פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 19
אסף עזרא - יעל
-
כאבים בפטמה שמאלית לאחר שימוש ב"דקל ננסי"
ששון 23/06/2014 | 22:46היי, לפני כ-4 חודשים התחלתי שימוש ב"דקל ננסי" במינון יומי של 160-320 מ"ג ליום, כניסיון לטיפול בנשירת שיער. מיד עם תחילת הטיפול התחלתי להרגיש כאבים בפיטמה השמאלית, סוג של עקצוצים ודקירות מאוד קלות, ככה במשך 3 שבועות כאשר עם הזמן הכאבים מתחזקים והתדירות גוברת, בערך אחת לשעה. לאחר שהרגשתי כי גם האונות שלי נפגעת בעקבות כך (בעיות זקפה באקט מיני עם בחורה, שמעולם לא קרו לפני כן), הפסקתי מיד את השימוש בכדורים. הכאבים קצת פחתו בהדרגה בעצמה שלהם, אך עדיין, היום, 2-3 חודשים אחרי, אני עדיין חווה כאבים. מצאתי כמה כתבות באינטרנט על אותן תופעות לוואי ספציפיות (פטמה שמאלית) בדיוק כמו שלי. איך ניתן לטפל/לאבחן? לרופא בעל איזו התמחות אוכל לפנות לעזרה? פרטים עליי: בן 24, בן אדם בריא, בעל גניקומסטיה קלה. תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
דקל ננסי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/06/2014 | 10:50שלום,אני לא מכיר את התופעה שצינת.אשמח לקרוא את הכתבות שראית בנושא. פנה לרופא המשפחה ולאחר שהוא יבדוק ,יפנה אותך במידה הצורך לבדיקות אחרות.הוסף תגובה
-
-
בחילות ודימום רקטילי
כיפאח 11/07/2014 | 23:23שלום מזה חודשיים התחיל מצב מוזר שאני לא מצליחה להסביר..זה התחיל עם הרגשת בחילה אחרי אוכל באופן קבוע אחרי כל ארוחה ..בערך כמה דקות אחרי שאני מסיימת לאכול זה מתחיל..ונמשך איזה שעה אחרי אוכל הרגשה לא נעימה שאני מתכוונת להקיא אבל לא מקיאה ומרגישה לא נעים בכיבהולחשוב על אוכל באותו הרגע מגעיל אותי שמתי לב גם שכמה פעמים היה דימום בצואה לא כמות גדולה ובצבע אדום רגיל..הרופא חושב שזה בגלל שאני שותה כמות גדול של חלב במהלך היום ושאני אפסיק לשבועעים ונבדוק מה יקרה..רופא אחר אמר לי שאם יש דימום עדיף שאני אבדוק..ואני לא יודעת ממה בדיוק כל זה קורה..יש כיוון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בחילות ודימום רקטלי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/07/2014 | 09:22שלום,חסרים פרטים לגבי גילך ומצב בריאותך באופן כללי.עם זאת,כדאי לבחון את שתי ההמלצות שקבלת מהרופאים במקביל.הוסף תגובה
-
המשך
כיפאח 13/07/2014 | 10:35אני בת 26.9 בריאה בדרך כלל למעט אסטמה על רקע אלרגיה מגיל קטן..אני לוקחת סטרייד דיסקוקס 250 באופן קבוע איזה בדיקות אני אמורה לעבור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/07/2014 | 10:46בהמשך להמלצות , תחילה כדאי באמת להפסיק תוצרת חלב לחלוטין ! הם עלולים להחמיר את התופעות שציינת.בלי קשר תוצרת חלב תחמיר אסטמה ...סבירות גבוהה לשיפור גם בנשימה אם תפסיקי תוצרת חלב. לגבי בדיקות ,התייעצי עם הרופא המטפל .באופן כללי בדיקת נשיפה לגילוי החיידק הליקובקטר פילורי ,בדיקת צואה ועוד בהתאם להמלצת הרופא . לרפואה הסינית דרכים רבות להתמודד עם התופעות שציינת ע"י תזונה,צמחי מרפא ודיקור .אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
המשך
כיפאח 13/07/2014 | 14:17יש חלב שאפשר לשתות בלי שיחמיר את התופעות?..אני חאניכולה לוותר על שתי כוסות קפה ביום ואני שותה הפוך על בסיס חלב..פחות אוכלת מוצרי חלבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/07/2014 | 15:30קשה לתת תשובה מבלי לאבחן בצורה מדויקת .ניתן לנסות חלב סויה/אורז/שקדים/שיבולת שועל אבל זה רק כללי ולא בטוח שיתן מענה לבעייתך . אשמח לעזור בפגישה .הוסף תגובה
-
-
חרדת מבחנים
חרדת_בחינות 22/06/2014 | 17:43אני שואל בשמה של ילדה בת 15 אשר היו לה בעבר חרדות חברתית ואשר למדה להתגבר על רוב המאפיינים החברתיים שלה, אבל עדין , כמתקרבים לבחינות מתכונת ובחינות בגרות , היא נתקפת בגלי לחץ פנימיים וצורך לשלשל, וקשיים בהתאפקות בנושא. היא ילדה שלמדה להתמודד עם המטלות היום יומיות ומשקיעה בהן שעות רבות "לימודים" אין לה בעיה של ידיעת החומר , אלא לחץ של מבחנים, איזה סוג של טיפול מומלץ ויכול להתאים לההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
חרדת בחינות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 22/06/2014 | 20:13שלום,עד כמה שהבעיה מוכרת אצל תלמידים/סטודנטים,לעיתים זה יכול להיות מורכב יותר וקשור למשתנים נוספים המשפיעים על המצב כגון:מתח בבית,חוסר בשעות שינה,תזונה לקויה ועוד . מניסיוני בטיפול בתחום זה שילוב של דיקור ,צמחי מרפא והנחיות תזונתיות יכול לחולל פלאים. ניתן לקבוע פגישת אבחון וייעוץ .אשמח לעזור .:)הוסף תגובה
-
חרדת מבחנים
נורית 23/06/2014 | 21:15אני בעד שינוי תזונתי והרבה שיחות לעידוד הבטחון. לדבר איתה על כך שאם לומדים כמו שצריך ומתכוננים טוב במהלך השנה אין סיבה לדאגה וחשש. תזונה נכונה גם משפיעה על מצב רוח וסטרס, יש להקפיד על אכילה מזינה, הייתי שוקלת גם תוספי תזונה שיכולים להוריד את מפלס הלחץ כמו לקטיום שהוא טבעי ויכול להוות פתרון טוב במצב שלה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לנורית
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/06/2014 | 10:34תודה על המלצתך.הייתי מבקש להימנע מפרסום שמות של תוספי תזונה.תודה!הוסף תגובה
-
-
צילאק ו ASCA
ורד 23/06/2014 | 11:19שלום רב , כבר שנה חוויתי מידי חודש שבוע שלם של חולשה נוראית ושלשולים חריפים ללא הפסקה מלווים לפעמים בכאבי בטן . לאחר בדיקות דם של צליאק (מעל 100) וASCA (מעל 200) עברתי בדיקת קולונו וגסטרוסקופיה ובדיקה יצא תקינה חוץ מאבחון צליאק. כבר חודשיים אני בדיאטה SCD אבל עכשיו זה שוב חזר - שלשול חריף ,שינה יום שלם בהתחלת השבוע בגלל חולשה נוראית וכבר שבוע אני חלשה ושלשולים לא פוסקים .כמה גם בלילה . מה זה יכול להיות ? מה עלי לעשות ? חשוב לציין שגם עברתי הרבה לחצים לאחרונה וכל פעם שאני מודאגת יש לי כאב בטן .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צליאק וASCA
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 23/06/2014 | 15:10שלום ורד,שאלה לא פשוטה.לרוב כאשר נמצאים נוגדנים מסוג זה מחפשים קרוהן ,מחלת מעיים דלקתית. אין ממצאים וזה מחזיר אותך לצליאק.את מוסיפה שסטרס מחמיר וזה יכול לנבוע ממעי רגיז מעבר לכל השאר.הדיאטה שאת אימצת עשויה להיות טובה במצבים מסוימים אבל חשוב שתינתן הנחיה פרונטלית ולא דרך האינטרנט . בינתיים אם החלטת להישאר באותו סוג של תזונה ,נסי לצמצם סיבים תזונתיים כולל פירות ללא קליפה,העדיפי ירקות מבושלים על פני טריים וכמובן שתי המון נוזלים.במרפאתנו אנו מטפלים בסוג כזה של תלונות ע"י התאמת תפריט תזונתי לאחר אבחון,מתן צמחי מרפא ודיקור סיני.אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תודה ושאלה כתגובה
ורד 23/06/2014 | 15:47תודה רבה ! למות שגסטרו - וקולונוסקופיה היו תקינות ,האם עדיין כידי לי לבקש בדיקות נוספות ? ואם כן איזה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/06/2014 | 10:31בקשר לבדיקות נוספות תוכלי להתייעץ עם רופא הגסטרו שלך.העניין הוא שאם לא נמצאה דלקת והבדיקה הפולשנית תקינה אז אין יותר מדי מה "לחפש".המלצתי הקודמת עדיין בתוקף :)הוסף תגובה
-
-
בחילות- מוטיליום
נועה 15/06/2014 | 05:18היי - יש לי לפעמים בחילות. רציתי לדעת האם תרופת ״ מוטיליום״ מונעת הקאות ובחילות לא נעימות? הבנתי מרופאת משפחה שכן. שהיא גם נוגדת את ההקאה. אשמח לתשובה במהירותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בחילות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 15/06/2014 | 09:21שלום נועה,יש מספר סיבות לבחילות ולא הייתי מציע להסתפק בתרופה כזו או אחרת שהרי היא "כפלסטר" ולא טיפול במקור הבעיה.תני קצת יותר פרטים עלייך-גיל,היסטוריה רפואית,כמה זמן את סובלת מכך,האם יש גם הקאות?יציאות תקינות? ברפואה הסינית אנו מחפשים את הסיבה לתופעות שונות ומטפלים בשורש הבעיה על מנת שהיא לא תחזור שוב.אנו משלבים דיקור צמחי מרפא ותזונה מניעתית.אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
בחילה
נועה 15/06/2014 | 20:48אז ככה- אני נערה בת 17.ולא משולבות הקאות. אני סובלת לרוב מבחילות ואי נוחיות. ואין יציאות סדירות בכלל. רק כשיש פעם ב... זה ממש מעט,אבל האם מוטיליום מונע הקאה ובחילה? עברתי מס׳ בדיקות והכל יצא תקין ב״ה . אמרו לי שזה מעי רגיז/ קיבה רגישה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 16/06/2014 | 10:23וזה מחזק את דברי הקודמים לכך שלרפואה המערבית אין כ"כ מה להציע .התרופה המוצעת עשויה לעזור בתופעות אך לא לטפל בשורש הבעיה ! לכן ממליץ לך בחום לפנות לרפואה הסינית . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
בחילה
נועה 16/06/2014 | 22:36בעבר עשו לי דיקור סיני- אך לא עזר במיוחד. ניתן להדגיש שלפניי וסת התופעות קשות במיוחד!אני מאוד סובלת בזמן מחזור ולפניו. איך תוכל לעזור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/06/2014 | 10:12הי נועה,כפי שאמרתי קודם -רפואה סינית. לא רק דיקור ,כי אם שילוב של צמחי מרפא ותזונה גם יחד יביאו להחלמה כמו גם לתופעות הקדם וסתיות.תוכלי לקבוע פגישה.אשמח לעזור .:)הוסף תגובה
-
-
שלשולים
צביה יצחקי 15/06/2014 | 17:12מאז כ-3 שבועות אני סובלת משלשולים מדי פעם למרות שאני אוכלת אוכל חוסם כדוגמת אורז.בתאריך 11.06.14 עשיתי בדיקת צואה לתרבית בקופ"ח כללית והתוצאה:שלילי לאנטרופטוגנים.האם לדעתכם עלי לעשות בדיקה נוספת גם לפרזיטים.כאבי בטן עדיין נמשכים. אודה לתשובה מהירה בברכה צביה יצחקיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
שלשולים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 15/06/2014 | 20:39שלום צביה.קשה לומר מבלי להכיר את ההיסטוריה שלך.בת כמה את ? בריאה בדר"כ ? התייעצי עם הרופא המטפל בנוגע לבדיקות נוספות . במידה ואין מענה הולם ברפואה הקונבנציונלית,תוכלי לקבל יעוץ וטיפול ברפואה סינית במרפאתנו.אנו שמים דגש על תזונה מניעתית,צמחי מרפא ודיקור סיני עם המון הצלחה במקרים דומים . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
-
שילשול וצואה כהה מאוד בעקבות שימוש בתרופה - עזרה
פודמן 10/06/2014 | 08:31רקע בקצרה ושאלה .אני צמחוני כמעט שנתיים ( אני לא מעשן,לא שותה אלכוהול לא צורך ממתקים או משקאות מתוקים ( רק מים מינרלים). האוכל שלי הוא ממש בריא . לפני כ-3 שבועות התחלתי להרגיש שחומצות עולות לי לגרון וגם אוכל נתקע לי בגרון . אחרי 3 ימים התחלתי להקיא .הלכתי לרופאה . היא נתנה לי תרופת אומפרדקס 20 . ההקאות המשיכו במשך כ-10 ימים ואז הפסיקו. אבל קרה משהו אחר. כל יציאה של צואה היא בצבע שהוא ממש דומה לצבע לשחור ( כהה ביותר ! (( קראתי בדף העלון , ורשום שאם יש צואה שחורה זה סימן לדלקת בדרכי העיכול העליונות ,ואם זה קורה יש לפנות בדחיפות לרופא ) לא זכור לי שהייתה לי כזו צואה שחורה ) . הלכתי לרופאה והיא הטילה ספק בדברי על נושא הצבע ואמרה לי להמשיך לקחת את התרופה ובנוסף לזה בימים האחרונים יש לי כל יום שילשול ( ממש רציני ) . ובנוסף אני מאבד באופן הדרגתי יותר ויותר משקל ( עד איבדתי כ- 3 עד 4 קילו ( חשוב להדגיש שאני עדין במשקל תקין ובכלל המצב הגופני שלי ( אין לי כאבי ראש אין לי כאבי בטן וגם לא היו לי ) והמצב הפסיכולגי שלי הוא ממש טוב להבדיל ממה שהיה לפני שבועיים ) , אבל בכל זאת לאור כל הדברים שעוברים עלי עכשיו בימים האחרונים ( צואה דומה לצבע שחור ושילשול רציני ), מה עלי לעשות ? אשמח לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
צואה כהה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 10/06/2014 | 10:19שלום ,כדאי לעשות בדיקת צואה . זה הבריאות שלך ולו למען השקט הנפשי שלך לדעת שהכל בסדר. פנה לרופא אחר דרך הקופה/מנהלת הקופה או לרפואה הפרטית .נשמח אם תשתף בהמשך.בהצלחה .הוסף תגובה
-
-
חזרו סימפטומים לאחר טיפול נגד טפילים
רומי 07/06/2014 | 10:08הסימפטומים שחזרו הם נפיחות בבטן עליונה שלוקח לה הרבה זמן לעבור להיות נפיחות בבטן תחתונה. פעם אחת השבוע קקי לבן בחלקו, הבוקר קקי מפורר לחלוטין שחלקו צף ובו ראיתי נקודות לבנות קטנות בכמות לא גדולה. בנוסף פטרת בלשון (הייתה גם בוגינה) ויובש תמידי בידיים, ככל הנראה עקב שינוי תזונה כדי לחסל את הטפילים שהיו. איך זה התחיל? אני עובדת עם ילדים בחוג של פעמיים בשבוע. ככל הנראה במרץ נדבקתי מהם בתולעי סיכה (מעולם לא ביקרתי בשום מדינה פרט לארה"ב וצרפת). קיבלתי ורמוקס ובמקביל לעשות בדיקות צואה. את הורמוקס לקחתי וחשבתי שאין צורך לעשות את הבדיקות. התולעים חזרו מהר מאוד וקיבלתי שוב ורמוקס שלא סייע. חודשיים לאחר התלונה הראשונה עשיתי את הבדיקות וגילו לי בלסטוציסטיס ושתי אמבות לא פתוגניות, שלטענת הרופאה דרשו טיפול במטרוניזדול וטינידזול (פלג'יל ופרוטוציד), סה"כ שתיהן ביחד שבועיים. כל התקופה (מאז התלונה הראשונה) טיפלתי בשום הן דרך הפה והן כשן בפי הטבעת, פרוביוטיקה ואבץ. הפסקתי עם בשר לחלוטין ובמקום חלב אני שותה חלב שקדים ואגוזים. האנטיביוטיקות חיסלו הכל, גם את התולעים (הן צפו באסלה, מה שלא קרה מקודם), והקקי חזר בהדרגה לצבעו החום כהה ולצורתו הקרובה לנחשית. ואז החלו הסימפטומים שתיארתי בהתחלה. במהלך התקופה נמנעתי כמעט לחלוטין ממוצרים עם תוספת סוכר, ועכשיו אני מרשה לעצמי טבלית שוקולד פה ושם. ייתכן והטפילים איכשהו שרדו? נטורופתית אחת הפחידה אותי שמכיוון שלמערכת החיסון במעיים לוקח כשנה להתחזק, ייתכן שאחלה שוב ושוב. מה לעשות? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טפילים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/06/2014 | 11:58בזהירות אומר כי הטיפול שקיבלת בפלג'ל ופרוטוציד(הטיפול המקובל) עלול להרוס את הפלורה הטבעית יחד עם הטפילים ומכאן כנראה התסמינים שציינת. חשוב מאוד לקחת פרוביוטיקה איכותית בכמות גדולה ולשמור על תזונה ללא סוכרים ופחמימות פשוטות.חשוב לזכור כי בלסטוציסטים עמידים למדי וקשים לטיפול .יש לחזור על בדיקת הצואה ולהמשיך טיפול במידת הצורך .בהצלחה .הוסף תגובה
-
חזרו סימפטומים לאחר טיפול נגד טפילים המשך
רומי 08/06/2014 | 15:52התחלתי לקחת פרוביוטיקה חדשה עם ספירולינה. כמה פעמים ביום לקחת? היא של חברת גרין. האם ייתכן שללא חשיפה לתולעים ושמירת הגייניה מקסימלית אני עדיין אקבל אותן? שאיכשהו איזה ביצה תשרוד חודש ימים ותבקע? מבחינת תזונה: מותר לי לאכול לחם מחיטה מלאה (או כל קמח מלא)? מותר לי פה ושם טבלית שוקולד מריר (שיש בה הרי קצת סוכר)? והאם פירות זה טוב? יש בהם הרבה סוכר זמין.. להמשיך במה שתיארתי מבחינת דיאטה בתגובה הקודמת? (ללא בשר והוצאת חלב, אך לא גבינות מהתפריט). קניתי סירופ אגבה להמתקה. מותר להשתמש בו? תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/06/2014 | 19:01לא מכיר את הפרוביוטיקה המדוברת.כמה חיידקים וזנים יש בה ? כפי שאמרתי קודם לכן,לטפילים אלה עמידות רבה גם בפני אנטיביוטיקה. תזונה-באופן כללי ללא מוצרי חיטה כלל,ללא סוכרים ופירוות.לגבי אגבה אנו לא ממליצים בלי קשר לבעייתך הנוכחית. ממליץ לך לפנות לטיפול ולשלב את הטיפול הטבעי יחד עם הקונבנציונלי ולא לחפש תשובות באינטרנט בעניינך .בהצלחה .הוסף תגובה
-
אני חושבת 4 זנים
רומי 08/06/2014 | 19:13ואפשר לקבל הטיפול אצלכם? יש מישהו באיזור באר שבע שתוכלו להמליץ עליו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/06/2014 | 20:22מרפאתנו ברמת אביב.באופן כללי פגישות הן אחת לחודש.איני מכיר מטפלים בב"ש .תוכלי לעשות חיפוש בגוגל.. :)הוסף תגובה
-
-
חיידק בקיבה
bar13 05/06/2014 | 20:27שלום מזה כחודש וחצי התחלתי להרגיש בחילות כאבים בבטן ובעיקר גרפסים תקועים שלא משתחררים שהורסים לי את אורח החיים עשיתי בדיקת נשיפה וגילו לי את החיידק הליקובקטר התחלתי טיפול משולש באנטיביוטיקה אומפרדקס ופרוביוטיקה הכאבים עברו הבחילות פחות והגרפסים התקועים לא עוזבים מהי הסיבה והאם יש לזה פתרון כי זה כבר ממש מציק ומפחידהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 06/06/2014 | 07:49שלום,כדאי לפנות לרופא לבדיקה חוזרת על מנת לדעת האם החיידק טופל כראוי. התופעה המתוארת מוכרת ואין סיבה לדאגה למרות שכדאי לטפל.ברפואה הסינית מטפלים בעזרת צמחי מרפא ותזונה מניעתית.בינתיים לשתות מים וללא מיצים ממותקים ,להפחית קפה,לשתות בין ארוחות ולא בזמן הארוחה.לאכול לאט וללעוס טוב את המזון .לקבלת ייעוץ נוסף ניתן לקבוע פגישה .אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
-
בעיה במערכת עיכול
השואלת 02/06/2014 | 17:44שלום , אני מצטערת שהשאלה שלי מאוד לא נעימה ומביכה, אבל אני חייבת לשאול אותה. יש לי בעיות בעיכול כמו שלשולים, יציאות רכות מספר פעמים ביום שמאוד לא במקום כאשר נמצאים בעבודה . זה מאוד לא נעים ללכת לשירותים בעבודה ובגלל זה עזבתי את העבודה . בנוסף יש גזים ורעשים בבטן לאחר ארוחות . אני משתדלת לשמור על המשקל ולכן אוכלת הרבה ירקות על מנת לא לאכול פחמימות וסוכרים אבל זה עוד יותר מגביר את השלשול וגזים כך שאני כבר לא יודעת מה לעשות ומה לאכול כדי לא לעלות במשקל. יש דרך לעשות משהו כדי לפתור את הבעיות האלו וכדי שהיציאות יהיו בבוקר או בערב ולא בעבודה ? תודה רבה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
בעיות במערכת העיכול
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 03/06/2014 | 11:12שלום,כמה זמן את סובלת מהבעיה,האם אובחנת בדרך כלשהי? צריך לזכור כי ירקות מכילים סיבים תזונתיים והם קרים באופי שלהם כך שעודף בהם עלול להחריף את תנועתיות המעיים,גזים ונפיחות.כדאי לשלב מזונות נוספים ואולי עדיף מבושלים/מאודים. במרפאתנו אנו מטפלים בדיוק בסוג זה של תופעות ע"י הנחיות תזונתיות,צמחי מרפא סיניים ודיקור . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
א-בטא ליפופרוטאינמיה
-
קנדידיאזיס בוושט, דלקת בוושט
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
ניתוח חולים במחלת קרוהן
-
בדיקות קשורות
-
אנטיגן e הפטיטיס B
-
תבחין מימן בנשיפה
-
תרופות קשורות
-
דיפנוקסילט
-
דיציקלומין
-
מונחים קשורים
-
מעי
-
יק"ר
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםרפלקסולוגיה
בפורום רפלקסולוגיה ניתן להתייעץ עם גב' צילה סמל רצון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפלקסולוגיהפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיה
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
צילה סמל רצון
הדרך של רונית