דלג לתוכן

טיפול פסיכולוגי / פסיכותרפי או פסיכיאטרי?

פורום פסיכותרפיה

 הדרך של רונית

הדרך של רונית

תעסוקה: 2023-2024 ועד היום ספקית משרד הבטחון ומרכז חוסן עד היום ומתנדבת בתחילת המלחמה עם מתחם מפונים. 2014-2024 ועד היום עצמאית, בעלת מרכז לפסיכותרפיה אינטגרטיבית וטיפול בחרדה טראומה וטראומה מורכבת התמכרויות וחולי כרוני. 2003-2015 - עובדת סוציאלית במרכז הרפואי ע"ש א. וולפסון, תפקידים: מרכזת אלימות במשפחה ותקיפות מיניות, וועדות להפסקת הריון, מרפאת סוכרת נעורים ומבוגרים, מרפאה בריאטרית- כולל העברת סדנאות תמיכה בתוך ומחוץ לביה"ח למבוגרים וילדים וטיפול בהפרעות אכילה. טיפול נמרץ ילדים. בעבר: התפתחות הילד, מחלקה פנימית, מחלקת נשים ואם ועובר ומרפאת מג"ן (מטבולית גנטית נוירולוגית - ילדים), וכן כחלק מדרישת התפקיד פעילה בכוננויות בהם עובדת במרכז לנפגעות תקיפה מינית של ביה"ח, ילדים בסיכון, טראומות, אירועים רבי נפגעים, אבל פתאומי ועוד. 2013 - קבלת תעודת הכרה משרד הבריאות ועדה לאלימות במשפחה. מחקר בתחום המצב הנפשי של חולי סוכרת. 2010-2023 ועד היום- מלמדת NLP CBT MINDFULNESS ודימיון מודרך 2012-2023 ועד היום קליניקה פרטית- טיפול בעיקר בהפרעות אלמ״ב חרדות וטראומות. 2010-2011 - מדריכה סטודנטים לעבודה סוציאלית מכללת תל-חי. 2008-2010 – מדריכה סטודנטים לעבודה סוציאלית אוניברסיטה ת"א 2002-2003 – עובדת סוציאלית במרכז הרפואי סוראסקי מחלקה פנימית 2001-2002 עובדת סוציאלית בשירות למען הילד, איחוד משפחות פליטים, Brent Children Social Services, Wembley, London, England 2000-2001 עובדת סוציאלית במרכז הרפואי ע"ש א. וולפסון מחלקות: פנימית, א.א.ג, אורולוגיה, עיניים, סוכרת, וכן כחלק מהתפקיד פעילה בכוננויות בהם עובדת במרכז לנפגעות תקיפה מינית של ביה"ח, אלימות במשפחה, ילדים בסיכון, טראומות, אבל פתאומי ועוד.
רופאים בתחום
ד"ר יוליה וקאלו
ד"ר יוליה וקאלו פסיכיאטריה
פסיכיאטרית מומחית למבוגרים, עוסקת טיפול ומעקב במגוון רחב של מצבים והפרעות פסיכיאטריות, בעלת ניסיון רב בתחום הפרעות תקשורת במבוגרים כולל אבחון
 גלית ברכה - מומחית ברפואה סינית
גלית ברכה - מומחית ברפואה סינית רפואה משלימה
4.8
( 9 חוות דעת )
"גלית טיפלה בבת שלי עם כאבי בטן שהיו לה באופן קבוע , לא מצאנו אבחנה ברפואה הקונבנזיונלית. גלית טיפלה בבת שלי באופן הוליסטי , היא משלבת מספר טיפולים יחד עם הדיקור ומומחיות בתזונה. התאימה טיפול ותזונה באופן ספציפי לבעיה של הבת שלי. היא בוחנת כל פעם את הצלחת הטיפול , שואלת את הילדה ומנסה להבין האם התהליך עובד. מתאימה את הטיפול לתגובות של הילדה. הבת שלי כבר לא סובלת מכאבי בטן. בלי להתכוון גם חל שיפור משמעותי בבלוטת התריס. הרופאה הייתה המומה מתוצאות בדיקת הדם לאחר הטיפול. מציינת שגלית אדם מאוד נעים , ממש ממש לא מסחרית. היא בא ברצון נטו לטפל. מאוד מתאימה לטיפול בילדים . רגישה ואמפטית ."
 תום רוטנברג
תום רוטנברג רפואה משלימה
מטפל מומחה ברפואה סינית מסורתית, מורה בכיר לקונג פו ולצ'י קונג
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול

בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול

פורוםנטורופתיה

בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום נטורופתיה

פורוםרפלקסולוגיה

בפורום רפלקסולוגיה ניתן להתייעץ עם גב' צילה סמל רצון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום רפלקסולוגיה

פורוםפריון וגינקולוגיה ברפואה סינית

בפורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סינית ניתן להתייעץ עם המטפלת המוסמכת ענת בויס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פריון וגינקולוגיה ברפואה סינית

פורוםפסיכותרפיה

בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פסיכותרפיה

פורוםדיקור סיני וכאבי גב

בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום דיקור סיני וכאבי גב
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו