כאבים בשריר יד קדמי תחתון
פורום כאבים בכתף ובמרפק
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק. ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר. ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל. ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח. קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168 ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר תחומי עניין: • שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד • תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים • שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים • פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף • ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל • טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים • מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים • מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה • תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף • שחזורים מורכבים של הגפה העליונה תחומי מחקר: קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה. מרפאות: מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834 מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834 מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834 מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834 מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
כאבים בשריר יד קדמי תחתון רונן 08/08/2019 | 14:41שלום דר' סלע. בן 34, מתאמן בחדר כושר ושוחה כשנה. בחודש האחרון סובל מכאבים בשריר יד קידמי בעיקר בזמן מאמץ. תוצאות האולטרסאונד הינם: Supraspinatus בגבולות שמור בסיבים עמוקים בחיבור לראש האומרוס הודגם הפסקה של 1*10 ממ המתאים לקרע חלקי Subscapulfis בגבולות שמור בסיבים עמוקים בחיבור לראש האומרוס הודגם הפסקה של 1*8 ממ המתאים לקרע חלקי. Subdeltoid and subacromial bursa נוזל לא בכמות גדולה. Biceps tendon bursa בעובי ומרקם תקינים. מבנה גרמי תקין. סיכום: הממצאים מתאימים ל- tendinitis בגידים SS ובגיד SCCT. נוזל בSBD בכמות לא גדולה BURSITIS. ברצוני לשאול: מה חומרת הפציעה וטיפולה? האם אני יכול להמשיך לשחות כרגע? פציעה זו תשפיע על המשך האימונים לאחר שאבריא? תודה רבההוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בשריר יד קדמי תחתון דר' ירון סלע 08/08/2019 | 15:00שלום רונן, ותודה על פנייתך! ראשית, הבהרה. מה כוונתך בשריר יד קדמי תחתון ? האם מדובר על הבייספס ? (שריר התאומים). ומה כוונתך בתחתון ? מה גרם לכאב. חבלה? שינוי במאמצים? אינטנסיביות מוגברת ? וכו' וכו'. מה מקל על הכאב. האם אתה נח כעת ? האם נטלת כדורים כלשהם? מי בדק אותך עד כה? האם מומחה כתף. האם הוא שלח לבדיקת הסונר? מה ממצאי הבדיקה הגופנית ? האם יש הגבלה בטווחי תנועה ? מה מחמיר הכאב? מה עיסוקך בשגרה? האם עובד פיזית בנוסף לכושר... האם בוצע צילום רנטגן בנוסף ? בדיקת הסונר תמוהה במקצת. במקום אחד הוא מציין קרעים חלקיים בגידים SS וסב סקפולריס ובסיכום הוא מפרט יותר על דלקת ולא קרעים בגידים... נסה לחדד התמונה, וכך אבין יותר טוב המצב. בברכה,הוסף תגובה
כאבים בשריר יד קידמי תחתוןרונן 09/08/2019 | 08:44כן, שריר הבייספס. הכוונה לתחתון היא כ- 5 סמ מעל כיפוף המרפק בדיוק באמצע הזרוע. הכאב החל עקב אימון בחדר כושר, לא זכור לי אם תוך כדי האימון או לאחריו אך תחילה חשבתי שמדובר בתפיסת שריר ובמצב זה ביצעתי עוד אימון והרגשתי שהכאב מחמיר ומאז הפסקתי אימונים והמשכתי שחייה פעם בשבוע. אני בעל עסק לכלי בית ויוצא לי להרים קרטונים אך לא באופן יום יומי. אורתופד כללי שלח אותי לבדיקה ללא רנטגן ולא מומחה כתף. לא נטלתי כדורים בברכה ותודה על המענה!הוסף תגובה
כאבי בשריר יד קידמי תחתוןרונן 09/08/2019 | 08:48לא מרגיש הגבלת תנועה, במצב מנוחה הכאב מופחת אך עדיין קייםהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבים בשריר הבייספס דר' ירון סלע 09/08/2019 | 09:15תודה על המידע הנוסף,רונן. בראש ובראשונה, הייתי נח ממאמץ ועוקב אחר המגמה. לגיטימי לקחת נוגדי כאב ודלקת למספר ימים, אם המנוחה עצמה לא מספקת, ואם אין לך רגישות או מחלות רקע אחרות המונעות לקיחת כדורים אלו. כמו כן, אם אין הטבה, הייתי משלים בירור עם צילום רנטגן לכתף וזרוע (תתפלא כמה דברים לומדים מצילום זה...) ונבדק על ידי מומחה כתף. המון הצלחה ובריאות!הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי בשריר יד קדמי תחתון דר' ירון סלע 09/08/2019 | 09:15תודה על המידע הנוסף,רונן. בראש ובראשונה, הייתי נח ממאמץ ועוקב אחר המגמה. לגיטימי לקחת נוגדי כאב ודלקת למספר ימים, אם המנוחה עצמה לא מספקת, ואם אין לך רגישות או מחלות רקע אחרות המונעות לקיחת כדורים אלו. כמו כן, אם אין הטבה, הייתי משלים בירור עם צילום רנטגן לכתף וזרוע (תתפלא כמה דברים לומדים מצילום זה...) ונבדק על ידי מומחה כתף. המון הצלחה ובריאות!הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
פריקת כתף
-
פלטפוס
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פיזיותרפיה
-
יישור שיניים שקוף
בדיקות קשורות
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי בברך
-
מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
מונחים קשורים
-
אוסטאופתיה
-
פילאטיס
רופאים בתחום

ד"ר אריאל אורן אורתופדיה
4.8 ( 24 חוות דעת )
"שמחה שהגעתי לדר אריאל אורן הרגשתי בטוחה שאני בידיים טובות סוף סוף, ד"ר אריאל מקצועי ונעים הסביר ודאג להרגיע סוף סוף אחרי שנתיים של טיפולים בקהילה שכלום לא עזר, הרגשתי שהגעתי לרופא הנכון ממליצה בחום"

ד"ר אייל הנדלר אורתופדיה
4.9 ( 9 חוות דעת )
"דר הנדלר מקצועי מאוד, מקסים, נעים, סבלני, קשוב לבעיות המטופל, לבבי. אפילו הפנתי את אמי ואחותי, ממליצה בחום"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב

ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג