקחת את התרופות לאחר הטיפול. כמה זמן לאחר הטיפול מומלץ לקחת את התרופות? אשמח לתשובתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך התייעצות
גב' יעל רוקח 15/02/2011 | 09:01רפלקסולוגיה גורמת, בין היתר, לזירוז המערכות בגוף ולהמרצת הדם. מה שגורם, אם נוטלים את הכדורים לפני הטיפול, לקיצור זמן ההשפעה של הכדורים, שכן החומר הפעיל בכדור זורם מהר יותר בדם. לכן, ההמלצה שלי היא נטילת הכדורים כשעתיים-שלוש לאחר הטיפול. יעלהוסף תגובה
-
תודה לך יעל
15/02/2011 | 18:40הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בכיף
גב' יעל רוקח 15/02/2011 | 20:51הוסף תגובה
-
המשך
רינת 25/02/2011 | 01:41שלום יעל, אחרי 5 טיפולים אין שיפור, להיפך הל"ד עלה (גם לפני הטיפולים הוא עלה) והרופא הוסיף לה כדור. אני רוצה לציין כי המטופלת לא לוקחת אחריות לגבי אורח חיים נכון. איני יודעת אם להמשיך את הטיפולים. אשמח לעצה ממך (את התרופות היא לוקחת אחרי הטיפול)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רינת
גב' יעל רוקח 27/02/2011 | 13:145 טיפולים אינם מספיקים במקרה הזה ויש צורך בהרבה סבלנות. אני ממליצה כן להמשיך את הטיפולים, כמובן, תלוי ברצונה של המטופלת.. לעבוד בעיקר על הרגעה. לגבי אורח חיים בריא - איך התזונה שלה? מה לגבי ספורט? יעלהוסף תגובה
-
המשך
רינת 01/03/2011 | 20:40שלום יעל, כפי שכתבתי, המטופלת אינה לוקחת אחריות על עצמה. היא לא מקפידה על תזונה נכונה המתאימה לה. היא מודעת לענין התזונה, אך לא שומרת. אין לה מוטיבציה בענין זה. לגבי ספורט, היא מתעמלת פעמיים בשבוע בפילאטיס. המלצתי לה גם לצעוד לפחות 3 פעמים בשבוע לפחות חצי שעה וכן לתרגל נשימות, עדיין לא מיישמת. אני בהחלט עובדת בעיקר על הרגעה. במפגש הראשון דיברתי איתה על סדרה של 10 טיפולים. כמובן , יש לה ציפיות שהל"ד ירד בתום סדרת הטיפולים. תודה על עזרתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
גב' יעל רוקח 02/03/2011 | 12:12רינת, סבירות גבוהה ש- 10 טיפולים לא ממש יעזרו, וזאת בהתאם למה שאת מתארת. יש להסביר למטופלת כי תזונה לא נכונה, פעילות ספורטיבית נמוכה ומתחים רבים משפיעילם לרעה על ל"ד. בנוסף, לציין כי הטיפול משפיע לפרק זמן מסויים ושואף לאיזון מערכות הגוף, והשמירה על תזונה, הרגעה וכו', יאריכו את משך השפעת הטיפול ויובילו להבראה. יעלהוסף תגובה
-
-
שאלה
דינה 23/02/2011 | 15:18שלום, אני באמצע לימודי רפלקסולוגיה שנה א' כרגע אנחנו מטפלים במטופלים במסגרת התרגול,ודוקא באים אלי די הרבה עם בעיות גב בעיקר,שאלתי היא כזאת לפעמים אחרי טיפול בעיקר בהתמקדות בעמוד השדרה יש ריאקציות שונות,כמו כאבים ברגליים שלא היו קודם לכן, כיצד אני יודעת אם הכאבים הם ריאקציות מהטיפול או שחס וחלילה עשיתי נזק כלשהו ? האם יש אפשרות לנזק מטיפול רפלקסולוגי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דינה
גב' יעל רוקח 24/02/2011 | 21:21איפה מופיעים הכאבים ברגל? אילו ריאקציות נוספות מתרחשות? האינדיקציה הטובה ביותר לדעת זאת היא משך הכאבים, שכן ריאקציות נוטות להסתיים לאחר עד כשלושה ימים. הסיבות לכאבים יכולות להיות שונות, כגון: התעוררות של כאב קיים הנובעת מהטיפול, התכווצות שרירים בעקבות הטיפול ועוד. אשמח לענות במידה ויש עוד שאלות. יעלהוסף תגובה
-
25/02/2011 | 10:20המטופל מדווח על כאב כמו אחרי ריצה,שעוברים כבר למחרת. חוץ מזה תוודה על התשובה המהירה, עוד שאלות יהיו לי במשך הזמן, אם תוכלי לחדד במעט על השיטה הפנטגרמית שקצת קשה לי להבנה אשמח,.הוסף תגובה
-
רפלקסולגיה פנטגרמית.
25/02/2011 | 10:24המטופל מדווח על כאב כמו אחרי ריצה,שעוברים כבר למחרת. חוץ מזה תוודה על התשובה המהירה, עוד שאלות יהיו לי במשך הזמן, אם תוכלי לחדד במעט על השיטה הפנטגרמית שקצת קשה לי להבנה אשמח,.רק במידה שזה המקום הנכון לשאלות מסוג זה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רפלקסולוגיה פנטגרמית
גב' יעל רוקח 27/02/2011 | 11:31דינה, לצערי, אני לא מכירה את השיטה הפנטגרמית ולכן לא אוכל לעזור לך בנושא זה. אשמח לעזור בנושאים אחרים. יעלהוסף תגובה
-
רפלקסולוגיה פנטגרמית
אפרת 28/02/2011 | 20:23היי דינה. הרפלקסולוגיה הפנטגרמית מתבססת על הראיה הסינית ועפ"י חמשת האלמנטים (אש, אדמה, מים, עץ ומתכת)הוסף תגובה
-
-
כאבים בברכיים
דינה 28/02/2011 | 14:55יש לי מטופל עם כאביי ברכיים שנובעים מריצה,המטופל רץ פעמיים בשבוע,למרחקים ארוכים. האם טיפול רפלקסולוגי באיזור ההשתקפות של הברך+טיפול באיזור עמוד שדרה יעזור? וכמה טיפולים זה יכול לקחת עד שיראה תוצאות?(הטיפולים במסגרת התנסות שנה א) הצעתי לו גם לפנות לבדיקה רפואית כדי לראות שאין בעיה רצינית בברך? האם נהגתי נכון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי ברכיים
גב' יעל רוקח 28/02/2011 | 15:30דינה, אכן להפנות את המטופל לבדיקות רפואיות הן הדבר הנכון במקרה זה, שכן לא ידוע אם המטופל מתח רצועה או שמדובר בשחיקת סחוס או כל דבר אחר. בנתיים, במידה וזה עוזר למטופל, ניתן לעבוד על איזור ההשתקפות של הברך בכף הרגל. אך הטיפול הטוב ביותר והממוקד ביותר יבוא רק לאחר הבדיקה הרפואית. יעלהוסף תגובה
-
-
אוזנים
חגי 24/02/2011 | 17:07האם יש לרפואה אלטרנטיבית מה להציע למקרה של אובדן שמיעה פתאומי בינוני עד חמור באוזן אחת [הסיבה לא ידועה בבירור לרופאים יש הנחה כי זה הסתבכות ויראלית כלשהי]הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אזניים
גב' יעל רוקח 24/02/2011 | 21:04חגי, במקרה שלך לא ברור מהי הסיבה לאובדן השמיעה. האם ההסתבכות הויראלית הובילה לאיזושהי דלקת? האם מדובר בפגיעה של האוזן התיכונה? לגבי אוזניים ניתן לטפל בנרות הופי. נרות הופי הינם נרות חלולים המוחדרים לחלקה החיצוני של תעלת האוזן, היוצרים תת ואקום עדין ביותר, ומטפלים בבעיות הקשורות לאוזן התיכונה, הפנימית והסינוסים. הטיפול עוזר לדלקות אוזניים שונות, ותופעות נוספות העוזרות לטיפול בכאבים בראש ובמערכת הנשימה. - מה שבהחלט יכול לעזור אם מדובר בדלקת או כל דבר החוסם את האוזן התיכונה. גם רפלקסולוגיה יכולה לטפל באוזניים אך שוב, יש לדעת מהי הסיבה לכך. יעלהוסף תגובה
-
-
זיעה בכפות הידיים והרגליים
כרמית 15/02/2011 | 20:15יש לי מטופל עם זיעה מוגברת בכפות הרגליים, גם הידיים מזיעות, בחוגשים האחרונים סובל מכאבי גב תחתון עם הקרנה לירך ולרגל. אין ממצא פתולוגי בצילום הגב. אשמח להמלצות טיפול, האם יש קשר בין הסימפטומים. תודה- כרמיתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
זיעה בכפות הרגליים
גב' יעל רוקח 17/02/2011 | 00:18כרמית, זיעה בכפות הרגליים יכולה להעיד על: בעיות בבלוטת הזיעה, חוסר איזון הורמונלי, התשה פיזית, התקף חרדה, פחדים. כאבי גב תחתון עם הקרנה לירך ולרגל מעידים על בעיה כלשהי בעמוד שדרה תחתון. יתכן כי מדובר בחוליה מותנית שיש עליה איזשהו לחץ ולאו דווקא פריצת דיסק (שכן אם היתה פריצת דיסק-סביר שהיתה נראית בצילום). מומלץ, אם אפשר, לעסות את איזור הגב התחתון. כמו כן, לעבוד ברפלקסולוגיה חזק על עמוד השדרה התחתון ועל איזור העקב. מבחינה הוליסטית, באיזור הגב התחתון ישנה הצ'קרה הראשונה ואלמנט האדמה. שניהם מדברים, בין היתר, על פחדים קיומיים ברמת ההישרדות, העולם הגשמי, קושי ביכולת לשאת את החיים, ביטחון קיומי. מה שמתחבר עם ההזעה - פחדים קיומיים. ממליצה לדבר עם המטופל ולבחון את העניין הזה. יעלהוסף תגובה
-
,תודה רבה, זה מאד חיזק את כיוון החשיבה והטיפול.
17/02/2011 | 08:04הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בכיף
גב' יעל רוקח 17/02/2011 | 09:43הוסף תגובה
-
-
הכיוון של המעי הגס ברגלים
רחל 16/02/2011 | 10:29שלום, אני מטפלת ברפואה סינית, אך לצורך עיסוי כללי בגוף אני מעסה במצבים מסוימים גם את אזור המעי- (ע"פ הרפלוקסלוגיה) בכף הרגל. רציתי לדעת- ע"פ הסתכלות במפות אנטומיות של רפלקסולוגיה, ראיתי כי המעי הגס מתחיל ברגל ימין (המעי העולה והרוחבי) וממשיך ברגל שמאל (הרוחבי והיורד)- כמו הכיוון האנטומי של המעי בבטן. אך חברה שלמדה רפלקסולוגיה אמרה לי כי ברגל המיקום הפוך מאשר בבטן- והמעי הגס מתחיל ברגל שמאל (העולה והרוחבי) וממשיך ברגל ימין (הרוחבי והיורד). אשמח לדעת מה הכיוון הנכון של המעי בכף הרגל.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כיוונו של המעי הגס
גב' יעל רוקח 17/02/2011 | 00:21רחל, כיוונו של המעי הגס בכף הרגל, הינו מתחיל ברגל ימין ועובר לשמאל, בדיוק כפי שתיארת וכפי שמופיע במפות הרפלקסולוגיות. אם כל הגוף משתקף על כף הרגל כפי שהוא בגוף הפיזי, אין סיבה שהמעי הגס יהיה שונה. יעלהוסף תגובה
-
-
כאבים בכפות הרגלים
מורדי 06/02/2011 | 23:29יש לי כאבים בכף רגל הימנית ולעתים גם בשמאל כל בוקר יש ממש כאב שאני יוצא מהמיטה ולקח לי דקה שניים עד שנרגע קצת הכאב ואני יכול לדרוך על הרגל . הכאב בעיקר בחלק העליון של כף הרגל ובעת ריצה אני מאבד תחושה באגודל ולפעמים גם מרגיש שכף הרגל עולה באש ובהליכה כאילו היא קופת . כמו שנעצר הדם . אני מחפש ומעוניין לדעת עם אני יכול לטפל בזה ועם ריפלקסולוגיה יכולה לעזור לי?.. חשוב לציין ; ההייתי אצל כיותרפיסת והוא המליץ מדרסים אך לא עזור לי ניסיתי סוגים שונים של נעליים וגם לא עזר. אני מתעסק בספורט הכולל ריצות אופניים ושחייה ומפריע לי מאוד יודה לך עם תוכלי להמליץ לי מה אני יכול לעשות עם רפלקסולוגיה יכולה לעזור או איזה טיפול אחר תודה רבה מורדיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכפות רגליים
גב' יעל רוקח 10/02/2011 | 21:11לפי מה שאתה מתאר, יתכן כי מדובר בבעיה הנובעת מתפיסות או בעיות בגב התחתון. רפלקסולוגיה אכן יכולה לעזור מאד ולטפל בכאבים. הייתי ממליצה גם לשלב עיסוי. יעלהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עיסוי רפואי
-
הרפיה
-
תרופות נוגדות דיכאון
-
תרופות קשורות
-
פאמציקלוביר
-
פרופוקסיפן
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםהלוקס ולגוס (עצם בולטת)- אורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום הלוקס ולגוס ניתן להתייעץ עם צוות פיט סטפ פרו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הלוקס ולגוס (עצם בולטת)- ...פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
פיט סטפ פרו
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס