פורום טיפול בכאב - עמוד 80
אבנר מן
כאבים בלב ובחזה בצד שמאל דנה 06/03/2018 | 10:32שלום קמתי הבוקר אם כאבים בלב ובחזה בתנועה ובכללי (הרמת יד, נשימה ..) קצת קושי בנשימה מציינת שפעמיים הייתה לי צריבה השבוע כנראה מאכילת חריף וושתיה חריפה יום לפני.. בת 22, שוקלת 60, גובה 1.58הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בלב ובחזה בצד שמאל מר גבעון פלד 07/03/2018 | 20:41תודה על האינפורמציה אך הכי חשוב הוא האם את פעילה גופנית? והאם יש התגברות של כאב בעת מאמץ קל, כמו עליית מדרגות או הליכה ?הוסף תגובה
כאבים בחזה בצד ימין אלון 04/03/2018 | 08:38שלום, שמי אלון בן 50. אתמול בלילה כשהלכתי לישון חשתי כאבים בחזה בצד ימין וכן בזרוע בצד ימין. בבוקר כשקמתי, הכאב בחזה חלף כמעט לחלוטין אך בזרוע הכאב התגבר ונהיה יותר ממוקד למקום נקודתי. האם לפי התיאור יש חשש להתקף לב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בחזה ימין מר גבעון פלד 04/03/2018 | 11:00יהיה מאוד קשה לי לענות לך עך זה אך שים לב האם יש לך כאבים וקושי נשימתי בפעילות קלה אפילו הליכה או עליית מדרגות. אם לא ביצעת בדיקות בשנה האחרונה בכל מקרה מומלץ ואם תרצה שלח לי לפה גובה, משקל, בעיות רקע והאם אתה פעיל גופנית בשוטף על מנת לשפוך אור נוסף.הוסף תגובה
כאבים בחזה בצד ימיןאלון 04/03/2018 | 12:36תודה על תשובתך המהירה, אני פעיל גופנית, עובד באופן מלא ללא מגבלות, ספורטיבית אני פעיל 2-3 פעמים בשבוע אירובי (ריצה). משקל 74 ק'ג לא מעשן. אין קושי בהליכה ,מדרגות וכו'הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בחזה ימין מר גבעון פלד 04/03/2018 | 14:00נשמע לי כי מדובר על נעילה של מערכות שריר שמייצרות את הכאבים. אם אין התגברות של כאב במאמץ כנראה מדובר אכן רק בשריר אך שוב באם לא ביצעת בדיקות בשנה האחרונה.... מומלץ.הוסף תגובה
כאבים מתחת לשד הימני רוני 01/03/2018 | 09:32שלום; מזה חודש אני מתאמנת באימוני trx. לפני כשבוע, התחיל לי כאב מתחת לשד הימני, יש ממש נקודה אחת שמאוד כואבת לי כשאני נוגעת. כשאני נשכבת/ קמה זה מאוד כואב; ולעיתים גם בנשימה/ שיעול.יש לציין שיש לי שתלי סיליקון בחזה, ושלפני הtrx לא ממש הייתי בכושר.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי מתחת לשד הימני מר גבעון פלד 01/03/2018 | 10:03תחילת אימון לא מבוקר עלול לייצר כאבים. אשמח לקבל לקבל מעט מידע עלייך, גובה, גיל, משקל ואם יש או היו בעיות רקע. ראשית הייתי מתייעץ עם המאמן שלך ומשתף אותו במה שעובר עלייך לראות אם ברמה שלו ניתן לקבל פתרון. שלחי לי את הנתונים ונמשיך...הוסף תגובה
תשובהרוני 01/03/2018 | 17:52אני בת 29, 1.70 שוקלת בערך 64 ק"גהוסף תגובה
תשובה המשךרוני 01/03/2018 | 18:07אין בעיות רקע. אני מרגישה את הכאב בעיקר בתזוזה כלשהי, לפעמים אפעלו מין תחושת שריפה/ צריבההוסף תגובה
כאב בצלעות מאגרוף אלי 28/02/2018 | 19:11אני בצבא וחבר שלי נתן אגרוף בצלעות כי הוא העניק לי משהו..ככה זה בצה"ל..סוג של קטע כזה..בקיצור עד עכשיו כואב לי..כואב לי בתזוזות קצת..אם אני נוגע קצת..אני מפחד שיש לי משהו רציני..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב בצלעות מר גבעון פלד 28/02/2018 | 19:17כמה זמן כואב כבר? תאר לי מיקום מדוייק. האם יש כאב בנשימה שטחית או רק עמוקה?הוסף תגובה
כאב בצלעות מאגרוףאלי 28/02/2018 | 19:26כואב כבר יום בערך.. זה נמצא בצד שמאל של הגוף,איפה שהמותן..מעליו טיפה..בערך באמצע הבטן..חבר שלי הסתכל שם מקודם וראה שיש לי שם טיפה כחול..ממש נגיעה קטנה.. הכאבים רק בנשימה עמוקה..הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בצלעות מר גבעון פלד 28/02/2018 | 19:29אם ימשך עוד יום או יומיים ללא שיפור יש לגשת לבדוק ואולי לשקול צילום. אם מתגבר הכאב או שמתחיל לכאוב בנשימה שטחית שוב יש לגשת לרופא. בכל מקרה במרבית המקרים זה יחלוף תוך 48-72 שעות.הוסף תגובה
כאב בצלעות מאגרוףאלי 28/02/2018 | 19:31ממש תודה!! הכחול הזה מה זה אומר? שטף דם מימה?הוסף תגובה
כאב בצלעות מאגרוףאלי 28/02/2018 | 20:59אני ממש מפחד שיש לי שם משהו רציני..מה אתה אומר שאפשר לנסות לעזור לזה לעבור?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב בצלעות מר גבעון פלד 01/03/2018 | 09:58רצוי ליישם קרח על מקום הכאב בצורה בה אתה שם את הקרח לא ישירות על העור אלא עטוף במגבת. להניח לדקה ולהסיר לדקה. לחזוק מספר פעמים. אם אתה מרגיש שיש צורך לבדוק.... גש לבדיקה.הוסף תגובה
כאבים בבטן התחתונה Joe 28/02/2018 | 09:14אמי סובלת מכאבים עזים בבטן התחתונה, ומקבל משככי כאבים. עברה בקפלן מגוון של בדיקות באולטרא סאונד. כיס מרה,כבד,דרכי מרה,טחול,כליו,כיס השתן,רטרופריטונאום. בדיקות נשים. לא נמצא שום דבר.. מנסים להשיג אישור לבדיקת MRI. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בבטן תחתונה מר גבעון פלד 28/02/2018 | 11:36מקור הכאבים יכול להיות מסיבות רבות. אשמח למידע על אימך כעולל גובה, משקל, גיל םעילות גופנית אם מבצעת ובעיות רקעהוסף תגובה
כאבים בטן התחתונהJoe 28/02/2018 | 12:17בת 70 173 ס'מ 65 ק'ג. תת פעילות של בלוטת התריס-לוקחת טירוקסין. הליקובקטר בקיבה- סובלת מכאבי בטן מדי פעם.. ניסתה מגוון של דיאטות-שום דבר עוד לא עזר. בריאה בשוטף. משתדלת להתעמל מדי בוקר פילאטיס.הוסף תגובה
כאבים בצלעות עקב אסתמה אביבה 28/02/2018 | 09:37שלום, אני בת 24. לפני כשבוע אובחנתי שיש לי אסתמה. כמובן שאני כל הזמן השתעלתי.. אתמול עם כל שיעול התחילו לי כאבים בצלעות צד ימין. בלילה כבר התחיל לכאוב לי כל הזמן בלי קשר לשיעול. (אני כבר מתאפקת לא להשתעל בכלל). עכשיו עם כל תזוזה שלי פשוט כאבי תופת!! לא יכולה בקושי להרים בקבוק בלי שיכאב לי.. מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב עקב אסטמה מר גבעון פלד 28/02/2018 | 11:40אכן שיעול מרובה עלולל לייצר כאבים. ראשית כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל להפסקת השיעול ומעבר לכך ניתן להעזר בטיפול בקינזיוטייפ להפחתת הכאב.הוסף תגובה
גב אחורי תפוס רונן 25/02/2018 | 19:19שלום לפני כחודש הרמתי את הילד והרגשתי התכווצות שרירים בחלק העליון של הגב ממש כמו נעילה מאז הכאב לא משתחרר מורגש באיזור השכמות ולאורך הגב בצידי איפה השריר בדיוק מרגיש תכאב שבשני צידי הגב שבצד ימין ממש כואב הכאב ממש כמו חגורה בצורת עיגול מורגש גם בצלעות העליונות מורגש רק שאני בעבודה או ער בשינה לא כואב חשוב לציין עובד בבית חולים סוחב מיטות של חוליםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גב תפוס מר גבעון פלד 26/02/2018 | 21:50לא כל כך ברור לי. אם נתפס לך הגב גש לטיפול. המלצתי היא טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
גב אחורי תפוסרונן 27/02/2018 | 15:04הכוונה שני השרירים הגדולים בגב העליון כן נתפסו לי הכאב הוא ממש בצורת חגורה מורגש ממש, מה עושיםהוסף תגובה
תשובת מומחה גב תפוס מר גבעון פלד 28/02/2018 | 11:34אם אכן זה רק גב תפוס המלצתי עומדת בעינה על טיפול של טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
כאבים חדים בצלעות ובחזה בצד ימין. קשה לנשום רביב יוני 26/02/2018 | 17:29יש כאבים חזקים מאוד בצד ימין בלבג. קשה לי לכתוב זה מקרין לי לזרוע ואפילו לגב.יש לי כושר סיבולת גבוה. בדיוק יצאתי מדלקת ריאות. אבל הפעם זה אחרת כואב מאוד. תודה רבה על תשומת הלב.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים חדים בצלעו ובחזה מר גבעון פלד 26/02/2018 | 21:51אשמח לפרטים עלייך, גיל, גובה ונשקל. רקע על בעיות אם יש או היו, האם אתה פעיל גופנית ומה סגנון העבודה שלך.הוסף תגובה
כאב חריף בצד שמאל בזמן נשימה אוש 24/02/2018 | 23:13הי כבר שבועיים שסובלת מכאב חריף בחזה מצד שמאל בזמן נשימה מרגישה לפעמים בזמן תנועה או שכיבה את הכאב מאחור בדיוק איפה שחריף מעשנת עושה ספורט עובדת קשה יש לציין שגם מזיזה ראש מצד לצד עדין מרגישה את הכאב בגלל עומס העבודה כמה פעמיים קבעתי תור לרופא וביטלתי..... האם זה יכול להיות שריר תפוס?? התקררות??? האם צריכה כן לקחת ברצינות ולטפל במידי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב חריף בצד שמאל מר גבעון פלד 25/02/2018 | 12:00ראשית כל כאב מעבר לשלושה ימים רצוי לקחת ברצינות. מעבר לכך האם יש החמרה בכאב בעת מאמץ, לא רק פעילות אפילו עליית מדרגות או הליכה מאומצת?הוסף תגובה
תגובה לשאלתךאוש 25/02/2018 | 13:37תודה שענית לי לא אין החמרה במאמץ שקמה משינה מהמיטה מרגישה את הכאב חזק יותרהוסף תגובה
תשובת מומחה כאב חריף בחזה שמאל מר גבעון פלד 26/02/2018 | 21:40מתשובתך סביר להניח כי אין פה בעיה חמורה אך זה נשמע כבעיה שרירית. הייתי ממליץ בדיקה אצל רופא המשפחה שלך וגם טיפול מתחום השיקום האורטופדי, שמתמקד ברקמות רכות.הוסף תגובה
כרבים לאחר נפילה אלינור 22/02/2018 | 13:00שלום רב ... לפני כמה ימים החלקתי על הברך והידיים ביד ימין יש לי פלטינות מניצול קודם הכאבים חזקים ביד הפצועה הלכתי לצילום ונראה שהכל בסדר וזה מכות יבשות אנכיים היא שהכאב מחמיר וההגבלה בתנועה קיימת עם כאב נורא בכל יום כואב יוצר אני 3 ימים אחרי הצילום האם יש צורך ללכת שוב ????הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים לאחר נפילה מר גבעון פלד 25/02/2018 | 11:59חלק נכבד מהכאבים מלווים בהגבלות תנועתיות והבעיה אינה שבר או סדק או קרע אלא נעילה של מערכות טריגר בשריר הגוף. המטרה שלהם הגנתית ואכן לרוב משתחריים לאחר יום יומיים אך אם עברו שלושה ימים ובצילום לא ראו כלום הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפל בטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
דמיון מודרך
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
סומטי
-
מיינדפולנס

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס