פורום טיפול בכאב - עמוד 134
אבנר מן
-
כאבים בגב תחתון ימני
גיל 14/05/2014 | 19:22שלום רב אני סובל כבר כשבועיים מכאבים בגב התחתון הימני. הכל התחיל שהרמתי משהו לא כבד להערכתי לא יותר מ10 קג. כנראה תנועה לא טובה. הכאב הוא בעיקר שאני קם מכסא אך מורגש גם בזמן ישיבה ועמידה. אודה להמלצות ( בן 38)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בגב
מר גבעון פלד 14/05/2014 | 20:25האם יש כאב בהליכה מתונה?הוסף תגובה
-
תשובה
גיל 14/05/2014 | 21:07יש אי נוחות תמידי גם בהליכה. הכאב העיקרי מגיע שמתכופפים או מנסים לקום. בהליכה או עמידה כואב יותר מאשר ישיבה. שכיבה הכי נוח...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב
מר גבעון פלד 15/05/2014 | 07:03תאורך תואם טונוס שרירי גבוה במותן כסל (שריר האיליו פסואס). הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול תחום השיקום האורטופדי או הטריגר פוינט טראפי. להקלה ניתן לשים קרח עטוף במגבת על האזור הכואב לדקה ולהסיר לדקה. יש לחזור על כך חמש-שש פעמים.הוסף תגובה
-
-
כאבים בבטן ימנית מתחת לצלעות בעת נשימה
נטליה 14/05/2014 | 09:36שלום רב, אני חודשיים אחרי לידה, לפני כחודש ימים התחילו לי כאבים חזקים בבטן ימנית מתחת לצלעות בעת נשימה בעיקר, כאבים חדים עם הקרנה לכתף ימין. בוצע us בטן ונשללו אבני כיס מרה כליות וכו. הכאבים פחתו בינתיים אך אינם נעלמים בנשימה,אני מפחדת לנשום עמוק, לפהק כי הכאבים חדים מאוד, הקרנה לכתף בינתיים כבר אין. מה עליי לעשות, זה קשור לשרירים? אני בת 34,ספורטיבית משקל 70קילו. אודה על תשובה והכוונההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בבטן ובכתף
מר גבעון פלד 14/05/2014 | 14:25הי הדס על מנת לדייק אשמח לדעת: 1. האם הלידה הייתה תקינה. 2. האם בהפניית ראש ימינה או שמאלה יש קושי או כאב. 3. האם יש כאב ראש, גם אם מינוריים בתקופה זוהוסף תגובה
-
כאבים בבטן ימנית מתחת לצלעות בעת נשימה
נטליה 14/05/2014 | 16:05לידה היתה תקינה, בהפניית ראש שמאלה יש קושי לסיבוב מלא כלומר לא יכולה עד הסוף, וכן יש כאב ראש, תודה רבה מראש::)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בנשימה
מר גבעון פלד 14/05/2014 | 18:21על פי תשובתך להערכתי אכן מדובר בסט שרירים צוואריים המייצרים כאב בראש, בהפניית ראש וגם אחראים לכאב בנשימה עמוקה. בנוסף אני מעריך כי יש סט שרירים נוסף בחזה עליון ובגב עליון שיחד עם שרירי הצוואר מייצרים את כאבייך. הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול מתחום השיקום האורטופדי או הטריגר פוינט טראפיהוסף תגובה
-
כאבים בנשימה
נטליה 14/05/2014 | 19:50תודה רבה רבה על ההכוונה. ברשותך שאלה נוספת, אני חידשתי אימון בחדר כושר אחרי הפסקה של כשנה, לא בצורה אינטנסיבית שבעיקרו כוללת אימון אירובי, האם זה יכול להשפיע עליי לרעה? מבחינת הגברת כאבים או עיכוב ריפוי? תודה על תשובותייך המהירות:)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ואימון
מר גבעון פלד 14/05/2014 | 20:24אין לי תשובה חד משמעית בנושא זה מצריך הבנה מה זה לא אינטנסיבי עבורך ויתר דיוק לגבי השרירים שנמצאים בטונוס גבוה. באופן כללי לא רצוי לחדש פעילות בעת כאב אך עם זאת אימון נכון יכול רק לעזור להורדת טונוס שרירי עקב שמירתה של היכולת הגופנית בעיקר עקב החיבור של מערכות הפאשיה עם תאי השריר. כמו שאת מבינה לצערי ללא איבחון מדוייק והבנה של מה זה לא אינטנסיבי עבורך אין לי תשובה ברורה.הוסף תגובה
-
-
כאבים מתחת לצלעות
