פורום טיפול בכאב - עמוד 82
אבנר מן
-
כאב בחזה צד ימין וגבעליון
אילן 05/02/2018 | 16:27אני בן 43 וליפני ימים ספורים החלו כאבים בחזה בצד ימין במיוחד בזמן בליעה,וכן בגב עליון. איני לוקח תרופות ולחץ דם תקין ובדיקת א.ק.ג תקינה. רופא המשפחה המליץ על אומפרדקס.מכיוון שאני לא מעוניין להשתמש בתרופות(מגיל 16),האם יש דרך נוספת שאפשר להפתר מהכאב.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימני עליון
מר גבעון פלד 06/02/2018 | 09:16אשמח לדעת האם אתה פעיל גופנית. האם יש כאב מודגבר או מתגבר בעליה של מדרגות. והאם היו בעיות רקע בעבר.הוסף תגובה
-
כאב בחזה ימני עליון
אילן 06/02/2018 | 10:44הפעילות הגופנית לי דיי מועטה. לבגבי הכאב בבית החזה נראה שאף מחמיר(הרגשת מועקה גם בזמן נשימה)איני מעשן אך שותה כוסית בממוצע ליום(לא שותה כל יום אך בשבת שותה עד ארבע כוסיות למשך היום). סבלתי מילדוצי ועד לשנות השלושים)עם ירידות ועליות) מעצירות קשה ובשנת 2007 היה חשד לאבנים בכיס המרה (חייתי כמה שנים בלונדון) ולא עשיתי בדקות מסויימות ולאחר כחוד וחצי הכל חזר לקדמותו. אני בסך הכל אדם בריא עם מערכת חיסון טובה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימני
מר גבעון פלד 06/02/2018 | 10:54מתשובתך אינני יכול לומר לך בוודאות את הכייוון. זה יכול אכן להיות מלחץ בטני ולכן הרופא שלך המליץ לך על התרופה. מצד שני זה יכול להיות מנעילת טריגרים, מרכזים עצביים, במספר שרירים. הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפלים מתחום השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
-
כאב בחזה ימני
אילן 06/02/2018 | 13:34האם יש לך המלצה לרופא\ים באיזור חיפה-קריות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימני
מר גבעון פלד 07/02/2018 | 07:07הטיפול מבוצע על ידי מטפלים שהוכשרו בתחום הטריגר פוינט טראפי ולא על ידי רופאים.הוסף תגובה
-
כאב בחזה ימני עליון
אילן 07/02/2018 | 09:39האם יש לך המלצה על מטפל באיזור חיפה-קריות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימני
מר גבעון פלד 07/02/2018 | 10:42שלח לי בבקשה מייל פרטי ואשיב לך. givonpeled@gmail.comהוסף תגובה
-
-
אי נוחות חריפה בצלעות ימין
אביטל 06/02/2018 | 03:47שלום, מזה מספר חודשים מופיעה תחושת אינוחות בצלעות תחתונות בצד ימין. ניסיתי להתעלם בהנחה שמדובר בשריר תפוס או משהו בסגנון ובתקווה שזה יחלוף, אך לאחרונה הכאב החמיר ומפריע להרדם. התחושה היא שמשהו "לא יושב טוב" בצלעות, כאילו יש תזוזה לא נכונה. הכאב הוא מכני ולא נראה שמדובר בכאב מאיברים פנימיים. הכאב החמור במיוחד הוא בזמן שכיבה, ולפעמים בישיבה. הלכתי לרופא המשפחה שלא ידע מה הבעיה ובצילום רנטגן לא נראית בעיה. אשמח להכוונה במה מדובר. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אי נוחות בצלעות
מר גבעון פלד 06/02/2018 | 09:18לאור הבדיקות והעדר הממצאים יכול להיות כי מדובר בנקודות טריגר פעילות המייצרות את הכאב, המתיחה ותחושת המיקום הלא נכון. ניתן לנסות ולטפל באמצעות מטפלים מתחום הטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
-
כאבים באזור האגן
שחר 01/02/2018 | 17:35היי קוראים לי שחר אימי בת 48 , סובלת בחצי שנה האחרונה מכאבים באזור האגן ובשיפולי הבטן בצורה קיצונית וללא רגיעה. הכאבים באים בדרך כלל בהתקפים של שלוש שעות מינימום ולרוב גם מופיעים באותם שעות. הרופאים אינם יודעים מהיכן מגעים הכאבים ולא נותנים הרבה אופציות לעזרה בשיכוך הכאבים חוץ ממשככי כאבים רגלים שאינם עוזרים לה כגון אקמול נורפן אופטלגין וכו׳.. אשמח לעזרה הן בהשערות למקור הכאב והן בדרכי טיפול ושיכוך כאבים קצת יותר יעילות תודה שחרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים באזור האגן
מר גבעון פלד 02/02/2018 | 05:46הייתי שמח לפרטי רקע. גובה, משקל, בעיות רקע. אילו בדיקות ערכה. האם עסקה בפעילות גופנית לפני המקרה ובמה עבדה.הוסף תגובה
-
כאבים באזור האגן
שחר 02/02/2018 | 09:50אימי בת 48 גובה 1.60 משקל 107 סובלת מסכרת ודופק מהיר . עברה יעוץ אצל מס׳ רופאי נשים עקב רירית מעובה אבל הרופאים אומרים שהכאבים אינם משם . עברה בדיקת היסטרוסקופיה וגרדה לפני מס ימים . אך גם בבית החולים באישפוז אינם מקשרים את הכאבים לכך . בנוסף עברה בדיקות וc.t גב וגילו לה פריצות דיסק בחוליות l4 , l5 שגם כאן כל הרופאים האורטופדים שבדקו אותה אינם מאמינים שהכאבים נובעים מזה. עובדת בתור מנהלת הוסטל לאנשים עם צריכים מיוחדים .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים באזור האגן
מר גבעון פלד 05/02/2018 | 14:19מהתאור סביר להניח שחלק נכבד מהכאבים מקורם בתגובה של המערכת השרירית למה שקורה בגוף ולכן יש סיכוי סביר להניח כי ניתן לעזור במרבית כאבי הגוף שאימך חשה על ידי טיפול בשיקום אורטופדיהוסף תגובה
-
-
חיה אביו
חיה אביו 02/02/2018 | 10:47אני הבת של לונה בת 83 שסובלת מכאבי שרירים שהחריפה לאחר ששברה את האגן ועוד אישפוז שלא ניתן לה ללרדת מהמיטה סובלת מאד אך הבעיה שלא יכולה לצאת עקב הכאבים וחוסר בטחון מיואשת ולא יודעת מה לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי שרירים
מר גבעון פלד 05/02/2018 | 14:17הו מצב המצריך ברור במיוחד לאור גילה של אימך. האם באשפוז כשערכו בדיקות היו ממצאים כלשהם או שהכל תקין?הוסף תגובה
-
-
כאב על הצלעות צד ימין (לת)
אורית 05/02/2018 | 14:16מזה חודש שאני סובלת מכאבים חזקים בצד ימין עח הצלעות מתחת לשד . מרגישה כמו התכווצות שרירים. אין לי כח יותר לסבול...הייתי אצל רופא משפחה שאמר שזה בגלל השיעול. הייתה לי שפעת. אבל מה אפשר לעשות? זה לא עובר לי...תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כאב מתחת לצלעות בצד ימין עקב סוג של מכ
מוטי.י 02/02/2018 | 20:23שלום רב. חבר חיבק אותי חזק והרים אותי ואז שמעתי רעש בצד ימין מתחת לצלעות. הכאבים מיום ליום מחמירים. בהליכה כואב וקשה קצת לנשום. להתכופף כמעט בלתי אפשרי. בישיבה כמעט ולא כואב. בשכיבה על הגב ועל צד שמאל כמעט לא כואב ועל צד ימין כואב מאד. אני בן 44 האם יתכן שזה שבר או סדק בצלעות? אולי קרה משהו לשריר? או נזק לאיברים בפנים? המקרה קרה ביום שלישי האחרוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בצלעות בצד ימין
מר גבעון פלד 05/02/2018 | 14:15בלי לחץ וסביר להניח כי אכן זהו סדק אך הייתי ממליץ לך לגשת לטיפול פיזי אצל רופא המשפחה שלך.הוסף תגובה
-
-
גב תפוס
רועי 31/01/2018 | 23:17לפני שבוע יצאתי מהבית והיה קר מאוד הרגשתי שכל השריר האחורי העליון של הגב נתפס לי וגם בצד השני ממש הרגשתי כמו התכווצות של השרירים ממש כואב האם התקררות גורמת לדבר כזה ומתי זה עוברהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
גב תפוס
מר גבעון פלד 02/02/2018 | 05:44מערכת השרירים המהווה בעיקר מערכת תנועה היא גם חלק ממערכת ההגנה הגופנית. חלק ממה שהיא עושה היא גם לרעוד בקור ולנסות לחמם את הגוף. כן, זה עלול לקרות גם מקור. ההתאוששות תלויה בהרבה גורמים. לרוב זה כמה ימים. אם לא חולף אחרי 3-4 ימים הייתי ממליץ לך לגשת לטיפול.הוסף תגובה
-
גב תפוס
רועי 04/02/2018 | 01:15תודה על התשובה רק על איזה טיפול הייתי ממליץ לי ללכת שכחתי לציין שהכאב הוא ממש בשכמות בשני הצדדים שצד שמאל יותר כואב הכאב לא מעיר משינה מורגש רק שאני בעבודה או פעילהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גב תפוס
מר גבעון פלד 05/02/2018 | 14:14אני ממליץ על טריגר פוינט טראפי והמצב המשתנה הזה שאתה מתאר מעיד על בעיה שרירית, המגיבה למנחי גוף וכו.הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף ימין וכל הזרוע
אבי 31/01/2018 | 19:59תוצאת US גיד בלתי אחיד לכל אורכו הסתיידות במספר מקומות מה דרך הטיפול המהיר והטוב במקרה זההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב בכתף והזרוע
מר גבעון פלד 31/01/2018 | 20:42העדר פרטים על איזה גיד, מה אתה עושה ביום יום, פעילות גופנית בעיות רקע, זמן הכאב ועוד מונעות ממני אפילו להתחיל להבין עם מה אתה מתמודד מעבר לעובדה שכואב לך. נא לפרט על מנת שאוכל להתייחס, אפילו איזה גיד מדובר לא ציינת למרות שכנראה מדובר ב ss. אשמח לפרטים ולנסות לענות לך.הוסף תגובה
-
כאב בכתף ימין
אבי 31/01/2018 | 22:05Supraspinatus tendon זה הגיד לא עובד נכה סובל מטונוס מוגבר ברגלים ובייידיםהוסף תגובה
-
כאב בכתף ימין
אבי 31/01/2018 | 22:09בן 53הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בכתף ימין
מר גבעון פלד 02/02/2018 | 05:42הטונוס המוגבר בגוף עלול להיות תוצר לווי של כאבים מהכתף לאורך זמן. הטיפול לבעיה הוא מתמשך וכולל טיפולים ופעילות גופנית. המלצתי היא טיפולי טרעגר פוינט טראפי ופעילות מותאמת כפי שיוסבר לך על ידי המטפל.הוסף תגובה
-
-
כאבים חדים
קטי 27/01/2018 | 04:51יש לי כאבים חדים מתחת לחזה השמאלי שלי כבר כמה ימים כשאני שוכבת לישון זה הכי כואב לי התחושה היא כמו סכינים כשאני נושמת חזק !!!בעבר סבלתי מזה אבל אחרי שעה זה היה עובר !! אני עכשיו בחול ולא יודעת מה לעשות !? אני בת 45 גובה 1.65 משקל 79. אשמח לתשובה לא יודעת עם ללכת לבית חולים !?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים חדים בחזה
מר גבעון פלד 28/01/2018 | 05:53אם הכאב מתגבר בפעילות גופנית אפילו מועטה כטיפוס מדרגות יש לפנות לטיפול בבית החולים. תור המקרה שלך תואם נעילה של מערכות שריר והתיעוד שלך שאת מכירה את זה בעבר מחזק את זה. לרוב אנשים שהכאב בא והולך נוטים להזניח את הבעיה הקיימת ולרוב זה סימפטום שרירי אך לא ניתן לטפל בזאת מרחוק. אם ל חולף יש לגשת לטיפול היכן שאת נמצאת וכשתחזרי ארצה גשי לטיפול מתחום השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
-
-
יד שמואל רדומה
גבי 23/05/2013 | 19:22שלום ד"ר יד שמואל רדומה כבר כמה שעות טובות , כף יד עם אגודל אין לי תחושה באזור זה, עשיתי בדיקות אמרו כנראה שישן על יד זאת, האם יש סיבה אחרת האם עלי לדאוג? אודה על תשובתך המהירההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
יד שמאל רדומה
מר גבעון פלד 23/05/2013 | 19:39ראשית זה נכון תמיד לבצע בדיקות. אם זה רק כמה שעות וכבר היית בבדיקות אינני יודע מה עשו ומה הספיקו לבדוק. בכל מקרה יש שריר הנקרא שריר המעלות או סקלני היוצר לחץ על מערכות העצבים של היד ויכול לגרום כאב או הרדמות או דקירות בזרוע, יד וכף היד. בכף היד זה בדרך כלל 3 אצבעות וכף היד. האם יש או היו לך לאחרונה כאבי צוואר? האם אתה עובד מול מחשה או בעבודה פיזית?הוסף תגובה
-
תחושת יד שמאל רדומה
אריה 30/04/2014 | 20:50שלום רב בחודש האחרון אני חש את אותו תאור המופיע בהודעה הקודמת 23.5.13 למעלה דקירות בזרוע היד מהכתף עד ל2 אצבעות וכף היד . זה התחיל מהצוואר .. לקחתי כדוריomepradex + arcoxia 60 mg ... לא עזר וזה ממשיך . עשיתי צילומי רנטגן צוואר + א.ק.ג הכל היה בסדר כל הזמן זרמים ודקירות .. האם זה הקדמה למשהו חמור ? .. כי זה יד שמאל . מה אתה מציע לעשות ...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים, הרדמויות, זרמים ודקירות בזרועות
מר גבעון פלד 01/05/2014 | 07:07כפי שציינתי מקודם תמיד נכון לבצע בדיקה על מנת לשלול אופציות אך גם אצלך לאחר מה שציינת שביצעת זה נשמע כמו בעיה שרירית שמקורה בשריר צווארי ששמו סקלני, שרירי המעלות. שריר זה אם הוא מתכווץ (הכיווץ אינו רצוני כי אם על ידי המערכת האוטונומית הלא רצונית ואינו מורגש כמעט בכלל) יכול לגרום לכאבים, הרדמויות, עיקצוצים, דקירות, זרמים וקשיון באזור היד לכל אורכה עד כולל אצבעות ואף בחזה העליון. לאחר כל מה שעשית הייתי ממליץ לך לגשת לטיפול בתחום הנקרא שיקום אורטופדי.הוסף תגובה
-
3 אצבעות רדומות חלקית
עמית 07/07/2016 | 14:55שלום סובל כבר שבוע בדיוק ממה שכתבת. 3 אצבעות רדומות והזרועה רדומה חלקית ומאוד "כבדה" סבלתי גם לפני שבוע משרירים תפוסים בעורף ובצוואר. מה היית ממליץ לי לעשות עכשיו? התחושה מאוד לא נעימה ביד ומציקה. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אצבעות רדומות
מר גבעון פלד 08/07/2016 | 07:28בדיוק כמו שציינת בתגובות הקודמות. תמיד נכון לבצע בדיקות אצל הרופא על מנת לשלול בעיות חמורות יותר ובמקביל לגשת לטיפול אצל מטפלים מתחום השיקום האורטופדי. לפי תאורך המקור הינו בעיקר שריר המעלות, הסקלני, שריר נשימתי צווארי המייצר את התחושות שאתה מתאר.הוסף תגובה
-
תודה
עמית 08/07/2016 | 08:48שאלה קטנה נוספת. לאיזה רופא לגשת? רופא משפחה? אורתופד? נוירולוג? ומה הכוונה במטפלים מתחום השיקום האורתופדי? פיזיותרפיסט? תודה רבה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השיקום האורטופדי
מר גבעון פלד 08/07/2016 | 10:50מי שמבצע את הטיפול הוא מטפל, לא רופא ול פיזיוטרפיסט. חפש באיזור מגורייך מטפל מתחום השיקום האורטופדי או שלח לי היכן אתה גר בפרטי ואנסה להמליץ לך מישהו.הוסף תגובה
-
שלחתי פרטי. תודה
עמית 08/07/2016 | 18:04שלחתי פרטי. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מטפל
מר גבעון פלד 09/07/2016 | 20:42עניתי לך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
דמיון מודרך
-
הרפיה
-
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
נורטריפטילין
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס