פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 81
ד"ר ירון סלע
ד"ר ירון סלע, מומחה בכירורגיה אורתופדית ומומחה בכירורגיה של כף היד. בעל תת התמחות בתחום הכתף והמרפק.
ד''ר סלע הוא מנהל שירות כף היד ומרפק במרכז הרפואי האוניברסיטאי הלל יפה, כרופא כירורג אורתופד בכיר.
ד''ר סלע מקבל מטופלים דרך "המרכז הרפואי רמת אביב" - המרכז לכירורגיה ורפואה התערבותית, המספק שירותי רפואה פרטית ברמה הגבוהה ביותר. במרכז עובדים מיטב הכירורגים, כולם מנתחים בכירים ומנהלי מחלקות בבתי החולים המובילים בישראל.
ב"מרכז הרפואי רמת אביב" סטנדרטים אתיים ומקצועיים גבוהים, ציוד חדשני ושיטות ניתוח מתקדמות בעולם המערבי. המרכז מעניק מענה אישי עבור המטופלים ודואג ללוות את המטופל לפני, בזמן ולאחר הניתוח.
קביעת תור ב"מרכז הרפואי רמת אביב" - 054-3439454, 053-5322168
ד"ר ירון סלע מנהל פורום "כאבים בכתף ומרפק באתר
תחומי עניין:
• שברים, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה - אזור הכתף, מרפק וכף היד
• תסמונת תעלה קרפלית, תסמונת תעלה קוביטלית ותסמונות לחץ על עצבים אחרים
• שיחרור אצבע הדק, טיפול בתסמונות תפס ותסמונות דלקתיות של גידים
• פגיעות רצועתיות ופגיעות ספורט ביד,במרפק ובכתף
• ארטרוסקופיות של הכתף,מרפק שורש היד והאגודל
• טיפול ניתוחי ולא ניתוחי בשחיקת סחוסים ודלקות מפרקים ביד/מרפק/כתף- כולל קיבועים והחלפות מפרקים
• מכלול הבעיות המולדות והנרכשות של הגפה העליונה בילדים
• מיקרוכירורגיה של הגפה העליונה
• תיקון קרעים בגידיי השרוול המסובב בכתף ותיקון אי יציבות בכתף
• שחזורים מורכבים של הגפה העליונה
תחומי מחקר:
קרעים בגידי השרוול המסובב בכתף, החלפות גידים בכתף, שחיקה סחוסית בבסיס האגודל, בעיות רצועתיות במרפק, פגיעות ספורט במרפק, שברי רדיוס דיסטלי, פגיעות גידים ועצבים בגפה העליונה.
מרפאות:
מרפאת יועצים רמת אביב, רחוב אינשטיין 40, קומה 3 מעל קניון רמת אביב טלפון: 0737028834
מרפאת יועצים ב- BEST MEDICAL, רחוב יהודי פקיעין 1, מרכז מסחרי "שערי חדרה", בחדרה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים, מרכז מסחרי לב הפארק, רחוב רבקה גובר 5, רעננה טלפון: 0737028834
מרפאת ייעוצים רפואיים - אורתופדיה כתף, מרפק, וכירורגית כף היד - רחוב קהילת וילנה 39, רמת השרון. טלפון: 0737028834
מרפאה לאומית, הבנים 14, הוד השרון טלפון: 0737028834
מאמר: תן כתף, אבל בזהירות: פציעות במסובבי הכתף
-
כאבים בשכמה ובצוואר שמאל
חיים 02/06/2020 | 11:56שלום, אני בן 37, בריא בדרך כלל, עובד בעבודה משרדית אבל די פעיל גופנית. מזה כחודש אני סובל מכאבים בשכמה השמאלית, בצוואר ולעיתים גם בחזה ומתחת לבית השחי- בצד שמאל. בגלל שמדובר בכאבים בחזה יצא לי לפני כשבועיים להיות במרפאת חירום שם עשו לי אק"ג ובדיקות דם ואף צילום חזה שיצא תקין. בהתייעצות עם אורתופד נאמר לי שמדובר כנראה בשרירים כואבים וצריך פיזיותרפיה. הפיזיותרפיסט הפנה אותי לצילום גב על מנת "לשלול בעיות אחרות". האם באמת שרירים יכולים להיות תפוסים זמן ארוך כל כך? האם יש בדיקות נוספות שכדאי לי לבקש? בתודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בשכמה ובצוואר שמאל
דר' ירון סלע 03/06/2020 | 08:07שלום רב חיים וותודה על פנייתך ! כמובן, שחשוב לבדוק מקורות בבית החזה. אני שמח בשבילך שהתשובות תקינות. מקורות נוספים להקרנה של כאב הם בגב העליון וצוואר. פורום עמוד שדרה וגב יכול לספק לך אינפורמציה בנושא. ללא בדיקתך הישירה קשה לי לכוונך האם יש בעיה בכתף. במידה ובבדיקה גופנית של מומחה כתף, נמצאים מגבלות בתנועה של הכתף, הקרנה של כאב מהכתף בבדיקות תגר, אזי - מבצעים בדיקות עזר דימות לכתף. ללא בדיקתך אינני יכול לכוונך לאור הערפול בתלונות והצורך בבדיקה מדוייקת. לסיכום- יש לשקול להיבדק על ידי מומחה עמוד שדרה ומומחה כתף. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
כאבים בכתף ובזרוע
ס 02/06/2020 | 10:16שלום יש לי כאבים בזרוע ובכתף חצי שנה, לקחתי קספו 8 וזה לא עזר, בקרוב אקח ברקסין. יש לי כאבים גם ביד למטה 1. האם זה מקרין מהכתף והזרוע? הייתי בפיזיותרפיה כבר ארבע פעמים וזה לא עוזר אבל אמשיך לנסות. בנוסף התחילו לי כאבים באצבע שברגל לפני חודשיים ואני חוששת שאולי גם זה דלקת, האורטופד אומר שזה כלום אבל זה כואב לי בזמן הליכות. הרופא רוצה לתת לי זריקת קורטיזון לכתף ואני לא כ"כ מעוניינת, 2. יכול להיות שיש לי משהו אחר ולא דלקת בכתף ובזרוע? כי יש לי כאבים כמו שאמרתי באצבע ברגל כבר חודשיים וכאבים לאורך היד. אני מעוניינת לעשות בירור כמו שצריך לפני שאני מזריקה קורטיזון. 3.בצילום כתף וזרוע הכל תקין וגם באולטראסאונד. איזה בדיקות עליי לבקש? והאם קורטיזון פוגע בעצמות? 4. איך אני יכולה למנוע בעתיד כאבים ברגל וביד. 5. אני לא נרדמת בלילה כמעט מהכאב אבל מפחדת לקחת אופטלגין ולהתמכר, איך ניתן להפיג את הכאב? 6. ממה נגרמת הדלקת? והאם זה יחזור לי כל פעם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ובזרוע
דר' ירון סלע 03/06/2020 | 08:04שלום רב ותודה על פנייתך ! בנושא שאלותייך - 1. בעיות בכתף נטו, לרוב לא מקרינות מתחת למרפק, למרות שהכל יכול להיות..., אך לרוב לא. אם יש בעיה מתחת למרפק - יש לברר מקור צווארי המקרין לשם או בעיה במרפק או אמה או כף היד, בפני עצמה. לעתים יש 2 בעיות במקביל... בעיות בכף הרגל כמובן יש לבדוק בפורום כף רגל. 2. יש לברר בתשאול הרפואי האם יש בעיות רקע נוספות. האם יש בעיות ראומטיות לדוגמה, אצלך או במשפחתך. האם יש סיפור טראומתי בעבר. האם יש גורמי סיכון במקום העבודה או בפעילות שעות הפנאי ועוד ועוד שאלות. יש לבצע בדיקה גופנית ממוקדת ולפי הבדיקה להחליט האם יש מקום לבדיקות עזר נוספות לכל אזור כואב. לדוגמה צילום רנטגן ו/או אולטרסאונד לכף הרגל או בדיקות אחרות. 3. צריך לבדקו גם את הצוואר כמקור פוטנציאלי המקרין כאב לכתף וזרוע. אשמח לבדוק אותך ואז לענות לך ישירות האם צריך בדיקות נוספות לפי תוצאות בדיקתי. קורטיזון במינון נמוך וחד פעמי לא יוצר תופעות ארוכות טווח על העצמות. 4. לא ניתן לענות ללא בדיקתך הישירה. 5. אין אפשרות להתמכר לאופטלגין בניגוד לתרופות אחרות להן יש מרכיב התמכרותי. 6. כמו התשובה לשאלה 4 אשמח לעזור. לשיקולך. כך או כך - בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
שחיקת סחוס בצוואר
ויקה 01/06/2020 | 12:25מבדיקת סי טי עולה כי יש לי שחיקת סחוס בצוואר , אני סובלת מכאבים שמושכים גם לכתף יש לציין שאני עובדת על מחשב , וגם בבית צופה בטלויזיה בערב ...הרופא רשם לי נגד כאבים והמליץ פזיוטרפיה הכאבים מתחזקים מיום ליום לפעמים בלתי נסבלים ...מה אוכל לעשות כדי להקל על הכאב , יש לציין שרופאת המשפחה בדקהה מדדי דלקת ואמרה שהם נמוכים... אני כבר לא יודעת מה לעשות ...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שחיקת סחוס בצוואר
דר' ירון סלע 01/06/2020 | 12:35שלום רב ויקה, ותודה על פנייתך ! לצערי ויקה, פורום זה, עוסק בבעיות רפואיות בכתף/מרפק ולא בתחום הצוואר. מאידך, יש באתר זה, פורום ראוי יותר לבעייתך. נא פני בשאלתך החשובה לפורום הנכון. אאחל לך - בריאות שלמה !!!הוסף תגובה
-
-
ניתוח כתף ארתוסקופיה
רון 28/05/2020 | 22:34היי ירון עברתי ניתוח בכתף -ארתוסקופיה- רציתי לשאול אותך למה אסור לבצע פעילות גופנית במשך שנה שלמה מרגע הניתוח? מה הסיבה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ניתוח כתף ארתרוסקופי
דר' ירון סלע 28/05/2020 | 23:01שלום רב רון, ותודה על פנייתך. ישנם ניתוחים שונים בכתף, הנובעים מפתולוגיות שונות בכתף. עלי לקבל אינפורמציה על סוג הפתולוגיה במקרה שלך אשר היוותה אינדיקציה לניתוח, מה הניתוח שבוצע, ומה התוכנית השיקומית שהוגדרה לך. אמירה מסוג "...אסור לבצע פעילות גופנית במשך שנה שלמה מרגע הניתוח"... היא כוללנית מידי. נא פרט. בריאות שלמההוסף תגובה
-
-
שבר בכתף עם תזוזה קלה
רחל 27/05/2020 | 13:06אני בת 61 ביום ראשון נפלתי ברחוב ונלקחתי למיון על ידי בעלי עשו צילום כתף וכתבו בצילום שבר gt עם תזוזה קלה ושחר רו אותי הבחתה עם מתלה לא יכולה לתפקד בכלל כאבים עזים נוטלת טיפות אופטלגין וכדורי סולדיאר טראמל נראה לי .השאלה כמה זמן צריך להיות ככה עם המתלה כמה זמן החלמה מה הטיפול הנדרש לא הוסבר לי כלום בבית החולים אשמח לעזרה ויעוץ מה לעשות .תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר בכתף עם תזוזה קלה
דר' ירון סלע 27/05/2020 | 14:13שלום רב רוחל, ותודה על פנייתך ! תחילה רחל, אני שמח בשבילך שהשבר המתואר לא חמור יותר. יש סוגים שונים של שברים סביב הכתף, וממה שתארת, המקרה שלך קל יחסית ולרוב, לא מצריך התערבות ניתוחית. כמומחה כתף, אני כמובן זמין לייעוץ וטיפול ישיר, אך לא דרך הפורום. הפורום עוסק בנושאים קולקטיבים עקרוניים כאינפורמציה לציבור הרחב. את מוזמנת לפנות אלי ישירות ויותר מאשמח לסייע במהירות. לרוב, שברים מהסוג המתואר מצריכים כ 6 שבועות של מתלה ליד על מנת לאפשר לשבר להתאחות. יש לבצע צילומי ביקורת לאורך התקופה ולוודא שאין תזוזה משנית בשבר. במידה ויש תזוזה לאורך הזמן, לעתים משנים אסטרטגיה והולכים לחדר ניתוח. אני מקווה שבמקרה שלך לא תהיה תזוזה לאורך זמן ותסתפקי בטיפול שמרני. לאחר התקופה הזו, לרוב מפסיקים שימוש במתלה ומתחיל השלב השיקומי הפיזיותרפי הנמשך מספר שבועות/חודשים... כל מקרה לגופו. לעתים יש בהמשך לברר עם בדיקת US לכתף , האם יש נזקים נלווים בגידים, בנוסף לשבר בעצם. יש לשקם בהדרגה את התנועה של הכתף, ויש לדעת מראש, בתיאום ציפיות ברור, שלא תמיד מוחזרת התנועה המלאה בכתף, ואף יתכן כאב ממושך. אאחל לך בריאות שלמה רחל, וחג שמח !הוסף תגובה
-
-
אנכונדרומה
מלי 22/05/2020 | 14:19כאבים בכתף בתוצאת mri חשד לאנכונדרומה בהומרס העליון בגודל 6 סמ אפשר הסבר??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אנכונדרומה
דר' ירון סלע 24/05/2020 | 16:23שלום רב מלי, ותודה על פנייתך ! אשמח לעזור מלי, אך ברשותך מספר שאלות לבירור ראשוני - 1. האם יש כאבים באזור? 2. האם הממצא היה מקרי והבירור המקורי היה לבעיה רפואית אחרת ? 3. בת כמה את ומה מצבך הרפואי הכללי ? 4. האם היה סיפור חבלתי ? 5. מה הטיפול שבוצע עד כה ? 6. מי בדק אותך , האם מומחה כתף או רופא אחר ? 7. האם בוצעו צילומי רנטגן ו/או US לאזור לפני ה MRI ? 8. האם יש רקע רפואי רלוונטי בעברך ? האם היית אצל מומחה אורטופד אונקולוגי בעבר ? ועוד ועוד... אנא ספקי לי מידע אודותייך מעבר לתיאור הלקוני, על מנת שאוכל לגבש דעה בנושא. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
אנכודרמה
מלי 24/05/2020 | 19:53שלום דר אכן יש כאבים באיזור נשלחתי לmri בעקבות הכאב בת 49 סובלת מפיברומיאלגיה וקרוהן.לא זכורה לי חבלה.. פשוט כאבים שהתחילו לפני 4 חודשים כרגע לא בוצע שום טיפול למעט פיזיותרפיה של גלי הלם (לפני ידיעה על הממצא) נשלחתי עי האורטופד.. ביצעתי אולטרסאונד שהיה תקין... לא ביקרתי אצל אורופד אונקולוגי... למרות שקראתי לגבי הממצא..טרם חזרתי לאורטופד -זמינות תורים...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אנכודרמה
דר' ירון סלע 25/05/2020 | 19:20חן חן על העדכון. כעת המצב קצת יותר ברור לי. כמובן, שללא בדיקתך, אינני יכול לבצע רפואה מכוונת מקרה בפורום קלקטיבי. בגדול אומר, וללא התחייבות למקרה שלך, שלרוב, ממצאים אלו בעצם הינם מקריים. לרוב , יש להשוות לצילומים בעבר ולראות האם היתה דינמיקה בגודל ומיקום. הבעיה היא, שלא תמיד יש בדיקות מהעבר להשוות אותן לממצא מההווה. הסיבה להתעיית עם אורטופד אונקולוגי היא שתחום זה זהו "לחם חוקם". זה אמנם לרוב נגע שפיר ולא מסוכן, אך אורטופד אונקולוגי יוכל לתת לך ההכוונה ובירור מקיפים ובחירת מסלול טיפול תואם לך. אאחל לך בריאות שלמה ובמהרה !הוסף תגובה
-
תטדה
מלי 25/05/2020 | 20:47תודהדה רבה!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בריאות שלמה
דר' ירון סלע 26/05/2020 | 12:15בהצלחה !הוסף תגובה
-
-
שבר קשה במרפק
ורד 20/05/2020 | 15:24אמא שלי בת 84. עברה לפניי חצי שנה ניתוח מעקפים עם החלמה קשה וארוכה. רק בחודשיים האחרונים התאוששה אך לא חזרה לעצמה. ביום שבת נפלה בלילה ושברה את המרפק הסמלי. היינו במיון ונאמר לנו שיש צורך ברור ומובהק בניתוח. היא לא מעוניינת בניתוח , היא פוחדת לאור השתלשלות האחרונה עם הניתוח מעקפים. חוץ מזה שהיד כנראה לא תחזור לתיפקוד הרגיל שלה אם לא תעשה את הניתוח, יש עוד משהו שיכול להוות בעיה אם לא תעשה אותו? והאם אתה חושב שיש לעשות ניתוח בכל מקרה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שבר קשה במרפק
דר' ירון סלע 21/05/2020 | 08:07שלום רב ורד, ותודה על פנייתך ! אשמח מאד לעזור לאמך. אני זמין באופן מיידי להיפגש, לבדוק אותה ולעבור על הצילומים ולייעץ לכם. ניתן להשיגני באתר זה או באתרים אחרים, אך בוודאי שפורום קולקטיבי אנו מהווה תחליף לרפואה "נכונה/תקינה/איכותית/מקצועית"... לא ניתן לייעץ ולתת המלצה נכונה ללא הסתכלות בצילומים ובדיקת המטופל. אאחל לאימך בריאות שלמה והחלמה מהירה, ואני זמין להתקדם בטיפול, במידה ותחפצו בכך.הוסף תגובה
-
-
לאחר ניתוח קיבוע שבר מרוסק תת ראשי בזרוע שמאל
חלי 16/05/2020 | 12:39שלום ביולי 2019 נפלתי וריסקתי את זרוע שמאל. אני בת 45 וצפיפות העצם שלי נמוכה. המקרה קרה בטיול בתיאלנד ושם נותחתי ושמו לי פלטה עם 14 ברגים. ההחלמה היתה קשה ומלווה בכאבים. כיום לאחר פיזיוטראפיה והידרותרטפיה טווח התנועה שלי השתפר אך יש לי כאב באזור הכתף שמחמיר בעיקר כשאני מפעילה כוח ובזרוע הרבה פעמים תחושה שמשהו קושר אותה חזק. בצילומים ואולטראסאונד נצפה תת פריקה ACL וקרע חלקי ssp המליצו לי אחרי שנה לעבור ניתו להוצאת הפלטה ואם יש צורך להתערבות לגבי התת פריקה והקרע. אני בהתלבטות. אשמח לשמוע את דעתך? זמן החלמה? וכו. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לאחר ניתוח קיבוע שבר מרוסק תת ראשי בזרוע שמאל
דר' ירון סלע 17/05/2020 | 08:09שלום רב חלי ותודה על פנייתך ! ציינת צפיפות עצם נמוכה. מאד חשוב לבצע בירור אצל רופא המשפחה. האם יש סיפור משפחתי ? האם יש אוסטאופניה או אוסטאופורוזיס ? מאד חשוב לטפל ולנוע החמרה ונסיגה בדחיסות העצם, כיוון שאת בסיכון ל"שברים אוסטאופורוטים" בעתיד. לעתים, בהנחיית רופא המשפחה, יש לראות גם אנדוקרינולוג בנושא זה. האם השבר נוצר במנגנון אנרגיה גבוהה או נמוכה ? האם היום חבלות נלוות כמו ראש/צוואר או לחילופין בצלעות או שכמה הסמוכה? מאד חשוב להבין את התמונה הכללית של הפציעה על מנת לדעת אין לשקם את הכתף. ציינת ACL (זו רצועה צולבת בברך...), אני מניח שכוונתך ל ACJ שזה המפרק הקטן בין עצם הבריח והאקרומיון המהווה את החלק העליון של השכמה. חשוב לראות בצילום את מידת התת פריקה על מנת לייעץ קונקרטית על דרכי הטיפול. קרע חלקי ב SS עדיף מקרע מלא. מה רוחב הקרע ? האם נבדק ב US או ב MRI ? מה מצבך הרפואי הכללי ללא קשר לחבלה ? מה עיסוקך בשגרה ? עבודה משרדית או פיזית והאם יש פעילות גופנית המאתגרת את הכתף ? יש להבין את הדרישות שלך הכתף על מנת לייעץ על השלב הבא. כמו כן, בנושא השאלה האם להוציא את הפלטה או לא, עלי לבדוק אותך ולראות את צילום הרנטגן העדכני ביותר. במידה ותחפצי בעזרה ישרה, אשמח לספקה בהקדם. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
-
דלקת בגידי הכתף
צדקה 12/05/2020 | 15:20לד"ר שלום, אני בת 64,עשיתי תנועה לא נכונה ביד כשמשכתי חלון.קיבלתי כאב חד מאוד ומאז היו לי כאבים בכתף שהחלו להגביל את תנועתי.האבחנה שלי היא קרעים בגידי הכתף,הרוםא הורה על מנוחה ונתן לי הפנייה לפיזיוטרפיה.התור הבא הפנוי לפיזיוטרפיה זה רק בעוד חודש.מיום ליום כואב לי יותר והיד מוגבלת יותר בתנועה.האם לנוח ולחכות עד לתור? האם המוגבלות בתנועה יכולה להתקבע לי?, תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תיקון לשאלה
צדקה 12/05/2020 | 15:27האבחנה שלי היא דלקת בגידי הכתף (ולא קרעים) והכאבים מקרינים מהכתף לצוארהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקת בגידי הכתף
דר' ירון סלע 14/05/2020 | 07:29שלום רב צדקה, ותודה על פנייתך ! לאור מה שתואר, אני ממליץ להיבדק על ידי מומחה כתף . חשוב לבצע בדיקה גופנית יסודית לצוואר ולכתף שלך. מאד קריטי לקבל מידע האם יש דלקת בלבד או נלווים לה קרעים בגידים. ציינת קרעים בגידים ובמקום אחר ציינת דלקת. הטיפול יכול להשתנות באופן דרמטי במידה ויש קרעים בעובי מלא בגידי ה RC (מצב המביא לעתים לניתוח תפירת הגידים) בהשוואה למצב בו אין קרעים, ואז הניסיון יהיה לטפל באופן שמרני ולשמור אפשרות ניתוחית רק למצב של "אין ברירה". חשוב לשלול כתף קפואה ובעיות נוספות היכולות להתקיים במפרק הכתף. יש לבצע צילום רנטגן לכתף ולצוואר בנוסף לאולטרסאונד- US (שלהבנתי כבר בוצע...) . במידה ותחפצי בעזרה ישירה וקונקרטית למקרה שלך, אשמח לעזור מחוץ לפורום. בהצלחה !הוסף תגובה
-
-
ארתרוסקופיה בכתף
יעל 10/05/2020 | 12:30שלום רב בני עבר לפני כשנה וחצי ארתרוסקופיהבכתף במרוצת הזמן הרגיש וממשיך להרגיש עד עכשיו זרמים בחלקים שונים של הגוף בצד הזהה לניתוח זה פוגע באיכות חיו באופן מהותי האם אתה מכיר את הופעה והאם יש לה מענה בהוקרה רבה יעלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
ארתרוסקופיה בכתף
דר' ירון סלע 10/05/2020 | 12:41שלום רב יעל, ותודה על פנייתך ! כמובן יעל, שחסר לי מידע רב על מנת שאוכל לעזור. אינני יודע דבר אודות בנך. גילו, מצבו הרפואי הכללי, מה היו האינדיקציות לניתוח, מה הטיפול שבוצע לפני ואחרי הניתוח, האם הניתוח עזר לבעייתו המקורית? כמה זמן לאחר הניתוח החלו הזרמים ? האם יש קשר ישיר בין הניתוח ובין הופעת הזרמים ? האם היו בעיות דומות גם לפני הניתוח ? האם יש דעיכה עם הזמן בתלונותיו או שמא, יש החמרה ? ועוד כהנה וכהנה שאלות. כמובן, ואשמח לעזור באופן ישיר מחוץ למסגרת הפורום ואתם מוזמנים לפנות אלי ישירות באתר זה או באתרים מקבילים. יש לבצע בדיקה גופנית יסודית ולברר מה מהות הזרמים. לעתים יש בדיקות עזר נוספות לבדיקה הגופנית, אך כל מקרה לגופו. אאחל בריאות שלמה לבנך !הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פריקת כתף
-
פלטפוס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
יישור שיניים שקוף
-
ניתוח ארתרוסקופיה של הכתף
-
בדיקות קשורות
-
תרבית נוזל סינוביאלי
-
בדיקת ויטמין D
-
מונחים קשורים
-
פילאטיס
-
אוסטאומה
רופאים בתחום
ד"ר יאיר גורצק
אורתופדיה
5
( 7 חוות דעת )
"לא היה מקרה מסובך אבל הבת שלי, הגיעה עם כאבים בכתב בעקבות שחייה מרובה לאחרונה, ד״ר יאיר היה סבלני בדק אותה בקפידה והסביר לה בגובה העיניים.
סה״כ הייתה חוויה טובה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גב
ד"ר ירון סלע
ד"ר בתיה יפה
תום רוטנברג