ננועה 13/05/2014 | 12:36יש לי כאבים מתחת לצלעות צד ימין שהופיעו בפתאומיות אתמול בערב ...כאבים בזמן נשימה עמוקה הליכה שאני קמה או יושבת... איל אפשר להקל על הכאב?! ומה זה יכול להיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב מתחת לצלעות
מר גבעון פלד 13/05/2014 | 16:55האם בלחיצה ועזיבה פתאומית של אזור הכאב מתחת לצלעות יש כאב מתגבר?הוסף תגובה
-
-
נימול בצלעות ימין מתחת , תחושה מטילת
כרכום 06/05/2014 | 23:40בת 32 בד"כ בריאה גובה 1.62 משקל 75 לפני כחודש התחיל תחושת נימול צלעות בצמוד לעמוד השירה לאחר מספר ימים התחיל להתקדם לכיון החזה הקדמי ותחושת כעב נשארה בגב . לפני כ 3 ימים תקף אותי כעב ברמה שקיבלתי זריקת דיבור וכדורי ארקוקסיה הכעב עבר אבל הנימול נשאר. הרופא חושד הרפס זוסטר אבל אין נגעים וצילום נקי .. מה נראה לכם ?וסיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
נימול וכאב בצלעות
מר גבעון פלד 07/05/2014 | 06:55מאחר ובבדיקת רופא ל נמצא הרפס סביר להניח כי הבעיה היא שרירית. מערכות רקמה רכה, פאשיה ושריר, היוצרות תחושות כאב ונימול ואינן נרפאות, גם לא על ידי תרופות. ההקלה היחידה היא יצירת לחץ איסכמי על הנקודות הנכונות, כנראה בגב אצלך ובכך להביא להקלה. הטיפול מתבצע אצל מטפלים מתחום הטריגר פוינט טראפי או שיקום אורטופדי.הוסף תגובה
-
-
כאבי גב תחתון בצד ימין
שי 04/05/2014 | 19:23שלום אני בת 28 ולמעלה מ5 חודשים אני סובלת מכאבי גב שהלכו והתגברו בצד ימין זה קורה בעיקר כשאני ישנה מעל 5 שעות הכאבים מתחילים בנקודה מסויימת עד שאני קמה וזה משתחרר, זה מלווה בדלקת בשלפוחית השתן ונפילות בבטן כמעט כל יום. אני עושה פעילות גופנית אירובי על בסיס יום יומי אשמח לחוות דעת ומה יכול לעזור לי לכאבים האלו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי גב
מר גבעון פלד 05/05/2014 | 07:23שלום רב. אם אני מבין את תאורך, שהכאב מופיע כמעט אך ורק בלילה ולאחר תנועה הוא נעלם וכי בפעילות גופנית אינך חשה בכאב אז הבעיה היא מערכת שרירית. מערכות השריר מתכווצות במהלך חוסר תנועה וכאשר יש אזור של כשל תנועתי הן עלולות לייצר כאב. לאחר תנועה של זמן מה השריר מתחמם, נרפה והכאב נמוג. אם זה המקרה הטיפול של השיקום האורטופדי או טריגר פוינט טראפי יהיה לך יעיל במיוחד.הוסף תגובה
-
-
ליריקה כתרופה לכאבי גב וברכיים
אתי 17/12/2013 | 19:30שלום רב, אמי בת 69, סובלת שנים מכאבי ברכיים וגב, הומלץ על ניתוח אורטופדי אך אימי מסרבת. משתמשת לרוב בתרופות מקבוצת NSAID , ולאחרונה אף הזרקות לומבריות. רופאת המשפחה המליצה להתחיל טיפול בליריקה. ידוע לי כי זהו טיפול שמקורו כטיפול נוגד דיכאון ולאחרונה משמש כטיפול לכאבים נוירולפטיים. האם יכולה ליריקה לשמש נוגד כאב למצבים אורטופדיים שהצגתי, מה לגבי תופעות הלוואי, לציין שהקופה אישרה השתתפות בטיפול, אודה לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ליריקה וכאבים
מר גבעון פלד 18/12/2013 | 09:13אכן מקור התרופה כפי שציינת והיא משמשת כיום לבעיות אורטופדיות גם של כאב. תופעות הלוואי באם יעזור לאימך לא מהותיות. מפאת גילה כמובן יש להתייעץ עם רופא המכיר אותה ואת כלל בריאותה. אפשרות נוספת שיכולה להיות במקביל היא לטפל באימך בשיקום אורטופדי או טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
ליריקה לכאב נוירופטי כרוני לאחר ניתוח בקע מפשעתי
נגה 05/02/2014 | 22:15שלום, בעלי משתמש בליריקה מספר חודשים עם שיפור משמעותי בכאבים, לאחrונה עברנו מקופ"ח כללית למכבי ושם מסרבים לתת את הליריקה בטענה שההתוויה היחידה שמאושרת הינה פיברומיאלגיה. האם ידוע על מקרים של מישהו שאושר לו ליריקה במכבי לטיפול בכאב שאיננו קשור במחלת הפיברומיאלגיה? יעזור מאד לקבל פרטים? למשל של אימך? אם היא במכבי? אודה לתשובההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ליריקה
מר גבעון פלד 06/02/2014 | 18:51מצטער אך אינני מכיר את הסירוב שדיברת עליו.הוסף תגובה
-
ליריקה לכאב נוירופטי במכבי
נגה 06/02/2014 | 19:21מכבי סרבו לאשר ליריקה גם לאחר 3 חוות דעת של רופאי כאב (שלהם) פנינו לועגת חריגים שסרבה וכעת אנו מערערים על החלטת ועדת חריגים. לדבריהם ליריקה איננה בהתוויה לכאב נוירופטי בצלקת ניתוחית ואינם רוצים לאשר זאת כתקדים. מכאן הבנתי שאם אמצא דוגמא של מטופל שקיבל ליריקה ממכבי לכאב נוירופטי אולי יאשרו גם לנו, על בסיס זה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ליריקה
מר גבעון פלד 06/02/2014 | 19:31הצעתי היא כי תפנה לרופא באופן פרטי לקבל חוות דעת והמלצה. כך תקבל מידע שמבחינתך יהיה לא תלוי. גם אינני בטוח כי התעקשותך על הליריקה נכונה, ובחינה ממוקדת כזו תעניק לך את התשובה.הוסף תגובה
-
הניתוח היה בשיטה הפתוחה? מה עוד עזר לו? אני סובל מבעיה זהה
רועי פרידמן 28/04/2014 | 22:08תודה רועיהוסף תגובה
-
-
בדיקה של סריק עלקולית של הכתפיים.
שוקי טייב 26/04/2014 | 09:34שמי שוקי, אני מדריך טיולים בשטח, ונפגעתי באחד הסיורים בשטח במסגרת העבודה כשדרכתי על אבן שאינה יציבה וסובבתי את כל הגוף כמו מסחטה, עד המתניים לצד אחד ומהמתניים לצד שני. יש לי כאבים עזים לאורך כל עמוד השידרה מהמתניים עד הצוואר, ובכתפיים והשכמות כאב שהתגבר. עד לפי כשנתיים היו לי קרע שלם בגיד כתף ימן וחלקי בשמאל. בבדיקה של אולטרסאונד בשבוע שעבר נמצא: תעלה גיד הביצפס: ללא ריבוי נוזלים. גיד הביצפס: שלם ולא מעובה. גיד הסוב סקפולריס: שמור. הודגמה הסתיידות במקום חיבור של גיד ssc משמאל. גיד הסופרה ספינטוס: קרע שלם מסוג "ראש ערום" דו צידי. גיד האינפרה-ספינטוס: שמור. בורסה v s.a.s.d ללא ריבוי נוזלים. סיכום: קרע שלם בגיד ssp דו צידי. הסתיידות בגיד ssc משמאל. עד כאן הכתוב. הכאבים בלתי נסבלים עד כדי כך שאיני ישן בלילה, גם הכח בידיים ירד משמעותית מאז, למשל איני מסוגל לפתוח פקק של צנצנת ובטח לא להרים נכדים בידיים. אני בן 57 . אודה לכם מאוד אם תעבירו לי חוות דעתכם מה זה אומר ומהן ההשלכות. כמובן מה עלי לעשות. תודה ויום נפלא. שוקי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתפיים וירידה בחוזק בידיים
מר גבעון פלד 26/04/2014 | 13:35ראשית לממצאים. גיד הסופרה ספינטוס הוא גיד של שריר שמיקומו בחלקה העליון של השכמה ומתחבר לראש עצם ההומרוס, עצם הזרוע. אצלך לפי הממצאים יש קרעים בשני הצדדים. שריר זה עוזר לנו להרים את הזרוע כשיהא בצד כלפי מעלה עד גובה הרמה של 30 מעלות. גיד הסאב סקפולאר ממוקם מתחת לשכמה ומתחבר לזרוע ובו יש לך הסתיידות בצדך השמאלי. שריר זה עוזר להצמיד את הזרוע לגוף בחוזקה. התאור של מה שעברת והממצאים מחייבים טיפול ,להמלצתי, משולב: במיידי לקחת משככי כאבים לפחות בלילה על מנת לישון, חשוב מאוד. את המשככים לקבל מרופאך האישי. במיידי לגשת לאבחון מתחום השיקום האורטופדי שם יבצעו איבחון על כלל מערך השרירים בגופך על מנת לטפל, להחזיר את היכולת התנועתית שלך ולהפיג את הכאב.(האבחון והטיפול כולל גם כתפיים, צוואר, גב, אגן ורגליים) בהמשך, במבוקר ותחת השגחה מקצועית לחזור לפעילות גופנית מתונה ומתגברת באיטיות. אל תמתין. מעגל הכאב קשה ועלול ליצור כאבים מוגברים ואף כניסה לדכאון. איו מה להכנס ללחץ אך טפל בעצמך.הוסף תגובה
-
ראשית תודה על התשובה המהירה, ומעבר לכך בנוסף בבקשה היכנס וקרא...
שוקי טייב 26/04/2014 | 14:52מתאריך 21.1.14 התרחשה תאונת העבודה הנ"ל, מאז אני במצב של תאונת עבודה עד יום רביעי האחרון 90 יום, כידוע האפשרות לניצול ימי מחלה תמו. בנתיים עשיתי לבקשתו של הרופא האורטופד סיטי: ממצאים: עמדה תקינה סקליוזיס קלה תעלה מרכזית רפורמינות ברוחב תקין d8-l1 - שק תקאלי שמור l1-l2 - היווצרות, סקלרוזיס ואוסטיאופיטים קדמיים בגופי החווליות, ניוון הדיסק ללא בלט. l2-l3 - דיסק שמור שק תקאלי שמור l3-l4 - דיסק שמור שק תקאלי שמור l4-l5 - דיסק שמור שק תקאלי שמור l5-s1 - דיסק שמור שק תקאלי שמור לסיכום: שינויים סופונדילוארתרותיים בגובה l1-l2 ללא עדות פריצת דיסק. נבדקתי ע"י אורטופד דר' יון אמיר מלין בחיפה, והct בוצע בכרמל בחיפה. רק השבוע שעבר נתן לי דר' יון אמיר הפניות הבאות: לדר' גבריאל אנטון - אורטופדיית כתף לתאריך 20.5.14. למרפאת גב - עלי לתאם עם *2700 - אני בכללית, כרגע אין תאריכים פנויים עד סוף יוני. לפיזיוטרפיה לתאם - טיפול ע"ש מותני ובמיוחד סדנת גב. בשנת 2010 מצאו את הממצאים שסיפרתי עליהם בפעם הקודמת - קרע שלם בשמאלי וחלקי בימיני - לא נשלחתי אז לשום טיפול פרט לפיזיוטרפיה, הייתי אצל אותו רופא דר' אנטול שהופנתי אליו כרגע שוב. דר' אנטול לא המליץ אז על שום דבר מעבר לפיזיוטרפיה. בפיזיוטרפיה דרשו ממני לנסות להרחיב תנועה בכח, זה לא עבד, ולא היה שינוי, כרגע לאחר התאונה ומה שקרה, ניראה כי המצב הוחמר וכואב מאוד. הזמנתי תור לרופאת המשפחה באינטרנט בהמלצתך, ואבקש משככי כאבים. בנוסף לכל הצרות יש לי גם דום שינה, כלומר מאבד את הנשימה תוך כדי שינה ומתעורר לעיתים קרובות וגם סכרת נמוכה מאוד 102, אני מדריך טיולים במשרד החינוך (זה נקרא מורה לשל"ח), אני גם מרכז מקצוע, מחר עלי לחזור לעבודה בהוראת הרופא האורטופד לפעילות מלאה. אדיבותך והרצון לעזור מעלים דמעה בעיני, סברתי שאין היום עוד אנשים כמוך, מסתבר שטעיתי. אני ממש אודה לך אם תגיד לי מה לעשות ומה לא, ברור כהמלצה לא מחייבת. כפי שציינת אני מעט מדוכא מהמצב, לא קל, אני אדם שלא מוותר, ולכן לא אשבר כנראה. אתה מפיח בי רוח חיובית בתשובותיך, ואני מודה לך על כך. אשמח לקבל ממך כל טיפ רפואי. שוב תודה וממתין למירב הפרטים שאתה יכול להקדיש בשבילי. תודה, רבה רבה. שוקי טייב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שיקום תנועתי
מר גבעון פלד 26/04/2014 | 19:59צר לי לקרוא את דברייך. אני מכיר הרבה בתחום הרפואי והפרא-רפואי שאוזנם קשבת ואני סבור כי זה חלק חשוב מעבודתנו. לגבי העבודה אין לי מה להמליץ למעט לעבוד בזהירות. אני כן חוזר על המלצתי להבחן ולטפל באמצעות גישת השיקום האורטופדי. אם תרצה הרחבה אתה מוזמן ליצור עימי קשר בטלפון הנייד כפי שמופי באתר.הוסף תגובה
-
-
כאב גב ימין תחתון
איל 26/04/2014 | 09:15בן 45. מזה זמן סובל מכאב בגב התחתון בצד ימין. עד לפני יומיים הופיע בעיקר בשינה וייחסתי את זה לבעיה אוטופדית. ביומיים האחרונים זה מרגיש יותר כמו גורם שנובע מאבר פינימי. כואב גם באזור הגב אך גם מעל מותן ימין. מה יכול להיות הגורם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בגב ימין תחתון
מר גבעון פלד 26/04/2014 | 13:28כאבי גב גם ממקור אורטופדי לאורך זמן עלולים להיות כבר מורגשים ככאב הנובע ממקור אחר. זה עדיין אינו אומר דבר. הייתי שמח לדעת: כמה זמן יש לך את הכאב? האם ערכת בשנה האחרונה איזה שהיא בדיקה רפואית? האם אתה עפיל גופנית? והאם בזמן מאמץ יש החמרה או רגיעה של הכאב?הוסף תגובה
-
-
כאבים בגוף
מיילי 24/04/2014 | 19:37שלום, יש לי כבר מספר ימים כאבים חדים שחולפים כעבור מספר שניות במקומות שונים בגוף כגון: בצלעות בצד, בלב, בשיניים , בעיניים בעיקר בראש. בנוסף בגרון לפעמים שאני מזיזה את הראש או מדברת יש כמו קפיץ כזה הרגשה שהוריד זז וחוזר למקום, ולפעמים גם פתאום יש עיגול מטושטש בעין וזה ישר נעלם. אני משתמשת בעדשות, התזונה שלי לא הכי מסודרת שיש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים מפושטים
מר גבעון פלד 24/04/2014 | 21:50הייתי שמח למספר עובדות על מנת לדייק בתשובות: גיל, האם את מבצעת פעילות גופנית סדירה, האם את לוקחת תרופות, האם עברת ניתוחים כלשהם ובאיזה רמת לחץ את חיה/עובדת?הוסף תגובה
-
תשובה
מיילי 24/04/2014 | 23:06שלום, אני בת 14 וחצי מדיי פעם אני יוצאת לריצה/הליכה זה לא משהו קבוע. כרגע אני לא בתקופה ממש לחוצה אבל לפניי חודש עברתי מספר התקפי חרדה. אני לא לוקחת תרופות כרגע חוץ מלפניי חודש שלקחתי משאף כי היה לי ברונכיטיס, ולא עברתי ניתוחים. בנוסף בשעה האחרונה זה מרגיש כאילו יש לי גוש בגרון ולפעמים אני מרגישה חנק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חרדה וכאבים
מר גבעון פלד 25/04/2014 | 13:57תאורך תואם בעיות שצצות לאחר חרדה. אינני יודע אם את במעקב רפואי אך הייתי ממליץ לך לגשת לביקורת רפואית. בכל מקרה לתחושות שלך, אני מעריך כי עם הזמן ולאחר שהחרדה תרגע גם התחושות יעלמו. פעילות גופנית, הקפדה על מנוחה ושינה טובה, תזונה נאותה יעזרו לך לעבור את השלב הנוכחי. את בחורה צעירה וחשוב לוודא כי את יוצאת מתקופת חרדה זו. אל תתני לזה להשתלט על חייך כי אין סיבה לכך, הדבר ניתן לטיפול.הוסף תגובה
-
-
כאב בזרוע שמאל
אוסי 24/04/2014 | 00:07שלום רב בן זוגי סובל זה מספר ימים מכאבים עזים בזרוע שמאל לא עזרו משכחי כאבים ומשחת טראומיל מה יכול להיות מקור הכאב ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בזרוע שמאל
מר גבעון פלד 24/04/2014 | 06:33הייתי שמח למעט פרטים על מנת לתת לך תשובה כמה שיותר מדוייקת בן כמה בן זוגך האם הוא פעיל גופנית האם קרה משהו (נפילה, עבודה על סולם...) בחודש האחרון האם יש תופעות נלוות כמו בחילות או סחרחורות והאם יש כאבים אחרים, אפילו מינוריים, קבועים או חולפים.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
עיסוי רפואי
-
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
-
מונחים קשורים
-
דיקור (אקופונקטורה)
-
מיינדפולנס
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס