פורום טיפול בכאב - עמוד 103
אבנר מן
-
התכוציות בלב
תמ 19/09/2016 | 19:59שלום, לעיתים יש לי כאב כמו התכוצות בלב. לרב אני משייכת את זה לגעגוע למשהו. האם זה הגיוני? כי אני לא בטוחה שזה מזה. לפעמים יכולה להגיע התכוצות ואז אני ירגיש געגוע... תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
התכווויות בלב
מר גבעון פלד 20/09/2016 | 06:05נחנו ייצור השרדותי ותחושות גוף קשורות למצב רגשי וההפך מה שאת מתארת נכון מאוד. אם מגיע לידי כאבים חדים או בתכיפות גבוה, ליתר בטחון גשי לבדיקה גופנית אך זה נכון שרגש מייצר תחושה ולהפך.הוסף תגובה
-
-
כאבים בצלעות בצד ימין
שי אלבז 10/08/2014 | 15:35היי, לאחרונה יש לי כאבים עזים בצלעות בצד ימין בחלק התחתון ואני לא מצליח להרדם יותר משעתיים אני קם כל יום כבר שבוע בארבע בבוקר... רק אחרי הליכה בבית של מספר דקות הכאב יורד קצת אני משתגע כבר תודה מראש, שיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
*פרטים
שי אלבז 10/08/2014 | 15:39שחכתי לציין... אני בן 34, 1.93 די בריא שוקל 101 קילוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
מר גבעון פלד 11/08/2014 | 00:05האם במהלך פעילות גופנית כלשהיא, אפילו עליית 2 קומות במדרגות יש כאב? האם קיבלת מכה כלשהיא בחודש-חודשיים אחרונים? האם בעבר היו מכות או תאונות כלשהם?הוסף תגובה
-
כאב בצלעות
אבנר 17/09/2016 | 21:33מים חמים במקלחת במקום הכאב וזה יעבור הכל זה תוצאה של מכות יבשות ולחצים יום יומיים לא צריך לדאוג הרבה . מה שהרופאים מעוניינים שתגיעו אליהם להעשיר להם את הקופה בבנק. תהייה בריאהוסף תגובה
-
-
כאבים באזור הצלעות בצד שמאל
משה 06/09/2016 | 12:43שלום אתמול בלילה לאחר שעשיתי איזה תנועה ונשמתיעמוק הרגשתי כאילו משהו נתפס לי בחזה באזור הצלעות טיפה למטה ומאז כבר כמה שעות בכל פים שאני נושם עמוק אני מרגיש דקירה קטנה שם (התעטשות זו בכלל משימה בלתי אפשרית) אני מצונן כבר שלושה ימים ולוקח קולדקס מעשן ממש קצת ועושה פעילות ספורטיבית באופן קבוע אני בן 30 180/69הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בצלעות לאחר או תוך כדי צינון
מר גבעון פלד 06/09/2016 | 14:46בעת צינון או שפעת אשר משפיעה משמעותית על שריר הנשימה כולל אך לא רק סרעפת, בין צלעיים, שריר המעלות ועוד הסיכוי למקרה מעין זה גדול. שימוש היתר בשרירים במאמץ עלול לייצר מצב של נעילת שרירים עקב טריגרים פעילים והקרנות כאב ובעיקר בנשימה עמוקה. ניתן להקל על ידי טיפויל באמצעות טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
אז מה לעשות
משה 06/09/2016 | 15:02לא הבנתי מה אני צריך לעשות ? מה זה טריגר טרפי ??? זה יעבור לבד ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 07/09/2016 | 05:56לרוב זה יחלוף לבד. אתה יכול גם לגשת לטיפול מתחום הטריגר פוינט טראפי אצל מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
-
נוקשות וכאבים בשרירים
יעל 05/11/2015 | 20:19שלום, אני סובלת בשבועות האחרונים מנוקשות מטורפת בשרירים (כאילו הגוף "צפוף עליי") וחוסר נוחות בלתי נסבלת המקשה עליי לישון או לנשום בנוחות... (אני לפני בדיקת MRI מח, וראומטולוג לנוגדנים בדם..) שאלתי - האם אופטלגין יעיל לתופעות אלו של השרירים? מה מומלץ לקחת בינתיים ללא מרשם שיכול להקל בינתיים? ( חשוב לציין שאין לי מנוחה בשום תנוחה או שעה של היום) אודה לך על תשובתך בהקדם האפשרי! יעלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נוקשות שרירית
מר גבעון פלד 06/11/2015 | 14:02לא אוכל להתייחס לתרופות בפורום. בנוגע לנוקשות שרירית: כמה זמן זה נמשך? האם את מתאמנת או לפחות היית בפעילות לפני התחושה הזו? האם יש בעיות בריאות ברקע? בנוסף מעט מידע עלייך: גיל, גובה, משקל.הוסף תגובה
-
המשך
יעל 06/11/2015 | 14:54בהמשך לשאלותייך : *הנוקשות בשרירים היא בחודשים האחרונים בדגש על השבועות האחרונים שזה הלך וגבר.. * לגבי פעילות - להפך, דווקא בשנה האחרונה אני לא עובדת כך שגם הרבה פחות בתנועה ויותר בבית..ולא עסקתי בשום פעילות ספורטיבית . * לגבי הבריאות ברקע - בבדיקות הדם יש לי נוגדנים מסוג : anti tpo וanti dna ds - שללו לי לופוס, ויש לי בדיקה בחודש הבא אצל ראומטולוג... וכן בבדיקות דם הייתה אנמיה (שעכשיו עלתה לגבול התחתון של הנורמה אחרי שבועיים של תוסף ברזל וחומצה פולית). בנוסף, איני יודעת אם יש קשר..אך אני סובלת מגרוגיטציה (רפלוקס שאוכל לא מעוכל יוצא מהפה ). - לגבי שאלתי ביחס לשרירים: חשוב לי לציין שהתחושה היא כאילו השרירים "תקועים", "חורקים", ו"כבדים" וכל תנועה דורשת מאמצים אדירים. בנוסף אני מרגישה כאילו טווח התנועות מוגבלות. (ביקרתי אצל נוירולוג שאמר שהכל בסדר ושהוא לא רואה בעיה נוירולוגית - ועם זאת לפנים משורת הדין הפנה אותי לMRI מח) שאלתי היא איך אפשר להקל על התופעה הזאת בינתיים? משהו להרפיית שרירים (מצד שני זה נוקשות עם תשישות של הגוף..) ? * יש לציין שהאי נוחות בשרירים גוברת בשכיבה - בעיקר בלילה ובבוקר לפני היציאה מהמיטה. ואם בכלל יש לך מה להוסיף בענייני אשמח לשמוע. מחכה לתגובתך ! תודה רבה! יעלהוסף תגובה
-
המשך
יעל 06/11/2015 | 14:55בהמשך לשאלותייך : * אני בת 24. *הנוקשות בשרירים היא בחודשים האחרונים בדגש על השבועות האחרונים שזה הלך וגבר.. * לגבי פעילות - להפך, דווקא בשנה האחרונה אני לא עובדת כך שגם הרבה פחות בתנועה ויותר בבית..ולא עסקתי בשום פעילות ספורטיבית . * לגבי הבריאות ברקע - בבדיקות הדם יש לי נוגדנים מסוג : anti tpo וanti dna ds - שללו לי לופוס, ויש לי בדיקה בחודש הבא אצל ראומטולוג... וכן בבדיקות דם הייתה אנמיה (שעכשיו עלתה לגבול התחתון של הנורמה אחרי שבועיים של תוסף ברזל וחומצה פולית). בנוסף, איני יודעת אם יש קשר..אך אני סובלת מגרוגיטציה (רפלוקס שאוכל לא מעוכל יוצא מהפה ). - לגבי שאלתי ביחס לשרירים: חשוב לי לציין שהתחושה היא כאילו השרירים "תקועים", "חורקים", ו"כבדים" וכל תנועה דורשת מאמצים אדירים. בנוסף אני מרגישה כאילו טווח התנועות מוגבלות. (ביקרתי אצל נוירולוג שאמר שהכל בסדר ושהוא לא רואה בעיה נוירולוגית - ועם זאת לפנים משורת הדין הפנה אותי לMRI מח) שאלתי היא איך אפשר להקל על התופעה הזאת בינתיים? משהו להרפיית שרירים (מצד שני זה נוקשות עם תשישות של הגוף..) ? * יש לציין שהאי נוחות בשרירים גוברת בשכיבה - בעיקר בלילה ובבוקר לפני היציאה מהמיטה. ואם בכלל יש לך מה להוסיף בענייני אשמח לשמוע. מחכה לתגובתך ! תודה רבה! יעלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נוקשות שרירית
מר גבעון פלד 06/11/2015 | 15:06תודה על המידע. דבר נוסף שחשוב לי לדעת, האם יש עומס רגשי, נפשי או אחר בחייך ואוסוף שגם אם התשובה חיובית לא אפתור אותך בזאת, חשוב לי לדעת על מנת לנסות למקד את תשובתי.הוסף תגובה
-
המשך
יעל 06/11/2015 | 15:21תודה על תשובתך המהירה והאכפתית! אכן יש עומס רגשי ונפשי רב בחיי בתקופה זו..אני במקביל בטיפול רגשי עם פסיכולוגית. יש לציין שבעבר נטלתי תרופות פסיכאטריות ובשנה האחרונה "נגמלתי" ואיני מקבלת שום טיפול תרופתי (נגמלתי מרצון לחיות ללא תרופות הקשורות לנפש. שכן סבלתי מתופעות לוואי רבות והתוצאה לא הייתה מספקת, החסרונות גברו בהרבה על היתרונות..) ריגשת אותי כששאלת על הנפש ויחד עם זאת אמרת שלא תפתור אותי בזאת, כי באיזשהו מקום כבר אני למדתי להתעלם מתופעות גופניות ולהגיד לעצמי "זה מהנפש, זה מהנפש..." כמו שחוויתי הרבה פעמים מול רופאים שמאז אותה תקופה של הכדורים כבר שמו עליי תווית. וככה למדתי להתעלם מתופעות פיזיות, מכאבים נוראיים ולסבול בשקט תוך שאני מנסה להשתיק את עצמי, אבל משכתי כמה חודשים וזה לא הולך לשום מקום ומגביל אותי מאוד שאני כבר מרגישה שאכן יש גם עניין רפואי-בריאותי.. אולי הנפש מעצימה את התחושות הפיזיות, אבל התחושות הן פיזיות לחלוטין. ונכנסתי למין פלונטר שאפילו ואני רוצה להשתמש בכלים של התמיכה הנפשית ולחיות, הגוף מגביל אותי... *בנוסף חייבת לציין - זה לא פיברומיאלגיה! ניסו להדביק לי את זה פעם ולהשתיק אותי בזה...אך אני יודעת שפיברומיאלגיה מאובחנת בנקודות ספיציפיות שבודקים בגוף - זה לא המצב אצלי... תודה רבה על תשובתך, מחכה להמשכה... יעלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גוף והקשר רגשי
מר גבעון פלד 06/11/2015 | 18:03לאור כל מה שציינת אני חושב שאת צריכה לגשת לטיפול אחר, פרא-רפואי. במקביל לכל הבדיקות שציינת גשי לטיפול שמהותו פיזית, גופנית אך הוא גם משיק לתחום הרגשי. את יכולה למצוא טיפולים כאלו אצל מטפלים מתחום הטריגר פוינט טראפי או מעסים רפואיים מסוימים. אשמח באם תרצי להפנות אותך למתאימים על פי אזור מגורייך. מה שאת מתארת הוא כניסה למעגל כאב, פיזי ונפשי, שתגובה של מערכות רקמה רכה, רקמת חיבור ושרירים מגיבות אליו בהגנה, נעילה. נעילה זו לאורך זמן מייצאת תחושת כאב המשתנה מאדם לאדם אך יכולב להחוות כפי שאת מתארת. על מנת להשתחרר ממעגל כאב זה יש להתחיל בטיפול דומה למה שתיארתי לך. חשוב לי לציין כי אין עלייך להפסיק את הבדיקות או הטיפולים שאת מבצעת כיום ללא הנחייה רפואית מתאימה.הוסף תגובה
-
המשך
יעל 07/11/2015 | 18:21גבעון, תודה על תשובתך המקיפה. מתחבר לי מאוד כל מה שתיארת על המעגל...הפיזי והרגשי. כשאתה מדבר על "מעגל הכאב" הפיזי והנפשי, או בכלל שמדובר על כאבים פסיכוסומטיים התחושה המתקבלת היא שבעצם התשובה לכאבים האלו ולתחושות היא בשליטתי!(?) אך איני מצליחה "לשלוט" במעגל הזה ולצאת ממנו...וזה מתסכל כ"כ. האם זה כך? ב"שליטתי"? וזה אינו כאב של שריר תפוס שאפשר להתנהל ביחד איתו, זה כאב משתק .. האם באמת עיסוי חיצוני פשוט יכול לפתור את העניין??? כתבת "על מנת להשתחרר ממעגל כאב זה יש להתחיל בטיפול דומה למה שתיארתי לך" - באיזה אופן? באיזו תדירות? לתקופה של כמה זמן? והאם זה רק "יקל" עליי? אני רוצה לפתור את זה מהשורש ולחיות בחופשיות כבר...עייפתי מעצמי. *אשמח להמלצות על מטפלת באזור מגוריי לתחומים שהצגת - אני גרה באזור ירושלים. - ועוד שאלה : מבחינה רגשית אני אצל מטפלת מתחום הפסיכותרפיה-הגופנית - האם זה יכול להיות מקביל או שחבל להיעזר בעוד מטפלת? (למרות שאנחנו לא מתעסקות בתופעות הפיזיות בטיפול...) * ציינת שעליי להפסיק בדיקות או טיפולים שאני מבצעת כיום ללא הנחייה רפואית מתאימה - למה הייתה כוונתך? האם התכוונת לא ללכת לMRI מח, לראומטולוג, לגסטרו...? מציינת שכיום הדבר היחיד שאני נוטלת זה תוסף ברזל ונקסיום לצרבת(שהתחלתי בימים האחרונים). ממתינה לתשובותייך, שוב תודה רבה. בהערכה, יעל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גוף - נפש
מר גבעון פלד 07/11/2015 | 18:43ראשית כל מה שאת מבצעת רפואית - להמשיך, לא להפסיק !!!!!!!!!!!!!!!!! שנית מעגל הכאב שחלק מימנו מתהווה עקב נקודות טריגר אינו בשליטתך. נקודת הטריגר הן חלק מהמערכת הסימפטטית המייצרת הגנה בנעילה, בספאזם שרירי. אין זה מצב בו את יכולה לנשום לנקודה ולשחרר אותה צריך התערבות נכונה חיצונית. בנוסף אכן הכאבים לא תמיד הם רק כאבי שרירים יכולות להיות לזה תחושות מרובות ואפילו כאבי שיניים, כאבי ראש, תחושת עומס, נוקשות, קור, חום, נימולים ועוד. לגבי ההמלצה את מוזמנת לפנות אלי במייל ואפנה אותך: givonpeled@gmail.comהוסף תגובה
-
סובלת ממה שאת מתארת
שיראל 04/09/2016 | 15:37גם אצלי ראומוטולוגית שללה פיברומיאלגיה, רציתי לדעת בתקווה שאת קוראת כאן האם מצאת תשובה לבעיה והאם הכאבים פסקו. אשמח לשמוע ממך.הוסף תגובה
-
-
mpsנקודות מעוררות כאב
אורטל 25/08/2016 | 17:44ערב טוב , רציתי בבקשה לדעת האם נקודות מעוררות כאב יכולות לנדוד ממקום למקום הגוף או אם הם קיימות מרגישים אותו תמיד במקום שבו הם נמצאותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נקודות מעוררו כאב
מר גבעון פלד 28/08/2016 | 09:55התשובה לא חד ערכית. מיקומן של מרבית הנקודות קבוע אך משתנה קלות עקב היותן על רקמה רכה, זזה ועובדת. המערכת האוטונומית, הלא רצונית מגיבה כל הזמן בשחרור של נקודות ונעילה של אחרות בהתאם לתפיסתה את מצב הגוף ולכן במהלך הזמן או הטיפול נקודות שכואבות יעלמו ואחרות יצוצו. כך בטיפול ניתן ללמוד איך המערכת האוטונומית מתנהלת ולתת למטופלים דרכי התמודדות כל שיוכלו לנהל את הכאב בעצמון ולהפיג אותו.הוסף תגובה
-
-
פנים קרקפת וצוואר וכתפיים תפוסים כרונית נודדים מצד לצד
רחל 23/08/2016 | 11:21שלום רב זו תקופה ארוכה אני עוברת המון סטרס ולחץ וחוסר שינה כל הפנים שלי הקרקפת הצוואר הקרקפת והלסתות תפוסים כרונית כואבים ולוחצים ללא יכולת להשתחרר וממש כל הגוף בידיים ברגליים הגב בית הבליעה והגרון הבטו בית החזה ללא יכולת לזוז ולעשות אפילו פעולה פשוטה באזור הראש והקרקפת ממש תפוס ולחוץ ותחושה שהקרקפת והמצח והפנים ממש נחצו לי מה כאשר זה נודד בגוף ולא תמיד במקום קבוע מה ניתן לעשות לשחרר ולהעלים בעיה זוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים ארוכי טווח ולחץ
מר גבעון פלד 23/08/2016 | 11:52התשובה בגוף השאלה. שריר גופינו מהווים גם חלק מהמערכת ההגנתית האוטונומית. תקופת לחץ גדולה עלולה לייצר כאבים כגון אלה שאת מתארת ואחרים. הורדת העומס, הפחתת הלחץ ופעילות גופנית הם התשובה. מעבר לכך לוקח זמן להוריד לחץ, בינתיים אפשר להעזר בעיסוי טוב וקלאסי וטכניקות נשימה להפחתת העומס הגופני ובכך הפחתת התסמינים.הוסף תגובה
-
-
ריאות
עומר 18/08/2016 | 22:14אני סובל מסוג של חסימה בריאות עם בדיקת תפקודי ריאות ( 78 אחוז). היום נשמתי מהמזגן בעבודתי שאינו נקי וחלו לי כאבים בעצמות הריאות אשר מהתגברות בנשימה עמוקה. האם הדבר מעיד על התקררות פשוטה או על משהו שדורש בדיקות מקיפות יותר(ct לפני כ9 חודשים היה תקין .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בנשימה
מר גבעון פלד 21/08/2016 | 10:52לאור מצבך הבריא חלקית, הייתי ממליץ לך לגשת לרופא המטפל בך לאבחנה פיזית ברורה.הוסף תגובה
-
-
כאבים בחזה
הגר 18/08/2016 | 09:18ביומיים האחרונים אני סובלת מכאבים מתחת לחזה בצד שמאל כשאני לוקחת נשימה עמוקה. הכאבים מרגישים כמו דקירות חזקות. אני בת 26 , רצה באופן די קבוע כבר תקופה ארוכה. תודה מראש, הגרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 18/08/2016 | 14:13לאור תאורך כי את מבצעת פעילות גופנית אירובית אניכול להסיק כי כמו הרבה אנשים השוהים הרבה במזגן בימים אלו גם את חווה הקרנות כאב של שרירי עורף/צוואר/גב עליון. אם לא עובר אחרי שלושה ימים יש לגשת לטיפול אצל מטפלים המוכשרים בגישת השיקום האורטופדי. לשם הזהירות אם לא ביצעת בדיקות אצל רופאך האישי בשלושה חודשים האחרונים, הייתי ממליץ לך לפנות לביקורת שוטפת.הוסף תגובה
-
-
כאבי גב תחתון ושכמות וחום לסירוגין
מירי 18/08/2016 | 13:11שלום, בשלושה שבועות האחרונים חוויתי 3 פעמים הופעה של חום לפחות ליומיים- שלושה, שהיה מלווה בכאבים בגב התחתון מצד ימין עד אמצע הגב בערך. בנוסף היו כאבים גם בשכם ימין. החום בינתיים חלף, אך הכאבים בגב נותרו בעינם. האם החום קשור לכאבים? מה צריך לעשות כדי לאבחן את המצב? עשיתי בדיקות דם ויצא המוגלובין מעט נמוך- 11.4 תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים וחום
מר גבעון פלד 18/08/2016 | 14:11הקשר בין חולי לכאבי שרירים ברור ואתן דוגמא: אם אני מתקרר ומתעטש רבות מעבר לחום ולחולשה המייצר, כאבים בפני עצמו, השימוש המוגבר בסרעפת מייצר עומס וכאבי גב. המקור הוא הקשר של הסרעפת לרקמה הגבית ולכן הרבה פעמים בעת שפעת למשל יש כאבי גב. עכשיו אם במהלך החולי הגוף נעל נקודות טריגר שלא נרפו לאחר מעבר מצב המחלה עלול להשאר כאב. זהו הקשר על קצה המזלג. כדי להבין אם זה המצב עלייך לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפלים המתחום הטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
-
שרירים תפוסים חזק הפנים ובצוואר
תותי 18/08/2016 | 09:24שלום רב. סובלת מפיברומיאלגיה בכל הגוף כאבים יחזקים ביותר בפנים ובצוואר ובכתפיים . כל השרירים שם תפוסים חזק. האם יש טיפול שיכול לרפא ולטפל בתסמונתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
פיברומיאלגיה
מר גבעון פלד 18/08/2016 | 14:07לצערי איננו מדברים בריפוי אלא בהקלה על הכאב, עם זאת ההקלה לעיתים מאוד משמעותית. אני מתייחס לטיפול הנקרא שיקום אורטופדי ועוסק בהפגת כאב ממקור אורטופדי-שרירי.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
פלדנקרייז
-
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
דיקור (אקופונקטורה)
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס