פורום טיפול בכאב - עמוד 31
אבנר מן
-
כאבים בחזה וביד ימין
ילנה 13/12/2020 | 11:14שלום דר. פלדלפני כחודשיים התחילו לי כאבים בחזה מצד ימין שמקרינים לזרוע ימין. ממשיך במהלך היום והלילה..נרגע לכמה ימים ואחר כך חוזר שוב.סובלת גם מרדימות באצבעות בלילה, וצוואר תפוס כבר תקופה ארוכה.יש לי בקע דיסק צווארי קבעתי תור לרופא משפחה ולביצוע בדיקות מה היית ממליץ לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בחזה וביד ימין
מר גבעון פלד 14/12/2020 | 06:26בוקר טוב. בדיקות ומעקב אצל רופא המשפחה חשובים תמיד וטוב שאת מבצעת בנוסף הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום האיזון רקמות רכות או הטריגר פוינטס אצל מטפלים שהוסמכו לכך. תאורך תואם מספר שרירים צוואריים ושרירי חזה עליון שעלולים לייצר הקרנות מעין אלוהוסף תגובה
-
-
שלבקת חוגרת וראמטיק שיגרוני
עדנה 12/12/2020 | 01:13קבלתי שלבקת חוגרת למרות שחוסנתי נאמר לי להפסיק ליטול תרופה ביולוגית שאני נוטלת בשם .קסלגאנס. עשיתי כך.ואז חוויתי כאבי תופת בירך,שבהחלט לא הי כאבים של שלבקת,אך מנין יכולתי לדעת? בקיצר,אני נוטלת טרגין,ציפרלקס,וסלקוקס. הוטב לי מא ד אך עדין חשה כאב עיצבי.האם ליטול גם ליריקה ?(נוסה בתחילת התהליך ללא כול הטבה???הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תרופות
מר גבעון פלד 12/12/2020 | 10:23מתנצל אך זה אינו הפורום התץמתאים לנושא תרופות.הוסף תגובה
-
-
כאבים בחזה ובגב
ענבל 10/12/2020 | 18:20שלום, כ- 3 חודשים אני סובלת מכאבים בחזה בצד שמאל קרוב למרכז באזור הצלעות, בנוסף יש לי כאבים בגב העליון בצד שמאל קרוב לעמוד השדרה, הכאבים מקרינים גם לכתף שמאל ולזרוע לפעמים עם קשיים בנשימה עמוקה. הכאב הוא קבוע, אך מתגבר בזמן מאמץ גופני, בזמן נשימה עמוקה וכאשר כל האוויר מתרוקן מהריאות. עשיתי אקג מספר פעמים כולם יצאו תקינים. יש לציין שגם בדיקת גסטרוסקופיה הייתה תקינה לחלוטין, ותפקודי ריאות עם ליקוי רסטריקטיבי קל ונאמר לי שמקור ההפרעה היא מחוץ לריאות. מה יכול להיות הכיוון לבעיה? האם לחץ נפשי מתבטא בכאבים לאורך כל היום או שמקור הכאב הוא בבעיה רפואית? (בת 25, משקל 50 קג, גובה 1.67)הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בחזה ובגב
מר גבעון פלד 12/12/2020 | 10:22מאחר וציינת כי ביצעת בדיקות לשלוח מקורות כאב חמורים ויצא שלילי ומתיאורך ממליץ לך לגשת לאבחון וטיפול מתחום האיזון רקמות אורכות או טריגר פוינטס, הקרנות הכאב שלך תואמות למספר שרירים צוואריים ואחרים.הוסף תגובה
-
-
כאב חד במותן ימין
דינה 07/12/2020 | 00:27שלום רב בת 50 מזה 6 חודשים כאבים בלתי נסבלים במותן ימין הכאבים הם סטטים אך כשאני לוחצת במקום אני פשוט לא יכולה לשאת את הכאב סי טי בטן לא הראה ממצא ממשי גם mri גב מותני לפני שנתיים הראה שיש בלטי דיסק אך הרופאים אומרים שלא מסביר את הכאב הזה שלחו אבנים לפני חודש לקחתי ארק ורסיה למשך 10 ימים עזר מעט אך חזר לכאוב מיד עם סיום אני אובדת עצות ומאוד סובלת אודה לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאב חד במותן ימין
מר גבעון פלד 08/12/2020 | 21:09האם יש עבר רפואי של בעיות או ניתוחים? האם הכאב סטטי, קבוע כל שעות היממה ובכל תנוחה?הוסף תגובה
-
כאב חד במותן
דינה 09/12/2020 | 00:09תודה על התייחסותך הכאב חד כל הזמן שם לפעמים נסבל ולרוב מטפסת על הקירות בכל תנוחה עברתי לפני כמעט שנתיים ניתוח הסרת שיתלי סיליקון מעבר לזה אין ניתוחים הקשורים לאיזורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב חד במותן
מר גבעון פלד 09/12/2020 | 13:03אם הכאבים קבועים כל הזמן יש להמשיך לבצע איבחון פיזי... האם הכאב במותן או בירך?הוסף תגובה
-
כאב במותן
דינה 10/12/2020 | 23:57הכאב במותן לעיתים מקרין גם למפשעה איך עוד אוכל להמשיך בירור הרופאים לא נותנים פיתרון ודי מרימים ידיים ואני מרגישה שמפספסים משהו הכאב הוא ברמה בלתי הגיוניתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב במותן
מר גבעון פלד 11/12/2020 | 07:52כל מה ששאלתי היה לנסות להבין האם יתכן והכאב הוא ממקור של רקמה רכה. אם יש הקרנות ומשחקים זה לרוב ממקור זה. ממליץ שוב לחזור ולהתעקש על אבחונים פיזיים ואת יכולה גם לגשת לאבחון וטיפול בטריגר פוינטס או איזון רקמות רכות אצל מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
כאב עז במותן
דינה 12/12/2020 | 00:27אני ממש ממש מודה לך על תשובתך והתשובות המהירות מה זה אומר אבחון פיזי? ואצל איזה רופא?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב עז במותן
מר גבעון פלד 12/12/2020 | 10:19אם יש כבר רופא שהחל בבדיקות ומעקב לחזור אליו. אם לא להתחיל אצל רופא המשפחה שלךהוסף תגובה
-
-
כאבים בחזה
אלכס 08/12/2020 | 12:57שלום הייתי מעורב בתאונת דרכים נפתחה עלי כרית אוויר מאז יש לי כאבים בחזה כשאני מתקלח עושה תאונות חדות , מרים דברים .. מה אפשר לעשות ? הייתי במיון לקחו אותי באמבולנס עשו צילומים לא ראו כלום אמרו מכה יבשה מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 08/12/2020 | 21:13שילוב זה של מכה פיזית ועומס נפשי כתוצאה מתאונה עלול לייצר נעילה של מערכות רקמה רכה - שרירי ורקמת חיבור שעלולות לייצר כאבים משתנים כפי שתוארו כאן. הבדיקות שעשית חשובות תמיד לשלול אפשרויות חמורות יותר, ממליץ לך לגשתלטיפול מתחום האיזון רקמות רכות או טריגר פוינטהוסף תגובה
-
כאבים
אלכס 08/12/2020 | 21:31הטיפולים שהצעת אמורים להוריד לי את הכאבים משמעותית ?הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
אלכס 09/12/2020 | 09:40עוד דבר בנושא... התאונה הייתה ב 28.11.20 הרופאים אמרו שהכאבים בחזה יעברו לי תוך 3 שבועות בערך אפילו קצת יותר. עשו לי CT רנגן ולא מצאו שברים או סדקים (זה מה שאמרו לי ) ושזאת מכה יבשה . אבל... כשאני נשכב במיטה לישון על צד שמאל או ימין כואב לי , כשאני הולך להתקלח ומסתבן כואב לי .. כשאני יושב וקם קצת כואב . לכן אני חושב שזאת לא מכה יבשה אלה סדק קטןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 09/12/2020 | 13:04רוב הסיכויים שכן יוכלו להוריד את הכאב מה שציינת רק מחזק את המלצתיהוסף תגובה
-
לחזור לעבודה
אלכס 11/12/2020 | 06:50אני עובד במפעל בעבודה פיזית העם כדי לחזור לעבודה למרות הכאבים ? או שלא מומלץ עד שהכאבים יעברו ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 11/12/2020 | 07:38אינני חסיד של לעצור את החיים, אך אם אתה מרגיש חשש גדול ואתה בלחץ רצוי לקחת חופשה קצרה לא ממליץ לאורך זמן. החשוב הוא לטפל על מנת שתחזור לחיי היום יוםהוסף תגובה
-
-
כאבי דקירה בצד שמאל בגב בעת נשימה עמוקה
אדר 08/12/2020 | 21:25אני עובד בעבודה פיזית והיום תוך כדי העבודה התחיל לכאוב לי בצד שמאל למעלה בגב בכל תנועה שאני עושה כשהגב לא ישר וכשאני נושם עמוק אני מרגיש דקירה עמוקה מאוד כואב מאוד גם שאני מרים את יד שמאל תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מר גבעון פלד 09/12/2020 | 13:01אני מבין כי הכאב לא כל הזמן שם אלא תלוי בתנוחה או תנועה האם זה נכון?הוסף תגובה
-
תשובה
אדר 09/12/2020 | 13:10כן הכאב מגיע בתנועה ובנשימה עמוקה ככה שבשביל שלא יכאב אני צריך להתנשםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מר גבעון פלד 09/12/2020 | 13:18זה נשמע כנעילה של מערכות טריגר ברקמה הרכה. באם אין בעיות רקע רפואיות טיפול של טריגר פוינט יהיה יעיל מאוד עבורך.הוסף תגובה
-
תשובה
אדר 09/12/2020 | 23:56תודה רבה על הזמן שלך, אלך לבדוק.הוסף תגובה
-
-
מכה
זאב 07/12/2020 | 14:45קיבלתי מכה ממשחק כדורסל לפני שבועיים וחצי בראש האצבע הרביעת ביד,המשכתי לשחק אבל אחר כך זה היה בלתי נסבל והפסקתי.כעת לאחר שבועיים וחצי[בהם אני משחק טיפה טיפה מוגבל]עדיין נפוח לי והאצבע לא מתיישרת לגמרי[אלא רק כמעט]ואני מצליח לפתוח ולסגור היד לגמרי.האם כדאי לבדוק?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מכה
מר גבעון פלד 08/12/2020 | 21:11האזור מתואר של המכה כואב ורגיש אך תאור של אצבע לא ישרה וקושי בסגירת אגרוף גורם לי להמליץ לך לגשת לבדיקה למרות הזמן שחלף.הוסף תגובה
-
-
כאבים בצד שמאל בעת נשימה
נלי 06/12/2020 | 13:52היי דוקטור יש לי כבר מאתמול כאבים בצד שמאל כשאני נושמת וגם בתנועות מסויימות כאילו משהו נתפס שם ולא משתחרר .. זה לא העיר אותי בלילה אבל זה כן הציק לי אני בת 21 הגובה שלי הוא 1.59 משקל 44.77 .. האם יש זה מסוכן? ללכת להיבדק? אני ממש לחוצההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבים בצד שמאל בעת נשימה
מר גבעון פלד 06/12/2020 | 17:02האם בעת עליית מדרגות כשהלב פועם מעט יותר יש לחץ בחזה?הוסף תגובה
-
-
כאבי רגליים
משי 27/11/2020 | 22:03בת 53. עברתי ניתוח להוצאת גידול pvns בברך ימין לפני יותר משנה ולא מצליחה להשתקם מאז. הברך עדיין כואבת ובנוסף שתי הרגליים שורפות לי מאוד, בעיקר בסוף היום ובעקבות מאמץ. Mri הראה ברך נקייה. ונשללו בעיות עצביות. ממה תחושת השריפה נובעת ומה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאבי רגליים
מר גבעון פלד 30/11/2020 | 06:21האם בנגיעה ברגליים יש תחושת שריפה?הוסף תגובה
-
כאבי רגליים
משי 04/12/2020 | 21:59לא, אבל יש לי רגישות של הרגליים למגע של בגד/סדין. בעיקר של הברך שנותחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי רגליים
מר גבעון פלד 06/12/2020 | 12:23אני מבין ממה שאת כותבת שיש שינוינ בתחושה ו/או בכאב במהלך היום והכאב אינו קבוע. תחושת הכאב במגע קל כמו סדין מעיד על רגישות של מערכת העצבים הפריפריאלית. ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום הטריגר פוינט טראפי או איזון רקמות רכות.הוסף תגובה
-
-
קנאק בעצם החזה
תהללל 27/11/2020 | 14:37כבר יותר משנתיים שיש לי קנאק בעצם מתחת לבית החזה קרוב לסטרנום. זה ממש מקשה לי לפעמים לנשום ולהכניס אויר כמו שצריך זה מלווה אם תחושת סגירות באזור הצלעות וכאבי גב צוואר. לפעמים אני מרגישה שידיים והרגלים שלי נמתחות וגם סחרחורת וזה בימים שהצוואר כואב. הדבר שהכי מפריע לי זה החוסר אויר שנכנס ליי וגורמת לי לחוסר שקט. הקנאק עממו לא מכאיב . הייתי מטופלת אצל כירופרדט שעזר ליי ואחרי תקופה זה שוב פעם חזר...אשמח לקבל את חוות דעתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
קנאק בעצם החזה
מר גבעון פלד 30/11/2020 | 06:21אש מח לפרטים של גיל,גובה ומשקל. פעילות גופנית ובעיות רקע רפואיות בעבר או בהווה. לבסוף האם היו פציעות כלשהן בעבר?הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עיסוי רפואי
-
הרפיית שרירים הדרגתית
-
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
תרופות קשורות
-
פרופוקסיפן
-
נורטריפטילין
-
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי
ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס